Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI!

PAPUSILOR

CARINA EMILIA si TEODORA-MARIA

Sanatate, noroc, dragoste, fericire si iubire...tot ce va doriti!

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!
Trebuie in primul rind sa urez cele cuvenite.

LA MULTI ANI CARINA EMILIA si TEODORA-MARIA!
Sa cresteti mari si sanatoase, ca frumoase sigur veti fi, dragele noastre papusi! Sa aveti noroc mult si o viata frumoasa!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Pisik in casa??? Pai nu mai ma joc asa...inseamna ca trebuie sa fii cu ochii pe Bursuc non stop. Dar nu exista ceva ca sa-i omoare? Nasol sa te trezesti cu lighioanele cand ti-e lumea mai draga.

Androix bravo tie, vad ca esti perseverenta in a-ti gasi ceva si pentru sufletul tau. Cate luni dureaza cursul? Succes! Daca incepi cursul sper ca n-o sa dispari din peisaj.
Cu Filip cine va sta, maria sa socrela? Felicitari frumossului Filip pentru pasi!

Nelia te admir pentru perseverenta si ambitie. Daca ai reusit sa ajungi acolo unde esti, fii sigura ca vei reusi si pe mai departe. proiectul bb3 se amana, nu?
Ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta fetelor, in special a Tudorei, sper ca rezulatatul analizelor sa-ti linsteasca toate temerile.

Corni ma bucur ca v-am vazut si pe voi...

Tdi la voi in UE nu te poti opera? Sora-mea are probleme cu cervicala pt. ca o are dreapta, fara curbura fiziologica. neastamparata! Intra mai des la noi, in special martea , sa fii departe de pericole.

11 luni si In parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sint in urma rau si cu povestitul si cu pozele, nici de la motz nu v-am zis pina acum nimic, poate cind ma intorc la Bucuresti sa reusesc.
Am fost fericita pentru Andrei ieri ca am avut petrecere cu copilasii din Constanta. Toti au fost asa dragalasi, nu stiam care e mai care decit ceilalti. Andrei cam fitzos un pic, i-a intimpinat si dormind, a fost o vreme botos dar la final i-a trecut. Tortul a fost foarte bun, copilasii au ciugulit si ei cite ceva, mamicile sper ca s-au simtit bine.
Am facut extrem de multe poze saptamana asta, n-am postat decit citeva din parc si de pe plaja. Mai am de facut selectia de la motz.
Am selectat din cele de ieri de la ziua lui Andrei. Initial voiam sa le fac si eu niste comentarii in stilul Laurei, dar nu am timp ca ma tot fredoneaza baietii astia ai mei, cind cel mic, cind cel mare.
Deci, poze de la ziua lui Andrei. Mai sint citeva si de aseara de la intalnirea din Mamaia. Timeea este absolut delcioasa, mi-a placut grozav. Andrei a continuat cu fitzele de Bucuresti si le-a dat cu flit la toate trei fetitele, in loc sa profite ca era singurul baiat fara concurenta. Bine, si ele erau ca furnicile, alergau care incotro, sint mult mai mobile decit Andrei. Cu greu au fost strinse pentru poza de grup, de prin carucioarele altora, de la linsul bancilor si incercatul pavajului si treptelor.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI FETITA MEA DRAGA!
Sa cresti frumos, sanatoasa, desteapta si sa ai noroc! Mami si tati te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, o sa ne straduim sa iti facem viata cat mai frumoasa.
Te-am asteptat ceva dar a meritat din plin, esti cel mai bun copil de pe pamant!

Pozele mele

Mergi la inceput

Mereu am grija cand ii dau scutecul jos sa nu-si bage mainile in propriul kk, dar azi a fost mai iute ca mine...stupoare, am gasit un varf de creion in pampers. Ce-o sa mai urmeze, nu-i asa?
Din pacate nu avem spatiu de dasfasurare in casa, exerseaza in patul conjugal, dar si cand om termina balamucul (cand o fi asta oare?)...
Vi se pare suficient daca bea in jur de 200 ml de lapte /zi? Mai mult nu vrea, seara a renuntat la biberon, a mai ramas cel de dimineata care nici ala nu-l bea tot.
Ma gandesc sa nu fie probleme cu Ca, ca avem doar 2 dinti si nici vigantolul nu l-a prea asimilat.

Incepe sa se faca frumos afara, a iesit soarele, dar e cam racoare.

Incep sa ma stresez ca nu termin cu lucrarile pana la ziua fetei, trebui sa am o saptamana numai pt. curatenie.

Am fost in Selgros ieri si am vazut o multime de lucrusoare pt. astia mici. Au inceput sa aduca lucrusoare chinezesti, ieftine si faine, calitatea nu stiu cum e, c-am fost pe fuga.

11 luni si In parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI Teodorei si Carinei mele! Sa dea Domnul sa fie sanatoase si norocoase!
Va multumesc pentru urari le de pe messenger, si pentru cele de aici!
Scrisesem un mesaj luuung si cred ca am inchis fereastra din greseala asa ca l-am pierdut!

Pe scurt: imi vine sa plang de nervi, dar nu din cauza Carinei ci din cauza tarii in care traim, a mafiei si tuturor cretinilor de la guvernare!

Daca ma poate ajuta cineva cu o PILA la Primaria Municipiului Bucuresti , va rog din suflet!
Avem un dosar de retrocedare cf. L10 depus de acum vreo 2-3 ani, si se pare ca e "incomplet", cu toate ca actele au fost depuse la timp, si pana ieri aveam si borderoul de depunere, cu nr de inregistrare. Ieri unul din angajatii PMB i-a luat maica-mii borderoul si, cand s-a intors, a mintit-o in fata ca i l-a si dat inapoi. Asta se cheama furt, dar ceea ce este si mai grav e ca au sters-o din evidentele electronice!!!! S-a dus la PMB la registratura sa ceara o copie dupa Borderou, si i s-a spus ca nu figureaza. Suntem disperati, si vroiam sa va rog daca intereseaza pe cineva din media (presa, TV) aceasta poveste va rog sa imi dati PM sau mesaj pe yahoo messenger. E vorba de mafia terenurilor, la nivel foarte inalt, si de fapt cred ca nimeni nu se baga sa ii supere pe marii nostri oameni politici varati in afacerile astea...

Netu tot nu-mi merge acasa, asa ca... raman logata pe www.meebo.com la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Carina! Fetita frumoasa sa fii sanatoasa si feiricta, sa ai o viata minunata!

La multi ani si Georgia Maria si Eric Cristian! Pui mici asteptam sa intrati in gasca piticlor de un anisor.

Elisor, felicitari pentru mersul de-a busilea! Noi suntem alea cere ne minunam acum si ne bucuram de asta

Pozele mele

Mergi la inceput

Cristina oare de ce nu ma mira nimic din ce spui? Imi pare rau ca nu am cum sa ajut, dar povestea asta cu Furtul merita sa apara in toata presa pe prima pagina. Oare cand vom invata sa fim corecti si cinstiti, tu-le mama lor de nenorociti. Ca altceva nu stiu, doar salarii cat mai grase.
Cum zicea cineva: "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Bafta sa reusesti!

11 luni si In parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, CARINA! La multi ani, TEODORA! Sa ramaneti la fel de frumoase, vesele, pline de entuziasm si naturalete! Felicitari parintilor pt fetele minunate!

Nelia Viata ne mai incearca, dar tu esti o femeie puternica si vei stii ce sa faci mai bine si mai bine.

Lucas, foarte interesant ce ati pus de tava. Chiar ma gandeam ce sa pun. Nici eu n-as vrea ob.ce te duc cu gandul la vicii.Mi-ai dat cateva idei bune, sa vad ce gasesc prin casa. Va asteptam sambata in fct.de programul lui Matei.Noi sarbatorim papadia si rupem turta cu familia pe la pranz, iar la 16:00 incepem petrecerea cu copiii.

Constanta, am vazut pozele. Ce sa va mai zic!? Mi-e ciuda ca nu eram si noi.:) Minunati copiii ! Bine i-a comparat Loreen cu margelele ce aluneca in toate directiile. Tare dragalase fetitele cochete. Vad ca sarbatoritul e bronzat. Cu siguranta i-a priit la mare.

Loreen, tricicleta nu se gaseste la Mothercare Romania, dar poate fi adusa pe comanda. Vrei sa sun si sa intreb la ce pret o aduc? Eu am rugat-o pe matusa mea din Bruxelles sa o ia de acolo.

Oana, am dat si eu ieri primul nostru carut, dar fara pareri de rau.Era oricum unul prost, in care Ema nu a prea stat.Totusi.in momentul in care bebelusul Andrei a fost pus in el, Ema a inceput sa se catere pe el, sa-l traga, sa tipe.:)Cat despre carucioarele sport,probabil ca ai ales deja unul si il vei cumpara in curand, dar eu tot iti spun. Am fost ieri la Mothercare si aveau promotie la un carucior sport rosu.4.800.000lei.Uite-l aici pe site-ul din Anglia http://www.mothercare.com/invt/lx0392&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusstrollers

Am uitat sa va povestesc de ziua de ieri. Dimineata am pupacit copilul bine, Mihai i-a spus ca de ziua ei poate face ce vrea, am imbracat-o in rochita si am dus-o in parc unde s-a oprit direct cu fundul in pietricele. Minune mare, petricelele astea. Daca nu si le-a strecurat printre degete 20de minute..!Era tare incantata.Isi afunda manutele in pietris si radea. Va dati seama cum era cand a ajuns acasa.Gri,prafuita din cap pana in picioare.Dupa masa de pranz am mers toti 3 sa-i mai cumparam Emei niste cadouri printre care rochita si sandalutele pt sambata. Rochite deosebite n-am prea gasit. Era una mov frumusica la Miniblu. Cred ca lui ChrisDunare ii placuse rochita asta. Era si la un pret bun. Pana la urma, insa,am luat o rochita Mothercare roz, cu o broderie florala tot roz.Foarte finuta rochita, si avea si chilotel asa ca numai bine.Ok,rezolvat cu rochita, ramaneau sandalele. Am fost inclusiv la Plaza.Tot ce am gasit frumos era fara intaritura, nu tinea deloc glezna.Eu nu mai pricep:e musai sau nu sa stea fixa glezna?Eu asa stiu.Vanzatoarea de la Naturinomi-a zis ca pana la3 ani este recomandat sa cumparam incaltaminte care sa tina glezna bine.Pai daca este asa, atunci de ce taman Zara si Mothercare au cele mai proaste incaltari pt copiii de varsta asta?Foarte frumusele sandalutele,modele superbe,dar ce sa fac cu ele? Am ajuns intr-un final la Naturino.Am zis ca acolo este ultima varianta din cauza preturilor prea mari.Mi-am golit portofelul acolo,dar acum nu-mi pare rau.Am luat niste sandalute roz foarte bune din colectia falcotto.Aici un link, dar vad ca sandalele nu apar http://www.naturino.com/us/falcotto/falcotto_104.php Poate este pura coincidenta, dar cum i le-am pus in picioare,cum a inceput sa dea ture prin casa singurica. Ce lausem noi pana acum la pretul de 1mil nu sunt nici speciale ca model si au si talpa f tare.Chiar nu stiu de unde sa-i cumpar incaltaminte.Fran,ai fost la Belli reclama - reclama mascata ?Am intrat la CridoKids in Plaza. Nu mi-a placut nimic.La Lumea Copiilor ce am mai vazut incaltaminte draguta si rezonabila,dar ce-mi placea era pt copii mai mari.Sandale de baieti peste tot, dar astea de fetita ca sa-mi placa mie unde sunt?Daca sunt frumoase nu-s din piele inauntru, daca sunt din piele modelele sunt urate..

S-a trezit Ema si vine si Mihai.Sapt a fost liber!!!

Adina

Mergi la inceput