Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
elas spune:
Sint sigura ca inca il iubesc f mult...dar totul are o limita!
Cei 7 ani de casnicie dinaintea problemei au fost minunati, a fost omul de care m-am indragostit, nu pot sa uit momentele acelea...
Nu stiu daca el vrea sau nu sa salveze aceasta casnicie!sint convinsa ca in sinea lui da vina pe mine pentru ce i s-a intimplat!Sincer nu cred ca nu am gresit cu nimic, dar nu cred ca eu sint de vina ca el s-a indragostit de altcineva...Poate sint de vina ca am tolerat prea mult!Ca nu am vrut sa il las singur si ca mi-a fost mie teama de singuratate si mila de copil sa nu sufere...
Oricum imi e clar ca nu a vrut sa o uite si ca nici nu vrea, pentru ca dusul asta cu masina, faptul ca o vede aproape zilnic ii intretine obsesia...Iar eu sint cea rea care vrea sa il indeparteze de ea!
ati spus f corect ma inseala cu mintea si sufletul si e mult mai grav decit daca ar fi facut-o fizic!
El nu i-a spus ei ce simte ptr ea...de teama ca i-ar pierde prietenia si si-ar pierde si ceilalti prieteni de care e f legat.
Acum stiu ca ea e o nesimtita, ca daca eu as fi simtit ca un barbat dintr-o familie prietena are o anumita slabiciune ptr mine, i-as fi dat de inteles sa pastreze distanta si sigur nu m-as mai fi plimbat cu el cu masina, dar ea e genul care ii place sa fie in centrul atentiei masculine, sa aiba prieteni barbati, sa flirteze, dar isi iubeste sotul si nu cred ca a mers mai departe nici cu el si nici cu altcineva!
Problema nu e la ea ci la el!
Cred ca o sa ii spun ca imi doresc sa ne separam un timp sa ne analizam sentimentele...El imi propusese sa mergem doar noi 3 in vacanta la mare...Nu stiu cum e mai bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MADYN spune:
Pina la vacanta la mare mai e si .... poate renunta de tot la dusul cu masina la servici. Si poate ca daca nu o mai vede in fiecare zi, ii trece. Dar asta ii va lua timp. Tu mai poti? Mai poti sa o duci asa? Crezi ca toleranta ta mai merge? Si chiar daca va trece vijelia asta si ai sa ierti, ai sa poti uita? Iti va lua timp si tie .... asa ca rabdare chiar daca sufletul doare ...
Ideea ar fi ca inainte de un-alt-concediu-in-familie-ca-si-cum-nimic-nu-s-a-intimplat, sa incepeti amindoi sa va clarificati gindurile!
Uff, draga mea, grea incercare! 29+
meu drag
Bebelica
Karina spune:
Elas, ti-as sugera ceva, nu stiu cit de eficient e, dar cine stie ?!. Cind prinzi un moment cu sotul tipei, zi-i glumind ca sa aiba grija de nevasta-sa, ca daca nu i-o fura sotul. Poate il faci si pe sotul ei sa fie gelos...
Stiu ca nu e frumos, poate bagi ceva zizanie intre ei, dar nici ea nu e usa de biserica. Femeie fiind, sigur si-a dat seama. Poate chiar i-a spus el?! Alfel de unde ar fi el asa de sigur ca ea nu il iubeste si nu il vrea ?!
Stiu ca e greu, dar cred ca trebuie sa se termine intr-un fel sau altul, ca-ti macina sufletul, iti distruge dragostea...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Karina
![](sofer.gif)
![](copilas.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
elas spune:
Nu stiu cum stau cu rabdarea si nici cu toleranta!Cred ca m-a cam ajuns problema asta...ma omoara faptul ca eu sint o persoana de actiune si ca am incercat atit de mult sa rezolv situatia asta si nu am reusit!El nu a facut nimic decit sa isi plinga de mila, iar acum mai nou decind cu dusul cu masina sa incerce o oaresce apropiere de ea...
Sotul ei e un tip super...care munceste ca un disperat sa aiba familia lui cit mai multi bani, sa ii fie bine femeii, dar nu cred ca nici in visele lui nu isi inchipuie ca prietenul lui o vrea pe sotia lui!As putea sa ii spun ceva aruncat, dar nu stiu ce as rezolva...
Nu stiu de unde stie el ca ea nu il vrea, dar sustine ca nu o sa fie niciodata cu ea...
E o situatie f incurcata si simt ca tb facut ceva radical si o sa fac!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Doamne, cate chestii greu de imaginat pe lumea asta!
Elas, cat de mult trebuie sa suferi si imi pare rau, dar nu-i nimik suferinta asta te va face mult mai puternica si mai inteleapta!
Sfatul meu e sa mergi la Biserica si sa te rogi Bunului Dumnezeu pentru reintregirea familiei tale, pentru ca sotul tau e ...ca o oaie pierduta. Ajuta enorm de mult!
O sa vezi cat de repede se va sfarsi calvarul asta!
Ma rog pentru binele tau si al familiei tale!
Sa auzim de bine!
elas spune:
Multumesc frumos Giulia!Am fost si eu la biserica,m-am rugat si am chemat si preotul sa ne faca sfestanie acasa!Am sperat si m-am rugat la bunul Dzeu sa ii aduca mintea la loc!Stiu ca e un ratacit si mai stiu ca cu tot egosimul si ce se intimpla sufera!Si e incapabil sa aprecieze si sa se bucure de viata pe care o are!Uneori mi-e f mila de el, imi dau seama cit de slab e si poate de aia nu am fost in stare pina acum sa ii spun pleaca...Prietenii sint prieteni, dar fiecare are familia lui si daca ar stii ce probleme avem, nici unul nu cred ca ar mai fi linga el...Dar trebuie sa il fac sa constienzeze ca si eu am limite, ca nu pot sa accept la nesfirsit aceasta situatie..pentru ca doare ingrozitor de tare...
cipcipcip spune:
Dar el ce ginduri de viitor are? Pina cind o sa o curteze pe tipa, pina la adinci batrinete? Sau spera ca ea sa-l vrea intr-o zi si atunci se duce cu ea fara sa se uite inapoi? Cum adica e obsedat de ea, nu se poate controla? Ce e asta? Inseamna ca nu-i pasa de suferinta ta, cu toate ca afirma ca te iubeste. Eu stiu ca la atractii de-astea interzise nu le dai apa la moara, ci te departezi si iti vezi de viata ta. Poate eu sint o fire mai contolata dar nu pot sa inteleg cum poti sa faci asa o obsesie care sa ajunga sa-ti conduca viata. Sau asta e doar explicatia lui ca se poata fi in preajma ei si sa se simta bine? Ce s-ar intimpla daca nu o mai intilneste, ar da in depresie sau ce? A incercat macar sa se tina departe de ea si sa puna stop "obsesiei"? Ca doar este dator sa faca asta pentru casnicia si linistea voastra. Eu cred ca ai acceptat prea multe si de-aia el continua. Eu l-as pune in fata alegerii, ori o viata cu voi ca o familiea normala care nu o include in nici o forma pe individa, ori el fara voi petrecandu-si timpul ca un catelush pe linga ea, pina cind se satura singur.
Dar daca intre-adevar a facut o obsesie si nu poate trai fara sa o vada pe zina visurilor, atunci eu zic ca asta e caz de psihiatrie si necesita tratament
Eu zic ca tu esti muuult prea ingaduitoare, si probabil ca de-aia el si continua. Eu i-as da un ultimatum cu propunere de divort daca nu renunta complet la prostii, si daca accepta divortul si prefera sa umble tot dupa ea, atunci concluzia o poti trage singura. (desi tare ma indoiesc ca o sa prefere divortul, eu cred ca el se bazeaza pe "slabiciunea" ta si umba cu fundul in 2 luntre).
Unii barbati sint un monstru de egoism
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
![](images/user_man.png)
vandal spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
Unii barbati sint un monstru de egoism
Valabila si pentru femei...
elas spune:
Ai dreptate Cip!El stie ca eu nu imi doresc acest divort...in primul rind din motivul copil si nu numai si actioneaza in consecinta!adica de ce sa renunt eu la mindra daca nevasta ma accepta asa cum sint de frica sa nu plec!Si atunci nu mai bine stau eu linistit si imi vad de viata!Care viata nu stiu?
Pentru ca nu cred ca e o fericire nici ptr el sa stea cu ea in gind si cu mine in casa!
O sa ii spun ca daca nu intrerupe orice relatie cu ea, eu am sa divortez sa vad ce face..
Karina spune:
quote:
Originally posted by elas
O sa ii spun ca daca nu intrerupe orice relatie cu ea, eu am sa divortez sa vad ce face...
Elas, asa nu rezolvi nimic. Daca il ameninti cu divortul, fii hotarita sa faci acest lucru. Cauta avocat, baga actele... Asta chiar daca pina la urma renunti - desi eu cred ca daca nici asta nu-l misca, merita sa continui. Dar daca doar ii spui si nu faci nimic, nu cred ca-l sperii, ca doar ati mai discutat acest aspect.
Aceeasi K