Prichindei martie-aprilie 2005
Raspunsuri - Pagina 11
teodora racz spune:
Cenia mie mi-a dat o idee cineva sa atasez de scunul din fata un volan de masina;
Mamacita iar in deplasare?Sa stii ca te invidiez!Cate ore faceti pana acolo?
Referitor la articol:cand ma gandesc cate griji mi-am facut si cat de nelinistita eram ca fata mea umbla pe varfuri....
Acum umbla bine dar trebuie sa fiu dupa ea ca intotdeauna o atrage ceva interzis!
Daca nu te mai "aud"iti doresc o mini vacanta de vis si drum bun!
Zuzu am vazut cele doua clipuri;Super!Bubu este un flacau in toata regula;Apropo de jucarii:cat de repede se plictiseste de ele?
Ligia mersi pt.aprecieri!Si eu la fel am patit dupa Bromcriptina;eu l-am luat seara si cand m-am trezit noaptea sa-i fac Antoniei laptele nu ma mai asculta nici o parte a corpului;am ramas pe scaun in bucatarie cu capul pe masa pana a venit sotul sa vada de ce nu mai vin cu laptele;mi-a fost groaznic de rau si nu am luat decat o pastila;
Cenia
pt.caputul lui David;si mie imi este mereu frica de cazaturile Antoniei;
cenia spune:
multumesc frumos de cuvintele frumoase.tuturor. nu poti fara sa te culpabilizezi.
distractie faina mamacita
poze cu masina
niste poze
adseana spune:
Mamacita have fun! Si drum bun, cu un Alexut cuminte foc va dori si noi!

Ligia thx! si eu tot cu bromcriptina am ablactat...am suportat-o destul de bine, dupa cum vad pe aici...
Cenia offf...pupici pe buba lui David sa treaca repede si fara urme...nu te mai culpabiliza...nu esti tu de vina, bine a zis Mamacita...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
adseana spune:
Noi mergem maine la nunta unei colege de serviciu a sotului...asa ca nu cred ca voi apuca sa intru pe aici...oricum vad ca e "linistea de week-end"![]()
Si se anunta ploaie pe maineeee 

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
mamacita spune:
Multumesc pentru urari ligiei[m-ai distrat iar,cu povestea cu loboda
],ceniei,adseanei si teodorei[avem cam 150 km,iar daca esti invidioasa,la drum cu voi!
].
Ma duc sa ma insurubez in perna,ca mai avem maine o groaza de treburi si vad ca Alex doarme bine.
M-ati stresat si pe mine cu lactatia si asta-seara m-am muls putin si,surprise!,laptele e acolo,dupa 3 saptamani de la intarcare,desi n-am dureri,noduli,sani plini sau orice altceva v-ati inchipui.Astept sa se fac branza![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ninocikap spune:
Cenia imi pare rau sa aud ca ati patit-o si voi... lui Alex de o saptamana i-a scos firul..este exact in mijlocul fruntii. probabil ca david a varsat pentru ca a plans foarte tare..nu te nelinisti.. uite noi dupa ce i-am scos firul i-am dat cu un Unguent cu galbenele si propolis luat de la un magazin din asta de naturiste .. care e cicatrizant si dupa parerea mea chiar isi face bine efectul..sper sa ramanem fara semn. multa sanatate si pupici pe frunte lui David tot de la un "insemnat". 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
pisicuta si matei spune:
Anca Micaela-felicitari pentru coltisor.sa iasa repede si fara durere!
cenia pupam pe david ca sa nu sufere prea tare dupa cazatura.asa e cand sunt mici-mai cad,mai se ridica si se fac mari ![]()
mamacita vacanta placuta si cu mult soare!
adesana distractie placuta!
nino
si voua sa ramaneti fara semn.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gegea spune:
Buna, dragele mele!
Andruzza, bine ca v-ati linistit in privinta analizelor.
plimbaretului Rares!
Andira, bine ai reaparut! Sa traiti fericiti si sa va bucurati in noua casa!
Capsuni i-am dat Dariei azi, in premiera (nu stiu de ce am avut atata retinere in prinvinta lor), iar caise si pepene inca nu.
multi Pishcotzelului!
Anca Micaela, nu-mi amintesc daca ti-am zis
dar am vazut-o si eu pe micuta nasica... tare-tare frumusica
Si mamica ei a fost la inaltime... Felicitari si pentru coltzul de maseluta!
Cenia, sa stapaniti cu sanatate masina!
Uf, bietul David, prin ce a trecut!!! Pupam sa treaca repejor si sa nu ramana semn! Si, asa cum zic si fetele, nu te culpabiliza. Oricat de vigilente suntem, la cat de neastamparati si de nazdravani sunt cateodata, e imposibil sa fim mereu pe faza.
rrox, sanatate multa Ioanei (desi cred ca intre timp s-a facut bine
). Multumesc mult pentru indicatiile legate de scaun. Asta este si parerea noastra, sa ne indreptam spre unul din grupa junior [intrucat pana acum nu am avut masina noastra, nu am achizitionat unul (isi mai faceau mila socrii din cand in cand si ne puneau una din masinile lor la dispozitie -dar nu pentru prea mult timp, ca sa nu ne-o luam in cap...
)].
Aaaaa, si felicitari Ioanei pentru noutatile pe care le-a adus in vocabular!
micutei Donald!
Adseana, si noi tot de la 9 kg in sus vrem sa luam scaunelul. Poate imi zici si mie asupra carei variante v-ati oprit sau macar sa prospectam impreuna (in limita posibilului).
Distractie placuta la nunta! 
Zuzu, superbe filmuletele! 
Felicitari pentru Sofia si multi pupici!
rp, multumesc si tie. Am vazut-o pe Marutza... e asa frumoasa cu palariuta (si nu numai
)
Mamacita, drum bun (cu intarziere) si miniconcediu placut!
Eu am o nelamurire.
De-acum e ok sa le dam si oul si carnita in aceeasi zi? Spre exemplu, i-am dat ieri dimineata ou cu paine,unt si rosioara, iar la pranz ciorbita (care arata mai mult a mancarica) cu carnita si multe legume. Nu-i mai plac piureurile de legume cu ou, asa ca nu-mi pierd vremea deocamdata sa-i mai fac si ii dau oul la masa de dimineata (ca doar mananca numai de 2/3 ori pe saptamana).
In rest, suntem bine, zilele astea am stat mai mult de ploaie, iar Daria imi face caisa vraiste, zici ca a trecut o armata de turci. Are mania de a scoate toate hainele din dulap si apoi inchide usa si pleaca spre alta tinta, unde evident, are acelasi scop distructiv.
Si mai vreau sa va intreb daca prichindeii vostri mai duc la gurita aproape tot ce gasesc? Pe mine ma innebuneste cand o vad cum totul i se pare apetisant, iar azi cand ii aratam capsunile mari, rosii si frumoase, se stramba de numa' si a durat ceva pana la prima imbucatura. 
Gata... va doresc o duminica placuta si pe curand!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
connie1974 spune:
Pisicuta, ce sa-ti zic ca sta cu ochii la usa si trage de ea, sau vrea la geam. Acum tot nu putem sa-l scoatem ca ploua si la prognoza pana marti asa am vazut ca-i vremea. Eu abia astept sa se faca frumos sa ne plimbam. V-am vazut la picnic. Mi-a placut cum mergea prin iarba mai mare ca el.![]()
Caramella, cum a reactionat la capsuni? I le-ai dat intregi? Am vazut-o pe mica postarita, harnicuta si scumpa ca intotdeauna.
Andruzza, felicitari pentru papatul bucatelelor. I-am mai dat si eu lui Calin si papa, dar mai are si el momente cand vrea pasat. Si bine ca sunt OK analizele.
Nino, stai linistita cu vorbitul, cand a incepe sa turuie o sa-i spui tu sa mai taca. Calin tot pe a lui o tine cu iiii, arata cu manuta, insa isi da el drumul la vorba. Daca intelege ce-i spun, si intelege, stie sa-mi arate ce ii cer, e bine, asa ca e OK totul.
Daria, tot dulce Brien, asa cum il stiam. Si cuminte, de va lasa sa stati si voi la terasa. Multumim.
Gegea, multumim.
Eu am scaun de la Miniblu, pana la 4 ani si e OK. Si cu bagatul in gurita tot asa face si Calin. In special daca e ceva nou. Iar cu oul si carnita in aceeasi zi astept si eu raspunsurile, ca mi-am pus intrebarea, dar nu si doctoritei, asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Teo, asa-i cand stai in casa ca vrea sa traga de toate lucrurile. Poate merge si la tine ideea mea. Eu i-am facut cutii (in care vin topurile de hartie), le-am pus hartie de cadouri sa arate bine si i-am pus jucariile in ele. Iar cand vreau sa ma odihnesc (adica sa sta in fund pe covor langa el, ca atata se poate) il las sa rastoarne cutiile si cautam prin ele, punem jucariile inapoi, mai are o piramida care-i place si tot pune inelele pe ea, le scoate le baga pe sub pat etc.
Rrox, sanatate Ioanei.
Andira, eu i-am dat lui Calin caise cu iaurt, ieri si nu a avut nimic, scaun normal dimineata. Capsuni inca nu i-am dat, poate incerc zilele astea. I-am dat pepene galben, mai demult dar nu i-a priit la stomacel. Dar era si mic.
Adseana, eu ii dau pestele facut la cuptor in yena, cu legume, morcov, pastarnac, ceapa, ce mai am prin casa.
Cenia, ce vreau si eu la picnic. Dar cam batea vanticelul, nu? Vai Doamne, acum citesc de David. Sper ca este bine acum. Multa sanatate.
Ligia, pupici nasucului puiului sa treaca repede si sa revina la culoarea sa.
Rp, multumesc. Pupam mica tunsulica.
Calin e bine, l-a vazut doctorita si a spus ca il putem scoate afara, dar acum ploua asa ca ... E un jucaus, merge prin casa, de manuta. Maimuta e cam smechera, poate si singur ca il tin numai de tricou si merge. Dar ii place sa simta ca am mana pe el. I-am citit Scufita Rosie si ii place sa arate cu degetul personajele, aasa cum v-am spus ii place sa se joace cu piramida si cu sorterul, si cu magnetii.
Pupici la prichindei si multa sanatate.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
ligia13 spune:
Am fost si noi afara astazi, desi era f inorat, era destul de cald. I-am dat pantaloni de scandal ca pe jos era un pic ud si am iesit.
L-am dat in leagan, iar apoi am jucat fotbal pana ma durea spatele ca l-am tinut mai mult de manautza, macar sa-i treaca nasul pana si apoi sa faca urmatoarea "buba"
.
Ma rog , toata lumea din parc intreba
: "Vai! Ce a patit la nas?". Deja aveam inregistrat raspunsul!![]()

Apropo de creme cicatrizante , care ajuta la "buba" noi folosim cu succes , ca si nino, crema cu galbenele si propolis. O folosim si la fundulet cand da semne de iritare, si la cucuie si la zgarieturi!
Cand s-a ars, la farmacie mi-a recomandat un gel cu extras de patlagina, facut de Tis Farmaceutic. Se gaseste si la naturisti.
Ce pot sa va spun, este miraculos. Si la arsura a facut minuni, iar acum la nas, a cazut vineri si deja pana azi e vizibil ce mult s-a micshorat rana. Deci, il recomand si eu cu caldura!
gegea, eu i-am dat o data in aceeasi zi si ou si peste si poate a fost o coincidentza, dar s-a deranjat un pic la stomac!
Era acu vreo luna! De atunci nu am mai incercat!
Hai ca fug, ca a trecut pe linga mine Radu si mi-a venit un miros
.
A, chiar , nu v-am zis ce eshec am avut cu olitza nu??
Revin!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi