Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 6
elas spune:
Ai dreptate!de obicei el ameninta si eu il temperez!Cred ca e momentul sa ii arat ca de data asta sint hotarita si mai mult sa dau cartile pe fata si in fata prietenilor si a sotului mindrei, sa stie lumea ce probleme sint si cu cine au de a face!am asteptat prea mult, am tolerat excesiv de mult si el are senzatia ca eu nu voi pleca niciodata de linga el!Si nici nu voi face nimic care sa il deranjeze!
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elas
Ai dreptate!de obicei el ameninta si eu il temperez!Cred ca e momentul sa ii arat ca de data asta sint hotarita si mai mult sa dau cartile pe fata si in fata prietenilor si a sotului mindrei, sa stie lumea ce probleme sint si cu cine au de a face!am asteptat prea mult, am tolerat excesiv de mult si el are senzatia ca eu nu voi pleca niciodata de linga el!Si nici nu voi face nimic care sa il deranjeze!
Cred ca asta o sa fie un soc pt el..insa daca nici asta n-o sa-l trezeasca ins ca totul e de fatada..si nu merita.
Eu sunt de acord cu cip..mai e un sub.pe aci unde am spus ca totusi dragostea asta nu te tampeste mey..sunt anumite limite,trebuie sa-ti spui "e interzis" si sa-ti inabusi din fasa acele sentimente..Ce naiba,daca se indragostea de-o minora ce facea?Sau de sora ta?(presupunand ca ai una)Sau de sotia tatalui lui(deci nu de mama lui)..ca tot spunea cineva pe forum..Eu cred ca putem sa ne controlam daca vrem cu adevarat!Lui ii place ceea ce face,pt ca tu ai acceptat si a vazut ca-i merge,iar aleia ii place sa fie curtata si in centrul atentiei..probabil se crede tare mandra si puternica ca un barbat e ca un catelush in fata ei si e mai presus decat propria sotie!
Iar copilul tau va creste mai bine si mai fericit daca si tu o sa fi fericita.
POZE
elas spune:
Asa am crezut si eu ca in dragoste exista si ratiune si daca vrei poti sa te abtii si sa mergi mai departe!Eu chiar am reusit cindva!Dar el cred ca mai mult nu vrea, decit nu poate, altfel ar face ceva...
Am sa incerc si faza cu divortul!Sa vedem ce se intimpla!
anca tanasica spune:
uite...io ma pun in locul tau...ce as face????
i.as da papucii instant sotului...
de ce?
- pentru ca aceasta atitudine a lui m.ar jigni profund...nu sunt mantaua de vreme rea a nimanui...
- pentru ca pentru o relatie e nevoie de 2...care sa vrea ca acea relatie sa mearga...nu unul care sa construiasca...si altul care sa viseze "cai verzi pe pereti"...
- pentru ca sotul tau e un nesimtit...un mare nesimtit...una ca isi permite sa simta asa ceva pentru o alta...si pentru ca isi bate joc de tine...ti.a spus.o ca sa te faca sa suferi??? mai bine.si lua picioarele la spinare...io ii dadeam cu tigaia.n cap in secunda 2 dupa ce.mi spunea ca e indragostit de alta...si dupe aia, in secunda 3 il dadeam afara din casa...
- pentru ca e si mai nesimtit ca de fapt spera ca ea sa.i faca un semn ca vrea...ca sa alerge la el...
- pentru ca ea e si mai nesimtita...si sincer e atitudinea cuiva care.l tine in rezerva pe sotul tau...
si ceea ce nu pricep io e cum isi permit amandoi sa te faca pe tine sa suferi...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Ramona J spune:
elas, lui ii e mai bine acasa. Cu ea tot nu poate fi. Deci el nu poate fi fericit oricum. Asa ca mai bine forteaza tu nota cum zicea cipcipcip si poate se trezeste la realitate. Nu-i mai cauta scuze.
quote:
Originally posted by elas
Ai dreptate Cip!El stie ca eu nu imi doresc acest divort...in primul rind din motivul copil si nu numai si actioneaza in consecinta!adica de ce sa renunt eu la mindra daca nevasta ma accepta asa cum sint de frica sa nu plec!Si atunci nu mai bine stau eu linistit si imi vad de viata!Care viata nu stiu?
Pentru ca nu cred ca e o fericire nici ptr el sa stea cu ea in gind si cu mine in casa!
O sa ii spun ca daca nu intrerupe orice relatie cu ea, eu am sa divortez sa vad ce face..
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Adrianai spune:
Asta e o dovada ca prea multa sinceritate raneste.
Sotul tau e prea rasfatat, el nu intelege ca prin toata atitudinea lui te raneste. Pozeaza in victima. E indragostit de cealalta si nu se sfieste sa-ti spuna lucrul acesta pentru ca iti stie punctele slabe stie ca nu vei lua nici o masura in aceasta privinta, il vei compatimi si vei astepta sa-i treaca in timp ce tu ca fiinta mori incetul cu incetul. Pe de alta parte el asteapta poate cealalta il va accepta si atunci sunt doua posibilitati. Va veni la tine si iti va spune ca divorteaza pentru ca cealalta este adevarata lui dragoste si nu mai poate trai fara ea sau va avea o aventura, se va termina si va veni spasit la tine implorandu-te sa-l ierti pentru ca a fost slab si a cedat ispitei.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Ramona J spune:
Eu zic bine ca a fost sincer. Dar vina e a ei ca a acceptat situatia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Loma spune:
quote:
Originally posted by Karina
Elas, ti-as sugera ceva, nu stiu cit de eficient e, dar cine stie ?!. Cind prinzi un moment cu sotul tipei, zi-i glumind ca sa aiba grija de nevasta-sa, ca daca nu i-o fura sotul. Poate il faci si pe sotul ei sa fie gelos...
Stiu ca nu e frumos, poate bagi ceva zizanie intre ei, dar nici ea nu e usa de biserica. Femeie fiind, sigur si-a dat seama. Poate chiar i-a spus el?! Alfel de unde ar fi el asa de sigur ca ea nu il iubeste si nu il vrea ?!
Stiu ca e greu, dar cred ca trebuie sa se termine intr-un fel sau altul, ca-ti macina sufletul, iti distruge dragostea...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Sunt intru-totul de acord cu Karina, eu asa as proceda, mai in gluma mai in serios, nesimtirea ei trebuie sa aiba o limita, nu e placut dar e o solutie.. nici mie nu imi place sa fac asemenea glume dar daca sunt fortata de imprejurari o fac.
Sfatul cu plecatul si sa-l lasi singur in perioada asta, mi se pare o nebunie, acum cand el umbla dupa cealalta tu il lasi singur... si apoi problema nu e la tine, nici macar intre voi doi, e la el... el trebuie sa rupa orice legatura cu ea daca intr-adevar tine la tine. Stiu ce vorbesc ca si eu am un rac acasa, daca lasi problema nerezolvata plecand de acasa gresesti.. ei o interpreteaza ca o nepasare la problema lor, si pana la urma e o dovada de iubire ca-l ajuti luptand impotriva obsesiei lui. Stai ghimpe in coasta lui pana ii trece. Iti spun asta pentru ca vad ca-l iubesti si nici el nu e un om rau, te ajuta, e familist, va iubeste pe tine si pe copil .. insa ii lipseste vointa si totodata nu reuseste sa scape de fantoma unei atractii penibile.
Stii ce ma nemultumeste pe mine din toata povestea asta, el incearca sa te linisteasca ca nu s-a intamplat nimic si nici nu se intampla datorita faptului ca ea nu va accepta o relatie cu el:
adica cam asta ar fi singurul obstacol, ca altfel prapad.. dar daca ea s-ar suci si ar vrea, el nu se poate infrana...
Eu zic sa-l zgaltai bine de tot, sa-i sara gargaunii din cap.. eu nu tolerez asta, si daca ameninta ca te lasa daca il spui prietenilor, mi se pare josnic. Adica el iti poate da lovituri sub centura si tu sa taci si sa inghiti, ca de el nu poate renunta si gata, tocmai pentru ca tu taci de aia isi permite sa faca din astea, bine ar mai fi varianta sa nu iti spuna, desi recunosc ca e sincer cu tine daca ti-a spus totusi asta.
Loma spune:
parerea mea este ca faza cu divortul pune-o ultima pe lista, pana acolo mai incearca si alte metode...ei racusorii astia visatori, si sensibili nevoie mare...