Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta! Sper sa fie si una buna!
Ioana parca si vad scena, mi-ai adus aminte de mine cand m-am trezit cu urletele micului terminator (Andreas) si am leganat capul sotului iar cand am vazut-o pe maica-mea in brate cu Andreas m-am speriat intr-un hal ca nu ma vedeam in stare sa am grija de 2 copii.
Baga o hipnoza sa-ti amintesti cum a fost

Androix mey, da pe Filipu' cu cine-l lasi cand mergi la cursuri? Foarte bine ca te poliglotizezi, tot ce faci la curs sa-i spui si lui Filip.

Plec urgent pana in Praktiker, dar ma intorc sa termin ideea.

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, Androix problema nu e ca nu-i perfect drept, ca e la boloboc pus, ci faptul ca extrudatul (noi am ales varianta asta de izolatie pt. ca asa am pus si sub gresie) nu a fost perfect lipit pe sol si astfel s-au creat perne de aer, solutia pe care am ales-o (mai mult fortat) a fost shapa, sper sa aiba rezultatul scontat ca altfel pe meseriasi. Alti bani, alta distractie.
Aseara cand a montat Dan caloriferul a uitat ca chiuveta nu e prinsa definitiv si de la vibratiile rotopercutoare a cazut si s-a spart, asa ca azi am fost sa luam alta.
Ma simt ca in legenda cu mesterul Manole, azi facem, maine de la capat.
Mi-aduc aminte Laura anul trecut, prin nov. parca, cum te dadeai de ceasul mortii cu meseriasii ca tb. sa eliberezi dincolo si noi faceam nisto de tine, saraca, cu ranchul, mosia, etc.
Poate mi-ar prinde bine si mie ceva mistocareala sa fac haz de necaz.
Partea buna, deocamdata, (ca exista totusi) e ca baia mica a iesit tzutz, sunt multumita, sper ca azi sa terminam de instalat cele necesare baii sa pot spala si eu ca mi s-au adunat la rufe in 3 sapt. de nici nu va imaginati.
Danelutza, Pisik, Ioana si Tdi

Androix, Laura va pt. sfaturi, idei, etc.

Fetele pe unde sunteti, afara ploua...

Simona petrecere frumoasa si distractie placuta, sa fie Dragoselu' in forma maxima!
Margott petrecere frumoasa si voua, cand plecati?
OlgaM maine cu gandul la voi, priveste partea frumoasa ca o sa aveti o crestina si o dezmotzata maine. Va fi bine, ai sa vezi!
Petrecre frumoasa!
Pisik pai nu e stresant sa colocuiti cu lighioanele? Degeaba e superba zona daca e intesata de paianjenii aia monstruosi, stiam eu ca e prea frumos la voi sa fie totul perfect.
Cristina pettrecere frumoasa si voua! Mai mergi la targ?
Simonaeus voi il asteptati si pe Tony sa faca anul ca sa trageti un chef cu surle sa se auda si pe la noi. Ce mai face piticoata?
Noroc cu Nelia, OlgaM si Iuliana ce mai salveaza continentul...
Danelutza pai si noi lam 10 pic.Fe/zi, dar am inceput de pe la 6 luni, parca, cu 16/zi si in general a fost mai tarisor kk.
Las-o-n pace cu mancatul, daca i-ar mai tb. ar racni din gura de sarpe. Cu cat te stresezi tu mai mult cu atat iti va manca mai putin.
Pune-i intr-o farfurioara bucatele de painica unse cu unt sau branzica, eventual asortate cu rosii sau salata sau ce-i pui tu si poate o s-o atraga mai mult. Nu stiu ce sa-ti zic mai mult (si-asa am zis destul), dar fii creativa si nu stresa. Bafta!
Tdi nu poti fi mereu pe linia de plutire si sa mai faci si cu mana, e omeneste sa mai bagi si capul in apa, eventual mai iei si o gura, daca intrai la noi poate resuseam cumva sa-ti ridicam moralul.
Sufletzica cum se mai simte Sara, a mai facut febra?

Constanta, Bucuresti, Timisoara, Galati cum e vremea pe la voi?

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelooor, mi-a fost un dooor de voooooi, ca sunt cu casa varza si Dragos doarme, ar trebui sa ma apuc si eu de curatenie, dar stau si va citesc
am terminat si noi cu inmormantarea si acum incercam sa ne linistim, ca tae ne-a mai bulversat evenimentul asta,seara inca adorm cu extraveral, deoarece inchid ochii si revad numai episodul trist, moment cu moment....
In rest, Dragos doamne ajuta este bine, are multa multa energie si eu sunt stoarsa dupa zilele astea de cosmar, nu stiu cum sa-i mai fac fata....
Imi cer scuze, LA MULTI ANI COPIILOR SARBATORITI ZILELE TRECUTE SI CELOR DE ASTAZI! Nu am apucat si eu macar un mesaj sa dau, nu mai vorbesc de un telefon de felicitare, dar cum v-am spus, inca nu stiu de capul meu...
Mi-e dor si mie de Constanta mea natala, dar de ce nu mi-e dor, ca am o dispozitie tare nostalgica zilele astea...hai ca va las acum si mai revenim..

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Imi cer scuze ca ieri am uitat sa felicit doua fetite scumpe de tot. Corectez greseala acum.

Cristina si Clara- sa va traiasca micutele, sa va bucurati de ele, sa le faceti viata fericita pentru ca ele sigur o vor face pe a voastra.

La multi ani David! Sa ai grija de mamica ta, sa-i fii sprijin in viata si sa o iubesti asa cum te iubeste ea. sa fii sanatos si fericit!

Va las ca am treaba multa.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA multi ani la sarbatoriti
sa fiti sanatosi si voiosi.

Elisor
la bucuresti e o vreme de "sta sa ploua" cam nashpa.da e cald.
Omusata petrecere frumoasa miine, nu-ti face grija, o sa fie fascinata de tata popa.
Ioana si eu aceleasi nelinisti metafizice, ma trezesc cu el in pat si numai tin minte cine l-a pus acolo, intr-o dimineatza chiar m-am speriat pentru ca se ridicase in genunchi si asa mi-a lipit o palma de fatza de am zis ca imi muta fizicul.
Sufletiza ce face mica printzesa??
TDI, sanatate multa, rabdare si tutun.
Androix de ce nu te inscrii la facultatile on-line, de ex. SNSPA, comunicare? sau relatii publice? ca si facultate e ok, si la comunicare sunt profesori buni, din ce am vazut eu. si ai "ore" on-line, adica acasa in fatza calculatorului, pina si testele sunt on-line, de examene nu prea stiu cum se dau. de asemenea parca era ceva si la Universitate on-line, eu sunt adepta celor on-line mai degraba decit cele"fara frecventza", de preturi nu stiu ce sa-ti zic, da vezi pe net. mi se pare ca inscrierile sunt acum in vara iunie -iulie.

am pus ceva poze de la motz:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=24cfre2&.src=ph

la motz invitatii au primit de la Matei un album foto cu urmatoarele poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=/b56dre2&.src=ph

mai tirziu mergem la petrecere la Ema, deocamdata doarme, la ora asta nu a dormit pina acum, parca stie frate ca se duce la petrecere si vrea sa fie fresh. si s-a trezit la 9. adica la 5 a baut 240 de lapte si pe urma pina la 9 a dormit ca belferu cu tac'su cu tot. ca eu la 8 am plecat.

va lasam, va pupam, sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

DAVID; ANNA MIRUNA Sa cresti mari, sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!

Lucas, vazut poze de la motz. Frumusel foc motatul... Si tortul nu mai zic... Balesc langa poza!

Alex a facut iar kk moale rau de tot. De azi ii dau ceai de menta si o sa incerc si zeama de la orez, sa vedem daca o bea... Altceva nu am ce sa-i dau. Smecta n-am, iar astia nu ne dau nimic... Nu stiu ce ar fi putut provoca diareea! De la dinti, cumva?

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-am mai avut parte de plaja, acum chiar ploua la Constanta, sper sa nu tina mult, sa mai dam o tura pe afara. Dimineata ne-am sculat plini de elan sa plecam la plaja, era soare, dar pina ne-am lalait noi s-a innorat. Asa ca ne-am hotarit sa ne suim in masina si sa plecam spre sud, spre statiuni. Andrei a dormit bustean in masina. Ne-am oprit la Neptun-Olimp, la Amfiteatru, pe terasa aia faina. A luat cu ocazia asta si Andrei masa in oras . Intre timp iesise si soarele.
Statiunile arata absolut trist si pustiu, parca a trecut taifunul. In Eforie e ceva mai multa miscare si viata. Am pus citeva poze aici. Nelia, iar m-am gindit la tine, ca ziceai sa salut marea

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI ANNA MIRUNA!

Lucas sa-ti traiasca marele blond, ca si al meu cu sizeta in gura in toate pozele.
David merge din ce in ce mai bine in picioare de ieri a inceput sa se ridice singur fara sprijin, gata e baiat mare.
Sunt foarte fericita ca ne-am luat bilete pt. concediu pe 3 iulie plecam la mare uraaa!

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani, DAVID!
La Multi Ani, ANNA MIRUNA!

Sa fii sanatos ingerasul meu si sa-ti dea Dumnezeu multe bucurii si implinirea dorintelor!
Multumesc mamicilor caci sunteti alaturi noi si pentru ca ne sustineti!
Multumesc pentru gandurile bune!
Vom pleca la bunici marti si cred ca o sa stam o luna acolo.
Vesti va mai dau cand ne intoarcem!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI DAVID! Sa-ti dea D-zeu tot binele din lume!
LA MULTI ANI ANNA MIRUNA!

Album Alyssa

Mergi la inceput