Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
roserb spune:
Oau, ce veste Bitsule!
Ma bucur mult pentru voi, iti doresc o sarcina usoara si o surioara frumoasa pentru cretzulin!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
merci Roxana!drept sa-ti spun ca si noi am ramas surprinsi caci ne-a ieist pasenta din prima
.aaa si ne-am pus de conum acord ca bebe 2 sa fie surpriza.nu mai vreau sa trec prin calvarul de la sarcina cu Ken cand nu vroiau sa ne spuna sexul.
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
dama spune:
Bits
, ce veste minunata. Ma bucur tare pt tine si iti doresc o sarcina usoara si un bebel sanatos si sa fie asa cum speri tu.
In alta ordine de idei eu una chiar mi-as dori ca al doilea sa fie tot baietel, desi poate va mai aduceti aminte cat de mult mi-am dorit fetita la prima sarcina...dar nu stiu cand va fi asta...si acum sunt si tare trista, nu stiu am o stare de kko ![]()
...
Mami de David (18.11.04)
eveline spune:
Bits suuuuper veste, ce minunat! Bravo mey! Imi aduc aminte ce gravidutza frumoasa erai...abia astept sa te vad din nou asa!
Eu numai nu reusesc sa-l conving pe barbat sa mai facem un bb....
....si singura nu prea pot...
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
Anca
!drept sa-ti spun si eu si tati tot la baietel ne gandim(asta vis-a-vis la cat imi doream fetitza la prima sarcina) dar la urma urmei sanatos sa fie caci e copilul nostru si o sa-l iubim indiferent de orice.
hai mai iau pe cineva dupa mine la mamici de ian-feb?intind mana![]()
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
carmen spune:
Bits felicitari! sarcina usoara si multa sanatate.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
danette spune:
Felicitari Octy/Bits pentru burtica!
itzi doresc o sarcina usora si fara probleme.
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
aime spune:
Bitsule
si nu ziceai nik ![]()
Felicitari din toata inima si sanatos sa fie BB indiferent ce va fi.
Eliza5 spune:
Bits, ce veste buna!! Felicitari!

Mai, nu ma pune chiar pe lista disparutilor ca de citit va citesc in fiecare zi :-) Numai ca nu prea apuc sa scriu.
Dar suntem foarte bine, Alex e un nebunatic si se face din ce in ce mai frumusel. Ma intreb cu cine-o semana ![]()
Zice si el cateva cuvinte (mama, tata, apa, baie, de-astea) si ma amuza teribil ca atunci cand ajung seara acasa are o reactie super-haioasa cand ma vede: incepe sa chiuie, sa tzopaie si sa se invarta in cerc :-)) Iti dai seama ca ma topesc :-)]
bits spune:
fetele multumesc din suflet!
Aimee draga cum sa spun cand 2 prietene au pierdut sarcinile iar eu avand una la activ parca imi era frica,dar astazi cand am vazut la eco micuta inimioara palpand m-am hotarat sa va impartasesc si voua bucuria noastra.
octy
6+,KENZO(1nov 2004)