Prichindei martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut din nou.
Citeam de olita si eu am ramas cam codasa. daca inainte perseveram si facea la olita, acum, de lene am lasat-o moale. aveam impresia ca degeaba ma zbat. acum, daca vreau sa il pun sare cit colo. doar dupa somnul de amiaza cind e amortit, mai sta. nu stie inca ce i se intimpla si sta. il mai cert cind trebuie sa il sterg si ma chinui dar in rest... nu are nici o intentie cu oala, desi o am de f mult timp.
astazi am fost sa ii schimbe pansamentul si a facut urit. nu il durea, ci doar facea"alergie" la halate albe. pina dupa amiza i-a cazut pansamentul. l-am schimbat si plaga e ok dar e lunga frate...il strigam"capmoale" ca asa il cheama pe vecinul nostru.
si toate astea s-au intimplat ca i s-a parut interesant sa alerge.
astazi ne-am plimbat cu masina, a stat cuminte o perioada de timp. ii plac pietricelele si culege tot de pe jos, nu te poti plimba cu el ca e ceva f interesant pe jos din mentru in metru.
il las singur si zic: "am plecat.vii?" si atunci isi aduce brusc aminte ca mai are o mama si un drum de facut.
eu ma pregatesc asiduu ca vine sotul in tara saptamina viitoare si mergem la mare si la munte. am emotii pentru acomodarea lor impreuna. sper sa fie ok.
in legatura cu crema cu galbenele: daca aveti de unde lua reteta o puteti face acasa si e f f buna. soacra mea face cu sulfamida si pune si parfum ca sa miroase frumos si e f eficienta. o sa o folosesc pentru fruntea lui david. cind vad toti plasturele ma intreaba ce are. explic si apoi aud povesti nenumarate despre pataniile copiilor. oricit ii feresti tot se mai intimpla sa se loveasca. asta daca sunt agitati ca al meu! mama mea spunea ca eram asa de cuminte... ma jucam intr-un colt si nici macar galagie nu faceam. dar se pare ca nu a mostenit aceste calitati de la mama sa. toata ziua vrea afara zice prrr.., prr... adica sa mergem cu masina sau cam asa ceva, colinda peste tot, vrea matura sa o duca intr-o mina, sa rupa numai florile din ghiveci( iarba si celelalte nu au importanta)sa deschida robinetul de apa, sa se balaceasca in apa strinsa de la burlane si nu mai enumar ca deja va plictisesc.
pa pa

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Neatza!!
Am citit pe aici despre olita...eu una trebuie sa va spun ca Bianca sta fara probleme la olita..hehehe...nu stiu cum a reusit bona, dar vad ca merge...acum daca nu are olita se pune pe vine cand face..., cert e ca ii pun o gramada de jucarii in jur si ne jucam ...dar eu sunt un caz fericit
Am pus poze noi din weekend ...sa vedeti ce fete mari ne-am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ma bucur sa fiu iar printre voi! N-am mai intrat de mult timp dar v-am simtit lipsa! Am avut computerul stricat - niste caderi de tensiune l-au dat gata, apoi am avut un soi de proces de intarcare psihologica - m-am dus cateva zile singura la mama si m-am odihnit un pic, am cautat o cresa pentru Stefan...am avut multe activitati! Dar m-am gandit mereu la voi, mai ales cand ma loveam de cate o chestie pe care nu stiam cum s-o rezolv!
Azi ar trebui sa ma duc sa-l inscriu pe Stefan la cresa, de la 1 septembrie, ca de acum nu se mai poate. Am gasit o cresa foarte buna chiar langa noi si dupa ce vom trece de perioada de acomodare si de imbolnaviri ma duc si eu la serviciu.

In rest noi suntem bine, ne-au mai iesit o groaza de dinti, este un copil foarte activ, nu sta locului o clipa, mananca de toate, sunt multumita.
Gegea esti o dulce ca te-ai interesat de noi! Si mie imi era dor de voi, sper sa nu mai am probleme cu calculatorul iarasi!
Vreau acum sa citesc din urma, macar ultimul capitol, sa ma pun si eu la curent cu ce s-a mai intamplat!
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Azi avem zi de vaccin. Aseara mi-a facut un 37.5, m-am speriat ca iar a racit. Dar a dormit bine toata noaptea si nu a mai facut temperatura! Sper ca facem vaccinul astazi, ca deja am emotii .

Nika, nu-mi imprumuti si mie un pic bona ta, ca sa-l convinga pe Raduc sa stea pe olitza?.
am vazut pozele cu grasunel! Are semn la nas? Sa se ia de mana cu radu ca si el are nasul julit.

nino, si eu ma gandesc uneori cand sunt frinta de oboseala ce bine era cand nu "alerga" prin casa.

simonela, chiar e cazul de medicamte ? Intreb si eu. V-am mai spus eu de o f buna prietena , ca fetitza ei la 1 an si 4 luni de-abia a inceputsa faca primii pasi. A mers cu ea la ortoped, totul era ok, asha ca efectiv a stat relaxata. Ma rog cocoshate de spate, ca tinuta de ambele maini mergea, dar pe varfuri si aplecata in fatza.

teodora racz, Radu nu la sertare e tentat ci cel mai tare la masca de chiuveta, ca sa caute in gunoi. Gunoier il face mama

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Simonela, eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare,si Thea merge tot tinuta de manuta,ea vrea sa alerge, nu sa mearga, si face niste pasi mari si neregulati si evident ca pica.In casa pe mocheta merge singura cca 4 m, dar cand vede canapeaua la care vrea sa ajunga se arunca in fata.Am fost si eu la ortoped si a zis sa o las in pace, fiecare copil cu ritmul lui, sa nu o fortez ca nu rezolv nimic.Sa stii ca baiatul meu a plecat singur la 1 an si 2 luni, si e perfect normal.Ca si Thea, il tineam cu 2 degete de tricou si era ok, de fapt mergea singur, dar parca avea senzor, cand ii dadeam drumul se punea jos.Si asa face si Thea.I-am dat si eu Tonotil cand avea vreo 4 luni parca si a fost ok,jumatate de sticluta parca pe zi.
In rest cu olita noi n-avem probleme, caca facem o data pe zi la olita, dimineata, cum ne-am baut lapticul ne asezam pe olita si in 2 min gata.Rar se intampla sa mai faca si seara , in pampers.Dar v-am zis, n-am pus-o niciodata imbracata pe ea si jnici n-am lasar-o sa se joace cu ea, sta la baie olita.Ca sa stie ca nu e de joaca , e doar de caca,evident in pielea goala.Si nu tb. lasat copilul mai mult de 5 min pe ea, ca prinde ura pe ea, se plictiseste.
Cu bagatul in gura si noi suntem campioabne.Si altceva , de joi suntem cheliuta, am tuns-o zero.Are o fata, e criminala, frati-su ii zice beculet si eu chelioja.
Fetelor, am si eu o problema , cred ca de la caldure Thea e plina de bubite la ceafa, care vad ca se intind un pic si in cap in cheliuta si pe spate un pic.In rest nu are nimic, dar in zona aia e rosie toata si plina de aceste bubite.Cu ce sa-i dau, ca ma dispera.
Cenia , imi pare rau de ce ati patit, oricata grija am avea, cred ca tot se intampla, e de ajuns o secunda si gata necazul.Pupici si toate cele bune.
Si pupici la toate , si la toti bebei nostri dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

ligia13 pe nasuc are un semn din nastere am furat eu ceva (o visina sau o cireasa, nu mai stiu sigur) asa ca eu sunt de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andruzza m-ai speriat...eu i-am dat lui Stef mult timp si carnita si ou in aceasi zi...acum nu se mai intampla, cati doctori am intrebat fiecare a avut o alta parere referitoare la outz si la cate pe saptamana sa le dam, de la 2 pe saptamana la cate unul in fiecare dimineata.
Nino si pe mine ma ingrijoreaza cateodata ca nici Stef nu vorbeste, in afara de "mama" si niste chestii indiscifrabile, altceva nu spune...dar tot imi spun sa mai am rabdare ca e inca mic.
Am vazut ca sunt multi bebei cu cucuie- David, Alex, Raducu, le dorim sa le treaca cat mai repede!
In ceea ce priveste fructele eu i-am dat lui Stef inca de anul trecut sub forma de suc, toate fructele,pe masura ce au aparut,mai putin capsuni si visine si cum nu a reactionat rau la nici una leasteptam cu interes si anul asta. Deja a mancat capsuni si cirese si i-au placut.
Cu olita nu am inregistrat nici noi vreun progres...la fel sta cam un minut si nu stie cum sa se ridice mai repede.
CatXo felicitari! Sa fie sanatoasa Daria, sa ai parte numai de bucurii!
Andira si Zuzunaki va doresc nastere usoara! Zuzu imi place tare numele pe care l-ai ales- si mie mi se pare ca are rezonanta de printesa!Apropos, am vazut filmuletele cu Bubu, e asa dragalas!
Cu bagatul in gura eu am o adevarata problema cu Stefan, tot timpul trebuie sa fiu atenta sa nu mestece ceva, in special hartie, carton. Si macar de le-ar inghiti dar el le tine in gatsi se ineaca de ma trec toate transpiratiile pana reusesc sa-l fac sa scoata afara.
N-am vazut nimic despre Adriana. Ce mai face Cezarica?

Nu stiu cat am fost de coerenta dar sunt si cu ochii dupa Stef care e un adevarat demolator! Mergem sa pregatim papica!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77035" target="_blank"> 100

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput