Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Zuzu felicitari pentru Sofia cea grasuta
Andira multa sanatate.
Multumesc fetelor pentru raspunsuri,nu am incercat nici o pastila si am sa merg la doctor,chiar ma gandisem ca eu mai aveam si inainte probleme si nu vreu sa patesc ceva
am citit si eu articolele,interesante.pe cel pe care l-a trimis mamacita l-am mai citit de mult,cand eram insarcinata,dar am retinut numai partea cu premergatorul,si m-a inspirat asa de tare ca nu am folosit premergatorul pe care l-a primit Matei cadou de la colegii mei .
Despre noi nimic nou decat ca a reusit sa ajunga la greutatea de 7.900g

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dupa o luuunga pauza, Emei i-a iesit un coltz. Si nu de dinte, ci de maselutza. Se pregatesc si altele sa apara, dar vad ca dureaza.
Fugim la plimbare. si mai vobrim

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Liniste astazi pe aici!
La noi a fost ploaie si vant toata ziua, asha ca singura iesire a fost pana la masina sa o conducem pe sora-mea, ca a venit in vizita la noi!

Nasucul acum nu mai e tot rosu, dar a facut cojita pe varful nasului si la mustato, destul de mare suprafatza, nu cred ca trece intr-o saptamana cand avem sperante ca se intoarce tati!

Anca Micaela, sa "stapaniti" mancaciosi maselutza.
Mai, la voi e vreme de plimbare? Ca la noi e furtuna acuma!

Pisicutza, eu si acum , dupa aproape 6 luni de la intarcare mai am un pic de lapte. Eu de la BromCriptina era sa mor. Adica am facut o reactie, de am speriat fetele de la serviciu!
Avand in vedere ca nu ma dor, nu am noduli eu sper ca voi scapa!

mamacita, oricum eu eram nedumerita cu talonetele astea. Radu are acum si cu talonete si fara. Nu's ce sa mai zic!

zuzu, Sofia imi place fff mult , in capul meu suna a nume de printesa. Sunt sigura ca "grasunica" va fi mandra de numele acesta!

adseana, si Radu ieri a fost un nemincacios. Azi la prinz insa si-a revenit dupa ce dim iar am avut show-uri la masa.

Meniu de azi:
- 250 ml lapte
- f putin musli cu lapte
- loboda cu lapte si ou (a ras)
- iaurt cu painica
- imediat o bananutza
- si la culcare 250 ml lapte

rp, marutza e dragalasha foc. Ii sta bine si tunsulica asha ca un baietel. In rochita si cu palarioara e o adevarata d-ra!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Teodora, Antonia o dulceatza de fetitza.Cu basmalutza aceea galbena e ca o babutza simpatica!

adseana, am vazut pozele cu Alexandra. Cred ca ultimele din album nu le vazusem. Mentin parerea: dragalasha!

cenia, l-am vazut pe shoferul familiei. Ce mandru este el la volan..
Radu este f cuminte in scaunul de mashina. El fiind navetist , merge in fiec dim si seara cu mashina, e f incantat, sta cuminte si se uita pe geam. Cand mergem la Bran, 25 km, e mai greu singura, Opresc cam de 2 ori, sa-i dau apa, sa-i dau jucariile aruncate prin mashina, sa-l controlez daca a transpirat. In rest e ok, daca merge radioul taaaare.

Daria, l-am vazut si pe "Ma" , cel de 12 kg, curtat de fete mult mai mari decat el, pictat pe fatza, la bere, la soare, hlizindu-se ..
Imi mentin parerea si la el, ca este un copil tare simpatic, dragutz si curtenitor.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Azi am fost la plaja,de data asta cu picioarele goale in nisip!Cateva minute a stat interzis,uitandu-se uimit la piciorusele proprii afundate pana la glezne in nisipul fin,apoi si-a revenit,a inceput sa umble din ce in ce mai repede,pe masura ce constata ca ii place!A fost super!am stat o ora,erau 24 grade,nori,dar luminos,a fost extrem de placut.Dupa care a tras 2 ore de somn,ca era obosit,saracutul
printre plimbari si treburi,am reusit sa vad clipurile cu Bubu,impreuna cu bubul meu.A fost show total;Alexut se uita si el curios la bile si la absolut tot ce facea tizul din Germania,il aclama,iar cand am revazut clipul cu dansul,a dansat si el pe acordurile lui IotiCred ca ar fi mortali Alexandrii daca s-ar intalni...
Am vazut si pozele cu Maruta,care-si pastreaza feminitatea in ciuda tunsorii drastice;rp,ati tuns-o mai scurt decat pe Alexut!Poza din iarba,cu palariuta,e nemaipomenita,de tablou!
Atat am apucat sa vad,din pacate,am mai vrut la cenia,dar mi s-a blocat compu,poate acum am mai mult noroc,si parca,daca nu ma insel,a mai pus adseana,ca eu am inceput sa citesc mai rapid,din cauza lui Alexut si a energiei termonucleare pe baza careia functioneaza...
ligia,mersi de postarea din nou a meniului zilnic,uitasem de ierburile continatoare de fier,nu i-am mai dat demult.
Noi ne pregatim sa plecam 3 zile la Nisipurile de Aur,la hotel Astera,daca stie cineva ceva de el,please info!Luni plecam,ne intoarcem miercuri seara.Sa vedeti ce poza mortala de pasaport i-a iesit lui Alexandru,e atat de srios,zici ca e premier

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Meniu pe azi si fug,ca a facut casa vraiste:
-240 lapte cu 1 felie paine cu unt
-vita,broccoli,conopida,morcov;desert:7 cereale cu piersici si lamaie
-iaurt cu branza
-240 lapte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Multumim mult pentru aprecieri cenia, andrruzza, adseana, ligia, mamacita

Mamacita, va doresc sa va simtiti bine in minivacanta. Nu stiu nimic de hotel, noi vara asta vrem sa mergem pentru prima data in Bulgaria.

Ligia, ce inseamna "loboda cu lapte si ou"? Imi suna bine dar nu-mi dau seama cum se prepara.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

vesti proaste: David a alergat s-a impiedicat si a venit cu fruntea de un miner de la sertarul de la bucatarie si si-a spart fruntea. l-am dus urgent la Spitalul de copii dar m-a trimis la neuro. acolo mi-a vomitat, dar poate ca s-a inecat cu ceai, nu stiu. l-au ras, ca e rana e mai mult in par, l-au cusut. nu m-au lasat sa asist. ne-a dat drumul acasa, la doua zile schimbat pansamentul, peste sase la scos fire. supraveghere a starii generale
imi vine sa imi dau pumni in cap.

Mergi la inceput

rp,multumesc pentru urari;deci va vom impartasi noi din vasta experienta,la intoarcere.Apropos,ne-am razgandit,plecam maine,ca sa facem caravana cu un prieten de-al nostru care pleaca tot acolo,care si el s-a gandit in ultimul moment.Asa ca acum fac liste si bagaje,dar tot n-o sa putem pleca cu noaptea in cap.Mai si aranjasem la vama sa ne treaca repede,acum sa vedem ce-o fi,ca nu cred ca e tot respectivul in tura.
cenia,imi pare tare rau sa aud ca a patit-o nazdravanul tau,ii doresc sa-i treaca repede si fara semne buba,iar tu nu te culpabiliza.Suntem toate atente,atat cat putem,restul depinde de cat de cuminti sau neastamparati sunt ei si de norocul fiecaruia,pe care,din pacate,nu putem sa-l modificam.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

mamacita, distractie placuta la Nisipuri. Desi nu cred ca ne mai citesti , daca faci bagaje.

cenia, ufff, ce ghinion. Imi pare tare rau. Sper sa treaca repede repede si sa fie fara probleme. Daca e in par, semn nu-i bai daca ramane. Hai ca trece...

rp, eu habar nu am sa prepar loboda pt ca nici mie si nici consortului nu ne place. Am facut o data o ciorba si sotul a spus: e f buna. Porcii ar fi incantati sa primeasca asha ceva!
Ma rog, vazand ca Radu adora urzicile si spanacul, am zis de ce nu si loboda!
Eu o prepar pt el ca si spanacul. Adica o fierb, o toc bine bine, o "lungesc" cu lapte (lapte de vaca fiert), pun un strop de ulei de masline si o servesc cu galbenus de ou maruntit.
Ca sa o citez pe o amica de-a mea: mancare de spital, bleah, fara nici un gust.

Poze cu noi

Mergi la inceput