Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetele!

Am diparut un pic pt ca am avut ceva probleme la serviciu, totul e urgent , asha ca nu am mai apucat sa fac altceva.
Seara dupa ce doarme Radu, am avut de calcat, sau de facut mancare.. ma rog de-ale casei!

Cu moralul stau mai bine, dei am mai avut o cadere alaltaieri, cand m-a sunat soacra-mea ca radu a avut doua scaune apoase tare .
Am luat repede masuri, laptele facut cu mucilagiu de orez , un pic de regim, un pic de smecta si am scapat, adica seara a mai facut unul usor moale si ieri a facut normal, azi pana acum la fel.
Doamne ajuta! Se pare ca a fost de la portocala.Cred ca era mai veche si poate si cum a fost cu sucul in parc. Plus ca l-a tinut vreo 2 ore afara cand a fost canicula aceea!

nino, sa sti ca Si Radu e mutulica rau de tot. Spune doar nana, baba, paaa, da, si alte sunete cu aaa. Dar din tonalitate imi dau seama de multe ori ce vrea!
Daca nu ridica tonul taaare

andira, deci inca astepti momentul nu? Sanatate si nastere usoara. Te mai asteptam . Piticot ce mai face?

zuzu, hai ma nu te nerva, ca o stresezi si pe Missy. Bubu ce face?

cenia, sa conduceti sanatosi si plimbareti masina. Bine ca ati scapat de diaree.Nu trebuie sa te superi chiar asha pe astia cu 6 ani de facultate, chiar daca unii intr-adevar ne dezamagesc , dar asta valabil in orice . (sa vezi la mecanici auto dezamagiri, asta ca tot ai masina noua)

mamacita, am vazut tarziu ca ai pus reteta de linte, o sa incersc cand mi se intoarce consortul, care si-a mai amanat deplasarea cu o saptamana

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Tot de la servociu mai intru si eu putin.
Ioana cred ca pescuit o viroza cand am fost la medicover Ca niciodata, erau vreo 5 copilasi in sala de asteptare si fireste ca Ioana a vrut sa mearga la ei. E foarte atrasa de copii, numai de adulti se sperie si se fereste. Pe ea a apucat-o anxietatea fata de straini ceva mai tarziu In fine, e mucoasa... In rest e vesela si jucausa nevoie mare si turuie de zor. E inebunita dupa "mor-mor" (e tare haioasa cand mormaie, are o mimica!!! si "am-am" si sticle. Le denumeste pe toate, chiar daca nu corect. In loc de "p" zice "t", dar zice distinct tata (papa adica) , ta-ta (plecat la plimbare), ata (apa). Mariucai ii zice "uca", lapte zice "lacte", si tot asa o gramada de cuvinte

Mamacita si de la mine suport! Ai dreptate! Dar o inteleg si pe Cenia, m-am izbit de prea multe ori de medici care mi-au dat indicatii aiurea si doar instinctul si cunostiintele mele dobandite ca hobby m-au ajutat sa caut in continuare o solutie corecta. Dar, fireste, in cele din urma doar medicii te pot ajuta cand chiar ai nevoie. Atat doar ca trebuie sa-i alegi cu mare grija si sa ai si noroc cu carul
Samuraiul marin!

Teodora multi micutei agresate! E doar o problema de educatie pana la urma. La 3 ani un copil ar trebui sa stie cate ceva. Mariuca ea a inteles intotdeuna ca cei mici trebuiesc protejati si nu ar fi brutalizat pe nimeni fie el mic sau mare. Antonia e cam micuta pentru asa o lectie de jungla. Mie si acum imi vine tare greu sa ma abtin sa nu intervin cand aflu ca pe Mariuca a impins-o un baiat la scoala si a cazut si s-a lovit de banca sau ca in parc a muscat-o o fetita (mai mare ca ea!) de mana... Primul impuls e sa navalesc sa mustruluiesc agresorul...

Gegea mai e destul pana la 18 kg.!! te-ai obisnuit cu cresterea rapida din primul an, dar 18 kg. probabil Daria va avea in jur de 4 ani. Mariuca face 7 ani in curand si are 22 kg. si e numai bine, nu e scapata din Somalia Dar, in celasi timp, te sfatuiesc sa-i iei un scaun pentru copilasi mai mari, Vector (avem si noi, luat la 3 saptamani ) este pentru 0-4 ani si cred ca unul pentru peste 9 kg. e mai potrivit deja. Ia-i unul din grupa junior, care pleaca de la 9 kg. daca imi aduc eu aminte bine. frumoasei.

Andira bine ai revenit!!! Cum mai esti?

Nino unii copilasi isi dau drumul la vorbire abia pe la 2 ani si atunci nu se mai opresc Stai linistita, inregistreaza tot ce aude. Continua sa-i vorbesti tot timpul si nu-ti face griji.

Cenia Sa stapaniti sanatosi masina, sa va duca numai in locuri minunate!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SA mai povestesc si de printul lu' mama: aceeasi problema o am cu gunoiul, am incercat sa nu fiu chiar asa de restrictiva(dupa normele psihologice moderne), dar cind vad cum se face.... asa ca ii interzic si drept urmare ...mai tare se tine de cosul de gunoi.de exemplu avem sacii cu gunoi la poarta si exact acolo se duce sa ii manevreze. ii plac foarte mult pietricelele si nisipul sa il rascoleasca. noi nu am avut probleme cu copii fiindca nu interactioneza deloc cu ei, ci doar cu adultii. e fascinat de copii, ii soarbe din priviri dar nu se duce la ei.
am fost la mall la pet shop si erau puii de catelusi liberi pentru ca le facea curat in cusca si David era super incintat de ei si foarte mirat.parca intreba "ce e asta?" noi avem doi dobermani adulti f inalti si nu era obisnuit cu dimensiuni latratoare asa de mici...a fost fain.
deja merge sustinut de mina prin magazin.e un pas mare fiindca pina acum nu vroia sa mearga decit pe acolo pe unde il interesa pe dumnealui.
cam atitea "povesti" despre noi,speram ca nu v-am plictisit...
merci pentru urarile referitor la masina.
si as dori sa imi spuneti niste trucuri pentru a-i ocupa atentia cit timp mergem cu masina, ca suntem novici in domeniul asta.
anul trecut am mers toata tara, dar avea 4 luni si dormea non-stop.era usor

poze cu masina
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

sunt relativ bine, am inceput si eu sa mai ies din casa
Cate putin, dar macar mai scot nasul... Ne-am si mutat la noi acasa de o saptamana, si incepem sa punem la punct detaliile, in functie de necesitati si buget . Maine mergem dupa usi si plase de tantari, oglinzi de baie etc. Nu mi-am imaginat ca e atata bataie de cap...

Piscotzel e bine, am lasat-o la bunici, dupa ce am stat aproape 2 luni bot in bot, si am mai trasat niste directii in educatia ei.
Si eu si Ionut suntem innebuniti sa o luam odata acasa, ne e dor de nu mai putem...

Acum ma streseaza unul cu muzica data tare, dar apreciez ca imi pune Abba, si nu cine stie ce manele....

Intrebare: ati dat piticilor capsuni, caise sau pepene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

caramella, nu adorme cu noi in pat, gata, s-a terminat cu plimbarile nocturne in patul nostru. Adoarme singur in tarc sau in brate cand suge biberonul si apoi il mut in dormitor in patutzul lui!

andira, hai ca mai ai un picutz pana la termen

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Fetelor ca tot discutaram pe aici de linte si naut, am cautat si eu retete si uite ce am gasiiiit: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7279&st=40" target="_blank">aici cam pe la mijlocul paginii...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Andira imi pare bine sa aud ca esti OK!Ai grija de tine si de micuta printesita!Te inteleg ca iti este dor de Irinuca, dar mai asteptati putin si veti vedea ce bine va fi!

Zuzule nu te "nerfa"...ca Missy needs U calmaaaaaaa!Cum esti?Bubu?

Cenia sa folositi sanatosi masina si fara evenimente!Te inteleg in legatura cu instinctele si dr. Eu am patit-o pe propria piele...dar nu trebuie chiar generalizat, nu?...mai sunt si unele exceptii...mai rar, dar sunt!

Rrox multa sanatate Ioanei!Sa va treaca repede mucisorii!Ce bine ca ati dus-o pe MAriuca la muzeu...si mie imi place sa merg foarte mult, dar la noi, tocmai se muta muzeul intr-o alta locatie, asa ca e inchis de ceva vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, va multumesc muuuuult pt incurajari si pt cuvintele frumoase!! (am apucat sa citesc nitel din urma)

Cred ca v-am indus nitel in eroare , eu ziceam ca mai e putin de tot pana imi scoate cerclajul, speram sa nu nasc insa la 35 de sapt... Uite ca am ajuns insa la 37, si bebe se tine pe pozitii....
Am reusit alaltaieri seara sa cad, am alunecat pe gresie si am dat cu fundul de pamant M-am dus a doua zi repede la Medicover, si m-a linistit dr, ca daca era sa se intample ceva, eram deja la spital...

Azi m-am dus pana la spital, sa-i cer sfatul dr mele, fara sa o sun inainte, si m-am trezit ca m-am dus degeaba , e plecata din tara pana luni....
Ah, abia astept sa se termine, au fost la boacane in sarcina asta cat pt inca 3...

Mergi la inceput

Gegea si noi cautam acum scaunel de masina, ca in celalat nu mai sta bine deloc...si am vazut mai multe si la Metro si la Selgros...acum analizam ofertele, dar eu vreau sa ii cumpar din acela de la 9 kg in sus...ca pana om ajunge noi la 18 kg...

Nino nici Alexandra mea nu spune prea multe...pt ea toata lumea e "mama" ...si eu, si tata-sau, si bunicii si sora'mea, cand vrea apa sau mancare zice tot "papa"...si atunci tre sa dau cu banu' sa vad ce vrea, suzeta e tot "papa", mai facem "am-am" cand vedem catei, dar tot "am-am" face si la pisici...zice "da", "tai-tai","aaaa" (cand ii este somn), "data"(gata) cand nu mai vrea papa sau cand e gata cu treburile pe olitza...si cam atat...in rest pe limba ei, pe care inca nu o inteleg, dar promit sa invat

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare...voi cu ce le dati pestele ?Ca Alexandra nu prea vrea sa il pape nicicum...

Mergi la inceput