Prichindei martie-aprilie 2005
Raspunsuri - Pagina 8
ligia13 spune:
adseana, Radu nu e f mare prieten cu pestele, dar il maninca cu cantec, fiert in apa in care pun patrunjel, si eventual un praf de sare.
DAR, cel mai mult ii place facut in folie de aluminiu, in care pun pestele, dar si bucatele de rosie, frunza de patrunjel, feliutze de ceapa. Apoi evident ii servesc numai pestele!
Pofta buna!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
adseana spune:
Ligia mersi mult!
Cred ca voi incerca si eu sa il fac in folie de aluminiu...daca-daca
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ligia13 spune:
rrox , intrebai insula Thassos! Sora mea a fost anul trecut. Lor le-a placut, zicea ca e un pic mai scump decat altele din Grecia (ex Paralia unde merg toti romanii). Ei au fost vreo 10 mashina, gashca puternica.
Spune-mi ce informatii te intereseaza si o intreb!
In Aug oare nu e prea cald?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
mamacita spune:
Multumesc ptr.suport si rrox,adseanei,ideea asta si era,sa nu generalizam,de aceea am subliniat de cati factori depinde,ca sa nu mai vorbim ca exista inca atatia la patrat pe care nu i-am pomenit,ca sa iasa un medic"celebru"![]()
cenia,sa stapaniti sanatosi masina,intregi si fara evenimente.In masina de obicei Alex sta cuminte,l-am si plimbat de cand avea o saptamana,dar a avut si perioade de maraieli intense.Cand era mititel,in scoica,stateam in spate si-i faceam show,acum stau in fata si avem mereu o jucarie chitaitoare de ros
la noi.Insa de cand e in scaun,in directia de mers,sta cumintel si studiaza peisajele si oamenii.Apropos,si Alexut e atras tot de adulti,mai mult decat de copii.Il las in ritmul lui.
adseana,multumesc pentru retete.ligia,eram sigura ca nu vazusei ca am postat reteta.
nino,samuraiul nu spune nici un cuvant in afara de "mama"si "tata"care sunt clare;restul in limba lui,dar ne intelegem perfect,incearca sa imite cuvinte spuse de mine,dar nu ii iese.Asta e,nu ma grabesc,ca acum macar am avantajul ca ma pot face ca nu inteleg ceva ce nu-mi convine
,mai tarziu n-o sa-i mai taca gura
Pupici tizului si nu te alarma,exact cum a spus rrox,continua sa-i vorbesti.
rrox,sanatate micutei Muci-san![]()
andira,bine ca esti ok,patinatoareo
Sa va dureze casa si sa va bucurati fericiti de ea si familia frumoasa pe care o aveti!
adseana,si eu tot in folie fac pestele[am dat reteta,dar cine mai stie in ce topic,la ce pagina...;eu mi le notez cand le dati,ca sa nu caut acul in carul cu fan]sau fiert in lapte si blenduit cu acelasi lapte,la care pun garnitura de cartof,eventual si morcov,sau v-am mai spus iar ca am gasit o combinatie care ii place mult-broccoli,conopida,morcov.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:

sa va scriu si eu 3 cuvinte pana nu se trezeste Praslea
Va multumesc frumos de tot celor care ati intrebat de noi ,dar si pt felicitarile -transmise desigur -pt Missy.

Luni am fost la Fritz,al carui echo arata ca Missy (sau Bubuca)are 2 kg-grasa si frumoasa ca mami
).Chiar in cateva zile sa ia 200g?
Io ma bucur oricum
.ce sa va mai zic...ma buseste nonstop;acum a lasat-o mai moale ca nu cred ca mai are loc
cred ca numele va ramane Sofia(nu pronuntat precum capitala Bulgariei ,ci cu accent pe i
,v-am mai zis io).oh,n-am timp s ava zic legat d enume...ca ,daca ar fi sa pastram traditia are trebui s-o cheme ca pe soacra,dar no way...dezvolt io altadata...am mai zis parca si mai acu´ceva timp cand zicea adela20 d eBubuca ei.
Inca nu stiu cum o sa nasc,probabil cezariana,mai ales daca e maricica si ajungem cu bine la termen.
Bubu in schimb ma dispera de vreo 2 sapt de cand ii ies si cei 2 incisivi laterali de sus,dintii nr 7 si 8
7 a spart deja,a fost ok,nici nu l-am simtit-nici noi nici el-insa cu 8 e durere
S-a trezit ,mai trec
cenia spune:
Se pare ca am devenit dependenta de acest forum!
pestele il maninca facut la cuptor cu legume dar in special cu foarte multa piine. cu mamaliga nu prea le are.
astazi a mincat cu placere ficat de pasare cu cartofi noi inabusiti, am sfarimat ficatul cu furculita si facut bilute. ii place f mult sa se serveasca singur.
mamacita: iertare pentru suparare.
poze la picnic cu colegii mamei
niste poze
mamacita spune:
zuzu,da,e posibil sa ia asa repede in greutate in trimestrul 3;iar numele Sofia imi place extrem de mult,exact asa cu accentul
cenia,scuze acceptate.
ligia,10 in masina sau 10 masini sau 10 persoane?
Glumesc si eu...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
tot eu, ca trebuie sa recuperez zilele cand nu am apucat sa scriu![]()
mamacita, 10 mashini am vrut sa zic, dar azi am cam dormit pe mine la serviciu.
Peste in folie de la tine am reteta
. Numai ca am improvizat si eu ca nu's asha ordonata si nu o notasem
!
Azi am avut din nou un eveniment.
Seara cand m-am dus sa-l iau pe Radu de la bunici, avea nasul "belit" tot plus la mustatza un pic. Ei bine a cazut pe strada
in nas si si-a julit tot nasul. Acu are nasul rosu ca un betiv.
Incep sa ma gandesc ca daca tot asha in evenimente o tine pana se insoara, neuronul meu o ia razna!
Rana e superficiala, de fapt nu e rana, e numa un rosu, dar tot nasul! Hai ca maine il pozez sa ramana pt posteritate!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
Vroiam sa va mai zic ca nu am apucat sa vad poze deloc in ultimul timp, dar promit ca ma voi delecta in weekend.
Acum merg la nani, ca's cam zombie!
Noapte buna la toata lumea!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
rp spune:
Va pup pe toate, mamici dragi.
Eu iar am avut probleme cu laptopul, nu stiu cit o sa mearga de data asta, asa ca abia acum reusesc sa va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Un pup special pentru micuta Sofia (numele e superb!), pentru mama ei
si pentru Andira
- va tin pumnii sa ajungeti la termen si sa aveti o nastere usoara.
Andira- pina acum i-am dat pepene galben (i-a placut foarte mult), caise din borcanas Hipp (nu prea-i place) si de 3 zile ii dau capsuni curatate de simburi (nu e prea incintata). Sa va simtiti bine in casa noua.
Trimit mesajul sa nu-l pierd.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)