Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
aida_o spune:
Kim,
Aici mi-s :) Numai ca nu prea mai scriu.
Alexandra mea sa stii ca acum suge la sin fara probleme, numai eu ii dau noaptea lapte din bibe (lapte matern), ca sa facem nani mai repede :) Dar sunt tare multumita pt ca deja mi-e clar ca maninca de la orice-i dai. Nu mai zic, de cind papa de la sin mi-a crescut si mai tare "productia de lapte", efectiv sunt momente cind imi curg sinii de ma fac leoarca.
Pup, ma duc sa hranesc pitica.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mariana_1976 spune:
Biuta,uite,nu esti singura cu bebe peste 3 luni care nu doarme noaptea.Cei doi copii ai mei mai mari nu au dormit ca lumea pina nu i-am intarcat.Important e sa incerci sa-i dai mai mult ziua,ca sa nu mai bea noaptea,poate in feluŽasta tu o rezolvi mai repede ca mine...Felicitari pentru cele peste 7 kg!!
Noe,
de-abia acum am vazut in contul comun povestea nasterii Biencutei.
As avea o intrebare "gramaticala":Cum se spune corect:"Povestea nasterii Annei Bianca" sau "Povestea nasterii lui Anne Bianca"?![]()
Dieta daneza???!!!
Esti sigura...ca ai nevoie?![]()
Catrinel,ce-mi plac suvitele tale!Oana e scumpa foc cu suzeta linga ea si cu caciulita "deasupra" capului!
Eu am "prispa"(serios) si acolo e protejat caruciorul de ploaie,in gradina nu as indrazni sa-l pun fiindca nu am husa corespunzatoare...
Eu cred ca ai dreptate si daca facem privat albumul nu se poate vedea decit de cei care au parola.
Mari78,ce dragut ai descris ca Teo maninca cu mina pe urechiusa si doarme cu degetele in par!!![]()
![]()
Ce mai,esti tare ca poti sa ne urmaresti si de pe telefonul mobil.Celularul meu are un ecran asa de pitic ca mai rau m-as chinui!As putea sa fiu indiscreta sa te intreb daca taxa lunara la Mobile Internet e mult mai ieftina ca aici.(in Suedia costa in jur de 26 de euro pe luna)
Cameliada si Markus al meu are cam aceleasi "ocupatii" ca si Tudor Bogdan.Tot asa ride si ar vrea sa ne jucam cu el tot timpuŽ.
Ileana/Molde,da,poti minca si 2 ciorbe pe zi,dar de preferat sa fie hipocalorice si cu interval mai mare intre ele.Cind in iunie aveti botezul?Din poze,mie mi se pare ca Vivian a crescut foarte bine!!
Kim,felicitari pentru cele doua luni implinite de Alicia!!
Ai ramas cu doar doar 5 kg in plus de la nastere?Wow,asta intr-adevar performanta!!
Cosmina,hai ca tu ma-nebunesti cu cifrele alea de la kilogramele lui Harris!Al meu nu ia nici pe departe asa de bine in greutate!Ia spune,cum ai reusit performanta?
Andreea-Georgiana,
sunteti o familie tare frumoasa!!Ce-mi place rochia aia verde a ta!Si aici se poarta in acelasi stil!Poate ca ai o pozitie mai incomoda cind hranesti/speli/ridici fetita,sau cind ne scrii noua,sper sa-ti treaca durererile cit mai curind!
Tinutza,ce mai faceti?Ne e dor de tine!!
Serj, Doublemom, Loriana, Elvie, Adibal, Bagheera, Catrinutza, Onsami,Ioana C, Andan,Lady Hawk, Chichina, Maria28, Mamaariadna, Doinacel, Lumysti, Dananita, Andra_Simona, Ayryny, Ema72, Aileana, Damielaneda, Diana1968, Ioana22, Ameluta, Mara, Bitab, Honeypuma, Olgutta, Amalia
unde sunteti? Ce mai fac piticii?Va asteptam sa mai treceti si pe la noi!! 

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
kim spune:
Aida,
te felicit! vezi ca ai reusit? Nu te-ai straduit in zadar, acum cred si eu ca esti multumita.
Mariana,
mersi pt felicitari si laude; sunt o norocoasa cu kg, stiu ca altele trebuie sa munceasca mult sa dea jos, si apoi o alta faza e sa te mentii in forma...
Catrinel,
ai dreptate cu pozele din contul comun ( e buna ideea sa trecem albumele pe privat), oare cum de ti-a picat fisa? eu de cand am nascut parca m-am facut si mai aiurita si mai uituca decat eram...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ile77 spune:
Mariana,botezul e duminica pe 4 iunie.
Azi am comandat tortul de marshipan ,care e enorm si bineinteles atit de bun
.Banuiesc ca si in Suedia e popolar tortul de marshipan.
vivian creste bine, dar nu e asa grasuta cum as avrea. Adica acum la aproape 3 luni are putin peste 5kg.
Am citit si eu despre dieta daneza, insa mi se pare dura si nu cred ca am atita vointa s-o tin 100%.
Tu ziceai ca pui kg tot de la mijloc in jos. Sau ma insel?
Cum ai scapat de aripioare?
Exista exercitii pt picioare mai subtiri.
Eu cind slabesc slabesc mult in sus si mai putin in jos.![]()
Kim, ce sa fac, treb sa slabesc, ca altfel o sa fiu mereu nemultumita cind ma uit in oglinda.
Sigur tu ai apetit datorita faptului ca alaptezi.Si mie cind pompam lapte imi era fomitza.
AndreeaGeorgiana,chiar cu clele 12kg cu care te lauzi
esti f frumoasa.Iti sta asa bine in portocaliu si in verde.
Eu mai am acum de dat jos 9kg si mi se pare o vesnicie pina voi scapa de ele.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Qamar spune:
sunt foarte suparata...
azi dimineata va ziceam ca nu-i mare lucru cu pozele share-uite, si ca pedofilu poa sa fie si vecinu
uite ca nu numa pedofilu poate sa se lege de pozele tale...parca am mai scris si mai devreme, sotu a avut ceva pb cu niste hackeri la culinar.ro
...care au ajuns sa se ia si de pozele mele cu Bia, noroc ca am vazut la timp linkul dat de ei si le-am dat pe private pe toate..
povestea e mai lunga, in spate e o femeie frustrata si rea care nu poate accepta ca uneori se intampla sa mai fi si parasit
...nu va spun ca a ajuns sa imi citeasca si mailurile din contul personal facut la firma![]()
dar nu mai continui aici, mai multe detalii pe PM, cine-o fi interesat...
acu as vrea sa va rog sa imi trimiteti-daca vreti- adresele de yahoo pe mailul meu de la yahoo sau pe PM ca sa va dau Invite la poze (exista optiunea sa le vada doar prietenii...)
sorry ca ma descarc aici dar sunt tare furioasa si suparata![]()
offtopic: puiu doarme linistit dupa o sesiune de marsupiu 
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
ultimele poze
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Qamar spune:
MARIANA, e bine oricum, eu as prefera sa fie Povestea nasterii lui Anne-Bianca (imi place cum suna Anne nearticulat
)
cat despre cura, am zis, mai mult asa sa vad daca sunt in stare...si fie vorba intre noi, ceva colacei tot au mai ramas...si fundu nu e inca la locu' lui ![]()
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
ultimele poze
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Serj spune:
buna fetelor!
este prima data cand scriu aici la scutece.... din pacate nu prea mai avem timp de computer.
mariana, catrinel, nshiro multumesc ca ati intrebat de noi. eu am inceput sa merg la munca si ambra cu noi, iar dupa amiaza de cele mai multe ori mergem la plaja ca la noi timpul este minunat.
asa ca in loc sa stau in casa ca ambra acum s-a invatat in brate, prefer sa o pun in carut si sa mergem afara.
sa stiti ca am fost mereu cu voi, am citit (uneori in fuga) dar din pacate nu prea mai reussesc sa scriu. cad seara si nu stiu cum sa ajung in pat dupa ce se linistesc toti.
ma bucur pt toti puiutii, care am reusit sa le vad pozele (nshiro, pe ale tale inca nu le-am vazut)
andreeaca le-am vazut ultimele pe ale tale, pot sa spun ca sunteti toti 3 frumosi si kg-mele nu stau chiar atat de rau, le ascunzi bine.
dar trebuie sa recunosc ca toate fetitele si baieteii sunt super frumusei!
m-am uittat la ei si de fiecare as fi vrut sa spun, dar am ramas mereu in urma...
o sa incerc sa intru mai des, dar sa stiti ca incercam sa tinem pasul macar la citit...
pup mamicile si bebelusii scumpi
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
adar spune:
Fetelor ... am un mare necaz ... m-am urcat pe cantar ... 
Asa ca, de azi, am inceput din nou cura de slabire de dinainte de sarcina, adica 3-3-3. Sper sa dea rezultate la fel de bune ca atunci. Ce am citit eu pe aici nu prea ma incurajeaza, ca voi aveti putine kg de dat jos, dar, pentru cele care chiar vor sa slabeasca eu propun sa deschidem la Femina intim un nou subiect despre slabit unde putem discuta despre ce papam fiecare, despre evolutie (de fapt despre involutie ...
, ca asta ne intereseaza, nu?)
Ei, ce ziceti?
Multi pupici grasutelor si slabutelor si fara exceptie bebelusilor 
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
ile77 spune:
Adar, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste subiectul despre kg.
Ar stimula si ajuta f mult un astfel de subiect.
Deschide-l tu si vin si eu .
Pupici
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Pispirica spune:
buna seara fetelor cucuietelor ![]()
va multumim tuturor pentru urari si felicitari. Kim sa-ti traiasca si tie Alicia sa creasca mare si sa fie fericita si norocoasa. pup fetele frumoase.
si sa stii ca am serbat-o pe Bia ca ne-a facut o matusa un tort pentru ea fff bun cu banane si kiwi. 

si acum sa va povestesc despre botez. ![]()
vineri la ora 17 ne-am prezentat cu catel cu purcel la biserica. Printesa mea singura fetita, in rest inca 3 baietei. aveam de unde alege.
inca nu incepuse ceremonia si o apuca plansul pe printesa, asa ca ce sa fac? insfac cupilu si alerg cu el in spatele bisericii, gasesc o bancuta, alimentam cu nitel laptic fara plumb
, si suntem gata de botez.
incepe slujba, fata mea cuminte foc, in schimb cei 3 cavaleri cu plansete nevoie mare. chiraiau cand pe rand cand toti deodata.
a mea printesa s-a tinut batoasa foc, n-a scos un scancet. era foarte interesata de tot ce se petrecea in jurul ei, ochii mari pe pereti, pe la candelabre pana a adormit-o slujba ca tare multicel a tinut. boooon, urmeaza punctul culminant...cadelnita
capu la fund de 3 ori...tinerii domnisori plangeau de mama focului... vine si randul printesei. la faza cu capul la fund de 3 ori n-a comentat dar cand a scos-o ultima data din cadelnita sia aruncat-o asa un pic sus scandal maxim, suparare mare. ia nasa fata in brate, o aduce la masuta...s-a potolit cupilu. si pana la sfarsitul ceremonialului a fost fetita cuminte, n-am mai plans decat cand a trezit-o preotul sa-i dea impartasania, stiti voi vinutul ala cu lingurita, ca tare nu i-a placut si a inceput sa planga. deci seama cu mine nu cu ta'su ca nu-i place vinul
Intr-un cuvant s-a purtat extraordinar la biserica, a fost super cuminte, adicatalea fu printesa balului si le-a dat clasa la cei 3 domnisori plangaciosi care au plans paana la final.
sambata seara la saloon, am mers cu domnisoara, caci aveam un app. deasupra si ne-am zis noi ca facem prezentarile cu printesa si apoi o trimitem la culcare. a luat-o in brate una din prietenele mele si uite asa a adormit donsoara fara nici o jena in acel fum de tzigara si muzica asurzitoare. si cum am vazut ca nu scoate un sunet, am decis sa o tinem cu noi, numa ca am scos-o afara pe terasa, in carut, infofolita bine si a dormit miss pana dimineata. petrecerea a fost super, toata lumea aplecat acasa fericita, multumita si putin cam cherchelita. ![]()

si uite asa acu' avem in casa o crestina. 
poze sper sa va pun azi (tre sa fac o selectie ca-s multe rau) ca vaz ca-i trecut de ora 12, da acu ma duc s-o schimb pe printesa ca facu un kakalici, asa ca de printesa. ![]()
pupam la dumneavoastra 

_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album