Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Qamar spune:
salutare fetele, ce liniste in weekend pe forum
unde fuserati?la gratare, la firu' ierbii?
noi am lungit-o prin capitala, am aterizat pe o terasa cu manele si mititei
in miros de animale de la Zoo, puiu fara probleme, chiar se simtea f bine...azi prin Carol, vreme faina, lume multa
, cultura putina ![]()
NSHIRO,
si pe tine si pe mica printesica, ca tare frumusica si mare s-a facut!
MARIANA, hai maaaah, eu asteptam ceva mai...suculent!
(ca raspuns la hobby-urile tehnice de la DGenerale)
pup toate fetele si ma duc sa imi termin portia de paste, ca am inceput sa mai fac si eu pace cu bucataria!\
daca vreti sa ne mai vedeti, aici e puiul mic de aproape 3 luni!
LA MULTE LUNI bebelinilor care au sarbatorit zilele astea si multa iubire lor si mamicilor!
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Qamar spune:
aaaaa, sa nu uit! cica mi-am tras si eu blog
, il puteti accesa dand click pe Noe din semnatura sau la adresa: http://noemi.roua.ro/wordpress/ - e mai mult gol decat plin, da' am luat exemplu de la sotu', al carui blog il puteti deasemenea gasi in Blogroll, la mine
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Polixeni spune:
Revin cu o alta intrebare...am observat ca piticu cam are saliva multicica
.Ii place, vad, sa faca balonase din saliva.Saliveaza de parca ar scoate dinti (imposibil pt ca e prea mic ).Oare de ce?Piticii vostri saliveaza?
voua
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Polixeni
Revin cu o alta intrebare...am observat ca piticu cam are saliva multicica.Ii place, vad, sa faca balonase din saliva.Saliveaza de parca ar scoate dinti (imposibil pt ca e prea mic ).Oare de ce?Piticii vostri saliveaza?
voua
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
yeap, de vreo saptamana si Bia saliveaza...mai intens cand ii e fomica
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
mariana_1976 spune:
Intru de-abia acum fiindca am fost la socrii aproape toata ziua.
Noe,
sunteti niste copile tare frumoase amindoua,m-am uitat la pozicile voastre multe multe minute!DaŽnu ne imprumutati si noua putin chica,ca tare ducem lipsa,eu ca eu cu 3 fire acolo,daŽMarkus saracuŽtare e chelioshel!M-ai dat gata cu blog-ul sotzului.Nu mai am ciripit.![]()
De chestia de la "discutii generale",as fi vrut eu sa-ti raspund mai "detaliat",daŽ ma gindeam ca o protesta lumea pe-acolo ca e total off topic![]()
Ile,lasa ca e foarte bine si 800 de grame minus.In realitate,inseamna ca ai pierdut mai mult fiindca bei apa + lichide din plin,nu?
Eu in prima saptamina dadusem jos 1 kg si in urmatoarea mare mi-a fost surpriza!!Hai ca vei intra cu siguranta in hainutele vechi in curind!
Rocsana si al meu se joaca cu apitza la baie!Si eu cred ca nu e cazul sa te apuci de abdomene daca te mai jeneaza inca operatia.I-ai spus doctorului despre chestia asta?Sunteti doua fete mumoooase in poza si Maria vad ca a crescut foarte mult!
Polixeni,si eu am aceeasi problemuta:nu vrea suzeta si prefera sa-si rontzaie manushitzele.
In general ii pun in fata o carte ilustrata foarte colorata si tot asa il atrag sa uite citeodata si sa priveasca lucruri "noi".(daŽbineinteles ca figura nu merge tot timpuŽ)
Lilianabine ai revenit!
Felicitari pentru botezul micului crestin!Si tu incepi serviciuŽasa devreme??!!Bine ca Vladutz maninca des ziua si poti sa te odihnesti mai bine macar noptiile.La mine se scoala din 3 in 3 ore si noaptea...
Ciuf,tare aratosi si dragalasi cei doi "suriori"!
Andreea/Canada,bravo pentru regimul ambitios!Sa ne tii la curent,da?Ce maricica mi se pare in poze si Mia!
Andreea-Georgiana,nu stiu de unde i se trage computerului meu,daŽ mie nu-mi functioneaza chat-ul pe bune.
(altfel tare-as intra serile cind se intimpla sa doarma toti copii)
Luizax,mey tu esti sigura ca rotilele alea sunt numarul tau?
Pai ia-o mai domol la inceput,desi stiu ca nu e usor dupa ce-ti iei serios avint in sportuŽasta...![]()
![]()
Catrinel, tu pe unde mai umbli de intri asa putintel in ultima vreme?Ce mai faceti?
Va trimit
ricele la toate
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Delia21 spune:
Pupim si noi gasca!
Andreea georgiana,fata scumpa ma faci sa rad cu gura pana la urechi de crede cupilu ca s-a damblagit ma-sa de rade-n asa hal.De-o fi sa ajung in Bucuresti,tare vreau sa ne vedem,.....dar deocamdata,tot mormaie consortu.....ca ce face el de ni se intampla noua ceva,ca el nu ar putea sa traiasca fara noi,mei.....ce declaratii mi auzira urechiusele.....Ciuf,sunt superbi "fratiorii,suriorii",sa nu-i deochi!NSHIRO,vai....da superba-i Maria,dar.....vezi ca tot noi,adica eu si Rudy o furam,degeaba a inceput tratativele bebe Justin!AVEM POZICI NOI LA ALBUMUL "CRESC SI INFLORESC"
kim spune:
Ma omorati cu pozele Ciuf, Nshiro, Liliprejbeanu, Noe, Delia...
Ciuf, pe voi v-am laudat deja...
Nshiro, Maria e o combinatie foarte fericita intre tine si sotul tau.
Lili, m-ati facut sa rad, sunteti haiosi mai ales in poza cu voi 3; am vrut sa zic sa intri mai des dar daca incepi munca nu stiu ce sanse sunt din pacate.
Noe, ce a crescut puiuta ta si ce feminina e!
Delia, a crescut jr, iar pe tine te vad happy, cum te mai impaci cu taticul lui Rudy?
Polixeni, si mititica mea face balonase de saliva, si amicul ei din vecini mai ceva, asa ca don't worry.
Hai sa v-o arat si pe galusca mea cat e de grasuta de aici incolo
pupici
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Cosmina spune:
Kim e super dulce galusca ta! Sa creasca mare si sanatoasa!
Ciuf, asa deci cu Eva?! Pai si noua ne place de ea... Si daca ei ii place de Harris... ce zici, iasa ceva? 
Cat despre mersul la wc cu el in brate eu sunt veterana!![]()
Mi s-a intamplat, si nu numai o data!![]()
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
dea0277 spune:
Mariana_1976, va tin eu la curent, de maine incep mai serios, aazi si ieri am tras putin chilul :)). Mia are 5800 si mie mi se pare tare mare, fata de cele 1700 cu care s-a nascut.
Ai vostrii vor sa stea in picioare ca a mea de vreo luna jumate numai in picioare ar sta daca ar putea?
va pup ... am mai pus poze intr-un alt album, parca ceva cu mai, nu mai tin minte exact.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ciuf spune:
Poli, si zgatia mea saliveaza si face balonase. Cica se cheama "ploita".
Aseara ii facea mama-soacra baita fetei. Vine sotul in baie si o ia la cearta pe maica-sa cum ca nu a fost atenta si i-a atins gura mimozei cu sapunul si de-aia face balonase
.
Revin maine. Azi avusei timp numai de citit.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa