The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 26
aissa spune:
Nature noi ieri am fost prima data cu ea la masinute, in Oraselul copiilor (mare greseala, era o aglomeratie ingrozitoare, nu mai calc pe acolo). La toate animalele vazute in cale se ducea dar cand am pus-o pe un elefantel din ala care doar se misca fata-spate...cum sa explic...a plans babaloaica. Insa pusa pe o vulpita ceva mai incolo, unde nu se misca, a stat cuminte si facea ea diii. Deci cred ca nu ii place sa se miste ceva cu ea, ii da o senzatie de nesiguranta dupa capul meu. S-a mai dat cu tati intr-o caleasca din carusel, se invartea deci dar nu cu viteza mare...si in momentul cand era cea mai rapida miscare se cam crispase si atunci am urlat la al meu sa o ia in brate si s-a linistit.
Cu kilogramele stam pe la 13, dar venim dupa mai mult de o luna in care a supravietuit mai mult cu lapte. Are vreo 84-85 de cm (ca sa ai tabloul complet).
Naty...tot e bine ca a dat un nume lung carutului. La noi e "utu" cum spuneam. Pe langa ca nu leaga cuvinte si alea cateva de le spune sunt scurte, de regula doar o silaba, maxim 2.
Cristina
nature spune:
Naty, si noi am fost ieri la Zoo! Distractia mare tot la pesti a fost!Dar o aglomeratie...Doamne, proasta inspiratie sa mergem acolo in WE!
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
cristia spune:
Multumesc frumos fetelor de urari! Ma faceti sa ma simt tare bine![pup]
Mina: pai unde erai cand ma vaitam ca urla fi-miu la baie de ne aude tot cartieru'
? Urla numai cand aveam tentative de spalat pe par (de 2-3 ori pe sapt) drept pentru care am rarit-o la o saptamana (parinti lasi...).Dar la saptamana urla asa rau, ca compensa toata pauza...Cum am rezulvat-o: ii dau si lui o papushica/ratusca sa o spele pe cap; il iau ff incet si-i explic fiecare faza (ii arat si cat de putin sampon ii pun pe par) si il clatesc fff cu grija sa nu care cumva sa alunece vreo picatura de apa (si sampon) pe fata ca atunci s-a terminat
.Nu in ultimul rand nu preget sa-l lauda ca ce frumos e dupa ca-l spal pe par
. Tine figura.De vreo doua saptamani e ceva mai bine (adica nu mai plange, e doar un pic ingrijorat
).
Adela: asteptem poze;Bravo pentru Andreiu descurcaret la gradi desi e cel mai mic! Si bravo ptr olita! Cred ca el si cu Alesio al lui Pufy sunt deschizatori de drum!
Naty: cred ca Dodolina nu s-ar intelege prea bine cu Andrei ptr ca la el "coucou" e tractor ![]()
![]()
Ce ma distreaza vorbele copiilor nostri! Apropos nici ale meu nu face fraze.
Nature: voi cu mov-ul noi cu treaba: Andrei indiferent de activitatea in care e implicat, daca-l intrebi ce face, raspunde invariabil, cu un zambet sagalnic, ca face treaba ("teaba")
Noi nu avem drag la desene ci la ...basculante si tractoare...I-am luat Sambata o basculanta maricica (cam cat o tricicleta) si, ca atunci cand i-am luat aspirator, am avut un weekend in care nu am auzit gura copilului
Singurul dezavantaj e ca o cara cu el peste tot inclusiv la baie, la masa si in pat...
Cred ca am zic ce aveam de gand; sper sa nu fi uitat ceva important intrucat constat cu durere ca al meu creier iar vrea vacanta![]()
V-am pupat!
Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
mina spune:
quote:
Originally posted by Naty
Patrice Ioana are 11 kg. Dar ea a fost intotdeauna slabanoaga, desi mananca bine.
Noi o dam doar in masinute din alea mici si chiar si acolo ma urc cu ea (adica stau langa masinuta).
Fetelor, sa va zic ceva, ieri m-am lovit rau la un deget de la picior si ma tot tanguiam, Ioana s-a uitat un pic la mine si dupa aia a inceput sa planga si a venit sa ma pupe.
Raluca, mami de Ioana - Alexandrapoze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Ha ha si io ieri dimi cand sa fac biberonu am jucat fotbal cu un scaun. Mi s-a umflat un deget cat gogoasa....si e rosu si vanat. Numai ca tocmai acu bunica i-a aratat vizigotului un joc cu miau miau nu stiu ce zice degetu mic de la picior ca vrea ... ma rog nu conteaza. Ceea ce conteaza e ca vrea sa imi faca si mie
si numa pe ala faultatu ma nimereste 
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
Cristiana, acu zic si io: pai unde erai cand ma vaitam?
Au venit socrii in we si cu aceeasi metoda l-a convins soacra-mea sa nu mai urle. Uite hai spalam si noi catelusu in cap, pe fata pe maini la cur etc. Dupa cum io spalam vizigotu in aceleasi locatii anatomice. Ei si cu metoda asta i-a distras atentia si nu a mai urlat, doar a mai scartait asa nitel din convingere. Aseara emotii mari ca plecase soacra-mea si mi-era ca o luam de la capat. Dar a mers figura si chiar a trebuit sa trag de el sa-l scot din baie. Uf, ca tare rau era sa il vad isteric.
Patrice, daca fata nu e peste media de greutate pentru varsta ei nu ai motive sa te ingrijorezi. Si al meu baga in el ca intr-un spital de urgenta si stii ce fotomodel e. Asa e metabolismu si gata.
Si noi am avut o patanie la joaca vineri, un cupil mai atomic ca al meu i-a turnat vizigotului o galeata de nisip in cap. Si nu avea palariuta, vai si amar de zilele mele ca tot drumu pana acasa imi arata ca e murdar. Are asa oroare de murdarie ca azi am patit faza impresionanta ca vizigotu scutura de nisip alti copii din parc. Care copii evident ca se uitau ciudat. Sanitaru lu mama!
O alta faza tare a fost cand l-a apucat we trecut un acces de curatenie extrema si a inceput sa igienizeze parcu. Ducea la cos mucuri de tigara, frunze, pietre..ce gasea. Io l-am lasat dar in scurt timp totii copiii din zona il imitau si au fost vro 2 parinti care au fost nevoiti sa caute in gunoi jucariile odraslelor proprii. Nu mi-am luat injuraturi decat poate in gand. Dar nici nu am riscat sa mai stam si am plecat. Na, bine a zis ala cu murdarirea este buna.
Va las ca incerc sa pun niste poze sa ne mai vedeti si pe noi ![]()
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
bozo spune:
Mina, Adela, am lesinat de ras cu puii vostri. Mina, o sa incerc si eu la baitza, poate il conving macar sa se aseze.
Nature, al meu are 86 cm si cantaru zice (desi spatele meu tinde sa il contrazica) ca are 14,2 kg. Oricum, al meu dupa ce l-am intarcat, parca a mai slabit, desi mananca acum foarte bine.
Aissa, cand o sa ajunga si al meu sa repete macar cuvintele (in afara de mama, ga-ca - care e gata - apa, si cum fac animalele), dau bairam.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
danyce spune:
Salut mamici si pitici,
N-am mai apucat sa scriu, dar v-am citit
.
Aissa, nu-ti face griji pt pisicuta ta.Sigur isi va da drumul la gurita in curand de o sa te doara urechile.Si ca sa te consolez,pot sa-ti spun ca mademoiselle a mea nu vorbeste niciodata la comanda, si ea stalceste cuvintele de nici eu nu inteleg de multe ori ce zice, turuie pe limba ei cuvinte indescifrabile (ieri dimineata facea ca papagalul in olandeza, dar, bineinteles, fara sa stie ce spune).Din cand in cand, din senin,si nesilita de nimeni isi da drumul si zice cuvinte mai lungute, propozitioare scurte (preluate ca atare de la noi, deci nu formate de ea) stiind precis ce inseamna.Sambata de ex. am tot incercat sa o invat cate ceva, dar ea...pauza, nici un cuvant nu zicea din ce ii spuneam eu.Ne-am dus la supermarket si ea si-a lua mobilul ei de jucarie in carut si tot vorbea ea pe pasareste, insa la un moment dat s-a rastit in receptor:"Zeg het eens!" (Hai spune odata!) de toti trecatorii au pufnit in ras (asa m-am rastit io acum o sapt la o tanti care incerca sa ma imbarlige cu niste reclame si se tot invartea in jurul cozii).Almei nu ii e usor si pt ca incerc sa o invat bine ambele limbi, plus ca mai avem vizitatori care vorbesc fie franceza, fie engleza...cred ca uneori e tare derutata.
Adela, super a fost serbarea. M-am distrat citindu-ti randurile si vizionand pozele.
Ania, e tare scumpa Inuta.Am vazut-o in pozele Adelei, cu Andreiutul blondut si dulce.
Pufy, ai grija de burtica.Sper ca Alesio te mai lasa sa respiri. Nu stiu de ce, dar azi dimineata m-am gandit din senin la tine si imi inchipuiam ca nu iti e tocmai usor cu un nazdravan ca al tau si cu burtica deja asa mare.
Nature, Alma are cam 12,3kg.Nu stiu cat e de inalta ca nu am masurat-o de ceva vreme.De cantarit se cantareste singura dupa baie, pe cantarul meu
.
Anamari, felicitari pt casuta!
Si Alma a facut un progres cu olita. Ieri s-a pus singurica pe ea, imbracata, of course, si a zis "caca". Ei bine, a facut ea pipi, dar e prima data cand se cere singura si chiar face ceva imediat.
Ieri am chefuit cu romancutele "olandeze" de pe DC, la noi in gradina. A fost tare fain.Nasul Almei (olandez), si el prezent la chefuletul nostru s-a minunat de cat mai putem turui noi romancutele
. Copilasii s-au zbenguit si inauntru si pe afara, Alma si Freya se catarau pe gard, Martijn era si el omniprezent, Alma aparea din senin pe la ferestre (se urca inauntru pe canapea si sarea pe pervaz, unde dadea perdeaua la o parte - eu eram obisnuita, dar alte mamici era sa faca infarct
) si se catara pe masa de salon, unde a tot dansat si s-a fatait pana a cazut la un moment dat, cu 3 mamici langa ea
.
Azi dimineata mi-a dat d-ra la 6 desteptarea si nu oricum...la mine in dormitor
si eu am crezut ca visez cand mi-a bagat degetele in ochi si nas pt ca d-ra doarme in camera ei, in patut de lemn, din ala cu zabrele.Singura explicatie plauzibila era ca a reusit sa se dea singura jos din el. Ok, m-a zapacit pana pe la ora unu cand am pus-o la nani...dupa 10 minute i-am auzit vocea... iar din dormitor
.Am pus-o iar in patutul ei, ea hop in picioare, un picior peste bara, alalalt pe sus si ...adio nani. M-am calmat cum am putut si am tinut-o in brate cu tot cu ursuletul ei gravid (numai cu ala doarme) cam o ora pana a adormit.Usurel, catinel am pus-o in patut, i-am pus patutul camping langa patutul de lemn sa nu pateasca nimic daca oarecumva cade, dupa patutul camping am pus fotoliul.Sper sa fie totul Ok.
Eu m-am pricopsit cu o infectie urinara (asa a zis medicul de familie dupa testul de urina, desi eu ma gandeam ca e ceva in neregula cu ovarele sau altceva si doream trimitere la ginecolog).Asta e...daca nu sunt Ok pana miercuri ma duc sa-l impusc pe medic
.
Gata, fug sa incerc sa traduc macar cateva paragrafe pana se trezeste tero' a mea.O zi buna tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
am reusit sa urc ceva poze aici http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare Pun io linku in semnatura cand oi avea timp, deocamdata s-a trezit subectu...cum o fi zicand mama mea si bunica lui ca le doarme cate 2-3 ore pe zi...nu stiu
Va pup
Mina si
danina spune:
Adela superbe poze. Ah abia astept sa mearga si Dia la gradi cred ca ar fi numa gura ei pe acolo si sa o vad si intr-o piesa off mi s-ar duce inima de tot. Cred ca traiesc eu asa fiecare clipa .....
Noi am fost ieri la gratar la snagov si piti nu a dormit de los nici o sec de se cruceau toti din jur cum poate sa mai alerge atat. Spre seara m-am lasat pagubasa ca nu mai puteam de picioare sa ma tin dupa ea si am zis ca cum ne urcam in masina gata adoarme nici vorba si aseara a adormit la 11 si ceva.
Inca ceva ieri era sa fac un accident de toata frumusetea veneam dinspre Snagov cu vreo 100-110 km/h si vazusem un tampit cu un matiz rosu ca da sa traverseze dar am zis ca trece si am franat ceva, insa boul s-a oprit, noroc ca a tras sotul de volan dreapta si ca sa evit pe prost era sa intru in altul, insa pana la urma am reusit sa evit, am crezut ca ma dau jos si il omor nu m-au lasat astia din masina ca ma duceam dupa el. Eram si cu Dia ca de accea imi venea sa dau in el.
Dupa un weekend obositor azi e o zi de groaza la birou si asa alerg intre sedii de nu mai pot imi vine sa intru in vacanta de maine dar astept pana pe 14 cand o sa plecam la mare.
Vom sta tot unde am fost si anul trecut adica la hotel Astoria in Eforie Nord ca e mai bine pt fete avem si un parculet in spatele hotelului cu terenuri de tenis si multa verdeata.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
ana_a spune:
Salut! si cu buna seara la toata lumea ![]()
mina, nu se vad pozeleeee!!!!
aissa, io zic ca sunteti pe drumul cel bun!Ma refer la vorbit si zis cuvinte asa in maxim 2 silabe sau chiar una, Stefan zicea "to" la tractor, "co" ca camion ca mai apoi sa devina tatolul si camonul
Tu de acu tre sa fi atenta sa vezi care silaba ce inseamna
sa o aprobi si sa-i repeti cuvantul corect.
Noi suntem acum la faza "nu e tititu e masina!!!"
Cu alte cuvinte, prietenul lui Stefan - Tony de 2,3 anisori spune "tititu" la masina si sa luat si al meu dupa el...eu mor de ciuda ca nu-mi place, mamica astuia din urma spune si ea "tititu male" exact ca asta micu...azi i-am tot spus la Stefan ca trebuie sa vorbeasca corect, ca Tony nu stie sa zica "masina" de aceea zice "tititu" si toata ziua a boscorodit dupa mine ca nu-i tititu ca-i masina![]()
Adela, am admirat spectacolul!Superb!Eu ieri le-am intrebat pe doamnele de la Stefan daca nu fac serbare ca auzeam la tine si mi-au spus ca nu pentru ca majoritatea copiilor sunt mititei in jurul varstei de 2 anisori si nu prea se pot descurca...asa ca pentru noi spectacol la anul...
Nature, al meu are in jur de 12,5 kile dar cum zicea si mina, daca e in grafic nu merita stresu...mina stie cat ma stresau pe mine kilogramele care le-as fi vrut in plus la al meu ![]()
Ioana sa stii ca m-am gandit si eu zilele trecute la tine si la burtic, cum o mai duceti?Cum te descurci cu Alesio si cu cel mic in burtik?Il poti tine in brate?Eu inca il car pe al meu in brate si prin casa uneori ca se mai cere asa cred ca-i place lui sa vada totul de la inaltime ![]()
Asa deci cu spalatul pe cap...am sa incerc si eu metoda voastra numai ca nu am nici o jucarie cu par in dotare
alea de plastic am incercat si nu a mers...ba mai mult, a primit un burete de baie in forma de floricica si inca ceva jucarii de baie si nimic...nu vrea sa se aseze in fundulet ca de acolo pana ai da putin capul pe spate nu ar fi mare problema....azi nu l-am spalat deloc
nu a vrut sa intre in baie, sa rugat de mine "nu pala Shan pe cap" "nu pala Shan in baie" Mai mult ca sigur o fi fost o data apa nitel prea fierbinte, si asta la speriat...oricat incerc sa-i spun ca apa e ok nu am cui
Am pus si eu cateva poze noi, cu Stefan tunsulici, aici
Cam astea ar fi...nu mai stiu ce am mai vrut sa scriu...mai revin eu
la toata lumea!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!