Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Flory felicitari pt bebe sa creasca mare si sa fie sanatos

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai se pare ca gravidutele de-al doilea din trupa au facut numai dubluri: Flory tot baietel, eu tot baietel, Cici tot fetita. Asa ca cine se mai incumeta anu' asta (desi nu mai aveti timp) stie ce-o asteapta: o dublura.

Felicitari Flory pt. mormolocul cel mic. Sa ne spui cum a reactionat andrei cand te-a vazut acasa cu bebe. Recuperare rapida si laptic din belsug.

Cici, sa-ti traisca si a doua fetita, iar motzata de Alexia e o dulce.

Dama, ti-am vazut pozitele: Superb.

Miria, pai l-am lasat in chilotei afara in curte - iar acolo poa' sa faca pisu' pana i s-o acri. Gata, a venit caldura, trecem pe chilotei afata pana s-o-nvata sa ceara la olita.

Ieri spre exemplu, am venit acasa si mama era cu el afara, iesise de vreo juma de ora cu el far pampersi, cu pantaloni scurti. Si l-am bagat in casa, era incins de la caldura (ne-a topit ieri caldura, nu puteai respira afara, nu puteam sta in picioare in statie, a trebuit sa ma asez... si-s rezistenta de felul meu), a baut apa si eram sigura ca urmeaza pipi. L-am pus sa faca pipi in vasu lde olita din picioare, a refuzat. Atunci i-am spus ca daca n uvrea asa, va trebui sa stea pe olita. Printre plansete l-am pus pe olita. Ma impingea cu mana mai incol osi nu ma lasa sa-l ating ca sa-mi arate ca e suparat pe mine ca l-am pus la olita. Dar in urmatoarele 2 minute a facut pisu'. L-am ridicat, i-am aratat, l-am laudat ca nimeni altul pe pamantul asta. Si uitea-sa am putut sa stam inca o ora fara pampersi chiar si in casa. Uraste deja cand ii pun papmpersii, dar sunt sigura ca-n curand va intelege ce si cum: facem pipi la olita, ne ridicam repede si nu mai punem pamperseii. Nu facem... atunci ne chinuim cu gogosarii la fund.

.......in 21+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, MamaluiDavid va avea fetita asa cum isi dorea. Ce haios povestesti despre gogosari la fund, deja mi-l inchipui pe Alex facand mutite, de fapt am imaginea lui cu botic de prin poze. Am lasat-o si eu ieri pe Ana fara pampers in fundul gol dupa ce a facut 1 cm de kk la toaleta si s-a inhibat. Rezultatul, dupa 1 ora de joaca si urmarit copil m-am dus sa spal vase la bucatarie cu Ana dupa mine, ea tot tragea de sertare si la un moment dat a facut si pipi si kk si s-a speriat copilul si a luat-o la fuga prin el . Zau daca stiu cum sa continui, ca nu prea am chef de patanii din astea, noroc ca am gresie si linoleum.
Roxana, este bine de stiut numarul de la Toxapel, eu mi-s patita , tare mare a fost sperietura si la noi. Duminica am fost la nisip si a gustat de 2 ori din el, evident ca nu i-a placut. Chiar am facut si noi baloane si ma intrebam cat de periculos este.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am uitat de mamaluidavid. Daca scrie asa rar, ce sa fac... Stiam eu ca parca suntem prea putine 3 gravidute si parca mai trebuia cineva...

Otilia, daca ai gresie si linoleum, mergi cu incredere si mai las-o fara pampers. Macar dupa ce stii ca si-a facut portia de kk pe ziua respectiva.. Eu nu-l pot lasa in casa pe alex ca e mocheta peste tot si nu se poate scoate si spala la o adica, e prinsa sub stingiile de la perete. Dar cu toate astea i-am mai lasat curuletzu' la aerisit ca mi-e drag sa-i vad poponita prin pantaloni fara pampersi. Si mi-e mi-a facut odata pisu' si kk in bucatarie, noroc ca acolo am gresie. Iar pisu' a tot scapat si pe mocheta, dar sterg imediat cu apa calda, ce sa fac?

Dar legat de sperietura Biancai, ei sunt invatat sa faca numai in pampersi, pt. ei confortabil sa-si dea drumul e doar acolo, in pampers. Nu inteleg ei de ce tot insistam noi cu olita aia, multi din copii nu au dezvoltat inca simtul acesta al neplacutului de a face direct in pantaloni. Asta se invata in timp. Copiii care poarta scutece refolosibile invata mai usor senzatia asta de neplacere cand fac pe ei.
Dar invatatul la olita presupune o obisnuinta si o motivatie a lor de a face in alta parte decat au facut pana acum (pampers). Daca sti ica n-ai rabdare sa stai dupa ea sa "culegi" roadele, mai bine amana pana mai incolo invatatul la olita cand va mai creste si va intelege altfel lucrurile. Trebuie multa rabdare si tactica sa-i invatam la olita si e o misiune de zi cu zi, nu o chestie de cand avem chef sau timp, altfel efortul ramane fara roade.
Eu de-aia am amanat invatatul la olita pt. ca nu am timpul necesar sa stau sa-l invat zi de zi, trebuie sa fiu cu el toata ziua sa pot face asta, nu doar cateva ore dupa ce vin de la servici, iar maica-mii ii lipseste metoda, nu vede "fineturile".
Ieri dupa ce facuse pipi si un pic de kk in pantalonii scurti cu care era s-a apucat sa-l puna pe olita si sa-i s[una ca nu trebuei sa faca in pantaloni. I-am spus "degeaba-l mai pui dupa ce-a terminat, e inutil si-i transmiti un semnal incorect. Pusul la olita e inainte de nevoie, nu dupa."

.......in 21+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

Revenim si noi, dupa o pauza cauzata de cel mai mare necaz posibil intr-o familie, a murit socrul meu. Acum ne-am intors acasa si intram incet incet in tumultul vietii normale.
N-am citit din urma, dar sper sa recuperez si sa tin pasul cu voi.
Multumesc Dana ptr grija voastra .

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

cic Aime, sper sa treceti cat mai bine peste acest moment trist...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aime, Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau si voua sa va dea putere.
roserbina, Doamne ce speritura cred ca ai trasbine ca totul este ok acum

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felicitari Cici pt fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca surioara ei mai mare. Am vazut-o in pozici si e frumusica foc cu codite. Iar tu esti o mamica si o graviduta SUPER, asa ca sa nu te mai aud ca zici ca esti grasa.

Flory, felicitari pt bebe mic, sanatate multa si tie recuperare rapida si mult laptic.

Of, Roxana, ce ne facem cu nazdravanii astia de baieti...nu v-am mai spus prin ce spaima am trecut si noi dupa ce am revenit de la munte. Eu spalam incaltarile cu care urcaseram si care erau ca vai de ele, iar David pe langa mine tot scotea la tuburi de prin dulapuri...ce credeti ca am crezut ca a baut... o solutie echivalenta ACE-ului (cu hipoclorit) si am crezut ca lesin cand am vazut balta la picioarele lui si ii mirosea gurita ca si cum ar fi baut...noroc ca am sot stapan pe el (eu ma panichez rau) si mai e si chimist si i-a dat ceva de neutralizare...dar si mai mare norocul ca se pare ca nu a baut totusi (ar fi facut convulsii si ar fi vomat), ci doar l-a scurs din tub...

Try, sa stii ca eu stiam ca in general copiii facuti imediat unul dupa altul (unde e diferenta de pana in 3 ani) sunt de acelasi sex...si daca iau cazul sotului meu nascut la 1,3 luni dupa fratele lui si cazurile de gravidutze de bebe 2 din grupa noastra se pare ca e adavarat. Acum normal ca mai exista si exceptii, fetita lui Mamaluidavid.

Fulgu, pe unde esti? Am o inrtrebare pt tine. Ce lapte i-ai dat lui Davidutz in Romanica?

Fetelor, copiii vostri se incrunta la voi cand ii certati sau le faceti observatie ca nu e voie sa faca una sau alta? David a inceput sa se uite asa pe sub sprancene si incruntat si nu stiu cum sa-l dezvat.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, sincere condoleante .
Try, si mie mi-a facut la Bucuresti si kk pe covor (aveam si musafiri ) si pipi, dar aici a fost prima data. Eu acum incerc s-o obisnuiesc sa faca pe colacel, la olita n-am avut rezultate. Si nu pot sa spun ca imi propusesem s-o dezvat de pampers dar a inceput sa traga de el pana il scoate, asa ca dupa kk o las fara pampers 1 ora si zburda in voie, este tare fericita. Dupa aceea i-l pun sa nu avem surprize, insa sper ca o sa stea din ce in ce mai mult timp fara scutec.

In seara aceasta m-a amuzat fimea, a spus "aoleu" si incearca "hop-hop", "apu" (hapciu) . A, si sa vedeti ce se alinta, se vede in poza mea si a sotului pe mesenger si arata cu manuta si spune "Ani, Ani" , iar noi chiar nu am strigat-o asa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, multumim mult de felicitari si acum incerc sa-mi inchipui cum v-a arata fetita nr. 2...inca nu avem un nume dar sper sa gasim cat de repede.

Dama, in leg cu ce ziceai ca daca e diferenta mica faci copii de acelasi sex, de ex o colega de servici are 3 copii iar intre primii 2 e diferenta de 1 an si primul e fata si al 2-lea baiat...asa ca crde ca sunt exceptii cu carul numai nu le stim noi pe toate.

Aime, condoleante pt socrul tau.

Dana, tine-te de treaba..eu daca as avea cu cine fugi as fugi in toata seara, nu acum cat sunt graviduta ci dupa..cred ca o s-a iau pe Alexia, ha ha

Ei, ce zici Try ne incuscrim????? ca si asa tot zici ca ce draguta e Alexia....

Bobita tot o sa-i mai cumpar hainute, nu asa de multe dar acolo sa aiba si ea ceva noutati...prima hainuta pe care o va imbraca va fi noua, pai nu????

Si eu sunt curioasa cum va reactiona Alexia cand va veni bebelina nr 2 acasa....

Pupici la toate si grija mare de copilasi.

24 +sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput