Prichindei martie-aprilie 2005
Raspunsuri - Pagina 6
cenia spune:
salut din nou.iata ca mai venim si noi pe aici. cu diareea e ok.am dat scaunul la analize, asa ca asteptam sa vedem ce iese. am fost la dr., a recunoscut-o imediat, ca a avut experienta dureroasa la vaccin! ceea ce pina acum nu se intimpla, asa ca nu a putut sa se apropie de el.a spus sa nu ii dau decit maxim 500 ml lapte la virsta asta. ceea ce nu respect.spunea o cunostinta (dr pediatru) ca mamele astea fac ce le taie capul nu asculta de dr. uneori poate instinctul e mai puternic decit citiva ani de facultate.eu mi-am asculat instictul am schimbat dr. pediatru particular cind am vazut ca orbecaie cu antibioticele.
ne-am luat in sfirsit si loganul, ca am alergat dupa formalitati si se pare ca David e incintat. am mers astazi numai noi doi si a tacut, a si adormit. minune mare, ca de obicei face un scandal monstru in scaunel.
sper sa recuperez si sa fiu la zi cu ce se mai intimpla.
pa pa
poze cu masina
niste poze
mamacita spune:
quote:
Originally posted by cenia
uneori poate instinctul e mai puternic decit citiva ani de facultate.
Depinde al cui instinct,cati ani si ce facultate,si mai ales cum ai inteles sa faci acea facultate si cati alti ani de educare urmeaza dupa ei...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
caramella spune:
A adormit si gogoneata mea la 10:30,sper sa nu mai se trezeasca noaptea cum a facut in ultimele 3 zile.De imbracat nu o imbrac gros,intr-o pijama subtire de bumbac si ii pun paturita preferata(numai cu ea adoarme,o tot strange cu mainile pana adoarme)care nu sta pe ea binenteles.
Multumim fetelor care ne-au vizionat si complimentat!
GEANI thx inca o data,stiam de tine ,dar am uitat sa te trec in mesaj.Si cu somnul sper sa-si revina,nu stiu daca e de la dinti sau nu.
cretulina nazdravana.Apropo de onduleuri ,si Alicia e din ce in ce mai ondulata la ceafa,spre bucuria mea.
DARIA ce cuminte sta Brien la terasa,imi place poza cu berile.
vorbaretului,m-am distrat cu Ma
ANDRRUZZA ce bine ca ai reusit sa-l faci sa doarma chiar si cu voi,eu daca o iau in pat incepe sa se joace si sa ma strige ,pupe,se ridica in fund ,se foieste...Succes la invatatul in patut!
Am un somn ,mi se inchid ochii.
Somn usor!
Carmen si Alicia.
pisicuta si matei spune:
cenia sa va traiasca masina.Dar se vede treaba ca lu David ii place masina.maine poimaine o conduce si el
.am vazut pozicile si este un scump.
andrruzza si noi am fugit din calea furtunii si Matei a cam suferit.Bine ca lu Rares i-a iesit ok analiza.
Vroiam sa va intreb ceva(imi e cam rusine,dar trebuie
).ei bine eu nu am luat nici un fel de pastile pentru incetarea lactatiei.si m-am stors eu o perioada cat a fost mai nasol si apoi nu am mai realizat procedura.chestia e ca si acum mai am lactatie si in plus imi pare ca are o culoare urata ca si cand ar fi laptele stricat.ce sa fac?pot sanii mei sa pateasca ceva? multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by mamacitaquote:
Originally posted by cenia
uneori poate instinctul e mai puternic decit citiva ani de facultate.
Depinde al cui instinct,cati ani si ce facultate,si mai ales cum ai inteles sa faci acea facultate si cati alti ani de educare urmeaza dupa ei...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
chiar asa si e mamacita!
dar ce ,ne mai trebuie doctori cand putem sa facem si noi pe vraciul din jungla?ei comedie...acu cativa ani de facultate te fac däshtept
asa cevaaaaaaaaa
ninocikap spune:
Buna dimineatza.
multumim mult fetelor pentru incurajari Andrruzza, Pisicuta si Matei, Daria, Gegea.
Pisicuta si Matei felicitari pentru mancatul singurel. ![]()
Dantje bine ai mai revenit pe la noi.
Teodora Racz ne pare rau de palma..dar se va mai intampla... cam asa reactioneaza copii pe la 2-3 ani...plus ca am vazut o gramada de copii disperati ca nu cumva sa li se ia jucariile...si parintii chiar ii incurajeaza sa nu imparta.. asta e..
Daria l-am vazut si eu pe Brien, este neschimbat ..la frumusete... o sa ai de furca cand va fi mare si or sa alerge fetele dupa el..... 
Andira bine ca ne-ai dat si noua un semn... am crezut ca deja a venit si bebita 2... ![]()
Anca Micaela chiar ca s stat cumintica acolo... probabil o fi fost prea curioasa... ![]()
Cenia sa stapaniti sanatosi si fara evenimente masina.
Gegea uite si pentru tine
chiar daca ieri nu am fost foarte plimbareti..dar ne-am facut de lucru prin casa. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
mamacita spune:
andira,bine ai revenit.Te asteptam cu amanunte,cum mai stai cu sarcina,se apropie,se apropie?!
zuzunaki,multumesc pentru intelegere.Tu cum mai stai cu sarcina,Missy e cuminte?Dar tu?Sper ca n-ai mai facut eforturi...Ia vezi,stie socrosenia ta sa gateasca linte,sunt curioasa si de varianta ei de reteta.
pisicuta,faci febra?Ai si alte simptome in afara de lactatia aceea"statuta"?
teodora,Alexut era s-o pateasca de la o fetita geloasa,tot de 3 anisori,cand s-a aplecat mamica ei[careia i-am facut anestezie cand a nascut-o
] sa-i pupe mana samuraiului.S-a repezit ca o pisica salbatica sa-l zgarie,dar mama ei a fost pe faza,stia la ce sa se astepte si a tras-o mai rapid decat l-am ferit eu pe Alex.Deci tot de parinti depinde,cum doresc sa si-i educe si cum stiu sa interactioneze social.
A,si mi-am amintit ceva,apropos de explorari:eu fac mici concesii,dar cand e vorba de tavalit prin noroi,umblat prin gunoi etc,ma abtin;consider ca trebuie sa stie de mici ca exista limite,ca nu totul e permis sau sanatos etc.,si am citit ca stabilirea unor limite nu e frustranta pentru copil atat timp cat nu cadem in extrema cealalta,adica tot ce atinge"nu e voie"
Stiti cum se spune si la adulti:"tot ce e bun e nesanatos,ingrasa sau e imoral"![]()
Alexandru,soarele nostru
cenia spune:
Mamacita! eram sigura ca sari in ajutorul sarmanilor doctori pediatri! dar poate ai avut colegi care au trecut ca gisca prin facultate, doar ca tati e rector sau altceva.pe aici se practica!
am terminat si eu o facultate si din pacate am avut colegi care credeau ca e pentru distractie si nu pentru a avea o meserie."meseria bratara de aur"! deja nu are legatura cu "prichindei de martie aprilie".
deci:eu am schimbat dr cind am vazut ca e depasit de situatie. ex: in spital era coleg de rezerva cu mine un copilas trimis de la alt spital, tinut de o luna cu febra fara incetare cu diagnosticul:"sindrom febril acut" si nu o puteau scadea cu nimic.in acel moment nu aplic tratament "a la jungla" ci doar am fugit cu copilul la Bucuresti.despre astfel de instinct de vorba. nu promovez si nu cred in tratamente babesti.
cind a avut bronsiolita copilul meu si nu mai explic de ce a avut complicatii(doar incompetenta unui doctor pe scurt) am mers la 3 doctori ca sa fiu sigura.
dar toate mamicile sunt niste leoaice care se lupta pentru copilasii lor si voi o stiti mai bine ca oricine.
cenia spune:
Pisicuta: apropo de "vraciul din jungla": fuguta la dr ginecolog. daca citesti pe forum sunt destule mamici care se pling de lactatie si dupa 2 ani. eu a trebuit sa opresc brusc alaptatul si am luat pastilute; care intr-adevar ma ameteau, dar au avut efect!
Asa ca ... repede la doctor. Fara jena! Sotul meu zice sa am grija de ei,i-a cedat o perioada lui fiu-su, dar asta nu inseamna ca nu se vor intoarce la adevaratul proprietar, adica el.
pa si sanatate
poze cu masina
niste poze