Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI CARINA EMILIA, TEODORA MARIA! Sa aveti parte numai de noroc, fericire si sanatate.
Am intrat pe fuga pentru ca suntem in toiul pregatirilor pentru cheful de maine. Abia acum am apucat sa-mi trag si eu sufletul cateva minute ca-n rest sunt varza calita.
Nu-mi mai aduc aminte cine intreba de cereale Bebelac de porumb. Am vazut eu azi la Billa. Daca va mai intereseaza va pot ajuta cu cea mai mare placere.
Fug acum ca nu stiu ce face manzul pe afara.
Pupici
Simona
de
Dragos Octavian
monu spune:
Simona eu intrebam dar acum fiind departe nu mai vreau:)))
am uitat sa va zic meniul
- tort de la cofetarie diplomat cu trandafiri ca am luat teapa cu poza ca nu le-a mers scula:))))
- prajiturele testoase
- mini pizza
- rulada de ciuperci
- rosii umplute cu vinete si branza
- eclere cu pateu si ciuperci
- sunca presata umplute cu salata de morcovi, telina si maioneza
- chiftelute.
am facut si poze multe. o parte din bucate , scuze de expresie, perle pentru porci (parca asa se zice) ca lor nu le-a placut, la mosafirii locali. era mai buna o bucata de slana si ceapa si carnati si era ok.:)))))))
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
patriciaRO spune:
CARINA EMILIA, TEODORA MARIA
Sa veti parte de momente frumoase in viata si sa cresteti mari si cuminti!
Eu ma chinui de azi-dimineata cu netul. Se inchide, se deschide... Stau si pandesc sa pot sa intru. Acum vad ca merge. Cica reteaua.... Si-au cerut astia scuze pe mail spunandu-ne ca au avut mici probleme si spera sa le rezolve...
Alex azi-dimineata a facut kk foarte borsit. Cam diaree... Sper ca de la dinti... Inca nu i-am dat nimic. Astept sa vad daca mai face, altfel a baut ceiut... Am mancat la pranz destul de bine... Sa vedem acum mai pe seara, ca i-am facut ciorbita de curcan cu fideluta Monte Banato. A iesit tare faina!
Sufletzica, sanatate multa Sarei.. Off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
lucas spune:
sunt FULGA iarasi.
va rog sa ma iertati:
[b]LA MULTI ANI [/b] la sarbatorite: CARINA si TEODORA MARIA
sa fiti sanatoase, voioase, sa va bucurati parintii.
omustata spune:
La multi ani Ema, Andrei si Filip Gabriel!. Nu am avut timp sa intru ieri, cum de altfel nu mai am timp sa intrru mai deloc sa va scriu. Eu credeam ca in Romania voi sta mai bine cu timpul, dar nu-i asa. Insa ma si plimb pe la rude si prieteni, deci folosesc timpul mai placut decat in State.
Ioana-eu sunt sigura ca nu o sa pot scrie nimic de ziua Mayei. Sunt atat de suparata cu problemele mele incat mi-e sufletul gol. Nu am putere nici sa zambesc, daramite sa scriu ceva frumos. Uitam si sa-i iau cadou de ziua ei, noroc ca eram ieri in Cora si si-a amintit sotul meu ca nu i-am luat nimic si atunci am dat o gramada de bani pe un calut care se legana dar se trage si pe roti. Imi plac si mie triciclete alea care se pot trage de parinti. Am vazut ca este o moda aici. In State nu am vazut asa ceva. Poate ii iau si eu Mayei.
Cat despre ciclu, mi-a venit si mie oficial zilele trecute dupa o absenta de aproape 2 ani! Nu pot sa zic ca i-am dus lipsa.
Elisor-nici nu ai idee ce ma bucur de progresele Biancai. Eu am inceput sa ma gandesc serios ca poate trebuie sa o vada si aici un medic. Soacra mea zice ca nu crede ca este nevoie, dar ca sa ma linistesc eu poate ma duce la cineva. Nu prea am chef sa incep iar cu mersul pe la doctori, dar incepe sa ma streseze problema.
Am facut si noi un progres totusi. De ieri face cu mana "Pa!" si de azi mananca singura biscuite. Progrese mici si de mult trecute la voi, dar la Maya sunt ceva nou. In schimb stie sa arate o multime de lucruri prin casa, face analogii intre ce vede in carti si ce vede in realitate. De ex. daca vede banana in carte imediat se uita la bananele de pe masa si imi arata ca sunt si in carte si pe masa, etc. Ma laud si eu cu ce pot.
Sunt stresata cu botezul. Nici nu vreau sa ma gandesc la ziua de duminica. Sigur va face circ in biserica pentru ca nu vrea sa stea decat la mine in brate, daca sunt eu de fata. La sotul meu sta numai daca nu sunt eu de fata, iar la socrul meu numai daca nu suntem nici eu nici sotul prezenti. In rest nu vrea la nimeni! Ce ma faaaaac! Cred ca va trebui sa stau afara din biserica in timpul slujbei, sa nu ma vada.
Poate mai intru zilele astea, daca nu, sa-mi tineti pumnii duminica.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Profit ca Alyssa mea inca doarme (
de 3 ore!) sa va mai scriu cate ceva...treburile casnice pot sa mai astepte!![]()
Sufletzica - multa sanatate Sarei! sper sa treceti repede peste probleme!
Sanatate cu carul si celorlalti bolnaviori!
Lapte - de cand am trecut pe lapte normal pitika rade cam 700 ml pe zi, praf nu mai bagam in ea mai mult de 300 nici cu slujbe. pedi a zis sa-i dau la inceput unul partial degresat (cred c-asa ii zice, daca nu scuze!), l-am sarit rapid ca era apa chioara si i-am dat intreg. ii place foarte mult doar ca mi se pare mai putin consistent decat cel praf si o apuca foamea in toiul noptii
.
Cremvusti - voi le dati? am incercat acum vreo 3 zile si de atunci numai asta vrea, altfel nu mai manca nimik...asa ca ii pun in toate mancarurile!
Coloana - Corni eu am facut si iti recomand cu incredere fizioterapia si gimnastica medicala, exista proceduri speciale pentru intarirea muschilor gatului/spatelui, astfel se preia o parte din greutatea corpului care apasa pe coloana si diminueaza durerile. este si un medicament (neurontin) care cica ajuta nervii presati de discuri. eu am facut luni de zile fizio-kinetoterapie, tratament cu antiinflamatoare (am artroze la mai multe ariculatii, nu doar la coloana) si o vitamina care cica hraneste si reface carilagiile, nu mai stiu exact cum se numesc, daca te intereseaza caut in hartzogariile vechi. cum ziceai si tu, se manifesta diferit de la om la om, chiar si de la o articulatie la alta. cu uìdurerea te obisnuiesti, dupa o vreme nu mai faci caz, ti se pare parte din normal desi nu ar trebui sa fie asa! eu am dureri permanente si apasatoare, uneori parca ma arde spatele, umerii si gatul, ma mai doare foarte des si capul... ma tratez CU INDIFERENTA, deocamdata e singura posibilitate. in plus la mine nu se prea poate face mare lucru, nu e vorba de 1-2 discuri ci de mult mai multe si ma-ndoiesc ca or sa-mi puna altele noi
, mai am si o vertebra zdrobita in zona lombara iar cireasa de pe tort e un disc care-mi pisca maduva...rezultatul e o frumoasa tetrapareza senzitivo-motorie, plus suspect de scleroza in placi, ca asa ceva scrie in hoatzoagele mele...fac haz de necaz si ma amuz teribil de fetzele doctorilor care-mi vad analizele, rmn-iele si altele...e o minune ca inca mai sunt pe picioarele mele, ca am facut un copil si duc o viata normala...stiu ca sunt inconstientza crasa dar nu vreau sa ma dau batuta! (si ma rog zilnic la Doamne Doamne sa nu ma uite!
).
hai ca iar ma lungesc ca raia...intre timp s-a trezit piticiki
si a ras un castron de piure' cu cremvusti
!
pupici!
Album Alyssa
Margott spune:
LA MULTI ANI CARINA EMILIA,
LA MULTI ANI TEODORA MARIA!
Sa fiti iubite!
http://community.webshots.com/user/arcultro
elisor spune:
OlgaM parerea mea (nu tb. sa tii cont de ea) e sa nu mai duci fata la nici un doctor. Daca as fi stiut in februarie (ca atunci a inceput stresul) ce stiu acum, nu m-as fi dus la nici un dr. indiferent de ce opina pediatra. Incepusem sa-ti scriu un mesaj km, dar m-am repetat pana mi s-a acrit mie.
Pai Maya face niste lucruri grozave, conexiunile pe care le face sunt ale unui copil inteligent, iar motricitattea intarziata nu are nici o relevanta. Relaxeaza-te in privinta ei.
Tdi hai mai, cum scleroza in placi? Pai asta e o boala foarte grava.
Sanatate si putere ca la cat ai patimit cu bolile bati record negativ, din pacate.
Loreen, Tdi mersi pt. raspunsurile cu laptele, cred ca ar fi cazul sa incerc si eu trecerea pe lapte integral, dar mi-e mai comod cu formula, decat sa alerg toata ziua sa am lapte proaspat.
Cristina si in Catavencu au fost semnalate abuzurile pe care le fac functionarii in privinta retrocedarilor. M-a infuriat tare mult situatia ta.
Sunt de rasul lumii, nu ma mai satur s-o pun pe Bianca culcata pe spate sau pe burta si s-o vad cum ajunge in picioare, si iar si iar reiau figura (ca atunci cand spui o poezie de nspe ori sa fii sigur ca o stii), dar ii place si ei, ca orice lucru nou.
Azi nu stiam ce sa fac sa rad sau sa-l cert pe Andreas. Dau sa plec cu Dan si Bianca si ia sandalele de unde nu-s. La un inventar ochiometric am concluzionat ca sunt la Andreas, care era in parc. Ieri i-am cumparat sanadale si seamana oarecum cu ale mele (sport). M-am dus dupa el si cand l-am vazut mi-am pus capul in pamant ca ma busea rasul, m-am abtinut cat am putut si totusi l-am certat. I s-au parut si lui mari, dar asta e, daca i le-am cumparat le va purta ce sa faca. La asta s-a gandit.
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Sufletzica imi pare rau prin ce-ati trecut cu Sara. Fetele vad ca au spus intocmai ce trebuie facut. Pentru tuse seaca - Humex, Tusin, iar pt. cea rupta - Ambroxol, Bromhexin.
Spirt indoit cu apa.
Dupa tratamentul cu antibiotic musai sa faci un exudat sa nu ramana cu vreun streptococ (noi am patit-o), augmentinul e un antibiotic puternic si se da pt. rosu in gat/puroi, altfel merge si ospenul (penicilina). Cexinul eu stiu ca-i mai slab.
No, da nu sunt medic, deci e bine sa vorbesti totusi cu pediatra fetei.
Sanatate multa! Poate mai intri sa ne spui cum evolueaza. Bafta si tie in sesiune!
OlgaM felicitari pentru progrese. Incet, incet ca e timp.
Intrasem sa va zpun ca sunt la capatul rabdarii cu situatia din casa. Mai frate, astia sunt culmea nesimtirii, ma vad ca sunt cu un bb pe care in casa il tin mai mult prin paturi si tot nu urgenteaza lucrarile, ba dimpotriva au facut tot posibilul ca inteleg situatia.
Plus ca am avut azi o discutie ca uite aici, aici nu suntem multumiti, sa ne prosteasca in fata si alta nu, e freacca putin, se lasa, etc.
Partea nasoala e ca tb. sa luam o hotarare ce facem cu parchetul. L-am scos pe cel vechi tocmai in ideea de a pune laminatul perfect drept si uite ca extrudatul joaca sub picioare. Si naiba stie ce sa facem. Deja am cheltuit o multime de bani, energie, timp, nervi.
Nu inteleg nici sa ma bati de ce romanul nu poate fi ca neamtul, domle.
Sa va mai spun ca in 3 sapt. am facut o baie de 6 mp si o camera doar zugravit. Ori nu suntem noi normali si prea pretentiosi ori mesterii sunt toti o apa si-un pamant.
Ma bate Dan la cap sa-l scoatem din nou si sa-l punem cu altii.
Toata viata de cand sunt la casa mea numai lucruri neterminate am facut, numai chestii provizorii de m-am saturat.
Va las ca am avut o discutie si s-a lasat cu lacrimi.
Imi cer scuze ca v-am facut partase la starea mea, dar sunt intr-o situatie fara iseire.
Cautam solutii, dar nu sunt. Of, viata mea.
11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca
Andreas