Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

MUltumim fetelor sunteti tare dragute! pe toate!
Ma gandeam sa ii iau chilotel ca atat umbla si se foieste peste zi ca este mereu cu pampersul in vine si deranjat.si m-am gandit ca aceia poate ii stau mai bine.chiar o sa incercam!
Daria ne bucuram nespus sa Brien este in sfarsit bine si nu mai ia antibiotic. pe obrajorii lui frumosi.si eu il las pe Matei sa se tavaleasca peste tot,prin iarba,pe strada,praf,prin gunoaie.
Nino nici eu nu cred ca ar trebuie sa te ingrijorezi ca nu zice mare lucru inca.limbajul se dezvolta mai greu si asa cum spunea si andrruzza nici matei nu zice cine stie ce multe cuvinte:6-7 :mama,tata,da,pa,papa,apa,uite,da si cam atat pe care sa le intelegem.si oricum cred ca exista o lege a contraprestatie-nu merge.asa si la voi!
caramella gandacul era viu.si eu am fobie si m-am gandit sa il las,chiar sa ii arat eu animalute pentru ca nu vreau sa aiba si el fobie.
Azi a mancat pranzul singurel!daca vroiam sa ii iau furculita imediat comenta.eu doar ii ghidam mana sa ia din farfurie ca el doar trecea furculia pe de-asupra.a mai avut el tentative,dar pana acum nu l-am lasat,azi insa chiar nu am avut scapare.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Andruzza multumesc pt.lamurire;cred ca voi cauta si eu gelul acela;
Mamacita, pai cu asa un copil cuminte sa tot mergi in calatorii!
Caramella de unde au oare copii nostri atata energie ca eu seara vad numai perna in fata ochilor;
Daria haios nevoie mare Brien printre cele 2 sticle de bere!

Astazi am primit si noi prima palma in parc;Antonia a vrut sa stranga in brate o fetita de 3 ani si aceasta a imbrancit-o si i-a tras una peste mana ca fata mea a ramas blocata;a ridicat privirea spre mine si a fost nevoie sa o iau in brate pt.ca ii era frica;era atat de nedumerita...!Oare ce am facut rau?Urmarea:de cate ori o vedea pe fetita in preajma ei se furisa la mine si se lipea strans ca nu cumva sa se mai repete scena;Voi patiti asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, l-am vazut pe frumosu` tau Bravo ca ati scapat de medicamente.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Uff..caci am ramas de caruta....am mai intart de cateva ori dar n-am reusit prea multe mi-au trebuit scobitori.
Mamacita uf ce mi-ai facut cu maricica.....mama ce dor imi e.Pupam obrajori samuraiului.
Daria ,de mic vrea sa abureasca gacicile ....
Andruzza sa-ti raspund la intrebarea cu bucatelele de mancare,mi s-a recomandat de la 6-7 luni sa-i dau cate o bucatica de coaja de paine ,i-am dat dar am stat cu ocii pe el caci la inceput se ineca,acum vrea numai bucatele si bineinteles sa le ia singur din farfurie.Daca e suncuta intai mancam suncuta si apoi painea.
Pisicuta,multumim pt laude...intr-adevar e super...si pe mine ma mai apuca saritul..
Zuzu pupici lui bubu si voua...aveti grija de voi.Felicitari pentru Missy.
Teodora multumim de laude.
Sa va mai povestim de noi,am mai inceput si noi sa mai zicem una alta si de pilda zice buiten care inseamna afara.De cum face ochi incepe buiten buiten,dar a fost o vreme cumplita a plouat si a fost un vant mare.In rest, socoate ca pamantul de la flori sta mai bine la mama in pantofi decat in ghiveci.Daca sunt la pc....intrerupe curentul de la butonul de la priza.Revenim cu poze dar trebuie sa invat intai sa le micsorez...

sanatate prichindeilor bolnaviori,
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ma invrednicesc sa imi mai tin ochii deschisi ca sa pot duce la bun sfarsit vizita mea pe DC din seara asta. De fapt, daca ma gandesc mai bine, cu asa poze de vizionat si cu asa personaje, deja e mai usoara "misiunea" mea.
Micul soare e fascinant si e tot mai expresiv, iar pozica in care e concentrat imi place la nebunie. Da, da, despre Brien e vorba!
Sufletul picnicului (Matei) e incantator si mai e si curajos pe deasupra (brrrr, gandacul!)
Iar pe micuta blondina cu siguranta am laudat-o, dar mamica ei a uitat. Nu-i bai... Adevarul e ca s-a facut fetita mare Alicia siimi place mult cum se joaca cu copilasii.

Teo, ca te-ai gandit la noi.
Imi pare rau de palma pe care a primit-o micuta creola, noi nu am patit asa ceva, dar ma gandesc ca asemena reactii sunt frecvente in cercurile copilasilor. obrajorul Antoniei!

Mamacita, tare frumos va distrati voi! Si mie imi e dor de mare...

Connie, sanatate multa lui Calin si sa treaca cat mai repede timpul sa iesiti din nou la plimbare!

Andruzza, felicitari pentru papica mancata bucatele! Si noi papam bucatele, numai ca inca mai avem mari reticente la carnita.

Caramella, sa-i revina somnicul linistit de noapte Aliciei! Poate o necajesc iar dintisori sau maselute.

Nino, Andruzza are dreptate. De ce iti faci atatea griji? Important e ca articuleaza sunetele, asocierea cu lucruri/persoane o va face el... are timp. nazdravanului!
Aaaaa... si felicitari pentru reusita de a papa singurel!

Daria, si mie imi e dor, dor. Incerc sa mai pun poze, desi cu asa neastamparata, mai mult o filmez. Sa vada si ea cand o creste ce fata cuminte are mama.

Pisicuto, eu zilele astea am lasat-o pe Daria cu chilotel obisnuit, in timpul zilei. Pampersul i-l pun numai la somnic. La cat de cald este, cred ca nu mai suporta sa care dupa ea si pampersul. E drept ca stau si o pazesc sa o schimb cand se uda, dar pentru un fundulet un pic mai fericit, se merita.

Dantje, nazdravanului si te mai asteptam!

Fetelor, care dintre voi aveti scaune de masina grupa a 2-a si ce firma? Din cautari, am vazut ca cel mai laudat e modelul Vector de la Chicco, dar e numai pana la 18 kg si nu mai e mult pana acolo.
De Cam ce stiti? Am gasit o oferta draguta, dar inca nu ma pot hotari.
si o noapte linistita!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Da' cata liniste e aici... nu se aude nici musca!
Pst, pst... unde ati fugit toate?

plimbaretelor!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, noi abia acum am intrat in casa de frica furtunii si furtuna intarzie

In sfarsit sunt gata si analizele noastre, sunt Ok, dupa 10 zile de asteptare ne-am linistit si noi.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Saluuuut!

Am facut si eu laptopul, dupa ce am reusit sa-l virusez descarcand muzica de pe net.

Catxo - felicitari, sa-ti traiasca fetitele, si recuperare rapida!
Am apucat doar sa vad ca ai nascut, nu stiu daca am mai pierdut ceva.

Incerc sa mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Daria, multumim!
Intr-adevar, Ema a fost foarte cuminte in timpul slujbei; m-a tinut de mana si a fost foarte atenta la tot. Nu ma asteptam la asa comportament regulamentar, asa ca adusesem ajutoare: bona, mama, bunicul meu cu sotia... Toti ca sa imi distreze fata sa nu se sperie in biserica. Au somat insa toti.
Pup tot

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Gegea ai dreptate:e cam liniste pe aici!Poate ca nu s-au culcat inca prichindeii;

Ce ti-e si cu prognoza asta!pentru astazi s-a anuntat ploi in vestul tarii dar nu a plouatPt.maine furtuni;oare cum va fi?Fetelor voi ce faceti cu copii in casa cand e timp urat afara?Poate imi dati si mie ceva ideei ca eu le-am epuizat pe toate;mergem la sertarele din bucatarie,apoi la cele din camera,urcam de nenumarate ori scarile si cand cred ca este obosita o ia de la inceput!

Mergi la inceput