Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia si unguentul cu galbenele si propolis pe care il folosesc este tot de la TIS Farmaceutic. pupam nasucul lui Raducu si tine-l bine ca al meu a mai facut un cucui aseara... si nu i-a trecut inca semnul..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ninocikap: chiar m-am gindit la voi in timp ce asteptam la spital sa il coase! noua nu ne-a facut radiografie, zicind ca e rana superficiala. astazi m-am uitat si nu mi s-a parut superficiala, adica mi s-a parut mare!!! oricum... a curs f mult singe ca aveam si eu si el pe bluze, pe pantaloni eram stropiti tare. ca nu ma lasa sa ii tin tamponul cu rivanol si ii curgea singele bineinteles. taica-su e plin de semne pe frunte. merci pentru unguent exact asta cautam.
citisem pe forum de un unguent pentru cicatrizarea cezarienelor care era f eficient. dar nu mai gasesc pagina.mai caut.
in legatura cu scaunul: fiindca nu aveam masina ci doar imprumutam a socrilor am luat de le bebelusul tau un scaun de la Kids in Sitz parca se cheama firma si e acceptabil la pret, pina la 18 kg si materialul e ok

poze cu masina
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

este o vreme asa de ploioasa ca nici la mall nu iti mai vine sa pleci.
referitor la carnita cu ou in aceeasi zi eu cred: daca nu are probleme copilul ii poti da. dar daca este mai sensibil si nu are "matul tare" nu are rost sa te complici. eu i-am dat intr-o zi fara intentie si a fost ok, dar nu am curaj sa incerc, fiindca noi avem dese deranjari stomacale.

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Radu asculta muzica populara. Se uita la tele , parca e in transa, pare total acaparat de muzica. Am observat ca mai ales la muzica populara face chestia asta!
Hai ca intre timp am facut un dans cu Radu, care se uita mirat, credea ca ma-sa a luat-o razna!

pisicutza, am uitat ieri sa scriu ca l-am admirat si pe Matei la picnic. A fost centrul atentiei dupa cum pare. E f simpatic!

Sa va zic deci de olitza. Dupa ce am cumparat-o, am spalat-o, l-am mai asezat imbracat pe ea. Statea cate 5 secunde si se ridica. Intr-o zi , zic hai sa incerc dezbracat. Cand l-am asezat, a inceput asha de tare sa urle si sa se apuce de gatul meu de parca ardea.
Drept pt care am renuntzat. Mai incerc mai incolo, dupa ce ma mai linistesc si eu, sa vina sotzul sa mai impartim din atributii!

Va pup, va doresc o seara placuta si o saptamana usoara. Merg sa pregatesc baitza, patul, laptele....

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

connie, gegea, thx! Inca mai are din cand in cand cate un scaun moale, dimineata abia face, e constipat, dupa amiaza e uneori moale. Analize i-am facut, la regim inca mai este, i-am dat de 2 zile si enterol pentru refacera florei, nu stiu ce are, ma gandesc ca poate fi din cauza eruptiilor dentare. Are gingiile inflamate, probabil ne pregatim de dintisori noi.

gegea, si eu se intampla sa-i dau in aceiasi zi si ou si carne, dar rar. Indicat ar fi ou o zi, carne o zi, mai ales ca proteina din ou(mai exact cea din albus) este foarte complexa si ar fi cam mult si carne si ou in aceiasi zi. Iar acum daca ai intrebat tu chestia asta mi-am amintit ceva. A fost intr-o seara la tv un dr. endocrinolog, doctor in medicina, care spunea ca statistic copiii bolnavi de leucemie sunt copiii care consuma multe oua, spunea el ca 2 ou pentru un copil pe saptamana este enorm. Noi 2 oua papam pe saptamana. Da, si Rares inca baga in gurita , dar nu chiar orice, betele si uneori paiele.

ligia, am cumparat si eu ieri olita din Cora, una simpla. Nu l-am pus si nici nu-l pun, i-am dat-o in casa sa se joace cu ea, deocamdata e pe post de minge. Astept sa se aseze singur pe ea in joaca, sa nu-i fie teama de ea

mamacita, vacanta faina!

cenia, pupam frumosul neastamparat

roxx, sanatate Ioanei!

adesana, sa va simtit bine la petrecere

Apropo de crema de galbenele. V-am zis acum 3 saptamani ca am fost cu el la dr. dermatolog ca avea, inca are, niste buburuze pe fata. I-am zis ca-i dau uneori cu crema de galbenele cand sunt buburuzele mai pronuntate si mi-a zis dr. sa nu-i mai dau cu galbenele pe motiv ca cine stie ce "galbenele" sunt folosite, coloranti la greu si altele. Oare asa sa fie? Eu am tot timpul in casa crema de galbenele, de ani buni o folosesc cand am nevoie.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

andruzza, sa sti ca si eu m-am gandint de multe ori cat de naturale or fi produsele astea de la mag naturiste, ca deja la fiecare 10 metri e unul(chiar ma gandeam sa deschid si eu unul). Realitatea e ca nu mai am incredere in nimic.
Pe vremuri, facea mama crema de galbenele. De copil eu stiu cum o foloseam la orice. Mama nu avea in casa, rivanol, baneocin, bepanthen si alte lanoline, ci doar aceasta crema de galbenele facuta cu untura de porc si galbenele.
Dupa ce au crescut colesteroalele si pe la ei nu au mai avut porc, nici untura si nici chef de facut crema, ca tot se gasea la magazin
Dar, una peste alta , pe mine m-a scos din multe crema cu galbenele (cu sau fara propolis).

Poze cu noi

Mergi la inceput

andruzza, hai sa fim seriosi, cum sa fie prea mult 2 oua pe saptamana. Atata mancam si noi.
La noi la tzara, unde am crescut eu copii mancau zilnic ou , era micul dejun standard. Si nu stiu cred ca pe nimeni sa fi avut leucemie. Asha a crescut si tata, si noi ...Deci , daca apleci urechea la toate "studiile" unura nu ai altceva de facut decat sa te retragi undeva intr-un colt si sa astepti sa mori!
Si cand te gandesti ca se iau bani grei pe studiile astea
Vorba lui zuzu, hai ca m-am "nerfat'.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Gegea si Antonia baga tot in gurita;ce i se pare mai interesant sunt papucii de la intrare
Ligia pai cu asa o mama dansatoare cum vrei sa fie urmasul?Si eu ma inscriu cu esec la olita:Antonia nu are rabdare sa stea pe ea;

Fetelor ce noapte am avut!Vecinii de langa noi au tinut o petrecere cu muzica la maxim;la doua noaptea cand sa- trezit Antonia pt.lapte duduiau geamurile;cand s-a potolit muzica,cam pe la 4 noaptea s-a trezit Antonia si nu a adormit destul de usor;apoi s-a trezit din nou la 5:20,7 si abia a adormit pana la 8;am un somn in mine asa ca ma retrag;
Noapte buna!

Mergi la inceput

Sa va zic ca totusi Radu nu a incheiat ziua fara nici un "eveniment". A venit la bucatarie cu mine si s-a prins ca poate deschide dulapurile. Tarziu zic eu.
Ma rog, a descoperit apoi ca le poate si tranti. Dar a uitat sa-si traga degetul. Noroc ca nu a avut putere sa impinga prea tare ...
A scapat usor, si azi s-a si invatat minte, ca nu s-a mai apropiat de dulapuri. In sufragerie si dormitor sunt toate legate, dar in bucatarie nu pot...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by ligia13

andruzza, hai sa fim seriosi, cum sa fie prea mult 2 oua pe saptamana. Atata mancam si noi.
La noi la tzara, unde am crescut eu copii mancau zilnic ou , era micul dejun standard. Si nu stiu cred ca pe nimeni sa fi avut leucemie. Asha a crescut si tata, si noi ...Deci , daca apleci urechea la toate "studiile" unura nu ai altceva de facut decat sa te retragi undeva intr-un colt si sa astepti sa mori!
Si cand te gandesti ca se iau bani grei pe studiile astea
Vorba lui zuzu, hai ca m-am "nerfat'.

Poze cu noi

da, exact! si eu mancam aproape zilnic dimineata ou fiert moale, de la gainile noastre din curte! si nu unu, doua, ca era cam singura mancare pe care o mancam io, eram tare dificila cu mancarea.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput