The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata si de la noi.
Azi...am inceput antibioticul pentru ca deja ma enervez sa astept sa se faca si bine. A respirat super ok toata noaptea dupa ce ieri am lasat-o mai moale cu curatatul in nas, insa dupa laptele de dimineata atat mi-a tusit de nu am mai stat pe ganduri, am preparat solutia de la care astept minuni si am trecut la indopat....
In rest, ca un facut, a mea copila nu face kk....ma scoate din minti, ieri i-am bagat de 2 ori supozitor la interval de 3 ore si mi-a scos 3 bilute... in conditiile in care are in burta mai mult iaurt si lapte decat altceva....
Cam astea de la noi, io-s la fel de bolnava si nu prea imi vine sa ma trec si io tot pe antibiotic ca nu-s 3 saptamani de cand am mai luat o tura ...cica ne pregatim de mare....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor rusine mie ca apar abia acum dar ba netul un a mers ba noi n-am stat pe-acasica. Am intrat sa va zic la revedere.
CRISTIA FELICITARI!!!!!!!!!!1 Sa fiti sanatosi si tu si samburelul mic si scump, sa cresteti mari si fumosi!!!!
Aissa sanatate!!!! Si noi ne batem cu o belicoasa de raceala,numai muci vad si eu si Gogo in fata ochilor iar tati e cu un abcs de zici ca l-a umflat careva in bataie.
Lorena deci s-o pandesc pe sora ta cand ajungem la Neptun
Adela felicitari Andreiutului si bafta la serbare!!!!!!
Pufyyyyyy grija mare!!!!!!!!!

Si ma opresc aiic ca nu ma mai lasa sa scriu.
Noi plecam maine la tara sio sa lipsim o perioada.... apoi la mare.... va pupacim si aveti grija de voi, de pitici si de burtici!!!!!!!!!!! La re-scriere!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna la toata lumea,

sanatate maxima tuturor
Cristia FELICITARI sa ai o sarcina usoara

aissa, si al meu dupa ce bea laptele de dimineata tuseste (chiar daca nu a tusit toata noaptea).

Are dreptate Adela cu gradinita, si al meu (care este cel mai mic de acolo, urmatorul dupa el are 2 ani jumatate) incearca sa-i imite pe copii si este mult mai vorbaret si independent.

Mina, am mai auzit de copii pe care i-a apucat brusc ura fata de baita de sear si apa dar treptat si-au revenit.

Avem si noi serbare sambata viitoare, bineinteles ca si eu sunt super curioasa sa vad cum o sa fie.

Un we cat mai placut va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Adela, Frosa, succes piticutilor la serbare si asteptam pozici

Andora, distractie placuta la tara si la mare

Aissa, multa sanatate Alexutei. Sa se faca repede bine.

Si noi suntem pe antibiotic

Lorena, multa sanatate piticutului si sa-i treaca repede tusea.
Sa stii ca si Alexuta mea vrea sa asculte non-stop melodia cu "Bau-bau" de am inceput sa o mai santajam la masa daca nu papa tot ca "Nu mai vine Bau-bau"...noi suntem pe invers
Pur si simplu este fascinata de bebe care canta "bau-bau"

Mada, felicitari bebelinei pentru cuvintelele noi. La mai multe cat mai repejor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Andreea, seman foarte tare cu sora-mea (bunica ne si confunda daca era mai intuneric) deci e posibil s-o recunosti!

Ellen, i-a mai trecut cu "Babi" (ca asa ii zice lui Bambi) insa mai nou vrea numai un film cu o pisica a naiba... The Cat from Outerspace... Nu stiu insa cantecul cu Bau-bau... poate o sa-l aud cand vine acasa.

Raluca ne-ai lasat in ceata cu afirmatia... nu ne lamuresti?! Iaca!

Adela, Mina, ma bucur ca mai scrieti si voi si dati vesti despre Andrei si Matei (na ca si rimeaza!)

We placut la toate si la toti!

Pupici!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor ce imi place sa va citesc....suntetui tare dulci cum povestiti de puiutii mari deja
ADELA si FROSA miticutilor si bafta la serbare!...sa nu uitati de poze!

AISSA sanatate si las ca trec toate la mare,de la soare si apa,ve-ti fi super bine

LORENA multi la voi!

MADA,MINA,ELLEN,DANIELA, pe toate si puiutii vorbareti si teroristi

Al meu face aproape la wc,dar caca ca pisu,ooo,inca nu...ma bucur ca face caca la wc,avem capacel mic pt el si cand il apuca ma i-a de mana si zice "mama caca",se indreapta spre baie...e super incantat ca sta acolo unde face si mama si tata...sa-l vedeti cum repeta"mama-tata"...pana face tot...hahaha...in rest numai prostioare de ma uimeste cateodata

si ANDREEA dulce si pe GOGO,drum bun si distractie placuta!

Gata fug ca gatesc ceva si nu prea am timp!

la toate,sanatate si weekend placut!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si cu buna seara la toata lumea!!!

Cristia felicitari pentru bebica!sarcina usoara si un bb sanatos!!!

Adela, chiar asteptam sa aud vesti de genul...doarme fara pampers...felicitari!!oare o fi primul din gasca? Noi inca nici vorba de olita...am avut ceva tentative esuate, poate nici nu stiu eu cum se face treaba asta, acasa nu vrea sa stea...in schimb la gradi sta fara probleme, zice cand face si pp si kk dar daca il indemn spre olita mi se rasteste categoric "NU!" si daca insist un pic se incapataneaza mai tare, asa ca inca mai astept.Interesant ca uneori se duce singur la olita si se aseaza pe ea imbracat.

mina draga...al meu urla la baie cam de vreo 3 saptamani...deja incep sa-mi fac probleme...seara cand vine momentul "baita" se plange si se smiorcaie ca nu baia ca "nu pala Shan" bla-bla...zau nu stiu ce sa-i mai fac, nici jucarii nu vrea, parca l-ar manca apa nu alceva...

aissa sa va treaca repede mucii si toate cele si cum a mai zis cineva daca nu scapati pana mergeti la mare scapati sigur acolo!

despre noi numai de bine, Stefan ne uimeste in fiecare zi cu noutati, vrea sa fie mai independent, azi toata ziua nu am auzit decat "melg singul" "papa Shan singul" face, drege "singul" si cu asta basta!!!
Si mai devreme inainte sa-l pun la nani mi-a cuprins obrajii cu manutele asa intr-un moment de dragaleala si a exclamat "Ana mama meu!!" am ramas fara cuvinte!!!
Se straduieste foarte mult sa vorbeasca cat mai corect chiar daca ii este dificil, probabil tot de la gradinita cum zicea mai devreme Adela

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

cristina -felicitari pentru bebic

adela- tam remarcat intrebarea. Da s-a terminat cu bine, azi am semnat contractul si cu cheile in mana se cheama ca suntem propietari. Cand vom plati rata vom cam strange din dinti- dar merita copii nostri.

va multumesc tutror pentru gandurile bune...

acum nu stiu cand mai apuc sa scriu ca vine partea cu impachetat si mutat-dar cum ma instalez pun poze...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetelor!
Ne mai primiti si pe noi???
Eu am inceput serviciul...asa ca ciu-ciu timp de stat pe net...acolo e super mult de munca, ff multe informatii noi ..acasa copil atomic care ne calareste pana nu mai putem de atata dor...dar e scumpa foc...parca e mai mare de fiecare data cand ma intorc acasa...vrea sa ne povesteasca ce a facut toata ziua cu Aby(mama mea) si apoi nu avem voie sa ne tragem sufletul...ca se supara tare

Cristia-felicitari pt bebik si sarcina usoara

Aissa-multa sanatate...imi pare rau sa aud ca inca nu v-a trecut...dar acum dc incepi antbioticul sper sa va reveniti mai repede.

Ana_a-wow..ce progrese face si Shan la vb.. ingerashuk mik.

Andora-drum bun..distractie placuta la bunici si la mare.

Ieri am fost la serbarea lui Yannick si a lui Andreiutz al Adelei. Au fost super scumpi piticii..iti venea sa-i papi. Andrei a fost exagerat de cumintzel..a stat pe scena..a dansat cand a trebuit..m-a uimit sincer..am plecat fff placut impresionata .

Va pupic dulce...WE placut..si sa nu neuitati..o sa incewrc sa mai intru..dar e destul de greu

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bau! Aparu stafia, inca nu plecaram ca are sotul neste probleme dentare Amanam cateva ore.
Mai ce ma bucur s aud de progresele piticutilor! Un scump si jumatate Shan cu "maam meu Ana" crai il face mama pe el! uca deocamdata nu se pronunta, doar ma pupa (intr-o zi mi-a sarutat de 2 ori mana cu un zambet angelic, nu's pe cine a vazut ea facand asta ca nu-s asa baba) si cand iesim afara si-mi desfac parul ma dragaleste o ora "palu, palu" si ma mangaie si ma imbnratiseaza si ma pupa de zici ca plec pt o suta de ani. Papusile raman insa pe primul loc la dragalit.
Ania felicitari ca te descurci la noul job, lasa ca so iputina si treaba asta, acum presuopunc a si tb sa inveti multe... succes!!! hehe, si inush ce a zis la serbarea prietenului Andreiut? N-a fost tentata la vreun dans ceva?
Lorena pai sa te studiez bine de tot in poze atunci! Pup pt Tzup-tzup mic si scump, noi avem boala cu "Ton Leli" adek tom si jerry, os a vada ea la bunica tom si jerry in direct in gradina cu crime pe viu si toate alea.
Frosa wow bafta la serbare cu Razvanel!!!!
Ellen, haha de cand a fost subectu ala cu bau-bau pe DC mi-a ramas in minte melodia, lasa ca e bine si pe invers, important este rezultatul. la noi "Maria Maria" a ramas in top, fara serialul asta (pe video tras de tac'su la disperare) nu ne culcam seara Acum la tara o sa ne dezvatam....sper,.
Mirela bravo Robertelului ca face la wc ca oamenii mari. Sa ne invete si pe noi cum se sta locului 1 minut ca facem cinste
Anamari felicitari!!!!!!! Spor la mutat, aveti grija de voi si sa ramaneti meeu la fel de frumosi cu totii!
Mai si noi am avut o peroada cu urlete la baie,dupa vreo luna ne-am revenit si de o saptamana iar nu vrem sa atingem apa.
Fug ca a venit la mine cica a facut kk s-o schimb paaaaaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput