Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Polixeni spune:
SALUTARE FETELE!
Vad ca v-ati apucat serios de slabit.Mai stim noi pe cineva!!!!
Azi am facut prima baie in mare si tare bine a fost..numai ca am fost cam dezamagita vazandu-ma in costum de baie.Noroc ca si sotioru are burtik deci nu m-am simtit asa de naspa.
Bineinteles ca a fost si Nikolas cu noi dar el normal ca in carut si la umbra.
Saptamana asta i-am facut si vaccinul de la 2 luni.Nu mi-a facut febra dar a fost un pic cam agitat.Acum si-a revenit.
Referitor la febra eu stiu ca se considera febra la bebei de la 38in sus.Si cand iei febra scazi parca 5 si asa afli cat are de fapt bebele.
Mai fetelor nu stiu ce sa ma fac..asta micu isi tot baga manutele in gura si suge degetul desi este satul.Ii dau si suzeta dar o accepta numai cand vrea el.Am incercat sa-i dau si o carpitza de-a lui sa o suga dar nu vrea si mi-e si teama sa nu si-o traga pe nasuc si sa sufoce Doamne fereste!!Ai vostri bebei fac asa ceva?
Va
pe toate!!
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
dea0277 spune:
Polixeni, a mea face acelasi lucru, isi suge pumnul chiar daca este satula. Din cite am inteles e normal, cica isi descopera manutele si sint tare fascinati. A mea linge tot ce prinde, tricouri carpe, tot pune limba si gusta ...eu o las in pace, o sa-i treaca cu timpul.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ciuf spune:
Ia uitati-ne:
papusica mamei
cei doi frati
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:
Vai ciuf, e minunata papusica ta! Iar Luca pare atat de mare si de...
serios langa ea...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
nshiro spune:
Vai Ciuf dar ce papusica ai tu acolo!

Si rotunjoara sa nu fie de deochi!
Cat despre alaptat am intrebat-o pe socrela zilele trecute ce faceau pe vremuri femeile care nu aveau san si mi-a spus ca le dadeau faina de orez cu apa fiarta sau lapte de capra sau cei saraci apa putin indulcita
Ile hai facem intrecere? Ca si eu sunt foarte hotarata sa dau 8 kg jos. Macar asa poate ne stimulam una pe alta. Ieri am fost la templu cu Maria (asa e obiceiul aici la 3 luni), facuram poze si cand ma vazusi ma apucara toti dracii. Si eu m-am apucat de saptamna trecuta si am eliminat fainoasele, orezul si dulciurile, pe cat posibil evit cartofii si porumbul. Cantarul arata cu un kg mai putin. De azi vreau sa ies in fiecare seara jumatate de ora sa fac ture in jurul blocului. De abdomene mi-e frica sa ma apuc caci inca ma mai doare operatia uneori cand ma ridic brusc din pat.
Polixeni si Maria isi da suzeta jos din gura si isi baga jumatate de pumn. Intr-o seara la baie a mancat sapun. O spalam, era plina de spuma si a dus manuta la gurita intr-o fractiune de secunda, ca are niste miscari tare haotice. A facut o fatzaaa...
Si ca tot veni vorba de baie, cu greu pot sa o spal, ma uda toata, ca se apuca sa dea din maini si din picioare mai ales, de improasca toata apa. In rest e tare atenta la tot ce se petrece in jurul ei, are deja o jucarie preferata, o bufnita vorbitoare, care repeta de doua ori ce se vorbeste in preajma ei dand din aripi. Ei, Maria e hipnotizata. Intr-o zi dadea sa planga si bufnita a inceput si ea sa scheaune, a tacut madam instantaneu. Si de atunci se converseaza zi de zi cu coana bufnita, uitandu-se innebunita la ea cum da din aripi. Ii mai plac pozele colorate, se uita cu mare interes... uneori si la televizor.
Nu adoarme daca nu sta cineva langa ea, face galagie daca e luata in brate cand nu are chef, si nu prea are ce-i drept, in schimb nu pot s-o las singura in camera, nici macar cand doarme. Imediat simte ca e singura, se trezeste si incepe sa tipe.
Cam atata despre noi. Multi pupici la mamici si bebici.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Ciuf, e asa de simpatica Eva! Traznet rochitza si caciulitza! Si sa stii ca seamana mult cu tine!
Pispi, cum a fost la botez? Pupici
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ciuf,sunt adorabili piticii tai.Si Luk chiar pare serios langa printesuca.Dar cum de ai pacalit-o sa stea in pozitia aceea?
Nshiro,se pare ca am intrat toate in panica din cauza greutatii.Noi mergem astazi la un botez,la iarba verde(cum va fi si al nostru)si m-am chinuit toata dimineata sa probez...haine vechi.Doar o pereche de pantaloni 3/4 imi mai vin,dar cu mari chinuri si asta pt. ca sunt elastici.Oricum,imi iau pe deasupra o camasa luuuuuunga,sa nu se vada posteriorul pt. care m-ar invidia J.Lopez.
Mai pune poze cu Maria!!!!
Iar nu e nimeni pe chat.Eu cred ca nu stie multa lume cum sa intre(http://forum.desprecopii.com)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nshiro spune:
In sfarsit am reusit si eu sa mai pun niste poze. Le puteti viziona inchepand de aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=/a30f&.dnm=e327scd.jpg&.src=ph
rocsana si bebe maria
Luizax spune:
Eu mi-am luat role azi, si am si iesit cu ele in parc. Ba ma dor picioarele, st prea mari, prea mici (rolele) stangul sta stramb, nust rotile stranse bine....anyway...am facut fro 5 ture, ma dor kracanele si creca o sa fac ditai febra musculara :)))) N-am mai facut asha efort de fro 2 ani :))))
liliprejbeanu spune:
Salutare lume buna
eu n-am intrat de multisor pe la voi si cu plecaciune imi cer scuze si imi fac autocritica dar sincer mie parca mi-au intrat zilele in sac. Timpul trece iute tare fragmentat ziua in portii de 2h caci al meu flacau de-i treaz cere papa. Nu stiu cum face dar parca in loc de stomacel are un ceas elvetian
. Noaptea insa nu ma pot plange caci ma scoala doar o data intre 3 si 4 si papa bine de tot. Ne mai laudam c-am trecut cu brio (fara plansete si efecte negative) la un biberon de "Guigoz 1er age". Mai am doar 2 saptamani sa-l introduc pe al doilea caci profesia ma cheama la munca
.
Zilele trecute am fost prinsi si cu botezul feciorasului. Noroc c-au venit bunicutii la noi sa ne dea o mâna de ajutor si sa-si vada urmasul crestinat
.
Ciuf pomenea de hamac la bebei... sunt pro. Asa de mult ii place lui Vladi sa fie plimbat, sa stea drept si sa vaza lumea ca ... eu zic o ora nu strica sa treci peste ceea ce pediatru zice
.
Saptamna viitoare incepe mami reeducarea perineului... si asteptam sa vedem cu ce se mânca si ce efecte miraculoase are.
Ca sa inchei va spui fetelor c-am fost la cinema la 'Da vinci code' m-a furat sotiorul intr-o zi la prânz si l-am lasat pe bebe cu bunicuta. A fost tare misto in sala la cinema
.
va tuc
Liliana