Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
Ca un facut, de cate ori ma asez la comp se trezeste Alyssa si tati tocmai a plecat sa arunce reciclabilele ca se umple garajul maine poimaine...nu stiu daca v-am zis ce sport national au astia in veneto: reciclarea gunoaielor!
e bine ca se respecta natura, nu zic nu, totusi sa le imparti toate pe categorii si sa mergi cu ele in locurile special amenajate e bataie de cap si pierdere de timp. sa va dau un exemplu...daca frig ceva n-am voie sa arunc uleiul la chiuveta ci il pun intr-o damigeana si cand se umple merg cu el la "insula verde" sa-l predau, la fel sortez medicamente expirate, baterii, cutii de conserva, hartii si pungi, toate pe caprarii!
Azi am cam frecat menta, trebuia sa fac curatenie, spalat si calcat...alta data. am fost sa cumparam garnisa pentru camera piticei, i-am luat perdea cu principesse
...vreau sa-i punem camarutza la punct si s-o exilez ca nu mai rezist sa ma trezesc noaptea la fiecare miscare si scancet al ei, chiar daca doarme in patutz separat o aud ca si cum ar fi lipita de mine. nu stiu cum va fi...vedem.
La un moment dat vorbeati de triciclete, noi i-am luat Alyssei de ziua ei, este innebunita dupa ea
. a costat 42 euro, e chinezeasca cica dar e foarte rezistenta (nu si foarte practica totusi ca n-are stabilitate buna si rotile sunt de plastic si un fel de spuma, nu cauciuc), are melodii si zdranganici la roti, cica e ptr. 3-7 ani dar ma indoiesc ca la 3 ani unu mai sta cu picioarele in tavitza si nu pedaleaza. poza aici.
Va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate...imi prind bine!
Hai sa nu ne plangem, e nasol dar sunt altii si mai rau ca mine asa ca pot sa ma consider norocoasa!
Elisor -
imi place tare mult cum ai scris! cam asa e...
Andutzy - imi pare rau pentru pierderea voastra, D-zeu sa-l odihneasca in pace!
Androix -
, bravo tie ca te apuci de scoale si de invatat limbi straine! iti tinem pumnii, succes! sa stii ca am cautat cursuri de italiana pt tine, am intrebat in stanga si-n dreapta da' nika...
Nelia - mult succes si tie! hai ca sigur te descurci, pe cuvant!![]()
Daneluta si Beatrice - pupici la burticutii bolnaviori, sa se faca bine! dati cu orez si hidratati-i bine ca trece si asta.
Constantza - vazut poze, super coplilutii! fain de voi ca va mai insoritzi la plaja![]()
Plec la treaba... v-am pupacit pe toti!
Album Alyssa
Danelutza spune:
Uraaaa
, am reushit, a facut azi doar o data kk si a mincat la prinz...
Elisor ai dreptate sa n-o stresez cu mincatul, daca-i dau bucatzele cum spui tu, rade tot, cred ca-i incapatzinata si de fapt vrea sa manince singurica. Doamne 

, zau ca sintem noi mamele citeodata batute in cap, cind maninca singura, de ce maninca, cind nu vrea, atunci e anormal copilul ca nu-i in stare sa faca nimic.
Lucas foarte frumoasa ideea cu albumul motzatului de daruit la invitatzi
Beatrice eu i-am dat pilaf de orez, bineintzeles fara grasime, am pus doar un pic de ceapa prajita, vegeta, orez si gata, nu mai are probleme
ufff, vrea Isabella sa scrie, gata dispar ca omoara tastatura
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Danelutza, ii dadui ceai de menta. Pe care la inceput nu-l vroia. Acum il bea... Sper sa-i treaca! Multam la fete!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Carina!
La multi ani ,Teodora!
Sa cresteti mari, frumosi si norocosi!
Cum zicea cineva, sunt Fulga, am uitat sa urez fetele ieri!
Acum am ajuns si noi de la petrecerea Emei, unde Filip s-a simtit foarte bine, a patrulat toata casa in lung si-n lat alergand baloane, a fost demential. Nu am facut 50 de metri cu masina si el deja era cazut la datorie, se tinea de balonul cu heliu si dormea dus. Era de poza dar cum n-am avut cu ce sa-i fac, asta este...
Cu ocazia asta va anunt ca in bucuresti chiar o sa ploua cat de curand. Nu de alta dar am spalat si masina in timp ce printul dormea in carucior, si eu asa patesc de fiecare data.![]()
Elisor, da cu socrella il las pe Filipu cand merg la curs. Sambata viitoare avem si o nunta tocmai la craiova, si vom pleca sambata si venim duminica, o sa fie distractiv. Intr-un fel imi place cum are grija de el, se joaca cu el, inventeaza jocuri noi, la care eu nu ma gandisem, dar pe de alta parte e criminal!!! Trebuie cura de dezintoxicare dupa o zi cu ea! Sta numai si numai cu el
Asa ca dupa o zi d-asta io tre sa cer voie sa merg si la buda, nu mai zic de o tutunoasa ceva.
Lucas, pai tocmai asta e faza ca vreau sa ma apuc de treaba serioasa. O sa ma inscriu la zi. M-am lamurit ca la id sau ff e nasol, nu prea inveti mare lucru. Alea sunt locuri create special ca sa ia banii la fraieri. Sau trebuie sa fii mult mai constiincios decat sunt eu. Stiu, pentru ca m-am chinuit sa fac o facultate asa pana acum, si mai si lucram si nu am putut. Adik as fi putut, dar si serviciu si lene cat casa pe mine asa ca am adunat multe restante si am abandonat-o. De-aia nu vreau acum sa repet aceeasi greseala.
Tdi, saru-mana, pana la urma m-am inscris ca sa pot sa invat ceva. Asa cursuri pe net gasisem ceva, unele chiar misto, cu gramatica cu tot tacamul, dar lenea ma omoara. Asa stiu ca am dat o caruta de bani si daca nu invat ma duc singura in padure si ma impusc.
Asta ca sa nu-i dau ocazia lui Mihai s-o faca 
Beatrice, incearca cu morcov la greu si mucilagiu de orez. Cred ca daca nu da semne de insanatosire ar trebui sa-i opresti putin laptele. Stiu ca nu le face bine. Eu nu cred ca e de la dinti. Sanatate multa.
Am uitat sa va zic ca azi m-am intalnit cu Micorint in carrefour. Noroc ca m-a strigat ea ca si eu ma uitam la ea dar nu eram sigura si mi-a fost tarsha sa ma duc s-o inreb daca ne stim de pe DC. Ma rog, ne mai vazusem o data la o intalnire de gravidutze. Era cu mandra, o frumusete cu oki verzi-albastri, care isi savura borcanelul de haleala si se juca cand cu suzi cand cu telefonul lui mami.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cornelia spune:
La multi ani fericiti CARINA EMILIA, TEODORA-MARIA, DAVID, ANNA MIRUNA, SERBAN IOAN si MAYA ILINCA!
Pupici de la noi tuturor. Suntem tot cu netul avariat rau ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
babygirl spune:
Buna seara!
Mi-am culcat familia:Ema,Mihai,bunica si acum stau si ma tot uit la pozele facute azi si nu ma mai satur.Am facut 500 de poze:) Azi am petrecut,am sarbatorit papadia,i-am rupt turta impreuna cu familia,iar dupa 16:00 au plecat primii invitati si au venit copiii.De pe tavita Ema a ales: pixul, peria de par, cartea si masca. O facem scriitoare sau actrita,vorba Gabitzei.A fost o zi minunata,sunt tare fericita.Mihai a cumparat 30 de baloane care au zburat prin toata casa spre fericirea copiilor.Tortul de la Nefeli a iesit mai frumos si mai bun decat ne asteptam,Ema a fost indelir toata ziua.N-a mancat,n-a dormit,dar a fost tare fericita.Pana la finalul zilei copilul meu a invatat sa umble perfect.Am imnbracat-o in prima parte cu rochita ce i-o cumparasem de la Mothercare, iar apoi cu un costumas superb,cadou de la Matei.Baietii i-au adus Emei flori.;) Au misunat micutii prin toata casa.Sper ca Lucas&co si Androix&co s-au simtit bine.La ora20:00 Ema a adormit bustean cucapul de ursuletul de la Filip. N-am mai miscat-o.:)Multumim frumos ca ai participat.Ne-am bucurat enorm sa ne fiti alaturi.Ne-ati facut ziua mai frumoasa si mai speciala. Maine va voi arata si poze.Am sa fac o selectie.Cred ca lucrez noaptea asta.:)Am inceput sa le descarc aici http://photos.yahoo.com/adina_hrincu dar dureaza.Sunt multe si mari.Lucas,Androix,va vompune pozele pe uncd.Toate n-am cum sa le pun pe yahoo.
Noapte linistita.Va pupam
Adina&co
loreen spune:
Buna seara la lume...
Gata e liniste in ranch-ul meu..Delia doarme langa mine ca nu m-am indurat sa o pun in patut la ea.In seara asta a fost tare soada dupa baie...avea chef de gargara si imi povestea asa frumos incat am pus-o in pat la mine si am lasat-o sa-si numere degetele de la maini si picioare si cand a terminat cu ele a trecut la mainile mele...si povestea si iar povestea pana i s-a rupt brusc filmul...
Azi am fost cu Bibi la faza pe oras a Cangurului si apoi in parc putin cu fetele si in final am pus-o de un gratar la curte unde era un caine mai mare decat Delia.Si cum asta a mea are ceva cu animalele numai la el statea...Dihania o lingea pe fatza pe maini o mangaia cu laboanta si cum nu stia sa-si controleze puterea o punea in fund.Nu va zic ce ras era pe Delia si cum aveam eu inima cat un purice ca animalul era ciobanesc mioritic...
Azi in parc chiar ii spuneam Corneliei ca fata mea s-a saturat de mers cu fatza si merge cu spatele.Si plus de asta mai nou se uita printre picioare...e atata de haiosa de ma si umfla rasul...merge ce merge si isi da drumu sa cada in fund si apoi se sprijina in manute mai arunca o privire printre picioare si apoi se ridica si merge... vine perioada lor de glorie cand se transforma in niste circari in sensul pozitiv al cuvantului...
Elisor daca-ti place baia e bine ...ca si mie mi-a placut a mea inainte de a pune gresie si faiantza...acuma de la usa de la intrare arata bine...cu cat te apropii cu atata innebunesti....nici macar nu am chef sa fac ceva acolo atata-i de odioasa...insa aduc o oda suprema mesterului roman care este cea mai scarboasa rasa...
Cuscra bafta la scoala...ai tupeu sa mor io...eu recunosc solemn si cu mana pe corason ca is de-o lene monumentala incat nici la servici nu am chef sa merg dapa-i sa-mi cultiv neuronii...ar trebui sa-mi fie rusine...dar deocamdata nu mai am notiunea asta...
Cu Filipu si bunicii asa pateam eu cu Bianca si ai mei...de luni pana vineri avea program intensiv de educatie si civilizatie ca apoi de vineri pana duminica sa lucreze pe ramura neatherdal penrtru ca atunci cand o luam acasa nu era mai departe de o maimuta coborata in copac pentru ca la ai mei i se sufla in coarne...
Tdi si el mai indarjit optimist are dreptul sa fie pesimist ca dar este si el om,asa ca este normal sa te simti asa...
Olguta din America tinem pumnii pentru ziua de maine...Sa fie Maya cel mai cuminte copilas ....
Ioana ai reusit sa te mai odihnesti?!
Lucas mortal tortul...Matei iti seamana tare mult...si vad ca simpatizati cu "Sa traiti bine" dupa culoarea portocalie din abundenta in poze...ideea albumului este bestiala...am sa o pun si eu in practica...
Monu acuma ai vrea osenii sa aprecieze fonfleurile noastre...trebuia sa faci si un platou cu pita cu slana si ceapa rosie,niste curechi si otzara de piroshti si atunci erau multzamitzi...
Cu Alexia vezi sa nu fie aceeasi problema ca la Maya a lui Flori...poate ar trebui sa-i refaci analizele...
Hai ca m-a uitat lenea cu scrisu-n degete...ma duc sa fac nani ...Noapte buna va doresc...copii bolnaviori sa se faca bine...mamicile obosite sa se odihneasca... petreceri frumoase maine...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Adina am vazut pozele si sunt frumoase tare tare ...Ema clar seamana cu tine,doar ochii sunt ai lui Mihai...si o prinde rozul de minune...
Am vazut si casuta care ai luat-o si este frumoasa foc...asa imipare rau ca nu am cum sa-i iau si eu Deliei ca as putea sa-i bag toate jucariile acolo si sa iasa un loc de joaca minunat pentru ea...un loc numai al ei...
Ca mi-am adus aminte acuma cand spuneai de tricicleta...daca poti sa afli care-ar fi pretul acolo chiar m-ar interesa...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
LA MULTI ANI DAVID! Scumpete sa cresti mare si voinic, sa o iubesti pe mamica ta cea curajoasa si buna si sa ii aduci numai bucurii.
[size=3]
[b][red]La multi ani Anna Miruna! Asteptam mesaje de la mamica ta iar tu sa cresti sanatoasa si frumoasa.
La multi ani Aidan! MAi ai putintel pana faci un anisor.
Pozele mele
lucas spune:
Salutare tuturor,
la Ema a fost super.merge foarte bine ema, serios!!!
Filip este super tare, a ris tot timpul si are niste fetze de smeker tare, a fost la super inaltime. Matei la inceput a stat linga mine tragindu-ma de par dupa care a mai inceput sa misune pe acolo.super tare sa ii vedeti cum misunau in toate directiile, cu jucarii care cintau care mai de care, si eu si Androix inchizindu-le muzica.
multumim Adina, sa va traiasca fata si sa va Bucurati de ea.
Loreen , tortul tare numai poza ca inauntru....a lasat mult de dorit. pentru fetele din Bucuresti, l-am facut la ALICE, dar dezamagire maxima, bine macar ca a dat bine in poze.
la culoare, numai ce bine traim aviar, ca sa zic asa. cind am fost sa-i cumpar costumas avea 3 culori: albastru, verde kaki si asta. ce naiba sa alegi. am vrut sa iau de la Cocodrillo, la noi nexam costume de baieti, da pin la urma a dat bine in poze culoarea macar!!
Beatriced, zeama d la orez fiert si Humana pentru asa ceva sunt niste pliculetze micutze.
Androix iti spuneam de SNSPA ca am vazut profesorii la comunicare, in rest intr-adevar profesorii....da oricum ar fi apucate, mie imi vine sa mor ca m-am apucat acu 6 ani de MBA si dupa 1 si juma l-am abandonat si acum m-am reapucat, evident la cu totul alte preturi, nu vreau sa-ti spun cit injur, pina acu eram gata terminata. acu 6 ani plateam 800 de lire sterline acu platesc 1500, eeeeeee???? fulga nu-i spusei, timpul oricum trece belive me.
sa aveti o noapte linistita,