Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 4
elas spune:
Multumesc f mult tuturor care au raspuns problemei mele!Habar nu aveti cit de mult ajuta sa disuti si cu altcineva!
Dar trebuie sa lamurim putin situatia!
Masina cu care o duce la servici e masina de servici...deci nu o pot lua eu!
O duce de cca 5 luni si nu zilnic!adica mai are drumuri si in alte parti!iar daca eu i-am sugerat ca am nevoie sa ma duca undeva dimineata a facut-o, fara sa imi zica ca trebuie sa o duca pe ea!
Aseara am avut o discutie destul de dura in care i-am zis ca daca continua sa o duca la servici, atunci ar fi mai bine sa se duca de tot la ea!
Replica lui a fost ca de 2 saptamini nu a mai dus-o decit intr-o zi in care s-au intilnit intimplator!Si ca ar trebui sa observ ca el incearca sa isi vada de casa lui si sa numai fiu obsedata de ea, ca nu a fost cu ea si nici nu va fi!Ca nu isi neaga atractia fata de ea, dar stie ca ea nu isi paraseste sotul si copilul pentru el mai ales ca nu il iubeste!
Ca nu se poate schimba peste noapte dar se lupta sa reuseasca!
Eu una inca nu il cred, dar se poate!
Ca ar trebui sa imi dau seama ca e tot timpul cu mine si cu fetita si ca se preocupa de noi, ca tine la mine si ii pasa de mine...ca apreciaza ca am avut rabdare cu el atita timp...bla, bla , bla
Deocamdata nu cred in ce spune, dar...eu stiu?
elas spune:
La celelalte intrebari!Eu si nu numai eu consider ca ea e departe de a fi frumoasa sau sexi, e fff slaba, fara sini si cu o fata de cal!
Eu nu sint Miss Univers dar sint miniona si destul de draguta!
De vorbit cu ea nu am de gind sa o fac ptr ca nu cred ca ar rezolva cu ceva lucrurile...e un munte de egoism si sint sigura ca nu considera ca face ceva rau, ca sint prieteni si ca lucreaza undeva in zona si ce mare lucru ca o duce pina in apropiere!
Sotul ei stie ca el o duce la servici si nu a avut nici o reactie!dar nu stie ca sotul meu are o atractie obsesiva pentru ea!
Relatia dinte el si sotul ei e cea dintotdeauna!
Am avut concedii, iesiri la munte ....weeekenduri!
De complacut in situatie nu vreau sa ma mai complac, dar incerc sa gasesc cea mai buna solutie!
El e un Rac f incapatinat si orgolios, care nu greseste niciodata!Si in viziunea lui e victima vietii, ca i s-a intimplat asa ceva!
La inceput a zis ca daca vreau si nu pot sa il accept asa cum e pot baga divort ptr ca el intelege si nici el nu ar fi acceptat ca eu sa ii fac asa ceva...Dar cred ca a zis ferm convins ca eu nu as divorta ptr ca il iubesc!
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by elas
Ca nu isi neaga atractia fata de ea, dar stie ca ea nu isi paraseste sotul si copilul pentru el mai ales ca nu il iubeste!
Ca nu se poate schimba peste noapte dar se lupta sa reuseasca!
Eu una inca nu il cred, dar se poate!
A, deci planul lui e sa o convinga pe ea sa-si lase copilul si sotul pentru el, ca el e oricand gata de a va lasa pe voi???
Scuza-ma ca iti spun, dar sotul tau are o problema! E obsedat de acea femeie. Si tu ar trebui sa iei o masura drastica. Eu asa as face daca as fi in locul tau. Treaba asta tine de prea mult timp, boala lunga, moarte sigura. Pur si simplu isi bate joc de familia lui, nu prin felul in care va trateaza, ci prin ceea ce intentioneaza si spera sa faca.
I plan on living forever. So far, so good
elas spune:
Ai punctat exact Jocelin!
Familia lui este o manta de vreme rea!Adica stau cu voi ca imi e mai bine decit singur ca poate da Dzeu si o conving pe aia sa vina dupa mine si imi gasesc fericirea si atunci numai imi trebuie mantaua!
O sa iau masuri radicale!Pentru ca am obosit sa sper si sa incerc...
anaana spune:
Nu stiu cum poti fi sfatuita, sincer. Pare groaznic sa aflii si sa simti ca sotul tau este obsedat de o alta femeie.
Personal cred ca e bine sa iei si tu o pauza, sa pleci in vacanta cu copilul si sa vezi ca viata merge innainte si poate vei reinvata cum este sa fi linistita.
Daca tot ai cerut un sfat, al meu este acela de a va despartii o perioada, sa vada ca de fapt si tu poti respira fara el, si tu poti sa te descurci fara el. Pe el lasa-l sa incerce sa-si urmeze iubirea. Daca isi va da seama ca pe tine de fapt te iubeste, ca aceasta 'obsesie' a fost de fapt un moft al lui, te va convinge ca te iubeste si ca esti cea cu care vrea sa-si imparta viata. In momentul in care va lupta pentru tine, se va lupta sa primeasca din nou dragostea ta vei stii ca te iubeste (ma rog din nou) si macar vei fi multumita ca asta e alegerea lui.
Ai grija de tine si incearca sa fi fericita
Ana
Leditia spune:
Hai sa-ti spun cum vad eu problema...daca ar fi vrut sa o uite,sa scape de aceasta "boala/obsesie" in 2 ani de zile ar fi reusit!Dar nu a vrut!De ce spun asta?Pt ca atunci cand vrei sa uiti pe cineva rupi orice legatura cu acea persoana..nu cum a facut el.
Din cate am inteles voi ati facut concedii impreuna,week-enduri etc..uauu..cata putere in tine.Eu n-as fi acceptat,stiind obsesia sotului pt acea femeie!As fi rupt orice legatura cu ei de la bun inceput!daca el n-ar fi acceptat,insemna ca aia conteaza mai mult decat sotia si familia lui..deci n-ar fi avut rost sa stai cu el.
Eu n-as putea sa stau cu sotul meu in situatia asta..sti,pt mine e mai grav ce-ti face sotul tau decat sa aiba o aventura!Adika te inseala cu sufletu,mintea,inima,iar daca aia ar accepta s-ar duce invartindu-se dupa ea..si-ar uita de tine si copil si de tot!...Si-mi pare rau,dar nu el e victima aici,nu el sufera...ci tu suferi cel mai mult..cred ca esti o femeie f puternica daca ai putut trece peste asa ceva..daca ai indurat atatia ani situatia asta..si f. toleranta totodata.Eu n-as putea!Nu stau bine la capitolul asta..tolerez multe,dar asa ceva n-as putea!
Apropo de unde sti tu ca nu s-a intamplat ceva intre ei?Doar ca ti-a zis el?Si din punctul meu de vedere e un barbat egoist..f.egoist!Adik nici la aia nu renunta..nici pe tine nu te-ar lasa,ca deh..stie ca aia nu vrea o relatie cu el(..adik,sa-si lase sot si copil pt el..El asta i-a cerut?) si e mai bine asa decat singur,nu?
No,poate io-s mai dura,ca in ceea ce priveste chestia cu inselatul stau prost cu toleranta!Dar eu spun ca doare mai mult sa sti ca omu pe care-l iubesti,care ti-a jurat iubire vesnica,se gandeste la alta,o iubeste pe alta..mintea,sufletu,inima ii sunt la alta decat daca ar fi avut o aventura..nici nu-mi pot imagina ce-i in sufletu tau..cum te-ai simtit tu in 2 ani de zile..off,imi pare rau pt tine.
Poate un soc de genu sa pleci si sa-l lasi sa realizeze ce-ar pierde l-ar mai trezi la realitate!
POZE
MADYN spune:
El spune lucrurile astea pt ca are impresia ca tu vei fi acolo, linga el, indiferent ce va face.
Probabil ca eu i-as da putina "vacanta" din viata mea, in care sa-si poata pune ordine in ginduri.
Tu fii tare, gindeste-te la puiul tau, trebuie sa fii puternica indiferent de decizia pe care o vei lua si indiferent de cit de ranit iti simti sufletul. Si fii convinsa ca sotul tau o sa ajunga sa se dea cu capul de toti peretii cind o sa realizeze ceea ce face si ceea ce ar putea pierde.
29+ meu drag
Bebelica
elas spune:
Numai eu stiu ce a fost in sufletul meu cind mi-a spus!Numai eu stiu cite am indurat pentru ca am crezut ca sint suficinet de puternica sa il fac sa depaseasca problema!
El este o victima a propiei lui incapacitati de as face ordine in viata, de as stabili priritatile!iar eu sint victima propiei mele tolerante!
Am vrut sa rup orice legatura cu ea, dar normal ca nu a fost deacord si a inceput cu represalii, de genul daca faci asta, adica spui celorlati de ce ...nu vreau sa te mai vad niciodata si altele..Acum sa nu crezi ca am petrecut toate momentele libere cu ei, dar au fost destule si destul de dureroase!A fost si un moment in care eu avind o probelma de sanatate, in care am fost suspecta de cancer ovarian, era distrus, a mers cu mine peste tot, imi pupa miinile, spunea ca el nu e capabil sa traiasca fara mine s.a
Nu stiu poate Dzeu mi-a dat putere sa duc si mai ales puiul meu, care crede-ma ca atunci cind il vad cum vine si ne ia de git pe amindoi si ne spune va iubesc pe amindoi la fel de mult si ne pupa...parca nu am forta sa ii spun...pleaca lui taicasu si lasa-ne!
Am incercat tot ce am incercat sa nu distrug familia asta, sa nu creasca fetita mea fara tata...dar in egoismul lui nu vede sau nu vrea sa vada dincolo de el...
Viata mea interioara a fost un calvar...nu imi e usor sa stiu ca se uita la ea ca la o icoana si la cel mai mic deget pe care ea l-ar misca ar pleca fara sa se uite inapoi...
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elas
Viata mea interioara a fost un calvar...nu imi e usor sa stiu ca se uita la ea ca la o icoana si la cel mai mic deget pe care ea l-ar misca ar pleca fara sa se uite inapoi...
Se vede treaba ca-l iubesti mai presus de tine si de orice si vrei sa salvezi aceasta casnicie.Dar oare el vrea?Caci degeaba vrei doar tu...n-o sa poti de una singura!Dar el vrea?Dar cu adevarat,vrea?
Ce pot sa spun e ca ar fi un prost sa te piarda!
Eu zic sa pleci pt putin timp,sa-ti iei o vacanta..sa-l lasi sa-si puna gandurile in ordine.Daca-si va da seama ca pe tine te vrea,pe tine te iubeste..va veni dupa tine..si-ti va demonstra ca te iubeste si ca pe tine te vrea.Daca nu..nush ce sa zic..nu merita sa traiesti in asa calvar,in asa tensiune..poate aia o sa aiba un moment de slabiciune..sau mai stiu eu si accepta..Tu ce faci?Pierzi atatia ani crezand ca-l poti face sa uite?Daca el nu vrea s-o uite,tu poti face orice!
Sau alta idee ar fi sa plecati intr-o vacanta numa voi doi..sa va redescoperiti..
Eu n-as face asa,ca eu n-as putea indura asa ceva,numa cand ma gandesc mi se face rau..deci n-as putea trai asa doar doar s-o schimba..sa stau intr-o tensiune continua,ca daca aia ii da un deget el pleaca neuitandu-se in urma..
Dar orice s-ar intampla,fi puternica,caci e nevoie sa fi puternica,daca nu pt tine,pt puiul tau.
Numai bine.
POZE