Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

multumim Ligia.
Andrruzza eu cred ca e ok crema de galbenele.asa cum o fi ea cu coloranti isi face efectul.noi ii dadeam lu Matei cu bepanten pana ne-a recomandat pediatra crema de galbenele.zicea ea ca "face minuni" si sincer cam asa e.cand eram la spital si facea matei 15 scaune apa cu crema de galbenele l-am ferit de opareala.asa ca...
si Matei aduna si baga in gura de toate si eu m-am inarmat cu rabdare ca am citit ca pana pe la 3 ani face asa
Vroiam sa va mai zic ca a inceput si Matei sa faca pasi nesustinut.dar e asa de fricos,tremura tot pana ajunge la destinatie singur .oricum suntem incantati.si mama sotului meu zicea ca la cat era si inca este de slabit nu credea sa mearga de vreun fel pana pe la 1 an jumate!.sunt tare mandra de el.si de fiecare data il felicitam si il aplaudam si acum cand ramane in picioare si nu se sustine de ceva mai intai aplauda
noapte buna la mamici si pitici si pt mine spor la invatat

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

servusssss!
ceniamnamaaa! Prin ce-ai trecut! Tot incerc sa ma pregatesc pentru ce va urma citind povestirile voastre.Si tu si saraca Nino!Doamne! Va dorim sa va refaceri repede,fara urme si alte urmari mai grave. David sa suporte bine convalescenta!
ligia pupam nasucul lui Raducu!Bine ca nu si-a prins mai rau degetelul. oricum,vezi,tot raul spre bine. Concluzie: sertarele nu e bune
mamacita drum bun,petrecere insorita a zilelor,alexut cuminte si concediu fara evenimente neplacute!
rp e o scumpa Maruta!M-a dat gata!
connieai invatat?
andruzzama bucur ca frumosul tau e pe calea ce-a buna,chiar daca inca putin la regim.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

anuntul alinei este vechi. A sunat un amic de-al meu la tatal copilului si a spus ca multumeste , dar anuntul e f vechi.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

intradevar anuntul este vechi...este deschis si pe la umanitare... acum umbla si pe mail... si eu tot asa l-am primit...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Hello fetelor...apar si eu dupa muuuulte zile de absenta.. dar am fost super ocupata la serviciu...dar acum gata...am revenit.
Sa va povestesc un pic despre bianca.. a fost un pic bolnavioara..a a vut bronsita...m-am speriat tare ca era tare ragusita dar slava D-lui ca i-a trecut..inca mai tragem pentru ca ne ies maselutele si facem seara un pic febra (38)..dar in rest totul e ok. Acum merge tare bine zici ca e "motorizata" ca un tavalug...alearga de mama focului si bineinteles ca nu merge de mana si mereu in directia gresita...hehehe...incerc sa citesc din urma si revin...{pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Ziua buna!

Am putin timp la dispozitie, cit doarme Andrada, asa ca intru repede sa va salut, sa va urez toate cele bune si sa va multumesc pentru complimentele la adresa printesei noastre, pentru incurajarile si informatiile privind vizita la ortoped.

Multumiri si pupici: andruzza, adseana, rp, gegea, mamacita, teodora, ligia, caramella, danuta, daria!!

Mamacita, mama mea n-a fost profesoara si in general nu e severa... In pozele alea parea asa pentru ca era putin cam obosita dupa pregatirea petrecerii si putin trista... In ultimul an am fost toti tristi pentru ca suntem in doliu, chiar in week-end-ul asta am fost la Cluj pentru parastasul de 1 an pentru tata... Iti dai seama ca in momente aniversare un ochi ride, un ochi plinge,pentru ca ne gindim ce bine ar fi fost sa fie si el cu noi aici...
Iti multumesc pentru informatiile despre diagnosticul laboratorului si despre sandalute. Stiu ca acum sunteti in Bulgaria, asa ca sper sa aveti o mini-vacanta placuta, sa va simtiti bine, iar Alex sa fie super-fericit de asa o iesire la aer si soare, cu mami si tati!

Am fost in Sir sa caut sandale, sunt intr-adevar dragute (noi avem ceva in genul ala, dar nu sunt de piele si au arici, nu catarama, iar pe alea Andrada le desface cu gratie si le arunca din picioare cind mi-e lumea mai draga, pe strada... . Din pacate nu aveau marimea noastra O sa mai mergem saptamina asta, ca au zis ca mai primesc marfa.

Am fost la ortoped, care ne-a spus ca din punctul lui de vedere (i-a facut si radiografie de bazin) totul e ok, sa mergem si la un control neurologic. Am fost, iar dr. ne-a asigurat ca nu e cazul sa ne facem griji, ca se dezvolta normal si nu sunt probleme/reflexe patologice sau stiu eu ce, e doar o mica intirziere a mersului...Ne-a dat insa doua medicamente pentru intarirea organismului si stimularea sistemului nervos: Tonotil-N si Tanakan. Sper ca in curind sa avem vesti bune!

Acum sunt mai optimista, dar iar o sa ma apuce tristetea cind o sa merg in parc si o sa vad iar ca alti copilasi de virsta ei alearga binisor!!!

Mai citesc din urma si revin, daca ma lasa Andrada...

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Simonela ma bucur ca sunteti bine, si lasa grijile ca nu merge... ca si cand o incepe..o sa duci dorul la zilele linistite.. glumesc acum...sper ca ti-ai dat seama.. dar eu asa imi doresc cateoadata sa mai stea locului si copilul asta al meu...

Nika bine ai revenit pe la noi. imi pare rau sa aud ca Bianca a fost bolnavioara , bine ca i-a trecut.

Ligia cu olita asa patesc si eu..plange de zici ca are maracini sub fund cand il pun pe ea.. si asta de pe la 11 luni...
sper sa se invete intr-un final.. dar chiar ca tarziu a descoperit dulapurile de la bucatarie.. al meu demult ma tot chinui sa il tin departe de ele... ca imi scoate toate cele dar mai grav e cu cele acre se sparg...

Pisicuta si Matei ma bucur sa aud ca incepeti incet incet sa mergeti singurei.

Daria ce mai face frumosul...?

mai fetelor am vazut ca An-k mai raspunde pe la alte topicuri..chiar si azi.. s-a suparat pe noi...si nu mai trece si pe aici...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ligia si noi ne inscriem la prinsul degetelelor in sertare;desi stie ca o doare nu se lasa si nu renunta;cu unele dintre ele s-a obisniut asa ca persevereaza;si ii plac mai ales acelea in care sa afla pahare de sticla
Nika bine ai revenit!
Simonela stiam eu ca totul este bine;cred ca totul este sa ai rabdare;uite,Antonia umbal bine de cca1 sapt.;si eu eram ca tine inainte dar totul s-a rezolvat!Referitor la Tonotil:si eu l-am baut dar mi-a fost rau de la el si am renuntat;am baut doar o sticluta;sper sa nu aveti nici o problema;
Nino nu stiu ce este cu An-k;chiar ca nu a mai aparut de mult;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

connie, ligia, cenia, andruzza, teo, multumesc pentru raspunsuri.
connie, plimbari cat mai placute mergaretului!
ligia, ce faci? Iti dantuiesti feciorul?
Multa rabdare cu olita si pupam degetelul (bine macar ca s-a ales cu o invatatura, ca Daria desi s-a lovit la aragaz -nu tare, dar destul cat sa planga un pic- cand intra in bucatarie e atat de preocupata sa mearga pusca spre aragaz de zici ca acolo curge miere...)
andruzza, noi de cand am inceput sa papam ou, papam o zi ou si 2 carne, iar de multe ori, las si o zi (cam o data la 2-3 saptamani) cand nu-i dau nici carne, nici ou.
Si noi avem mereu in casa crema de galbenele si am folosit-o chiar si pentru Daria. Daca ne gandim mai bine, probabil ca nimic din ce se comercializeaza nu e suta la suta natural sau de cea mai buna calitate.
teo, s-au potolit vecinii aia? Odihna multa si binemeritata!
nika, bine ai revenit si Biancai!
simonela, imi pare bine ca nu sunt probleme cu micuta Andrada si imi pare rau de rana voastra sufleteasca. Si la noi exista, numai ca la noi e cicatrizata de-acum, au trecut aproape 12 ani.
pisicuto, felicitari pentru pasi si apor la invatat tie! Ma intreb des cum poti face fata si cu scoala si cu copil... mai ales la problemele pe care le-ati avut in ultima vreme.
nino, eu pe an_k am vazut-o demult pe la alte topicuri, nu stiu de ce s-a suparat pe noi, dar speram ca nu ne-a uitat.
Eu de mult vreau sa intreb daca stie cineva ceva de Ellinia. Era o prezenta nelipsita in fiecare dimineata si nu a lasat nici un semn cum ca nu ne viziteaza o perioada. Ellinia, ne e dor de tine si de Stef!

Daria a fost campioana azi la cazaturi. A cazut de 5 ori, nu a fost nimic grav, doar o data si-a spart un pic buzita si a curs putin sange. A foat tare agitata si tanjeste tare mult dupa tati de ceva vreme incoace. Sa mai zic ca azi a intrecut orice limita la papica? A mai cerut si cand eram noi la masa si a papat cu o pofta de parca nu-i dadusem nimic toata ziua. II plac f. mult rosiile si capsunile (mananca de 2 zile) si vad ca incepe incet-incet sa accepte mancaruri pe care pana acum mi le scuipa. Codase ramanem la mancatul carnitei neblenduita , in rest papam totul bucatele.
Va pupam pe toate si va uram o noapte linistita!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput