Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multzu, Luiza!

Mariana - excelent cu cabanutza, ce misto va fi la vara! Doamne, ce bine e sa ai gradina, io as ucide pt un balconas, acolo!

Kim, acuma cind a facut kk, era mai cremos decit de obicei. Sunt cu ochii pe ea, sa vad cum e data viitoare cind face. Luni oricum mergem la dr sa o cintareasca si sa vada cum s-a dezvoltat dupa saptamana de pus la san din 2 in 2 ore asa cum mi-a zis ea. Chestie pe care evident, eu nu am facut-o decat o zi, ca mi-erau nervii prastie.
Bafta la concurs! M-am confuzat la ultima runda, am deschis de 3 ori pagina, nu-mi dadeam seama de ce-s asa putini. vai de neuronu meu, saracu. O mai fi prin zona???

Nshiro, excelenta faza cu nepotul tau.... Ar trebui sa le scrii undeva. Ca si Ciuf - pe bune, io as tine un jurnal...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

pfoooi Catrinel ce bine ar fi sa doarma dar am mari dubii, pen ca mandrutei ii place apa, dar cand e vorba de imbracat e durere. nu suporta hainele pe ea. e un intreg circ pana ne imbracam. sper sa-si revina pana o creste mare cu fitzele astea

Kim & Mariana multumim. va povestim dupa cum a fost.

AndreeaG nu te panica poate pur si simplu a fost un pic mai mofturica azi Thea.dar apica da-i neaparat.

nshiro bestial nepotelul tau.

_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

iar nu-i niminea pe ciat. ma gandeam ca poate mai am cu cine palavragi pana ne apucam de baita.

stiti ce am faut azi? am fost la un prieten de-al nostru medic, care face printre altele si cauterizari cu laserul. si cum mie in timpul sarcinii mi-au iesit pe gat si pe piept niste chestii, asa neste excrescente, ce-mi zic io...ia sa ma duc eu la cauterizat. ca deh omu; daca n-are ce face isi face de lucru aiurea-n tramvai. si m-am dus. si acu am gatu varza. rosu ca racu si ciuruit. minte am? nooooo nici pomeneala. si-a asa de multe ca tre sa ma faca in mai multe sedinte. una nu-i de ajuns.sper sa-mi treaca repede, adica pana la botez, daca nu probabil ca o sa consum tata pudra si fondul de ten din casa.

asa si a-propos Noe la cabinet era si dermatoloaga, care s-a tot uitat la printesa mea, ca deh am luat si mandra cu mine si pe mama. dupa ce a plecat madama s-a pus fata mea pe un plans de a inceput si mama sa planga si n-o putea potoli nicicum. eu era cu doftoru in alt cabinet si o auzeam si mi se rupea sufletul. ei s-a dus doctorul la ea si mi-a zis stai ca ti-o fac eu bine. nu stiu ce i-a facut, dar mama a luat-o apoi in carut si au plecat la plimbare si mi-a zis ca in secunda uramatoare a si adormit. cica o fi deochiato tante doctor. acu eu nu stiu ce sa zic, dar pur si simplu a apucat-o plansu din senin. si ce plans...

da ce gat rosu si ciuruit am eu. zau ca m-a mancat...adaaaanc rau de tooot....

_
Anamaria &

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

Intru doar pt. a va intreba ceva,mai ales pe fetele din Bucuresti,sau din alt oras unde este canicula.
Cum se comporta bebeii vostri pe caldura asta?Thea nu a mancat mai nimic astazi si a dormit aproape non stop.Nu vrea san,plange cand incerc sa-i dau lapte praf,apa o refuza.Sunt disperata!!!!Dr. mi-a spus ca asa reactioneaza de la caldura si ca somnul prelungit ar fi din cauza deshidratarii.Trebuie sa insist cu apita,dar nu vreaaaa!Help!Spuneti-mi ca nu este singura care reactioneaza astfel!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

si Bia a fost mai maraita zilele astea, si la fel cu mancatul- insa am tot insistat, chiar daca manca 15 minute, pe urma pauza jumatate de ora si iar papa- i-am dat si lapte de tzitzi si formula, insa formula i l-am facut mai diluat si vad ca i-a placut; de dormit insa abia am adormit-o- cu mine langa ea citind Memoriile unei gheise , insa mi-e tare mila de ea saracuta ca vad cat ii e de cald...

apropo, daca iesim afara si e soare (bine, nu in miezul zilei) trebuie sa o dau cu o crema protectoare??ca citisem pe undeva ca numai de la 6 luni se poate- apai in cazu' asta ce facem, ca nu putem sa ii protejam 100% de soare...

MARIANA, ne primesti la tine?

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

PISPIRICA, mie nu imi merge chatu

apropos, te-am intrebat si mai demult: voi ati fost la echo la Stamate la MEdlife?ca mi s-a parut ca te recunosc acolo mai demult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Multumim de urari fetelor ... Vineri mergem sa facem al doilea vaccin si cica s-ar putea sa dea reactii ... sa vedem.
prin iunie venim si noi in tara in vizita ... hurray
Mariana_1976 si eu m-am gandit ca a recuperat destul de bine ... vineri o sa stiu mai exact cit are in greutate si in lungime si va voi spune.
Tina, david al tau e un scumput ... sa-ti traiasca.

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

fetelor, am mai pus ceva poze cu puiutul meu!

Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dea0277

fetelor, am mai pus ceva poze cu puiutul meu!

Andreea

papusa, nu alta!

Mergi la inceput

oi oi Noe noi probabil ca eram. am facut echo la Stamate. de ce nu ne-ai interceptat? tu ai intrat cumva dupa noi? ca nu am apucat decat sa vad ca era cineva cu un bebe mik, dar am fugit repede ca se suparase rau perluta mea. o trezise din somn

_
Anamaria &

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, mai esti in zona?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput