Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Tudor si Eduard! Sanatate multa si bucurii sa va aduca viata.
Mara, uite program din asta avem si noi. Si zau de nu o iau pe pereti. A ajuns sa ma doara stomacul ca mananc in fuga, cand doarme fata seara apuc sa fac mancare sau curat.
Aseara am plecat pe la cumparaturi si al meu sot ma suna de zor pe mobil sa ma intrebe cand vin acasa ca plange Farfuzel. Asa ca bucura-te daca poti de o ora petrecuta singura prin magazin.
Am venit acasa si ii faceau baie tot sperand ca se va linisti. Pana nu s-a vazut micuta cu tzitzi in gura nu s-a calmat.
Asta vrea si ea. Toata ziua cu tzitzi in gura si sa imi adoarma in brate. Doamne ajuta sa o mai tin cu lapticul ala putin de il am ca zau de nu as suferi sa raman fara el, mai ales cand o vad ce disperata e fara san. Si ce ma ingrijoreaza e ca nu vrea biberonul. A mai patit-o careva?
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Deea, ce frumoasa e micuta. Si mare si frumoasa. Rochita aia alba e superba!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dea, e mare fetita ta, a recuperat f frumos, cred ca esti mandra de puiuta. Mi-au placut toaletele ei; eh, asa sa tot ai fetite cu rochite... Ma intreb, stiu ca nasii cumpara rochita de botez, dar oare cine o alege?

Ciuf, daca Eva e disperata dupa san da-i, o linisteste si o consoleaza, nu o poti priva de placerea asta. Hmm ,nu stiu ce a fost azi dar si mie mi-a stat mai mult treaza Alicia, toata ziulica a dormit tot cate 10 min, o jumate de ora, nimic consistent, si tot tzitzi de parca nu mancase de o luna. Pot sa spun ca e epuizant in ritmul asta. Tati se mira ce rabdare pot sa am. Dar am iesit afara cu ea si i-a prins bine, am vizitat o gradinita, am fost la cumparaturi, ne-am plimbat in parc, deh, am profitat de vremea buna (doar o saptamana a tot plouat, am crezut ca fac depresie).

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Catrinel, tu esti o fericita ca printzesa ta doarme asa bine noaptea, si Tudor mananca la 8, da' la 1 se trezeste si cere papa, apoi la 6 si tot asa. Si noi facem scandal la tzitzik dreapta cateodata, nushdece....

Pispirica, petrecere frumoasa sambata, nu-ti mai face ganduri cu bebita, ai sa vezi ce cuminte va fi, o sa fie vedeta serii, la pitici le place sa fie in centrul atentiei.

Alinaalex, ce bebe mare aveti!! si ce lungutz s-a nascut! noi la 3.4000 g am avut doar 50 cm, acum avem 56cm si 6kg.

Mariana, la noi au fost ieri 32 grade iar eu de la atatea ultraviolete sunt bronzata ca tractoristii, cu urme de tricou! 1976 este anul tau de nashtere? ca daca da, inseamna ca suntem nascute in acelasi an! doar ca tu ai fost mai harnica la pitici!!

Andreea, de cand au dat caldurile vad ca si flacaul meu face pauza dupa ce ii dau san si abia dupa un sfert de ora papa formula. da' noi mai bem si mult ceiutz, cam 200ml pe zi.

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea sa stii ca si mie mi s-a parut ieri ca a mancat putin Teodora si da, a dormit destul de mult, adica a fost asa, mai molesita. Eu o vad cum sufera de cald, saracuta, dar nu pot decat sa o tin cat mai dezbracata...a facut iar brobonite de la caldura...Scoate-o pe Thea in curte, la umbra si da-i sa pape tot acolo.Incearca si cu ceai, daca apa nu vrea, eu ii dau Hipp Tummy Tea.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buna de dimineata la pranz

Un tip merge sa faca baie intr-un lac. La un moment dat simte cum cineva sau ceva il atinge la cojones..si aude o voce:
-PLUS DOUA SAU MINUS DOUA?
Tipul speriat se gandeste el ce se gandeste, isi da seama ca nu se poate minus doua si zice:
-PLUS DOUA...
Dupa ce iese din lac, problemele se tin lant; abia poate merge, nu il mai incap pantalonii, ce sa mai spun, era de rau, asa ca merge la un medic sa il scape de doua. Medicul ii spune:
-Domne, e o operatie foarte riscanta, nu am ce s ava fac. Dar de ce nu mergeti inapoi in lac si cand se aude vocea aia din nou, spuneti MINUS doua si ati scapat.
Zis si facut. Tipul merge din nou in lac, si simte aceeasi atingere pe cojones. Imediat se aude si vocea:
-PLUS PATRU SAU MINUS PATRU?

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Noe, lasa-le in pace. Nu mai deschide subiectul, nu mai citi, ca numa' te enervezi. Ia sa fie careva in locul tau. Stii, atita lume sufera ca are lapte putin, cred ca nici nu-si imagineaza cda extrema cealalta e la fel de nashpa. Nu-ti mai face singe rau

Cameliada, las ca-si face si Tudor programul, incet-incet. O sa ve vezi ca va renunta la masa aia de la 1 in curind. Si la oana a fost asa, ma bucur ca a facut-o repede.

Pispi, abia astept sa vaz poze de la botez... Imi inchipui ce emotii ai! Fii cool, ca transmiti la bebitza... (uite cine vorbeste...Io...

Andreea, ce face Thea? Mai bine? Cum a dormit?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Noe, lasa-le in pace. Nu mai deschide subiectul, nu mai citi, ca numa' te enervezi. Ia sa fie careva in locul tau. Stii, atita lume sufera ca are lapte putin, cred ca nici nu-si imagineaza cda extrema cealalta e la fel de nashpa. Nu-ti mai face singe rau

Cameliada, las ca-si face si Tudor programul, incet-incet. O sa ve vezi ca va renunta la masa aia de la 1 in curind. Si la oana a fost asa, ma bucur ca a facut-o repede.

Pispi, abia astept sa vaz poze de la botez... Imi inchipui ce emotii ai! Fii cool, ca transmiti la bebitza... (uite cine vorbeste...Io...

Andreea, ce face Thea? Mai bine? Cum a dormit?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am deschis sobect nou AICI si va invit sa postati.

...Fug,revin diseara

toate fetele

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput