Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, condoleante, imi pare tare rau ca ati trecut prin asta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Imi pare tare rau!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,condoleante.Sper sa treceti peste acest moment greu!
Cici,ieri in loc sa te felicti pe tine,am felicitat-o pe Cookie.Sunt..dar azi am 'remediat'greseala!Si poate am avut gura aurita....la Cookie ma refer.Iar tu esti o tare frumoasa!
Felicitari ptr.cei care reusesc ceva cu olita..noi nu.Si nici senzatia de ud la fund nu o deranjeaza,ca de atata ori i-a iesit pisu din pampersi,era uda pana la buric si ea nu zicea nimic!daca o las in funduletul gol,face pisu peste tot in casa.....nu stiu ce metoda sa mai adopt,recunosc ca sunt un pic si comoda..astept minuni!
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Referitor la problema cu facutul nevoilor la olitza... este o vorba la tzara... "cand i-o veni vremea..."
Sigur ca incerci sa-ti invetzi copilul sa faca cat mai repede intr-un loc (respectiv olitza/WC), dar eu cred ca oricum nu va face NEFORTZAT decat atunci cand va vrea el si va constientiza el disconfortul unui kk in chilotzei.

eu am lasat-o pe Iris de cateva ori fara pampers si a dat drumul fara nici un semn ca ar fi remarcat ca s-a intamplat ceva... asa ca e clar ca nu-i pregatita inca ...
Dar desigur e posibil sa fie copii pe care sa-i deranjeze chilotzii uzi schiar si la 1,6 ani. Pana la urma fiecare are ritmul lui de dezvoltare... am gandesc la Radu al Jasminei care de mult stie sa numere, sa spuna multe cuvinte corect... si altzii vorbesc inca pe limba lor sau au chef sa spuna numai mama si tata.

Realitatea e ca eu nici nu prea m-am strofocat s-o invatz sa faca in olitza, vazand ca o foloseste mai degraba ca obiect de joaca (sta pe ea ca pe un scaunel), daca o intrebi ce face Idi in olitza?....stie ca acolo se face pipi si kk. dar atat...
Nu am vrut s-o fortzez sau s-o stresez cu asezatul acolo din ora in ora (sunt mame care asa fac gandind ca vor face mare economie la bani fara sa se stie ca-i pot provova enurezis copilului - soacra mea a fost una din acest fel de mame satula probabil sa tot spele scutece si ca atare sotzul meu a avut multzi ani probleme, pana prin cls. 4-a).
... Iris nu da semne ca ar deranja-o pampersul si nici nu fuge cand vreau s-o schimb, nu are ore sau momente din zi (de ex. dupa de mananca sau dupa ce bea lapte/suc) cand sa stiu eu ca e posibil sa urmeze ceva... totul este INOPINAT, si deci mi-e greu sa prind momentul oportun. Am mai asezat-o si asa 'lela' si nici vorba sa vrea sa stea ... max. 1 min. sta.

Cele mai multe prietene/cunostintze de-a mele spuneau ca in jurul varstei de 2 ani +/- se cer ei singuri la WC.
Pentru mine e important sa faca la 3 ani la WC fiindca atunci o sa mearga la gradi...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime imi pare rau sa aud ca s-a intamplat asa ceva...condoleantele mele!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by danette

Referitor la problema cu facutul nevoilor la olitza... este o vorba la tzara... "cand i-o veni vremea..."
.................................................................
Cele mai multe prietene/cunostintze de-a mele spuneau ca in jurul varstei de 2 ani +/- se cer ei singuri la WC.
Pentru mine e important sa faca la 3 ani la WC fiindca atunci o sa mearga la gradi...

Dana, exact ce spui tu aici, chiar si despre enurezis nocturn (cum ii mai spune) voiam sa scriu eu. Si eu sunt sigura ca vor incepe sa se ceara singuri si de-aia nici nu ma strofoc tare cu olita, pe care si David ca si Iris o foloseste ca scaunel. Eu de fapt nu mai in wee as avea ocazia sa-l pun mai des, dar nici atunci nu reusesc. Iar cu lasatul in fundul gol, desi nu vad nici un inconvenient in asta decat de curatat pipi si kk de pe jos, nu cred ca e solutia sigura a facutului la olita...nu cred ca toti copiii realizeaza prin asta ca scapa de scutec daca fac la olita...ma rog, cel putin al meu sigur nu va realiza pt ca si el se complace cu udatura de minune...

Aime, sincere condoleante pt pierderea suferita, sa se odihneasca in pace, iar voi sa treceti mai usor peste moment.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu am decis sa nu ma stresez cu olita pana la 2 ani.. Vorbeam cu o prietena care imi spunea ca ea a scapat de pampers intr-o singura saptamana, dar asta pe la 2 ani si jumatate.
Si pentru ca Alex se enerveaza teribil daca il pun pe olita, ma gandesc sa-l las in pace deocamdata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu am decis sa nu ma stresez cu olita pana la 2 ani.. Vorbeam cu o prietena care imi spunea ca ea a scapat de pampers intr-o singura saptamana, dar asta pe la 2 ani si jumatate.Si pentru ca Alex se enerveaza teribil daca il pun pe olita, ma gandesc sa-l las in pace deocamdata :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Exact asta tot aud si eu... si de aceea sunt asa relax la faza asta...
dar ma gandesc ca la o mamica cu 2 copii (cum va fi Try, Cici...etc.) e greu sa tot schimbe 10-15-20 de pampers/zi...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

da ce spuneti ca eu il las prin casa in chilotei(am parchet peste tot si imi convine)dar pustiului meu ii place sa se joace in balticica,sa faca cu picioarele"pleosc,pleosc!".asa in nici un caz nu o sa se invete la olita.nici eu nu-l stresez cu olita numai ca se pare ca e mai atras de wc-ul nostru

mey Eliza te pusesem pe lista disparutilor ca nu mai dai nici un semn,dar vad ca nu e asa.

Aimee condoleante!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

sa vedem daca si la noi o sa fie tot un baietel caci voi fi mamica de ian-feb 2007.astazi am fost la doctor si i-am vazut inimioara micutului.deocamdata suntem bine si sper sa fie bine si in continuare,dar asa ca si Try astept sa treaca cele 12sapt critice.

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput