Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Cenia felicitari pt.masina!Nici Antonia nu prea sat decat daca are ceva foarte interesant de vazut sau de bagat in gura!Nu ma incumet sa merg cu ea pe distante lungi pt.ca nu are stare deloc si incepe sa planga ca vrea jos din scaun!
Andira ai grija de tine si lasa aventurile!Ai intrebat de fructe;eu i-am dat deja capsuni si pepene;chiar azi i-am facut suc de pepene cu o nectarina de care a fost foarte incantata;l-a baut pe tot;am observat ca-i plac fructele cu parfum puternic si cele care au aroma tare;
Adseana eu ii fac pestele cu legume:cartof,morcov,pun putina supa in care s-au fiert si mananca bine;i-am dat si ton din conserva pe care l-a mancat cu paine;
Zuzu pt.Sofia!
Ligia chiar ca ai avut la evenimente!pt.nasucul lui Raducu!

Multumesc fetelor care au explicat cum satm la faza cu bataia in parc;sincer si reactia mea a fost una de aparare a odorului dar mi-am dat seama la timp ca stau de "vorba"cu un copil de 3 ani;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Pisicuta, spor la elaborarea lucrarii de licenta.
Caramella, ce cuvinte complexe spune Alicia! vorbareata.
Connie, imi pare tare rau ca aveti rubeola. Insanatosire grabnica!
Rrox, multa sanatate Ioanei.
Nino, Mara zice doar mama, tata, apa si papa, in rest turuie in limba ei. Eu cred ca e normal la virsta lor. Sint si copii cu abilitati deosebite, ca Alicia, dar astea sint exceptii.
Daria, il pup pe MA . Daca ma tine laptopul vad si pozici.
Teodora, imi pare rau de faza din parc. Imi inchipui fatzuca nedumerita a Antoniei. Noi nu am avut pina acum evenimente din astea.
Gegea, cam toate scaunele de masina de la firmele mai cunoscute sint bune. Un criteriu f. important e , dupa parerea mea, sa aiba materialul cit mai mult bumbac in compozitie.
Cenia, Mara are la dispozitie in masina citeva jucarii zornaitoare si carticele preferate pentru cind se plictiseste, dar in general admira peisajul si e cumintica.
Ligia, pupam nasucul julit.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Daria, am vazut poze cu Brien. E tare, tare dragalas. Parca a mai crescut.

Am reusit sa pun citeva poze cu Mara cu freza de baietel.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mersic si va intoarcem pupicii:mamacita,rp,teo

Nu pot sta acum ca sunt f obosita(am tot umblat sa-i cautam sor´mii masina),dar promit ca revin sa va zic de Bubu ca sincer,m-a exasperatAzi n-a mancat deloc legume de ex...Celelalte mese le-a acceptat greu...dau vina pe dinti,masele si ce-o mai iesi pe acolo prin gurita lui scumpa.In schimb e vesel,jucaus,vorbaretVa poveestesc eu si cu bune si cu mai putin bune...

Vroiam sa -i zic pisicutei daca a incercat cu Brocriptin pt ablactare?Stiu ca e bun,dsi are usoare efecte adverse(ca de altfel mai toate medicatiile pt ablactare).Totusi cred ca cel maik intelept e sa te vada un medic.

Va pupu pe toate,dragutelor si ne mai <vorbim!O sa ma apuc si pe vizionat poze cand gasesc timp,i promise.

Aici sunt 2 clipuri noi cu Bubu

O sa incerc sa pun si pozici cand am timp.
Somn usor evribadi!

Sa va mai spun ca aici e o vreme de cateva zile.............naspa rau....Numai cu masina la plimbare ca in rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Teodora; merci fain. noi trebuie sa ne obisnuim cu distante un pic mai lungi deoarece stam in afara orasului si avem 8 km pina in centru.i-am luat o chestie in care agat biberonul cu ceai de tetiera din fata si am sa ma mai uit dupa alte chestii, de exemplu ii place sa rontaie stiksuri dar face mizerie....
rpam vazut poze cu "baietelul" dar e asa de frumoasa ca nici o clipa nu ai zice ca e "baietel".vad ca ii place iarba! si cu palarioara e mortala!f f draguta si scumpica!
as vrea sa reusesc sa il tund asa de scurt, dar face un scandal monstru. ma gindeam sa ma duc la frizer dar acolo ar fi, cred, si mai rau!

poze cu masina
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Uite un articol interesant;mie mi s-a parut asa,dupa ce m-am agitat sa aiba toti pantofiorii lui taloneteIesim in oras si mai vorbim apoi:
http://www.jurnalul.ro/articol_29405/primii_pasi..._de_om_mare.html

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, Cenia, Teodora mersi mult pentru retete! Am renuntat sa ii fac ieri, pentru ca nu a vrut sa pape nimic toata ziua, iar azi dimi mi-a vomitat laptele...offff...sper sa nu incepem iar

Zuzu maaaaaaiii...dar tu ai deja un baietel maaaaaaaare si scump foc..ce frumos aranjeaza el cercurile, si ce haios e cum se uita dupa bilele acelea.Va pupam... si pe Sofia, bineinteles

Ligia pupam nasucul julit a lui Raducu sa treaca repede buba.

Mamacita am citit articolul...mi se pare interesant...si cand ma gandesc ca si eu i-am cumparat pantofiori si sandalute numai cu talonete...eu asa stiam ca trebuie...acum cum e bine??? samuraiului.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rp, ce frumoasa e maruta taChiar n-o mai vazusem demult.

zuzu, l-am vazut pe Bubu cel jucaush. Si mie imi place numele Sofia, dar apropo de faza cu soacra, cum o cheama?

mamacita, adseana, noi am fost la dr. Jianu si ne-a spus cam tot ce scrie si in articolul ala, in mare parte am redat atunci pe forum. Cu sau fara talonete.. pai parerile sunt impartite. Eu am vazut pe la emisiuni tv de mai multe ori dr. ortopezi, destul de vestiti, care recomandau talonete la copii de cand incep sa mearga. Si multi pediatri recomanda tot cu talonete. Oricum, rau nu poate sa fie! Parerea mea!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rp am vazut acum si pozele voastre...ce dulce e Marutza, si cu freza de baietel

Daria nus mai stiu daca ti-am zis, dar l-am admirat...din nou...pe Brien!Ce frumusel e soarele acela mic in fata soarelui mare!Iar poza cu sticlele de bere imi place la nebunie!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Apropo de linkul dat de mamacita:
http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48379/pantofii_micutuluiusori_si_comozi.html

adseana,andrruzzamultumim!

Mai vin ca incerc sa-l culc

Mergi la inceput