Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Pispirica spune:
dea nu-mi vine sa cred ce fata mare si frumoasa ai. 
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
Qamar spune:
daaaaa, e clar...noi eram cu Bia noastra
si stiu ca Biuta voastra plangea de mama focului (cum a facut si a mea, ulterior
) si tu o imbracai...nu am zis nimic pentru ca eram eu prea ametita de ce o sa ii faca copilei (echo, de parca doare
) insa chiar dupa ce ati iesit i-am zis sotului: PUN PARIU CA TIPA ASTA E PISPIRICA DE PE FORUM!!!
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
Pispirica spune:
pe receptie Catrinel. am facut baita si acum papam si mami trage cu ochiul la forum. ![]()
_
Anamaria &
Pispirica's album 
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
pe receptie Catrinel. am facut baita si acum papam si mami trage cu ochiul la forum.
_Anamaria &
Pispirica's album
baita?noi am lasat-o pe maine, ca prea a cazut fata lesinata de somn dupa canicula de azi....in schimb as face eu un dush rece
hi hi hi
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
Catrinel_17 spune:
bai, nu pot sa cred ca v-ati ratat asa, tu si cu Noe!!!
bagam un ciat, cine e in zona? Noe, tie de ce nu-ti merge? deschide-l de aici: http://forum.desprecopii.com
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
bai, nu pot sa cred ca v-ati ratat asa, tu si cu Noe!!!
bagam un ciat, cine e in zona? Noe, tie de ce nu-ti merge? deschide-l de aici: http://forum.desprecopii.com
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
imi da vreo 10 erori

hai ca mai incerc....

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
Pispirica spune:
iti dai seama? am stat in acelasi cabinet.
eram stresata ca plabgea cupilu. eu stau pe ciat si astept sa vad cine mai intra. serj s-a dus sa pape
_
Anamaria &
Pispirica's album 
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
iti dai seama? am stat in acelasi cabinet.eram stresata ca plabgea cupilu. eu stau pe ciat si astept sa vad cine mai intra. serj s-a dus sa pape
_Anamaria &
Pispirica's album
hehe titza mea i-a tras un pishu lu nenea doctoru pe mana si pe masa de consultatie

Qamar spune:
offtopic:
ce-ntreb eu si la ce discutii ajungem....hai, cine se mai baga la judecata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76520&whichpage=3" target="_blank">aici, ce nu s-a mai auzit![]()
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
serendipindity spune:
Fetelor, in sfarsit, imi merge si mie netu', dupa 8 zile in care am vazut rosu in fatza ochilor. I-as fi luat la bataie pe aia toti din firma aia de ne distribuie internet, ca-s niste incompetenti. Faci reclamatie in fiecare zi, iti spun ca se prezinta de urgenta la tine si cucu, tu te uiti pe pereti si ei isi umplu buzunarele pe nervii tai!
In rest, caldura mare mon cher! Ala mic al meu e ametzit, saracu', transpira intr-una. Altfel, toate bune si frumoase. De dormit nu dorm, de mancat nu prea mananc, nu ca n-as vrea, da' nu apuc! Ziua, teroristu' ma tine ocupata cate 6 ore, ca nu vrea sa doarma, si cere tzitzi intr-una. Ma dispera, ca nu am lapte suficient si bietu' nu se satura nicioadata ,cu tot cu laptele praf pe care il dau suplimentar. Asa mi-e de ciuda! Si colac peste pupuza, mai intru si in sesiune, sa te tii atunci!
Hai ca ma bag la somn, ca acu' se face trei si ala mic isi cere portia de papa!
MP, iubita, ce zici, ne vedem sambata dupa-masa in parc, la Moghioros?
Aida, pupici, ce mai faci? N-am apucat sa citesc nimic din urma, promit sa recuperez!