The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Multumesc frumos fetele ptr gandurile bune!
Sunt "mica" - adica saptamana 7. DPN undeva intre 28 ian si 7 feb.Doamne ajuta!
V-am pupat!

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Lorena take care ca si eu am zis ca as vrea si eu cand am auzit de Pufy si de o alta prietena cu bb de-o seama cu ai nostri (gravidutza si ea acum) si uite ca s-a luat.
Cine s-ar fi gandit ca vine bb2 asa de repede cand prima sarcina a aparut dupa ani de zbateri!

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CRISTIA felicitari pt bb 2!

IOANA stai cuminte si nu te mai supara,ai grija de burtica,ca vin si iti dau bataita... dulce la voi si imi pare rau de prietena ta,dar asta e viata,tu trebuie sa ai grija de burtica ta,si sa mergem inainte!

Sanatate puiutilor bolnaviori!...si celor mari numai bine!

Sunt in criza de timp ca mie un somn si v-am citit dar stau prost cu cheful la scris!

pe toata lumea si va doresc sanatate maxima,a,si distractie placuta celor care pleaca in concedii!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cristia, felicitari. Sa va traiasca bb mic si sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Cristiana, vad ca ai dat vestea cea mare! a treaca greturile repede.

Lorena vroiam si eu sa-ti zic - vorbeam cu cristiana acum vreo luna si ceva de o graviduta cu un bb cam ca ai nostri si amandoua ziceam ca mai asteptam un timp ... si iaca.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Haha... mi-ati zis-o, fetelor! V-am zis ca tare as vrea si mai ales sa fie de-o varsta cu fiu-meu, dar abia s-au aranjat si pentru noi lucrurile si nu cred ca ar pica bine. Pai abia a primit si fiu-meu loc la gradi, pot si eu sa ma duc la scoala in continuare... de aia zic 2 ani, sa termin si apoi mai vedem. Hai nu 2, 1 jumate, acolo!

Ca ma plangeam zilele trecute ca mor de cald. Ete na ca s-a pus ploaia si friiig... Mai respiram si noi, ca lesinam de caldura.

Fiu-meu e mai bine, adica tuseste mai rar, muci la greu si numai de zbenguiala sta. Aaaaaaaa si ma innebuneste cu "tzup-tzup", iepurasii din Bambi 1... De 3 zile de cand am capatat DVDul numai tzup-tzup vrea sa vada... Aiurea, ma pune sa-i dau drumul si el asculta din capatul celalalt al casei. E teroare daca-l sting... Aseara a fost bataie pe TV... ta-su cu meciul, el cu Bambi... Sper sa-i treaca repede.

Va pup si o zi buna!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by Naty

Lorena vroiam si eu sa-ti zic - vorbeam cu cristiana acum vreo luna si ceva de o graviduta cu un bb cam ca ai nostri si amandoua ziceam ca mai asteptam un timp ... si iaca.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Iaca Cristiana sau iaca si tu?!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

CRISTIA felicitari pt bb 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna gagici,
Cristiana, wow felicitari! o sarcina usoara si un bebic sanatos va doresc!
O sa treaca ele si greturile, repede!Chiar asa Naty e vorba si de tine?

si noi ne gandim la bebe2 dar am zis sa mi cresca pitica asta mica un pic, eu as vrea cam peste tot ani tot asa ca Lorena, sa poata merge Ili la gradi.

eu am un stres ca m-am cam ingrasat, cred ca statul la birou pe scaun a contribuit si ma enerveaza rau ca nu imi mai vin din toale si dimineata cand tre sa ma imbrac, m-a apuca pandaliile cand vad ca nu imi vine ceva cu care mi-am propus sa ma imbrac.

a inceput si Ili sa ma rupa cateva cuvintele, ieri o tot striga pe Alma pe afara, zice Ama stai,
aseara i se pusese pe cuvantul aia, aia aia la toate.
creste inima in mine cand o aud cu zice si ea ceva nou
mai vine caldura in vara asta???? stiti ceva
va pup, ma pregatesc sa plec acasa

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

hai salut!

Ne mai tineti minte sau ne-ati uitat in semn de protest ca am chiulit (n-as crede ... )

Io bineinteles super ocupata la birou, de aia lipsa semn de viata pe forum. Azi insa am reusit sa citesc constiincios din urma (nu pretind ca am si retinut tot) asa ca:

Cristiana, la mai mare si bb sanatos. Despre greturi sper ca te-a rezolvat homeopatia. Ai grija de voi!

Ioana, grija maxima si nu pune la suflet necazurile !

Patrice, pot numai sa banuiesc prin ce ai trecut, ai grija de tine, sper sa iti revii repede si sa apara minunea pe care o asteptati si o meritati!

Kitie, mama draga,cu scuzele umile de rigoare vin si io cu urari de la multi ani, sanatate si bani ca restu se cumpara....sa-ti traiasca baietii (toti in grup organizat) si sa te tina Dzeu sanatoasa si miloasa cu noi, batranicile uituce (io cu gemenii in juru meu cam uit de ei....rusine!).

Despre bb2 si noi ne facem deocamdata doar planuri dar eu sper sa ma prinda vara viitoare cu burta. Om vedea, intre timp le invidiez pe fetele care deja au comis-o si, in ciuda avertismentelor, nu cred ca se ia...as vrea io...am avut o intarziere luna trecuta de 13 zile de ziceam ca e cu ochisori insa nu a fost sa fie...stresu si hormonu dereglat au fost de vina.

Despre vizigot numa de bine....a mai fost nitel bolnav acu 2 saptamani, o viroza nesuferita, a trecut si iar ne-am pus pe tratamente homeopatice de dres burtica. A inceput sa rupa cat mai multe cuvinte si le repeta frate de imi curge sange din urechi nu alta. Cat m-am plans io ca nu zice mama si tata...acu ne satura...cand ne striga parca dau turcii si tsunami la un loc asa ce accent grav si tragic adauga....
Momentan bunica din dotare e in concediu pana luni si io-s cu norma intreaga la cupil. Care cupil speculeaza cat poate. Azi m-a scos din ai mei draci adunand jucariile in punga si rasturnandu-le pentru a le aduna iar de vro 5 ori de imi venea sa il parasesc la groapa cu nisip. Incep sa ma intreb daca sufera de boala aia cu ritualuri...nu glumesc.
Partea mai putin buna e ca de vreo saptamana urla rau de tot la baie. Da' rau! A mai patit cineva asa?

In rest cum ne stiti, poate maine sa pun si vreo 2 poze. Daca apuc ca vin in vizita bunicii ceilalti sa-si sarbatoreasca cupilu adica pe vizigotu al batran, aflat in zodia gemenilor....hm hm....abia astept sa vie dar ma tot intreb ce sa gatesc ca s-ar cuveni sa ma agit si io de ziua lu sotzu nu?

va pup !

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput