Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Cosmina spune:
Catrinel,Ciuf,Kim,Mariana1976,Nshiro,Tinuta,sarumana!!!

Da, sunt foarte mandra de brunetelul meu cu ochi albastri si "freza contemporana". Are intr-adevar par foarte mare, a avut de fapt de la nastere mult, si achisorii sper sa nu isi schimbe culoarea!
Catrinel, nu stiu, adevarul e ca nu i-as prea da si altceva numai daca e absolut nevoie... o sa vad maine cand il cantaresc cat a luat in greutate. O sa va zic.
Andreea Georgiana, ii dau doar piept la Harris. Nimic altceva. Si a luat destul de bine in greutate. Sper sa nu fie nevoie sa ii dau si altceva, cel putin deocamdata.
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
mariana_1976 spune:
Ciuf,bravo pentru cele 3 serii de abdomene a cite 20!!Saptamina asta am fost cam lenevioara,am lucrat numai la aparat.
La mine botezul a fost foarte simplu,am avut vreo 50 de persoane,adica doar rudele apropiate si nasii.Toate "fetele" din familie m-au ajutat enorm,soacra,mama,sora,cumnatele,nepoatele si nasele.Fiecare a pus umarul la ceva asa ca eu nu am facut decit 1 tort mic si 2 checuri.Am inchiriat sala de festivitati a parohiei si acolo erau de toate:vesela,fetze de masa,stative de lumanari,vase pt.flori,bucatarie complet dotata.Nu am cumparat nici macar costumasul de botez,in familia sotului fiind traditia ca baietii sa-l poarte pe al tatalui...![]()
In Suedia,nu se fac cine stie ce aranjamente pentru botez,cum am vazut pe site-urile americane.Aici eu am invatat sa nu ma preocup prea mult de formalitati...
Catrinel,as intra mai des pe Dc,dar vineri sotul a comandat un fel de casuta de lemn in care sa se joace copii vara si eu acum incerc s-o aranjez putin ca a sosit in curte luni si de-abia am asamblat-o ieri..Era tocmai "momentul potrivit"...
In general,copii alimentati mixt e posibil sa faca kaki ceva mai rar ca atunci cind sunt numai pe laptik de mamik.Daca insa erau putin constipati si inainte de formula,s-ar putea ca introducerea acesteia sa nu-i influenteze deloc...
Mari78,Tania2,Pispirica,chiar ma gandeam la voi.Bine ati revenit!
Ile, ce bine-mi pare ca Vivian maninca mult mai bine acum!Se vede treaba ca laptele norvegian e cel mai bun pentru ea!
Markus a avut niste zile cind tot asa mi-a baut 50-60 ml,dar dupa 10 minute continua sa bea restul de bibe atunci cind i-l ofeream din nou...Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.Si eu am avut niste dureri ieri,dar din cauza ca imi vin probabil iar "rusii"...(desi in general eu nu am nimic la asemenea "ocazii")
Cameliada,bravo ca ai scapat de problemutza!Calduri??!!!Pai ce n-as da o fuga pinŽla voi in Tulcea ca aici e tare nasolel afara,a plouat si nu e prea placut...Cite grade aveti?Ca aici astazi e cam innourat si sunt doar...15C!
In zilele de vara calduroase,eu ii puneam pe ceilalti bebelusi sa doarma in carut la umbra unui copac...(daŽce vorbesc eu,ca aici nu e niciodata asa de cald ca la voi!)![]()
Kim,de-abia astept sa citesc ca ati cistigat!Ce va fi premiul?![]()
Andreea-Georgiana,eu ti-am remarcat pozele alea fara burtica de mult timp...si tot pe-a mea o tin:esti o mamica frumoasa si orice-ai face tot frumoasa ramii!
Cite kg doresti sa dai jos?Pe de alta parte,te inteleg,fiindca si la mine exista acceasi "idee fixa" desi sotul saracuŽ nu mi-a zis niciodata nimic ca ar trebui sa slabesc...Eu cred ca rar sotii se preocupa de asa ceva,cel putin pina isi revin din exuberantza ca au devenit tatici...![]()
Aida,imi pare tare rau ca a trebuit sa te confrunti in ultimul timp cu niste situatii mai ciudate incepind de la forceps(care aici e mai mult un obiect de muzeu,din pacate)pina la chestia nasoala cu hemoragia.Eu am incredere ca dupa un lant de greutati,urmeaza in general lucruri bune.Cu ajutorul CUIVA de SUS totul va fi bine,o sa vezi.
toate fetele
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Cosmina spune:
Tinuta, Biuta, scuze ca nu v-am prins pe chat. Profitam de putin timp liber ca sta Harris cuminte si am fst sa pap ceva. Daca cititi acum, haidetipe chat! Pupici
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
Luizax spune:
Ctarinel 17 - a mea hranita mixt face kaki la 2-3 zile.
Afara o imbrac intr-un costumel care sus e maieu si jos-pantaloni scurti. Fara caciula , ciorapi sau patura. Atat.
kim spune:
La multi ani Mia Ecaterina, Oana, Iulia, Sara, Traian, Eduard!
Multumiri iar fetelor care mi-au laudat comoara si spera sa fie castigatoare, Ile, AndreeaG, Ciuf, Mari, Nshiro, Mariana, Tina; rezultatele inca nu s-au dat, am citi ca poate dura pana la 3 zile, curios e ca inca se mai poate vota (nu stiu daca se si inregistreaza votul).
Ciuf, ma alatur si eu la facut abdomene ca nu strica, nu stiu, parca am facut febra musculara, ca parca mi s-au intarit muschii abdominali (a propos am auzit ca aici nu s-ar sectiona muschii la cezariana, ci doar indeparta, sa fie oare adevarat?) despre scutece, noi am trecut la nr. 1 de ceva vreme si tot Pampers (Huggies am folosit cateva ce am rimit in esantion si nu suntem innebunite dupa ele, o data ne-am iritat cu banda aia de lipit, alata data am dat kk pe afara
)
Catrinel, pana ieri a mea avea kk la fiecare schimbat de scutec
, de acum poate se va mai rari ca mai creste si ea, dar sunt copii care fac mai rar si se considera normal, poate ca ar trebui s-o tii mai mult timp la san sa ajunga sa pape lapticu' ala consistent, nu stiu, dar cu formula se constipa in general, ce consistenta are?
Aida, daca mai ai laptic lasa formula si da-i sa suga, sa vezi ce-i trece constipatia si da iar de kk exploziv... totusi a mea a lasat-o mai usor cu zugravitul peretilor, nu s-a mai intamplat de vreo 5 zile 
Pispi, tinem pumnii pt botez
vineri si sambata, lasa ca o sa fie cuminte, dar sa ne spui si noua care e secretul sa nu ne facem de ras.
Alinalex, ce mare e Marc, 6 kg
, nu numai papacios dar si cumintel dupa cum imi dau seama si din poze.
Nshiro, ce draguta e Maria, cred ca e tare iubita de familie, nepotelu' a scos o faza misto de tot. Ca sa-ti raspund la intrebare, habar n-am cat am slabit exact, cert e ca sunt multumita, credeam ca e mai greu sa revin la o greutate rezonabila dupa ce elefant am fost. Trebuie sa insist pe abdomene si laterale
ca sa scap de niste forme "botticelliene".
Tina, e super cute iepurasu' vostru, si maaare de zici ca e alta generatie... n-o sa se mai uite la pispireii de noi azi-maine.
Mariana, nu pt premiu am inscris-o, nici nu stiu exact ce ar fi, oricum ar fi ceva neesential, deja ca runner-up, pt ca ne-am calificat in finala am castigat un Welcome E-sake, un fel de faire-part de la nastere de imprimat si inramat, un certificat de 15$ si ceva abonament dinewithoutwine (inca nu m-am dumirit ce e). Aaa si cel care castiga marele premiu va aparea
pe situl lor timp de 3 ani.
Va pupilesc 
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mariana_1976 spune:
Tina,David m-a dat gata cu urechiusele lui de iepuras!Pacat ca n-am fetita,m-as fi inscris pe lista de "pretendente"!
Alina/Oradea,bine ca Marc e okay acum.Markus al meu a facut otita cu putin timp in urma si i-am dat antibiotic.Vai ce marisor e baietelul tau!E un cavaler super,tocmai i-am vazut pozele!
Si eu patisem aceeasi problemuta la primul bebe cu laptele care imi curgea "peste" bluzite desi ma protejam...Tu aveai 46 de kg inainte de nastere??Wow!!!
Pispirica,succes la pregatirile pentru botez!!
Rocsana,da,ai dreptate,si eu am vazut ca unele fete vorbeau chiar sa-si scoate pozele de la semnatura...Sotul meu mi-a zis de asa ceva de nu stiu cind..(de aia am ramas aproape singura fara poze
)AAA,sa stii ca si mie imi da Markus peste biberon si asa mi-au facut si ceilalti bebei!
Ce faza mishto cu nepoteluŽ tau!Linga noi,locuieste o familie de finlandezi si au un baietel tot Aki,de 6 ani.De la ei am auzit ca limba japoneza si finlandeza au cam 300 de cuvinte comune folosite in sens diferit!![]()
Andreea/Canada,Mia Ecaterina e super dulcica si vad ca a luat in greutate foarte bine in 4 luni!Stii ceva?Fetita mea(care acum are 8 ani),desi nu s-a nascut prematur,cintarea cam la fel ca Mia la aceeasi virsta!
Cosmina,,voi aveti in familie ochi albastrii?In general,ochisorii se schimba in caprui daca ii are albastru gri inchis,sau albastru foarte inchis.Nu e regula insa.
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Intru doar pt. a va intreba ceva,mai ales pe fetele din Bucuresti,sau din alt oras unde este canicula.
Cum se comporta bebeii vostri pe caldura asta?Thea nu a mancat mai nimic astazi si a dormit aproape non stop.Nu vrea san,plange cand incerc sa-i dau lapte praf,apa o refuza.Sunt disperata!!!!Dr. mi-a spus ca asa reactioneaza de la caldura si ca somnul prelungit ar fi din cauza deshidratarii.Trebuie sa insist cu apita,dar nu vreaaaa!Help!Spuneti-mi ca nu este singura care reactioneaza astfel!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Cosmina spune:
Mariana, eu am ochi caprui, sotul verzi. Cu ochi albastri in din familiile noastre sunt bunica mea, bunicul si unchiul lui. Atat. In rest tot verde si caprui!!
Mai lasa-mi sperante ca vor ramane asa plz ca tare m-am indragostit de ei!!! Dar oricum ar fi tot ii iubesc!!
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
Catrinel_17 spune:
Andreea, mie mi-a zis moasa (
moasa asta
) ca atunci cind este cald, ei maninca mai putin ziua, sa dormiteze, si sa fie activi noaptea. In plus, de la san nu ar vrea decit laptele subtire, de potolit setea, si cind vine ala gros, plang. si mie mi-a facut oana figuri cind a fost aici cald, dar ceai am reusit sa-i dau... pupici!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)