The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 25
bozo spune:
Cristia, felicitari!!! O sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pufy, cum te simti?
Adela, bun asa. SA nu faceti ca mine! Tudor din pacate nu vrea sa puna gura pe lapte, chiar cand ii pun un praf care ii da gust de cacao cu lapte (e pe baza de plante si plin de vitamine) nu vrea sa se atinga. In concluzie adormim cu bibu cu apa, si peste noapte la fiecare trezire bea intre 100 si 200 ml de apa. In total pe noapte vreo 750 de ml, ceea ce mie mi se pare enorm pt burtica lui. Asa ca nu am nici un gand de incercat fara pampers, ca pana dimineatza daca nu il schimb e oricum fleasca, si el si patul, iar pampersu plin.
Mina, al meu de vreo cateva luni bune a capatat chestia asta. Baia e un cosmar!! Se ridica in picioare si escaladeaza cada sa se dea jos. La mare insa a fost innebunit dupa apa, chiar daca i-a intrat in ochi nu a zis nimic. S-ar juca in toate baltile, oriunde ar sta numai in apa.. in afara de cada. Sa speram ca lui Matei o sa ii treaca mai repede.
Ana, de pe 3 incepem gradi. Parca vad ca o sa bantui ca tine, fara stare...
Bai, m-ati terminat ce copii vorbareti aveti. Mai e vreunul care nu zice mai mult de 3 cuvinte???? ieri, de ex, a mancat de a spart la micu dejul. Vazand eu ca ar mai vrea, il intreb: mai vrei mama? spune, daaaa sau nuuuu? Nik!! Tipa, urla, arata cu degetu nu spune insa mai mult de 10 cuvinte.. de legat cuvintele nu mai vorbesc.. O singura data a zis: mama, apa. Mda, puturos, zic eu.
Pupici ca m-am intins.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ana_a spune:
in graba!
grija mare la "Tom si Jerry"!!! O spun din experienta proprie cu copil dependent de calculator.Stiti voi ca acu cateva luni era Bamby, apoi Mowgli acu e "chi-chi-chi" adeca Tom si jerry, ei bine...noaptea se scoala de multe ori si incepe sa urle "pindee chi-chi-chi" "ude-i chi-chi-chi" si alte minuni...imi povesteste si prin somn cum vine pasarea sa-l fure pe soricel, cum vine "imuina"- limuzina unde tom face nani...ai vostri vorbesc prin somn???Stefan cred ca nu-i noapte sa nu-l strice macar pe Tony(prietenul lui) sau sa tipe ca "nu dau a Tony!!!!" "a meu a meu a meuuu" "boboicaaa dau boboica" adica sa-i dau bombonica care este de fapt vitamina C
sau te miri ce alte minuni....
Tot e bine ca macar nu stie de TV pentru ca la calculator inca doar apasa pe bumb si asteapta sa vina mami sa puna soricelul in functiune ![]()
anamari ma bucur ca ati reusit cu casa, spor la mutat si asteptam pozele!!!
Va pup si va doresc un we placut!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
aissa spune:
Bozo: a mea nu leaga 2 cuvinte asa ca se poate si mai putoare. Deci nu a zis niciodata nimic de genul mama mea, mama apa, ham mic sau ceva care sa semene cat de cat a propozitie....
Oricum...refuz sa ma mai gandesc cate cuvinte (sub 20) stie...asta e, eu vorbesc non-stop, mai mult de atat nu pot deci....
Dar a inceput sa zica neste chestii care imi suna mie a anumite cuvinte...
Cand nu mai vrea sa pape spune "gata" (la fel si cand nu mai vrea sa ii trag mucii, la fel cand o chinui cu supozitorul...). E de fapt un fel de "tata" dar cu intonatia lui gata, nu stiu cum sa explic.
Porcii aia cu care doarme sunt cand pu-pu cand cucu. Carutu' e utu, ursul e usu...deci...vorba unei mamici din parc cu bebe de-o varsta cu ea dar vorbaret cat 10....cica "a, ea spune din alea de bebelusi." 
Cristina
pufymic spune:
Buna fetelor!
Bozo
!Multumesc de intrebare...ma simt ceva mai bine....sunt in curs de refacere
!
Ana si Alesio meu vorbeste in somn de ma omoara!Asa ca am decis sa ne mutam in alta camera si sa-l lasam sa doarma singur....
Andreea
!
Cris cum e Ale?
Ania ma bucur ca e ok la servici!
Ma bucur ca ati reaparut cu vesti bune Mina si Adela!
Va
pe toate si pe pitici si fug si eu in pat!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
bozo spune:
Aissa, m-am mai linisitit. Noi suntem inconjurati de bebei mai mici care deja leaga propozitii, repreta tot ce aud. Al meu ioc! La examenul medical i-au scris pe fisa pentru gradinitza sa urmareasca la el vorbitul. Ma gandesc ca o fi si din cauza ca aude din ce in ce mai multa germana. Ce-o sa fie la gradi... tare sunt curioasa, ca nu cred ca pricepe mai mult de cateva cuvinte totusi. mai vedem...
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
aissa spune:
Bozo nu ma pricep dar pe aici pe DC am citit ca la copiii bilingvi vorbirea se "clarifica" mai tarziu ca fac stoc de cuvinte in ambele limbi si proceseaza informatia... Nu stiu cum e.
Cert e ca si noi, desi nu vorbim decat romana, suntem inconjurati de copii mai mici care cum spui si tu vorbesc de iti amorteste mintea, mai vad si aici fetele ca se plang ca ai lor vorbesc si in somn... Ma rog...as mania pe Dumnezeu sa spun ca nu vad progres, a adaugat recent ceva cuvintele cu "sens" lucru care ma interesa cu preponderenta, ca nu imi e egal ca sa zica "gata" aiurea sau sa zica (cum face ea) "gata" cand nu mai vrea ceva.... Insa pana la a fi vorbitoare mai e cale lunga.
Poate va va ajuta si gradinita.
Cristina
Naty spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianuquote:
Originally posted by Naty
Lorena vroiam si eu sa-ti zic - vorbeam cu cristiana acum vreo luna si ceva de o graviduta cu un bb cam ca ai nostri si amandoua ziceam ca mai asteptam un timp ... si iaca.Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Iaca Cristiana sau iaca si tu?!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
He, he, iaca Cristiana ... eu mai astept, de fapt incep sa ma gandesc daca nu e mai bine sa ma opresc la unul!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
poze pana la 8 luni, poze noi poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Buna dimineata,
Va multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare pe care mi le-ati scris...Noi suntem relativ OK, in sensul ca Ilinca e super iar noi suparati din cauza bunicii mele ( nu e prea bine, nu se poate ridica, nu poate sta singura in picioare....vineri o externam si am gasit si o doamna care sa stea permanent cu ea).
Vad ca un pitic face deja KK la WC.Felicitari! Noi am inceput sa-i punem Ilincai chilotei, cand sta in casa, dar face si pipi si KK pe ea, spune KK dar in momentul in care i-a si dat drumul.....Asa ca spalam in draci chilotei si short-uri
. Am senzatia ca nu o sa invete niciodata, dar stiu ca nu e asa. In rest vad ca e tare politicoasa, spune " Buna" cand se intalneste cu cineva, da noroc, raspunde daca o intrebi cum o cheama si cati ani are, isi pune mana la gurita cand casca...
Sa va povestesc o faza draguta: indiferent ce culoare are un obiect, daca o intrebi ce culoare are, ea spune invariabil " MOV". Poa' sa fie verde, albastru...ea tot " MOV" raspunde
.Ieri a intrebat-o ta'so: " Ilinca, ce culoare are mami?" Binenteles, si mami e tot "MOV".
Cristia, PUfy, cum va mai simtiti?
Adela, am murit de ras cand am citit despre serbarea voastra...
A, vreiam demult sa va intreb doua lucruri:
1. Piticii vostri se dau in trenulete, buburuze si alte masinute? ( ILinca m-a innebunit sa o dam in fiecare zi in trenuletul din Parcul Circului, dar in buburuzele din Herastrau i-a fost fricuta..)
2. Cam cate kg au copiii vostri? Mie mi-e teama ca Ilinca mananca prea mult, desi nu e deloc grasa.Mi-e teama insa ca de la cat mananca sa nu ajunga ca un copil d'ala obez in care au indopat parintii idioti prea multa mancare...( cred ca o iau razna, asta mi se intampla de aberez acum
)
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Naty spune:
Andora drum bun si distractie placuta!
Ania cum sa te uitam, draguto? Spor la treaba.
Ioana ai grija de tine.
Laura, Aissa, asa cum am mai spus Dodolina mea nu leaga de loc cuvinte, desi are un vocabular destul de bogat. Nu foarte inteligibil, dar bogat
(de ex, carutul e "coucou" de unde pana unde nu stiu). Eu insa nu ma impacientez, vreau sa va zic ca in parculetul unde o ducem noi sunt foarte putini copii de varsta lor care vorbesc mai bine, majoritatea mai mult cu celebrul iiii sau aaaa.
Noi am fost ieri dimineata la Zoo. Ioana nu a fost prea incantata, doar pestisorii i-au placut mult. Cel mai tare a impresionat-o baietelul de 9 luni al prietenei mele (ca am fost in gasca) care avea piciorusele goale (adica "go").
Ieri dupa masa am fost in Cismigiu unde m-am enervat cumplit era un baietel si o fetita tare rai, impingeau toti copii, le luau cu forta jucariile, tipau intr-una. Baietelul i-a smuls blegutei mele biscuitele de la gura, a impins-o de cateva ori pana m-am enervat si m-am ratoit la parinti care stateau linistiti pe banca si se mirau "ia uite ce face!" ... tot felul de nesimtiti.
Pana la urma fetita cea rea i-a dat baietelului cel rau doua lopeti in cap si s-a terminat distractia ca parintii acestuia, ofuscati, au plecat.
M-a mirat Dodo a mea care, asistand la scena cu lopetile in cap, s-a pus pe ras!
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Patrice Ioana are 11 kg. Dar ea a fost intotdeauna slabanoaga, desi mananca bine.
Noi o dam doar in masinute din alea mici si chiar si acolo ma urc cu ea (adica stau langa masinuta).
Fetelor, sa va zic ceva, ieri m-am lovit rau la un deget de la picior si ma tot tanguiam, Ioana s-a uitat un pic la mine si dupa aia a inceput sa planga si a venit sa ma pupe.
poze si mai noi

Raluca si