Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
ioanailincam spune:
Corni - am tot ezitat sa-ti spun de mama colegei mele, dar hai sa-ti zic totusi: de 2 ani de zile se chinuia cu niste dureri ingrozitoare de spate. Nu-ti explic cate tratamente a facut (inclusiv 18 zile la Techirghiol acum, in iarna), cati dr a vazut, dar nu-i trecea cu nimic. I-au facut RMN, dar numai in zona lombara, nu se vedea nimic, au fost tot felul de diagnostice: ba osteoporoza, ba te miri ce. Cert e ca a ajuns sa nu mai poata sa mearga pana cand i-a venit ideea unui dr sa-i faca RMN si la zona cervicala. Avea femeia hernie de disc, dar in ultimul stadiu al nebuniei, adica se mancasera bucatele de os, care cazusera in maduva, de unde durerile fioroase. S-a operat chiar de Paste, cu sansa foarte slabe de recuperare pentru ca a venit foarte tarziu la operatie (din vina cui, oare?), dar Slava Domnului operatia a reusit si se recupereaza bine. Asa ca ai grija, nu te lasa prea mult pe remedii naturiste, ca se poate agrava.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mygirl spune:
LA MULTI ANI EMA-ELENA, ANDREI-STEFAN, FILIP-GABRIEL!!!! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti mult noroc in viata! Felicitari parintilor vostri!
Profit ca Alex se odihneste ca sa intru un pic pe aici. A fost super la petrecere, dar din pacate eu n-am avut aparatul sa fac poze. Asa ca le asteptam pe Loreen si Gabitza sa vina cu exemplificari. Am stat la curte, in aer liber, am mancat un tort minunat cu mousse de ciocolata
gatit de Gabitza la Silvian
, am baut sampanie (pentru copii, Sergiu a fost superincantat
). Maimutzicile noastre au misunat ca de obicei, Delia (cel mai mult), Sergiu a alergat catzelul care se ascundea speriat sub masa, Alex s-a indopat incontinuu. Andrei s-a mai acomodat cu noi dar la sfarsit parea fericit ca plecam
.
Eu aseara mi-am pregatit carutzul de drum, azi l-am trimis la Bucuresti la o familie care va avea un bb peste 2 saptamani. Asa rau mi-a parut, mi l-am dorit tare mult si m-am atasat tare de el. Dar nu mai faceam fatza cu copil si carutz de 11 kile fiecare. Acum abia astept sa intru in posesia unuia sport.
gata pauza mea, ma apuc de facut mancare. Astept pozelee
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Androix spune:
La multi ani pentru sarbatoritii zilei! Sa cresteti mari ca frumosi sunteti deja! Sa aveti noroc cu carul!
Da, de rasu-plansu cu Mihai. Are carnet tot ca si mine de 9 ani dar neavand masina nu a condus, iar cand m-a intalnit pe mine un an mai tarziu (spre doi de fapt) era deja tardiv. Ii este frica si de umbra lui daca ii zic sa se puna la volan. Asa ca nu conduce iar eu mor de nervi. Cand are filmari pana tarziu il aduce de la serviciu cu masina pana acasa.
Ma bucur ca ati sarbatorit azi, iar! Fetele de la c-ta aveti un program social traznet!
Vreau si eu la mare, la soare. Nici macar nu ne-am gandit ce vom face in conced, ne-au sunat niste prieteni daca mergem la albena cu ei...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
fran spune:

LA MULTI ANI EMA, ANDREI, FILIP !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
elisor spune:
Danelutza ma iau de mana cu tine la kk, pana la ora asta mi-a facut 4, parca mi-e dor de mirosurile kk de lapte, ca astea put de ma scot din casa (solutia? carlig de rufe) si ma i suntem si pe tratament pentru bubitele de la pasa.
Mercedes las-o sa vorbeasca, cand o fi la casa ei te rogi sa-ti dea un telefon sa-i auzi vocea. A mea nu prea vorbeste (in afara de "mama" cat o tine gura) ci doar pasareste.
Cat priveste tricicleta noi am luat din Carrefour cu 85 ron uite aici , nu e cine stie ce, dar pentru cateva luni e foarte buna, avand si tavita pentru picioare ca deocamdata nu cred ca se pune problema pedalarii, cel putin nu la Bianca mea. A si mai are si aparatoare de soare. Noi stam foarte aproape de parc si am dus-o in tricicleta si sarea pe tavita de bucurie ca merge cu altceva decat caruciorul, deh, priveliste mai larga.
Am mai vazut la magazinele de biciclete pe la 90 ron.
Corni si eu zic ca Ioana sa nu te neglijezi ca nu te joci cu hernia de disc. Deci de la accident ti se trage, bine ca mi-ai spus sa am grija pe viitor la miscarile bruste.
Si eu ca Ioana, nu-mi doresc prea curand sa mearga pentru ca vreau sa ma bucur de mersul in 4 labe si de cat de tenace e, azi a escaladat masa din sufra (ma rog, e greu de explicat cum a facut-o), e toata o zdroaba, exact ce mi-am dorit. Se ridica si singura in patut, ma amuzam ca-i spuneam azi, ca la caini, "sus" ![]()
OlgaM va asteptam si pe voi...acusica.
Beatrice la voi se sarbatoresc Rusaliile nu? Bine ca noua ne da liber de 1 mai, mai lipseste 23 august ![]()
Multumim de urari, chiar sunt fericita, doar stiti cat m-am stresat.
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Nelia nici o veste nu avem de la tine...cum e cu analizele Tudorei?
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Fran m-am uitat pe pozele voastre ca eram curioasa sa-ti mai vad Iepurasul. Aveti niste poze foarte frumoase pe munte si cele la cules de branduse, dar sunt haioase si cele din cabana "cum sa ne descurcam fara periuta de dinti" sau "gustul de acasa". Simpatice comentariile.
Flori pentru mami imi place mult, se mai asorteaza si culoarea.
Ai o lungana de fata sa-ti traisca!
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
loreen spune:
Gabitza,Oana poate reusescs a ajung si eu azi daca nu maine la plaja sigur...
Ati aflat ca am fost la bairam bebelusesc...is mortali frate cand le dai drumu pe jos se imprastie ca incotro vede cu ochii exact ca margelele...Andrei dormea cand am venit noi si binenteles ca zgubi meu ca tzatza curioasa s-a varat toata in carut sa vada ea ce face baiatu'...Sergiu cu catelu',Alex a tricotat putin la niste garduri si ceva carucioare dupa care s-a asezat voiniceste la masa si a papat grisine pana s-a plictisit...Delia a certetat toata curtea de la poarta la gunoi,apoi pe sub masa prin casa...ce sa mai ...BOLNAVA DE TUPEU...
Tortul bun tare,am baut si sampania copiilor si chiftuiti am dus copii la culcare nu inainte de a maida o tura prin targ ca sa ma oftic ca se terminase marfa la Mariquita...si doarme zgubi meu de la 3 si acuma si eu trebuie sa plec si nu am cu cine...
Elisor ce marca e chistocu' 

...ca io tot la bulanele Biancai ma holbez...
Cuscra esti de 

pe bune...stiu ca tie nu-ti vine a rade mai ales cu masina busita si banii luati insa chiar esti tare...
Adina sunt convinsa ca traiesti la maxim evenimentul de azi...si ai si de ce...iar tricicleta este absolut superba.Oana sigur ar spune ca din aia nu am ...dar chiar as vrea si eu una...de curiozitate ce pret are in Bucuresti?!
Na ca s-a trezit mandra...era in pat la mine si cand s-a dus Paul in camera era bagata toate prin haine,adica se sculase s-a dat jos din pat si misuna prin camera...Fug sa o imbrac ca trebuie sa plec...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:

La multi ani la sarbatoriti
sa va de-a Dumnezeu multa sanatate, noroc,sa fiti fericiti.
multumim mult de tot pentru urrai, sincer, sincer nici nu stiti voi cit m-am bucurat (a se citi plins de bucurie) nu stiu de ce dar am fost tare emotionata.
in fine a fost o saptamina nebuna nebuna si asta la fel, dar am intrat sa va multumesc, ca era prea de tot. in aproape 2 sapt. am scris numai simbata noaptea cind am comentat cu fetele eurovisionul.
duminica a fost motzul, a fost ok, noi obisiti tare, dar el fresh.
noi nu prea am respectat obiceiuri, adica cu pusul pe tava, am tot ascultat in stinga, dreapta si am hotarit sa fac dupa capul meu. SO, pe tava am pus multe miniaturi: vioara, masina de cusut, pomul vietii stetoscop si seringa, carte cu pana, stilou, o pompa 9poate e instalator), balerini (chestiile alea de pus in picioare la balet), o masca (actor), banuti (bancher), bani mai mari, chei de la masina, o pausica, parfum,nici nu imi mai aduc aminte, o multime, un lantisor de aur, cheie de masina, o casutza, am cautat sa am cit mai multe meserii. nu am pus tigari, cafea, pahar de vin, tel.mobil, carti de joc sau zaruri, am zis ca decit sa ma stresez mai bine nu!!!
a ales: lantzul de aur, sticlutza de parfum, cheile de la masina stilou, seringa.
era saracu cam capiat de cap, ca toata lumea striga la el. nu a plins deloc, toata lumea imi spunea ce cuminte e, ca nu il aude plingind!!!

o sa punem si poze daca o sa reusim intr-un final glorios!!!
am incercat sa citesc din urma dar din pacate nu am retin mare lucru.
EMA, ANDREI, tot binele din lume.
Loreen, OAna, am vazut pozele fetele sunt bestiale!!! am ris cu lacrimi.
Monu sa-ti traiasca printzesa.
Andutzy condoleantze
Elisor, daca mai zici ceva de Bianca ti-o iei de la mine cu virf si indesat.
Beatriced, felicitari pentru mers, am tras cu coada ochiului.
Florentina, ai grija de tine, si eu sunt de parerea fetelor cu alaptatul. lasa-i calciu si puiului mic.
Mickyy, bine ai venit.
Oana C, cu schimbul de case vrei numai Brasov?? ca asa iti dau un Bucuresti de nu se vede om cu persoana.
nu mai stiu ce vroiam sa comentez, in fine, o sa incerc sa pun si poze,
Adina simbata suntem la tine dupa 16,00 da, nu stiu sa-ti spun sigur ora, depinde ce toane are teroristu.
si noi am primit tricicleta de la CHICCO, nu are nici o apasare deocamdata, da cutia in care a fost ambalata este de mare valoare.
Intrebare: unde sa il tund pe MATEI???vreau neaprat sa il tund, ca nu se mai poate, transpira ca la balamuc.
am gasit vaccin Infanrix HIB la farmacia 2NA de la Unirii, nu mai stiu cine intreba.
mai vroiam sa intreb ceva si am uitat!!!! sunt dusa rau cu capul!
pisik 4ever spune:
La multi ani EMA ELENA, ANDREI-STEFAN si FILIP GABRIEL !!! gabitzam, babygirl, danib, felicitari ! puisorii de 1 anisor sa va aduca multe bucurii!!!
elisor, simpatice foc pozele.
mai, ce fetita imbujorata ai tu acolo! sa stii ca nici eu nu o las pe jos cu picioarele goale, misuna tot felul de insecte si mi-e frica sa n-o ciupeasca. felicitari ptr kilele pierdute!!! eu nu am vointa deloc. am ramas cu 6 kile in plus dupa sarcina si nu am dat jos nimic. zgarcita, dom'le! ia spune, nu-i haioasa bianca in 4 labe? eu ii zic la a mea ghemotocul plimbaret!
cornelia, f bine ca merge mai intai in 4 labe, ptr fetite e important ptr bazin.
ada 74, aia nu afara stau, ci in casa, le place la temperatura constanta. sambata am prins unul in chiuveta, si acum vreo 2 saptamani am mai prins unul care venea spre mine cand ne uitam la televizor seara. ca sunt vanatori de noapte baietii astia.
androix, noroc ca nu toate zilele sunt la fel!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05