Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Dupa cum v-au spus si fetele ne-am intalnit aseara in Mamaia, a fost foarte placut , Timeea a fost fericita,cand am ajuns acasa erau niste cunoscuti in fatza blocului si ea a avut o reactie tare haioasa a inceput sa se bucure sa dea din picioruse si manute parca vroia sa le povesteasca unde a fost ea.L-am cunoscut si pe Andrei care nu este fiztos cum zice Gabitza,e un alintat mic,normal ca este asa pentru ca parintzii sunt topitzi dupa el.Alex e o dulce ,o zambareazta ,Delia independenta de la varsta asta,se descurca de minune singurica,Timeea cu Alex au reusit sa se intersecteze dar cu Delia mai putzin pentru ca drosofila noastra avea multa treaba
Am si eu cateva pozulici,multe au iesit in miscare ptr. ca fetele intradevar erau ca niste furnicutze.aici

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !

ChrisDun - CARINA EMILIA
Cloreta - TEODORA-MARIA

sa fiti sanatoase si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... iaca si eu dupa o zi de absentza

cu scuzele de rigoare, zic ...

LA MULTI ANI ! EMA ELENA
LA MULTI ANI ! ANDREI-STEFAN
LA MULTI ANI ! FILIP GABRIEL

LA MULTI ANI ! CARINA EMILIA
LA MULTI ANI ! TEODORA MARIA

SA CRESTETZI MARI SI VOIOSHI COPII, NOROCOSHI SI SA ADUCETZI MULTE BUCURII PARINTZILOR

Revin, mai tirziu, recuperez cu cititul, uitatul la pozulici...
Va doresc din suflet o zi buna

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Cu scuzele de rigoare la multi ani pentru toti piticii care au facut un anisor in ultimele saptamani.
Eu nu mai am timp nici sa rasuflu...sunt in sesiune si pitica este un argint viu iar cand ajung seara de la servici nu stiu ce sa fac mai intai: jucat pitic, invatzat, culcat pitic...stitzi voi cum este...Dar am acum o mare-mare problema.Sara care nu a avut nimic pana acum-chiar ziceam si eu ca facem anul si nu ne-am imbolnavit mi-a facut miercuri noapte spre joi temperatura 38.8 si haraia ingrozitor in somn...Ieri iar am stat toata ziua pe antitermice si ne-a dat pediatra si niste humex si ventolin dar toata povestea a culminat azi noapte cand a ajuns cu temperatura aproape de 40 (crestea de la ora la ora desi era pe antitermice in continuare si cu sosete inmuitae in otzet in picioare) si nu putea s arespire din cauza raguselii...plangea saracutza si eu pe langa ea...apoi a vomitat cred ca din cauza temperaturii si pe la 3 dimineata a venit salvarea pentru ca nu ii puteam cobori deloc febra si se simtea tot mai rau.Desi doctorii d epe salvare au fost cam repezitzi au ajutat-o totusi...i-au facut o injectie cu agocalmin si nu stiu mai ce care a calmat-o desi a plans ingrozitor cand i-a facut-o si apoi mi-a dat si reteta sa ii iau antibiotic celxin si inca un sirop pentru gat- kefax parca.S-a dus sotzxul meu in creierii noptii de le-a luat si cu chiu cu vai am facut pitica sa le ia pt ca nu vroia s ale ia neam...mai ales antibioticul.Apoi am culcat-o si pana dimineata nu mai avea temperatura.Dar acum vad ca iar ii creste ..o tin iar pe antitermice si astept cu nerabdare sa vina ora de antibiotic pt ca este f ragusita si haraie.Sunt f furioasa pe pediatra pt ca ieri cand a venit s ao vada s-a uitat in gatul ei si a zis ca este "un pic rosie" desi ea haraia si tusea f urat si ca are doar o viroza desi avea temperatura f mare.Cand a venit salvarea mi-a zis ca arata f urat in gatul ei desi nu imi dau seama cum de a ajuns sa arate asa brusc urat ca nu a avut nici un simptom pana miercuri noaptea.
Vroiam sa va intreb cu ce ii mai doftoriceatzi voi pe pitici pt ca realmente mi-este groaza daca si la noapte ajungem la 39-40 de grade cu temperatura.Parca Loreen zice a de Pulmex baby...pt ce era s cum se aplica.Pliiiz fetelor, ajutati-ma ca sunt disperata.Este ingrozitor sa iti vezi piticul ca sufera asa rau...As fi vrut sa ma doara pe mine toate alea numai s aii fie ei mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sufletzica, imi pare rau ca Sara e bolnavioara!
Impachetari in cearceafuri ude - le uzi cu apa usor mai rece decat temperatura corpului (daca gresesc, sa ma corecteze fetele care au facut asa ceva) si infasori copilul in cearceaful ud.

MULTA SANATATE!

Fetele, culmea ghinionului, azi mi-am uitat mobilul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Sufletzica, sanatate la bebe.
e greu tare cind o vezi ca sufera!!
poti si tu sa incerci sa ii dai citeva picaturi de algocalmin, dar nu stiu sa-ti spun anume cite, cred ca 2-3, intra-adevar de la algocalmin scade. febra mare face in general seara. e bun si ce a spus Chris cu cearceafuri umede, dar vezi sa nu fie rece rece apa, sa fie mai caldutza, caliiie cum se spune. poti sa mai incerci in ultima instanta sa te bagi in dus cu ea in bratze.da-i lichide multe, multe, practic da-i apa sau ceai tot timpul sa nu se deshidrateze.la temperatura mare se deshidrateaza tare usor, asa ca tot timpul sa-i dai cite o picatura. nici nu iti va minca mare lucru.sa nu te sperii ca asa se intimpla citeva zile.in mod normal cam 2 nopti ar face, dar din moment ce ai inceput deja cu antibiotice mai mult de 38-39 nu ar trebui sa faca. daca ii iei din funduletz sa scazi 2-3-4 liniutze. la nebunia asta cu gitul eu stiu si un leac babesc razi cartof crud intr-o batista, batic si o legi in jurul gitului, dar suna totusi pediatra asa suparata pe ea cum esti si intreaba cite picaturi de algocalmin si leacurile astea babesti. chestia cu spirtul la git nu te-as sfatui ca lasa semne pe piele, arde pielicica.sanatate multa.

Mergi la inceput

Ioanailincam,Elisor, multzumesc ptr. incurajari,de data asta sunt hotarata sa fac tratament,poate daca nu asteptam atatia ani ar fi raspuns organismul bine la tratament,sunt curioasa daca dupa cura de fizioterapie cedeaza durerea , altfel nu as stii ce sa mai incerc.
Tdi,sanatate ,am citit ca si tu ai probleme de genul asta,tu cu ce iti ameliorezi durerea,totusi am citit ca depinde si de organism,aceeasi boala se poate manifesta diferit de la un organism la altul,adica unele persoane au dureri permanente(cum sunt eu)altele ocazional.Tu in ce stare esti?

Sufletzica,sanatate Sarei. Noi nu am trecut prin asa ceva,am avut noroc dar retzin de la nepotzica mea ca ii administra alternativ antitermice din 6 in 6 ore si anume Nurofen si calpol si tot nu scadea febra si au recurs la algocalmin,se dau cateva picaturi in functie de kg. copilului(intreaba medicul) si dupa administrarea algocalminului intradevar i-a scazut.De asemenea Pulmex Baby unguent cate un bob de orez pe piept si spate dimineata si seara,Karvol pentru nas infundat(se picura pe o batista si se tine in apropierea copilului) si un antibiotic dar nu mai retin denumirea iar pentru tuse depinde ce fel de tuse este productiva sau neproductiva parca ambroxol.Lichide cat mai multe.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Suflezica sanatate multa Sarei...
Mie ultima oara dr mi-a dat UNASYN ca si antibiotic pentru ca avea tuse laringitica,adica ragusita si riscam sa faca o laringita urata combinata cu otita...cand m-am dus la dr avea 39,6 temperatura,insa eu exact cum au spus si fetele alternam antitermicele...pe gurita nurofen si in fundulet novocalmin.Fata a plans la injectie pentru ca nu exista durere mai mare ca algocalminul injectabil...este infiorator...am facut cu zecile si doare ce nu am cuvinte sa-ti explic.
Si Pulmexul o ajuta sa respire mai bine daca o masezi dupa o baie mai fierbinte putin cat sa se deschida porii...
Asa cum spunea si Lucas multe lichide calde si sigur ca de la antibiotic sa te astepti sa nu manance prea mult.Poti sa-i dai si cate 10 picaturi de vit.C pe zi.Si sa eviti carnea ca poate creste temperatura...

Elisor e putin lapte ...Delia ajunge pe la 400-450 ,dimineata si seara si tot mi se pare putin...Poate nu-i mai place formula si vrea lapte integral...cine stie...

Chris asa stau eu cu dosarul de despagubire pentru niste banidin Bulgaria si am sunat la Guvern ca deja au trecut 5 ani de cand ne tot duc cu zaharelul...si vorba aia azi maine...ba nu sunt actele,dar erau,ba s-a pierdut dosarul dar s-a gasit...si uite tot asa...si nu sunt multi doar vreo 30.000 euroi...As da si spaga insa nu stiu cui ...

Azi am lalait-o ca daca a fost vremea cah nu aveam prea multe posibilitati decat sa ne ducem la targ unde evident in toata aglomeratia aia ne-am intalnit cu Gabizta & company...Vorba ei sa ne fi dat intalnire si nu ne iesea asa bine...
Alex si cu Delia erau haioase foc ca tipau una la alta ca tzatzele de radeau si oamenii...plus ca si negre cum erau...exact tzatze de mahala...
AM cantarit-o pe zgubi la Oana si nu are decat 11,5 ...adica vreo 11,200 ...asta ca sa-i sparg nasu dr ca la un an zicea ca are 10,200 in situatia in care Delia se agatase de cantar sa sara jos de-acolo...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, imi lipsiti tare mult si fara ney parca sunt rupta de lume. Alexia este rea ca altfel nu pot spune. Urla toata ziua, e miorlaita, mananca prost si am ajuns sa ii dau Peritol pt pofta de mancare si ca sa doarma linistita sa nu imi mai urle pentru ca efectiv nu mai pot. nu stiu ce are!!! si nici nu stiu ce sa ii mai fac. acum urla cat pentru tot anul!!! in rest e bine. se trezeste la fel la 6 dim papa si o scoate pe soacra din pat si o ia la plimbare pe strada. aici e tare urat cand cald cand furtuna. si am reusit performanta sa o fac sa doarma in carucior. ala sport de la carrefour. azi a adormit cu capul pe bara din fata. a descoperit persoana sa fitzoasa in oglinda si se pupa toata ziua:)))). ieri pe tura lui tati a resuit trei busituri dintre care ultima cu coltul patului in arcada ochiului. s-a umflat e putin rosie/vanata dar ochiul e ok. ma lupt cu prejudecatile de tara in ceea ce priveste cresterea si educarea unui copil:))))) distractiv. abia astept sa ma intorc acasa. si cand ma gandesc ca mai am de stat si in plus mai am si o nunta la care dezorganizarea va fi cuvant de ordine.

va pup dulce

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

In primul rand vreau sa-i felicit pe puiutzii care au implinit 1 an, pe cei de azi
LA MULTI ANI! CARINA EMILIA si TEODORA MARIA
si, cu scuzele de rigoare, pe toti ceilalti pe care nu i-am felicitat la timpul potrivit: LA MULTI ANI!: Bianca Maria, Ana, David Mihai, Mara Diana, Cristian Victor, Sergiu Mihai, Freya, Timmea, adina, Cristian Lucian, Mihai Alexandru, Filip Stefan, Daria Irene, Maria Monica, Stefan David, Daria Ioana, Ioana, Tudor Catalin, Elian, Alexandra Elena, Irina, Maya Maria, Mara Ioana, Alexandra Sophia, Alesia Claudia, Matei, Alex, Stefan, Dragos Octavian, Alexia Ioana, Juliana, Andrei Stefan, Ema Elena, Filip Gabriel.

SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU SANATATE, NOROC SI FERICIRE, SA VA BUCURATI DE VIATA SI DE FAMILIE!

Album Alyssa

Mergi la inceput