Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Mamicutelor dragi..si puisori iubiti..
va salutam si noi dupa multa vreme, si va felicitam din inima pt toate evenimentele, si pt ziua gomboteilor..si pt ziua mamicilor si sa dea Dumnezeu sanatate si fericire multa..multaaaaaaaaaaaaaa la toata lumea
Noi avem aproape 7 kg, inca nici nu imi vine sa cred..mai ales ca am venit pe lume cu 2.300 kg, da..cred ca foloseste o pompita speciala, ce stie ca are de recuperat, a se citi gurita :)
Profit ca al meu doarme crestulici in patuc, deja se misca singur ..si am pus niste poze cu noi.
V-am admirat copilasii..iti vine sa ii papi de dulci ce is..
Mai este vreo mamicuta la care nu ii doarme peste noapte copilasul, bebe-ul avand deja peste 3 luni??????
Bine mi-ar parea sa doarma peste noapte..ca Doamne, obo sunt..
Va citesc cand am vreme...de scris..pauza, rusinica, rusinica..cum zic carcotasii.
Adibal draga..iti sunt datoare cu niste multumiri :), vad ca nu tare mai scrii..probabil esti super ocupata cu doua papusele..pupici oricum
Nshiro, ai o papusica superbaaaaaaaaaaaaaaa..e dulce de numa..
Daca s-ar pune link la sfarsitul fiecarui mesaj cu pozele bebelasilor, ar fi super..ca tare usor apesi pe link :)
Of, ma duc, ca scartaie deja pupicelul meu..aveti grijuca..si va pup pe absolut toaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttteeeeeeeeee si toti [pup
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087

Bia+Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata !

Profit ca doarme Teodora si intru sa mai scriu si eu, ca de citit, reusesc sa va citesc dupa telefonul mobil, chiar si in parc cand stau pe o bancuta si mandruta doarme...nu stiu de ce nu am facut asta mai demult, traiasca Mobile Internet-ul !
Noi am fost la vaccin, nu am avut nici o reactie dupa...a fost mai somnoroasa si atat, am scapat ! In weekend am fost sa dam invitatiile care au iesit super, cu poza ei si cu un text haios, ne-am plimbat prin Tineretului, unde am luat si masa la iarba verde (la propriu, pentru ca nu am gasit o bancuta libera si am stat jos, pe iarba, intr-o poienita, mi-a placut si mie dar si ei).Ieri am fost la ocofetarie greceasca, sa cumparam prajituri pentru degustat - sa stim din ce facem tortul de botez, dar nu ne-am hotarat inca, mai mergem si pe la alte cofetarii zilele astea...poate mamaicile din Bucuresti imi dati niste sugestii, o sa incerc si la cofetariile Ana , ca stiu ca fac torturi bune.

Va multumesc pentru urarile de La multi ani pentru cele 2 luni ale Teodorei si urez si eu
Bianca Nicole , Alicia Maria, sa cresteti mari si frumoase !
Ciuf, superba poza cu puii tai, si Luca si Eva Maria sunt asa de frumosi, tare mandra trebuie sa fii
Polixeni si Teo a mea saliveaza , de obicei inainte de masa cand isi rontaie si pumnisorii. Ce bine ca ai marea aproape, cred ca e asa bine sa stii ca poti merge la plaja cand vrei, iar lui bebe ii face foarte bine sa-l vada soarele dimineata devreme, e cea mai buna solutie pentru fixarea calciului in oase .
Nshiro, ce mare si frumoasa a crescut Maria ! Nu stiu de ce te plangi, dar arati foarte bine !
Kim si Noe, am vazut si pozele voastre, tare dulci sunt Alicia si Bianca

Sa va zic ce face puiul meu : cand papa ii place sa se tina de ureche, asa, pur si simplu.Iar cand adoarme , de multe ri adoarme cu manuta in par.

Liliana, bine ai reveni ! Felicitari pentru botezul feciorului Vlad Lucas !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buon giorno, principesse si puii vostri!

vad ca iar ii da cu soare in bucuresti, asa ca ni se amana ora de plimbare pentru momente mai..cool

Mariana, multumim si pupacim pentru aprecieri!si lasa ca din ce am vazut eu (asa, putin cat e) Markus e un superbebe si pun pariu ca deja e ditamai flacaiandrul numai bun de scos la petit Cat despre blog-ul lu' husband, credeam ca a fost o pasiune de moment, da' vad ca se tine de el, mai ales ca acum e cam suparici si nervozo pe tinigerii care nu au ce face si se iau de culinar.ro

Delia, super pozele! ai un bebeloi tare simpatic, si, ia zi, i-a placut in piscina?eu zic sa iti linistesti sotul ca o fi Romania cum e, da uite ca noi supravietuim aici si ne-ar prinde bine o vizita de peste mari si tari! poti sa-i spui ca avem noi grija de tine

KIM, si sa stii ca am stat si eu la holbat la poze de Alicia...e o mare figura titza ta, ce serioasa sta ea uneori, de parca ar explica ceva!si tu arati f bine,vad ca toate incepem sa ne intram in normal (oricum, eu de cand implineste bb 3 luni o sa ma apuc de dieta aia masochista- daneza, suedeza...mai mult asa, sa vad daca sunt in stare sa o tin, ca pana acu' nu am mai tinut nici o dieta)

Biuta, felicitari pentru cele 7 kilograme si la mai multe inainte!

Mari, si noi ne mai plimbam prin Tineretului, dar in we asta batea vantul cam tare (o fi de la lac?) si ne-am retras in baneasa si ieri in carol- da poate ne vedem o data mai multe mamici la terasa de la Cafeneaua Actorilor, ca am vazut ca e mare si frumoasaNoi ne-am facut tortul la nunta (apare undeva la mine in album) la cofetaria Alice, uite ca au si site www.cofetariaalice.ro/" target="_blank"> AICI si am fost foarte multumiti..AA, si Bia adoarme cu mana in par, si e tare dulce!

o zi frumoasa!

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

va salut, surioarelor!

imi pare rau ca nu pot scrie mai des, dar nu prea ma lasa bb Tudor, s-a facut un shmeker si jumatate! vrea sa-i vorbesc si sa ma joc cu el non-stop
si noi salivam, Polixeni, ne tinem degetelele in gurita toata ziulica. Eu imi fac griji cu chestia asta pt ca sotul meu a supt degetul pana pe la vreo 6 ani si i-a deformat dantura, n-as vrea sa pateasca si Tudor la fel....

in rest suntem bine, iesim zilnic la plimbare, papam mar ras "innobilat"cu suc de morcov, gangurim nevoie mare si zambim la toata lumea!

Kim te-am votat si eu , din toata inima- sunteti niste frumoase amandoua!
Mariana, m-ai dat gata cu 7-8 cezariene!!!te admir pentru cat esti de prezenta pe forum cred ca esti tare organizata cu cei trei piticuti acasa.
Nshiro pentru faza cu pozele de bebei, ce ne facem ca acelasi lucru e valabil si la pozele noastre cu burtici? fetele, voi renuntati la pozele cu burticile goale? e clar ca nebunii si obsedatii vor "cotrobai" peste tot dupa "materiale."

ia uitati-va la noi ce am crescut si ce facem noi cu biberonu'!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Camelia, eu imi las toate pozele in album, am destui prieteni care nu sunt fizic langa mine si care vor sa le vada..cat despre maniaci, ei sunt peste tot (poate si in vecini ) si n-ai cum sa scapi de ei...intr-adevar, poze cu copila in fundu' gol nu am pus si nici nu o sa pun, dar celelalte nu au nimic indecent sau "ispititor"....

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

A, si am uitat aseara sa scriu. L-am cantarit ieri si avea 5120g. A luat in 3 zile 190g. E prima data cand ia atat in 3 zile.
Pupici fetele si bebeii!

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nshiro,este adorabila Maria!Imi imaginez cum va fi la 18 ani...
Eu sunt fascinata de copii cu mutrite asiatice si mi-am dorit tare mult sa am un astfel de copil(mama mea avand figura de japoneza sadea),adica sa semene cu mama.N-a fost sa fie!!!

Noe,tu unde erai cand a aparut Bia in burtica????Am senzatia cxa e doar a lui tati.

Mari,noi apelam pt. evenimente speciale la cofetaria unor prieteni,Tosca(si Toscana),de unde luam tortul Sunegi.Este absolut delicios(ca de casa),cu nuca multa,cacao si invelit in martipan.Se comanda cu 2,3 zile inainte.ca sa te convingi,incearca prajiturile Sunegi de la ei si...linge-te pe degete.

Cameliada,chiar ca Tudorel este un smecheras!

Biuta,Antony a crescut,sa nu fie de deochi!Si e tare frumusel!

Mariana eu iti trimit cu mare drag oprice ai nevoie(mai putin masini) si nu trebuie sa iti faci probleme.Numai sa am ocazia.

Delia,abia astept sa ne intalnim!

Pispi,asteptam vesti de la botez.

Laura Ioana,cum a fost, ca nasica?
Mara,Adibal,Doublemom pe unde or umbla?

Am fost ieri le un botez,in acelasi loc unde va fi si al nostru si toata lumea se minuna de bebita noastra care dormea aproape de boxe,fara nici o problema.A a vut si pofta de mancare,mai mare decat de obicei,a si dormit,mai mai ca-mi vine sa o tin la aer non-stop.
Eu,in schimb,ma simt tare amortita si intepenita.Ma dor oasele tare de tot,probabil din cauza lipsei de miscare.Mai are cineva astfel de probleme?

Am pus si poze noi. familia de mamici si pitici!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Oana sta in patutz, gingureste si trosneste jucariile ce atarna de pat. E grozava, mor dupa ea. E tare cumintzica, plinge si ea de cele mai multe ori numai de foame… sau ca ar face kk si are dificultati In rest …roade la pumnutzul ala ca zici ca ajunge la cot acusa… In rest… tot zbiara la piept, desi de cind m-am calmat cu laptele, parca e mai mult Dar am o strategie: ii dau 50ml de bibe si apoi o pun la san, si suge dimineata si la prinz foarte bine, ia uite cum arata dup-aia. Dupa masa si seara baza e bibe.
Vreau sa iesim un pic afara pina nu ploua, e o vreme de kko aici, de nu-i adevarat! Mariana , si la voi e asa urit? Macar tu-l poti scoate in gradina…
Nu am intrat in ultimele zile ca husband a instalat Windows Vista evaluation copy pe computerul de acasa, asa, ca sa ma enervez io ca nu mai gasesc nika.

Kim, foarte misto pozele Aliciei, e o scumpa! Deci poimaine afli rezultatele? Ia sa votez si azi…

Andreea, splendide pozele, sunteti asa de sic amindoua – in partner look

Noe, super dulce Bianca cu ciupilica!

La multi ani Bia si Alicia!!!

Cosmina, mai plinge Harris la san? Ce ai decis cu completarea? Ia asa de bine in greutate, nu fred ca are probleme!

Pispiii, ia ziiiiiii….zi-le mai hai-hai, zi-le maaai, zi-le maaaaaiii (ca si pe asta i-o cint lui oana )

Vineri am fost super deprimata, de 2 zile nu iesisem din casa, ploua si era asa gri afara, de bacovia si taiat de vene. Uff, abia am asteptat sa vina husband acasa, care husband mi s-a parut mie ca oricum a venit tarziu…
Acuma iesim si de-ar fi sa inceapa ploaia, mai bine asa decit toata ziua indoors, ca ma mucegaiesc la creier… ca si asa… ce sa mai zic. Asa arata Oana acuma...

Ah, da, m-am suvitzat ca sa arat si io mai ca omu’… si aici ochelarista

Apropo de pozicile din albumul comun, daca nu le facem publice, si le categorisim privat, atunci nu mai poate oricine sa le vada, numai cine are parola, sau nu?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Noe, Andreea G, multumesc de sugestii. Cu siguranta ajung si la cofetaria Alice si la Tosca (de unde am mai cumparat praji- foarte bune !).Andreea, problema ar fi ca pe martipan nu pot face decoratiuni cu jucarii speciale de ornat (as fi vrut cu Alba ca Zapada si piticii, ca tot se uita Teo la ei - i-am lipit pe perete la ea in camera).

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput