Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
pisik 4ever spune:
poze cu www.brown-recluse.com/spiderinfo.html" target="_blank">paianjenii pentru ChrisDun. si a mea s-a spuzit pe gat, cred ca de la transpiratie. ce spuneai tu ca ii dai? crema? are efect?
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Androix spune:
Este oficial! M-am in scris la italiana si de luni incep. 
Filip m-a stoarce, frate! A invatat sa se suie singur pe canapea si se aseaza acolo, sta ce sta si pe urma incepe sa bazaie ca vrea jos. Desi stie sa se dea jos insista sa-l cobor eu.
Incerc si eu sa am activitati inteligente cu el, sa-l invat una alta, animalele din carticele, cuvinte noi, dar nu se prinde nimic de el.
A si ce era mai important: azi a reusit primii 3 pasi!
Pacalit de mine of course! Cum s-a ginit care e faza cum a aterizat in 4 labe.
Si eu vreau sa-l tund pe Filip. Lucas daca ajungeti inaintea mea sa-mi zici si mie unde ati mers. Eu ma gandeam sa-l duc la ciufulici la obor, chiar langa parculetz.
N-am facut mare lucru azi dar sunt rupta...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI EMA ELENA, ANDREI STEFAN, FILIP GABRIEL! Sa cresteti mari, sa aveti sanatate, fericire si noroc.
Elisor 
. Uite ca azi merge de-a busilea si maine o s-o ia la fuga de nu o s-o mai prinzi. Bravooooooooo Bianca
.
Iuliana felicitari pentru primii pasi 
.
Bea
pentru Pifos sa-i treaca mai repede.
Androix ce zi groaznica... Stiu cum e sa mergi cu sotzul la cumparaturi asa ca....
Mai fetelor din Constanta ma omorati cu pozele alea frumoase. Stau si balesc la ele de-mi vine rau. Anul asta nu cred ca o sa pup marea dar la anul sigur ma dau peste cap si vin si eu ca prea mi-e dor.
Simona
de
Dragos Octavian
Tdi spune:
Ciaooo!
stau cu vrabiutzu'n palma si ma rog sa nu se trezeasca prea repede Alyssa ca sa pot scrie 2 randuri...de citit reusesc destul ca o mai fraieresc cu una-alta insa vai de lume daca ma vede pitika butonand la tastatura!![]()
ce sa va zic...sunt prastie
, n-am pomenit de cand m-a facut mama un copil mai neastamparat si mai nesuferit decat al meu (si partile pozitive sunt tot la superlativ, totusi!
), ma mananca de vie, jur!
marti - ceasul rau sau pisika neagra?! - a fost o zi de cosmar, din neatentie am dat peste o fereastra care s-a scos din tatani si a cazut pe mine, partea proasta e ca pe land alea 30 kile pe care le are mai e si enorma...din fericire n-am patit mare lucru dar putea sa fie nasol de tot daca se spargea, mai ales ca era si Alyssa prin apropiere! ne-a pazit D-zeu!
vad ca vorbiti de hernii de disc...eu sunt "fericita" posesoare a nenumarate astfel de bucurii, numai in zona cervicala am discopatii si discartoze la C1-C2-C3-C4 iar discul C5 este infipt in maduva. se pare ca e de la un accident de masina de acum 10 ani, am facut RMN acum 4 ani si au vrut sa ma opereze insa am lasat-o balta ca riscam sigur, acum sunt la mila celui de sus...![]()
hai ca s-a trezit miorlaita mica...va pup.
Album Alyssa
ICorina spune:
Nu am mai scris de mult si va citesc cam pe rar,ziua nu-mi ajunge.Intru si eu sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si sanatosi!
Lucas parca intreba de tunsulici; eu l-am tuns acum 3 zile,la Ciufolici, in Amzei si a iesit super! Erau o multime de copilasi!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
nelia spune:
Gata, am citit tot! Dar nu am reusit sa vad chiar toate pozele/filmuletele pentru ca merge destul de greu netul. Am vazut pozele de la munte (of, fran), pozele de la mare, iar poze de la munte (Elisor) si inca vreo citeva.
Incep cu felicitarile, ca sint in intirziere, dar nu am intrat de citeva zile si nu vreau sa ramina nefelicitati niste dezmotati:
La multi ani, MATEI!
La multi ani, ALEX!
La multi ani, STEFAN!
La multi ani, DRAGOS OCTAVIAN!
La multi ani, ALEXIA-IOANA!
La multi ani, JULIANA!
La multi ani, ANDREI-STEFAN!
La multi ani, EMA ELENA!
La multi ani, FILIP GABRIEL!
[bold]Despre noi:[/bold] nu am intrat de citeva zile pentru ca am avut multe drumuri de facut. M-am inscris la facultate, adica am ales cursurile si nestiind inca cu ce se maninca a trebuit sa ma duc la sesiunea de informare si dupa aia sa studiez bine toate cursurile oferite ca sa stiu ce e mai bine pentru mine sa aleg. Situatiunea nu e chiar roz, pentru ca am aflat cu stupoare ca au fost 890 de cereri, am fost acceptati 186, dintre care doar doi sintem imigranti, ceea nu prea se intimpla la multe programe pe aici, unde intilnesti studenti din toate colturile lumii (unul nu se pune, vorbeste franceza perfect, a lucrat in Franta un timp si a terminat aceeasi facultate in tara lui! – deci, eu ramin singura trista de pe acolo, habar nu am de ce m-au primit, cred ca si-au facut norma la imigranti, cum bine a spus sotu'). Ori eu sint nebuna – ca m-am inscris intr-un asemenea program, ori aia – ca m-au acceptat... cert este ca nu am o stare prea buna de vreo citeva zile, sint stresata, incerc sa ma abtin cit pot ca sa nu ma simta fetele, mai ales Tudora, dar adevarul este ca mi-e frica, cred ca m-am bagat in ceva care este, cel putin pe moment, peste puterile mele. Marele dezavantaj pe care il am este limba sau chiar limbile. Daca sint de aici, atunci au ca limba materna franceza. Si daca au invatat aici inseamna ca stiu si engleza destul de bine... lucruri esentiale in aceasta meserie, pentru ca cele mai multe posturi sint la stat: federal, provincial sau municipal, unde daca nu parlesti si franceza si engleza la perfectie esti sters de pe lista. Eu sint bilingva pina la genunchiul broastei prin comparatie cu ei. Mi-am luat un curs de franceza scrisa, dar nu e suficient. M-am mai inscris la doua din program, unul optional si unul obligatoriu, in toamna trebuie sa ramin doar cu unul pe linga cel de franceza, ca sa pot avea acces la programul de imprumut si bursa pe care il ofera guvernul, ca trei nu pot sa fac à cause de bébé pe care nu vreau sa-l las mai mult de 4 ore la gradinita. Apoi sint in plin proces de facut dosar pentru a cere acest imprumut si bursa... Am inceput demersurile si pentru pasapoartele canadiene, pentru care mai am nevoie de citeva acte, care inseamna alte telefoane si alte drumuri.
Astazi am o zi mai libera, adica de stat acasa pentru ca trebuie sa adun toate hirtiile, copiile, actele... sa le pun in ordine si de miine sa le trimit sau duc pe unde trebuie. Casa a ramas de izbeliste, tre' sa o aduc din nou la lumina, apoi tre' sa pun serios burta pe franceza, ca a intrat o frica in mine, mi se pare foarte greu ce mi-am propus eu sa fac, pentru ca am o gramada de hopuri de sarit si pentru fiecare trebuie sa muncesc dublu. Si eu nu prea am chef, asta e problema, de 5 ani muncesc dar pe alte planuri (a se cit copii si casa!) si creierul meu s-a dat dupa munca depusa. Ma credeti ca citesc fiecare intrebare din formular de trei ori si desi inteleg fiecare cuvintel in franceza sau engleza de acolo, nu inteleg ce mi se cere, desi e cit se poate de clar si simplu!?! De fap inteleg, dar nu sint sigura ca am inteles bine... Ce dracu' ma fac eu din toamna!?! Asta chiar ca nu pricep! Incerc sa ma motivez, sa-mi fac curaj, dar degeaba... vreau acasa, la mama, in Vaslui!
Fetele sint, in schimb, bine! Agata nu are probleme, a slabit un kilogram jumate si e foarte mindra, spune la toata lumea. S-a obisnuit la gradinita, cu franceza face mari progrese, chiar uimitoare, ies acum destul de mult ca e cald si aici... in sfirsit. Tudora si-a revenit si ea, nu am inca rezultatul analizelor, poate luni... Pina una alta se pare ca e vorba de o eruptie dentara, ii ies dinti peste tot. Maninca binisor, aproape ca inainte, si-a schimbat si culoarea, nu mai e asa alba, dar pina nu aflu rezultatele nu pot sa ma linistesc. Nu mai ploua de doua zile si am stat mai mult prin parcuri si se vede asta pe fata si pe pielea ei. De miine insa, iar ploua!
Cam atit despre noi! Din pacate, desi am citit tot ce ati mai facut, nu mai am cum sa stau acum sa va scriu. Poate la noapte... Dar sint multumita ca macar am apucat sa va citesc pe indelete si sa va vad prin poze! Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Androix spune:
Nelia, esti o femeie curajoasa si puternica. Sunt sigura ca vei face fata cu brio! Este normal sa ai emotii, dar nu iti face atatea ganduri negre pentru ca atat cat te-am cunoscut aici sunt sigura ca te vei descurca super bine. O sa le dai clasa la toti! Eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine. Pe undeva te inteleg pentru ca din toamna sunt si eu boboaca
[icon care da frumos din gene] Si mie mi-e frica ca n-o sa fac fata, dar parca mai mult mi-e frica de delasarea mea.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Florentina G spune:
Andrei Stefan 
Ema 
Filip Gabriel 
Sa cresteti mari, sanatosi , sa fiti mereu plini de viata si de voie buna, sa fiti tot ce e mai de pret pentru parintii vostri si pentru cei din jur!
Elisor
sunt fericita pentru ca esti fericita! Sa dea Domnu sa vina zile de-astea bune mereu ca parca imi incarc eu bateriile cand citesc vesti bune de la voi!
Tratament pentru raceala sau ce o fi fost inca mai iau - mi-a dat de la farmacie Urinex, sunt niste pastile pe baza de plante am inteles si vad ca ma simt mult mai bine de la ele.
Androix, felicitari pentru initiativa cu italiana!
Sa nu-mi spui ca te-ai inscris si la facultate ca atunci chiar ca ma apuca iar disperarea ca stau acasa si nu fac nimic! Si bineinteles
felicitari pentru pasii lui Filip! Are mama baiat mare! Stai asa ca acum o sa inceapa sa sara in canapea si o sa te rogi tu de el sa se dea jos!
Nelia,
intaresc ideea ca esti un exemplu viu pentru mine! Te admir pentru ca reusesti sa faci atat de multe lucruri minunate. In alte privinte nu-ti face griji, orice inceput e greu dar tu vei face fata cu brio, sunt convinsa!
Teddy- toate bubele rele.... cum de s-au strans atatea intr-un singur suflet? Multa sanatate iti doresc!
Danelutza, cum se mai simte Isa? S-a reglat la burtica? Ai descoperit de la ce i se trage? 
Mikyyy, felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi si sa traiti clipe fericite sub acel acoperis! Tare mult m-as bucura daca ai putea sa ne povestesti cum te descurci cu bebelinele amandoua, sa stiu si eu la ce sa ma astept!
Gabitza, asteptam poze de la petrecere! Cred ca v-ati simtit minunat impreuna! Ce bine ar fi daca am organiza o intalnire cu mamici si bebici, mai ales acum cand ne cunoastem mai bine! Asa e ca aveati senzatia ca va cunoasteti de o viata?
Nu stiu ce s-a intamplat la comp meu ca nu imi mai deschide Opera. Acum am intrat cu explorer-ul si am fost uimita sa vad ce glow-uri aveti la nume! La Opera nu se vad!!!!
Tina
9+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Carina Emilia... 
LA MULTI ANI Teodora MAria... 
...iubitele sa fiti dragalase,sa cresteti sanatoase,sa aveti noroc si o copilarie ca-n basme,sa iubiti mult si sa fiti iubite mai mult ca orice...
LA MULTI ANI Georgia Maria
LA MULTI ANI Eric Cristian
Nu am mai reusit aseara sa intru sa pun poze ca am ajuns tarziu de prin Mamaia unde fii-mea a halaiduit de una singura.Am zis sa ne intalnim cu fetele sa mai stam la o gargara mica si de unde frate ca Timeea era intr-o parte,Alex alerga in alta,eu fugeam dupa Delia ca lingea panourile publicitare,daca nu ciordea biscuti de la copii din mana,vroia sa-i ia unuia mingea,etc...singurul care era cuminte Andrei,evident in brate cand la mami dar mai mult la tati...
Azi ciuciu plaja ca este innorat si sta sa ploua...nu stiu ce-oi face ca tare m-am dezobisnuit sa stau in casa...
Elisor fericirea ta este bucuria noastra...aplauze,felicitari,pupaturi pentru grasa mica...este stupid sa-ti spun"ti-am zis eu ca o sa mearga"pentru ca oricare din noi ar fi reactionat la fel ca tine...de-acuma vor veni unul dupa altul progresele...sa te tii tare ca parca maine poimaine te aud ca abia mai poti alerga dupa ea...
Cuscra sa pup eu ginerica mergaret...faceti exercitii sa ne prindeti cand veniti la mare...si bafta la scoala de luni...
Tdi si fii-mea-i la fel...asa ca nu esti singura si eu sunt la fel de disperata...am zile cand imi vine sa o arunc pe geam sa am si eu 1 minut de liniste pana urla ca a cazut...
Nelia esti o femeie puternica asa ca vei face fatza,poate cu putin efort pana-ti vei intra in mana,iar cei de-acasa sunt convinsa ca-ti vor acorda tot ajutorul lor...eu recunosc solmen ca nu as putea face atatea lucruri cate faci tu...
Florentina ce tratament ti-a dat dr d edata asta pentru Maya?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Hai ca am reusit,printre miorlaiturile lui Delia care-mi arde conexiunile neuronale de dimineata, pozele de ieri...
Ziua lui Andrei
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"