Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
corni spune:
LA MULTI ANI!
Margott - DAVID
Simonaeus - ANNA MIRUNA
sa cresteti mari si sanatosi
Am vazut si eu pozele Emei,este superba,si tortuletzul mi-a placut foarte mult.
Pozele lui Matei nu le-am putut vedea,nu mi s-au deschis mai incerc maine.
Loreen,eu am vazut casutza ca a Emei la Metro 2 saptamana trecuta si chiar am vrut sa-i iau dar am avut o retzinere cand am vazut ca scria pe ea de la 3 ani dar cred ca totusi o sa-i cumpar.
Tdi,ce mi-ai povestit tu despre bolile tale m-au trecut fiorii dar mi-ai transmis totusi din optimismul tau.Sanatate multa.
Elisor,eu nu am ajuns inca la capitolul amenajari interioare,acolo era partea cea mai interesanta ptr. mine dar tare mie teama ca nu o sa mai am cu ce.Arunc si eu un pres pe shapa si am terminat povestea![]()
nelia spune:
Am scris un mesaj lung dimineata, i-am dat send, am plecat cu Agata la dans si cind intru acum... ia-l de unde nu-i!
Nu mai am cum sa-l reiau, ca nu ma tin balamalele, sint obosita rau. Esential este ca am citit tot, am vazut pozele lui Matei si ale Emei si inca vreo citeva, cum ar fi tricicleta Alsyei. M-ati terminat cu tortul, e poza pe el sau e din crema facut desenul!?! Si amindoi sint niste frumosi.
Lamuriti-va si pe mine, sa nu rideti, ce sau cine e Fulga... si ce e shapa? Ca zau daca m-am prins... Cred ca am citit prea repede si mi-a mai scapat cite ceva.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa. Poate apuc sa mai intru miine dimineata, ca tati se duce cu Agata la gimnastica si am de gind sa i-o pasez si pe Tudora. Voi va mai intilniti si pe chat? Daca da, cam pe la ce ora? Ca as mai sta si eu de vorba cu voi online... Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
neata!
eu n-am putut sa dorm..m-am gandit numai la ema: ziua de ieri, ce a ales,viitorul ei, anul ce a trecut, cum ma simt, dar cum voi fi de acum inainte.n-am lipit un ochi, dar sunt fresh..:)
loreen,daca nu o gasesti la c-ta ti-o iau eu de aici.
corni, abia acum s-au incarcat toate pozele.vedeti aici: http://photos.yahoo.com/adina_hrincu
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Maya Ilinca... 
... sa fii la fel de curajoasa ca si pana acuma,sa cresti frumos,sa fi sanatoasa si frumoasa,sa ai parte de mult noroc...Petrecere frumoasa azi
LA MULTI ANI Serban... 
si o restanta pentru ieri
LA MULTI ANI Aidan...te asteptam alaturi de noi ceilalti la marea aniversare
Nici eu nu am putut sa dorm,nu din motive de Delia care face nanii si acuma,ceea ce nu-i prea sta in obicei,ci din motive de sforaiala ...eu una nu-l mai suport pe al meu barbat ...sunt aproape 11 ani cand dorm pe acelasi fundal sonor cu diferite tonalitati si am obosit sa-i tot trag picioare sau pumni in spate.Cred ca-l paste sufrageria...
Va spusesem aseara ca am lasat-o pe Delia in patul meu sa faca nani si azi-noapte m-am trezit cu ea pe jos.Cazuse mititica ...noroc ca am patul in trepte si a cazut progresiv.Am cules-o de pe jos dormind si am dus-o in patutul ei ca sa doarma linistita...
Nelia Fulga este o vaca care apare obsesiv in reclame la noi ...reclama tipic romanesca in care daca comsum produsul te transformi...eu una nu le suport...
Shapa se foloseste pentru nivelarea suprafetelor...cel putin la blocuri este imperios necesara daca vrei sa ai gresia la nivelul parchetului sau daca ai pretentia sa mai si pui mobila pe suprafata plana si sanu aiba aspectul de coline.Este un maglavais facut din nisip cu ciment si apa si care dureaza pana se incheaga si usuca cam 3 saptamani,asta ca sa nu se umfle parchetul din cauza umiditatii.Dar mai nou au aparut produse de generatie noua,adica shape autonivelante care fac priza imediata,se usuca rapid si sunt foarte drepte...
Pozele de pe tort sunt dintr-o hartie comestibila si se pun deasupra peste care se toarta un gel transparent care sa le inmoaie si sa le faca sa luceasca...
Adina am vazut pozele...multe tare...frumoase toate...mi-a placut si tortul,mai ales desenul,eu fiind fan Winni the Pooh...altceva ce-as mai putea spune...vorbesc pozele de la sine...
Nu-mi vine sa cred ...inca doarme Delia
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna dimineatza...
La multi ani ! Maya Ilinca
La multi ani ! Serban Ioan
Adina frumoase pozele, dar eu am ramas iar agatzata cu ochii pe desenele de pe peretzi 

Loreen si-al meu sforaie, e adevarat ca nu toata noaptea, dar n-apuca saracul sa traga un sforait ca-i dau shut cu picioarele de frica sa n-o trezeasca pe Isabella. Frumos cum itzi povesteste Delia, si capshunica mea avea chef ieri seara de vorba, si-mi spunea, si se chinuia saraca, mai dadea un mama, ma mai prindea cu minutzele de fatza sa ma pupe... ce mai, ma omoara cu dragostea.
Beatrice ce face Alex, i-a trecut burtica ? Tzi-am spus orez la greu, eu si ieri seara i-am dat sarmalutze... burtica e bine si vad ca maninca foarte bine.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Maya Ilinca; Serban Ioan 
Danelutza, Alex e mai bine, in sesnul ca i-am dat ceai de menta la greu care vad ca la acceptat intr-un final. Si astept sa vedem cum o mai fi scaunul ca de dimineata, nimic!
Lucas, Humana la noi nu exista... Avem doar NAN...
Adina, mistoc tortul, desenul de pe el e superb, cu Pooh... iar puiuta e dulce rau!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Buna ziua, fetele!
Sunt asa de nervoasa, ca incerc sa ma adun si sa scriu cateva randuri.Vorba alor mei, sunt nervoasa degeaba, deoarece romanul tot nesimtit ramane, ca asa e el prin definitie... Azi am rabufnit cu vecinii mei cu copila aia neastamparata. Ei stau la ei in magazin si copilul ala imi umbla prin saci, trage de carutul cu Dragos, pune mainile murdare pe el desi eu ii strig mereu sa fie cuminte si cireasa de pe tort, i-a bagat bombonele rosii in gura, de mi s-a inecat copilul cu ele, ca nu am reusit sa i le scot pe toate din guritza...
. Eu aveam client in magazin, tata era putin pana sus, Dragos cumintel in carucior, ea cu mainile in gura lui. Am tipat ca toate alea si nu m-am mai putut abtine si le-am zis parintilor sa aiba grija de ea. Ca m-am saturat sa am grija de doi copii 
In fine, una peste alta i-au aparut copilului blande, ca ciupiturile de tantar, dar problema e ca sunt pe fata, pe urechi, pe un deget, dar nu si pe corp. Voi stiti cumva daca URTICARIA iese pe fata? eu sufar de o viata de urticarie, dar imi apar numai pe picioare si pe corp, niciodata pe fata. L-as suna pe doctor, dar azi vine in tara de la o conferinta de la Praga si mai bine astept pana pe dupa amiaza. Bietul copil e plin de buboaie si il mananca, e f. nervos...de la ce le-o fi facut? 
Sa aveti o duminica mai frumoasa ca a noastra, va pupam!
PS: Adina, superaba ziua de ieri si mai ales printesa Ema!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
patriciaRO spune:
Andutzy, te enervezi de pomana pentru niste oameni care nu merita... Andutzy, astia nu o sa invete copilul sa se comporte cum trebuie, ca probabil, asa sunt si ei...
Bubitele este posibil sa le fi facut ca o fi venit in contact cu ceva murdar sau chiar a inghitit!
Haideti sa va dau niste muffinsuri cu gem de capsuni abia scoase din cuptor!
MUFFINSURI
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Danelutza spune:
Andutzy imi pare rau pentru Dragoselu ca-i bolnavior. Parerea mea, suna-l pe pediatru, asta ca sa fii tu linishtita. Cit despre vecini, cred ca faceam si eu urit, pentru ca nu au grija de copilul lor.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ioanailincam spune:
Cu scuzele de rogoare pentru intarziere:
LA MULTI ANI, DAVID!
LA MULTI ANI, ANNA MIRUNA!
Sa aveti parte de ce e mai bun pe lumea asta: o viata fericita, parinti sa va vegheze pana la adanci batranete si prietenei sa va veseliti!
LA MULTI ANI, SERBAN IOAN!
LA MULTI ANI, MAYA ILINCA!
Fericire, viata lunga si plina de impliniri alaturi de cei dragi, puisori draguti!
Ieri nu am semnat condica din lipsa de timp. Nu ca as fi facut mare lucru, am dat o tura in Carrefour, iar dupa-amiaza am stat afara vreo 3 ore ca m-am regasit cu o fata din fata blocului cu care-mi faceam veacul in vremurile bune cand nu lucram si am avut multe de recuperat, va dati seama. Bina macar ca nu ati scris prea mult, sunt la zi cu cititul.
Am achizitionat si mareata casuta, ca mai bine n-o mai luam. Dupa ce ca nu mai era la oferta (ma rog nu a costat cu mult peste cat a fost la oferta, dar asa, ca idee) Mogaldea este paralizata de frica cand o vede. Barbatul a zis ca o pune pe post de paznic la usa din sufragerie cand iesim ca asa precis nu mai iese in hol
. In fine, mai insist, ca eu tot sper ca se va obisnui si isi va face veacul prin ea.
S-a vorbit despre multe pe aici, sa vad daca imi aduc aminte:
OlgaM - iti tin pumnii sa iasa bine botezul, de fapt cred ca s-a si terminat de-acuma. Sa ne spui cum a fost. Lasa ca si eu am pierdut jumate de botez pentru ca am uitat mareata panglica (sau cum s-o numi) cu care se strange copilul dupa ce e scos din apa si a trebuit sa fug acasa sa o iau ca cica era musai sa o am
. Din pacate noi nici nu am filmat maretul eveniment ca nu ne-a dat prin cap macar sa imprumutam o camera, dar nici rau nu-mi pare: la casetele de la nunta m-am uitat o data.
Loreen - a, da, si asta am facut ieri: odihna la maxim, am bagat cam 3 ore de somn in 2 reprize impreuna cu Mogaldea. Dar ce folos ca azi iar m-am trezit devreme, am stat cu plodul in parc vreo 2 ore si apoi am stat jumate de zi in bucatarie intr-o caldura groaznica. Iar ma simt obosita si as putea baga un somn (chiar acum se lupta barbatul cu ea sa o adoarma) dar eu cand va mai scriu?
Teddy - eu nu-i dau Anei nici cremvursti nici alte taieturi, cum le zice mama (adica muschiulet, rulada etc). La noi cel putin au atatiea conservanti, emulgatori etc ca mai ca nu-mi vine sa mananc nici eu. Sa vedem ce zice dr, poate dupa un an si dupa ce gasesc o marca mai putin artificiala.
Chris - nici eu nu te pot ajuta cu Primaria, din pacate, desi noi am avut la birou zeci de dosare pe legea 10. Cum nu cunosteam pe nimeni acolo am mers pe calea legala, depus dosare cu opisuri de documente etc., deci sa le spun colegilor sa fie circumspecti si sa nu dea din mana sub nici o forma bonuletele care contin dovada depunerii dosarelor.
Elisor - ce ati decis cu parchetul? Si noi am pus sapa, dar doar in sufragerie ca ne-a apucat pe noi creatia sa dam jos lineumul care era de la stat. A fost chiar dragut ca am dormit o noapte pe salteaua pusa pe sapa (ma rog, cu un nailon la mijloc): era de-a dreptul sinistru pentru ca era neagra si urata
. In restul camerelor am pus peste el parchetul si nu avem probleme.
Androix - bafta multa cu italiana. Eu as invata portugheza (daca mi-ar folosi la ceva) ca mor dupa limba asta, nu scapt nici o telenovela braziliana tocmai din acest motiv, spre marele dezgust al cunoscutilor.
SI multa bafta si la toamna! N-as mai trece printr-o facultate nici sa stiu ca ma platesc ei. Dar e bine ca mai exista pe lumea asta si oameni care vor sa evolueze.
No, rabdarea barbatului s-a terminat, mi-a adus-o pe Mogaldea care racnea din toti rarunchii in loc sa doarma. Sa vedem daca ma lasa sa scriu.
Babygirl/Lucas - am vazut si eu pozele, o parte ca erau multe tare si mi-au placut. Bravo pentru sarbatorire ca la carte. M-am informat azi si eu cu privire la ce trebuie facut de mot/turta. Nu m-am elucidat intru totul, dar o sa cantam si dupa ureche, in fond nu e batut in cuie totul, ca la nunta sau botez. Un lucru vreau sa intreb pe fetele din Bucuresti: de unde ati luat turta?
Beatrice - multa santate lui Alex! Citesc pe aici de kk moale si tot ma astept si de la Ana intr-o buna zi. Pana acum vad ca a scapat.
Gabitza - s-a incheiat sejurul, nu-i asa? Of, ce bine o fi fost...
Mstroe- felicitari pentru mers. Si distractie placuta in concediu: stiam eu ca asa va fi, toata lumea pleaca la mare in iulie, iar mie mi se lungesc urechile asteptand sfarsitul lui august.
Tricilete - si ANei i-am luat si este o varianta buna pentru carut din cand in cand. Dar i-am luat din asta obisnuita cu protectie si tavita pentru picioare pentru ca este totusi prea mica. Oricum ma enerveaza groaznic pentru ca ocupa jumatatea de hol neocupata de carut
, care, apropo e pe cale sa se rupa (de data asta partea textila chiar la sezut, unde sta copilul). Sunt la capatul nervilor, e clar ca mai trebuie sa iau unul pana iese Ana din carut.
Lucas - ma mir ca nu a fost bun tortul, mie imi plac la nebunie prajiturile de la Alice si i-am luat si tortul de la 6 luni de acolo, bine ca stiu.
ANdutzy - sanatate lui Dragos! Sigur nu l-a muscat ceva daca e doar pe fata?
No, cam asta ar fi, iar am scris 1 km. A, sa nu uit: pana la urma vin prietenii nostri de la Bacau saptamana viitoare, asa ca e liber la shopping
. Sa vedem bani de unde produc.
Va las ca simt un miros scabros dinpre pampers si dupa aceea poata mai iesim un pic afara, asa, ca la sfarsit de week-end. Seara frumoasa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...