Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 8
Andra28 spune:
Ramona, multumesc mult pentru detalii. In week-end-ul acesta incerc sigur reteta ta si o sa-ti povestesc dupa aceea ce a iesit.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Roxana_G spune:
Buna ziua si de la noi, tot cu vaicareli. Alex era si mai rau, aseara am chemat alt medic pediatru de urgenta acasa. La rino-faringita si laringita ei s-au adaugat bronsita si otita dreapta. Asa ca e tacamul complet. Am schimbat tratament, antibiotic si acum pauza de gradi pana la toamna sa se poata reface sistemul imunitar. Medicul mi-a explicat ca am gresit ca am dus-o imediat dupa fiecare raceala, cand nu era refacuta rezistenta si de aceea s-au perpetuat bolile. Problema este ca o pana plecam in concediu nu are voie nu numai la gradi ci in nici un loc public cu aglomeratie (magazin, loc de joaca) si ferita de copii cat se poate. Are voie afara, in spatii deschise si unde nu sunt multi copii, iar daca tuseste vreun pitic pe langa noi sa fugim cat ne tin picioarele.
Incepem tratament imunizare cu bronhovahom (am elucidat de ce avea probleme cu Rybomunil - cica posibil sa faca reactie alergica la el) si speram ca in septembrie e apta de gradi. La anul se pare ca se estimeaza sa faca maxim jumatate din problemele de anul acesta.
Si pentru ca nu ati vazut-o demult si eu nu am pus nici o poza pe site, desi acum nu am scuza ca de mai bine de juma de an am aparat digital, va dau cateva link-uri la gradi ca am gasit-o pe site-ul lor.
http://www.smartkids.ro/Galerie_Foto/Imagini1/target33.html - Vedeta
http://www.smartkids.ro/Galerie_Foto/Imagini1/target43.html - Dom'soara in roz din mijloc
http://www.smartkids.ro/Galerie_Foto/Imagini1/target34.html - La masa (in stanga)
Revin imediat cu comentarii despre polipi. A intervenit o urgenta la birou...
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
anda141 spune:
Ramona, te admir pentru dulceturile tale!!! Si eu mai faceam dar anul asta pur si simplu nu am avut chef si am avut o gramada de capsuni de la tara, s-au stricat in frigider. Si nu am niic o cratita asa mai mare care sa nu lipeasca. Tu in ce fel de cratita le fierbi?? Ca am mai facut eu anul trecut intr-una si s-a lipit oricat am mestecat.
Roxana, multa sanatate lui Alex. Ce mare s-a facut!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
layla spune:
Salutare 
Roxana multa sanatate lui Alex! Am vazut si eu pozele. Este superba!
Ramona ce gospodina esti
! Eu nu am facut niciodata dulceata, prefer sa cumpar din comert, asa sunt eu mai comoda. Eu una nu-mi amintesc sa fi avut dureri de picioare in sarcina (in afara de carcei).
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Gata, am revenit. Multumim de urarile de bine si de gandurile bune, sa dea Dumnezeu sa scapam de racelile si complicatiile acestea si sa fie toti puiutii sanatosi.
Ramona, se pare ca 3 din 5 persoane au votat contra operatiei de polipi la varsta asta si am inteles intr-un final ratiunile. Credeam ca e strict legat de anestezie, insa se pare ca problema este ca polipii respectivi nu sunt bine delimitati si de aceea greu de curatat complet - nu se curata bine, se refac. Anestezia generala este ok si inteleg ca se reface repede si nu stie nimic. Oricum analize complete ii voi face si eu, si trament de imunizare si probabil si homeopat (m-am inscrie pe site homeopatie.ro pentru consultatii dr Cedar, insa am numele unor homeopati f buni specializati pe copii.
Ca ORL-ist, la Dr Ghoerghe de la Budimex am mers si probabil voi mai merge cu Alex. Chiar luni o duc din nou la control.
Intre timp adio gradi pana in toamna. De fapt pentru ca se pare ca faptul ca a revenit in colectivitate f repede dupa raceli a sensibilizat-o asa, trebuie sa o feresc de orice colectivitate vreo 3 saptamani, macar pana la concediu. Asta inseamna sa evit aglomeratie si locurile de joaca pentru copii.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:
hmmm ... deci doctora lui Matei a avut dreptate cind a zis sa nu-l mai ducem la gradi dupa pneumonie
si tare am mai bodoganit-o
nici nu stii cum e mai bine.
oricum eu dupa a doua pneumonie am devenit foarte stresata, cum stranuta un pic imi sare inima.
sanatate multa, sa luati deciziza cea mai buna in legatura cu operatia
o zi faina tuturor
aramona spune:
Buna dimineata!!!
Dragele mele, multumesc...nu sunt o gospodina cum poate mi-as dori...sunt putin idealista...insa cum nu am timp, ca mai toate ...ma straduiesc sa fac si eu cat pot si cat mai bine...Si mai ales, fac cu drag!!! Si nu stiu ce inseamna "NU STIU"...stiu doar ca pot incerca si trebuie sa-mi reuseasca!!!
Rox...multumesc mult pentru informatii...sunt sigura ca si eu am facut aceleasi greseli cu Maysa cum s-a intamplat si la voi...numai ca noi stam ceva mai bine!!! Sa aveti grija de voi...si spune-mi cum ati reusit sa iesiti din asta!!! 
Andra, bafta la dulcetzuri...Ieri am facut si de visine...sa stiu o treaba!![]()
Monica, eu am o cratitza emailata de vreo 6 kile (o folosesc doar in acest scop!!!)...este putin mai groasa...si nu fac mai mult de 2 - 2,5 kile de fructe odata...si sunt atenta la flacara...pun si tabla dedesubtul cratitzei!
Carmen,
...se pare ca sarcina imi preseaza ceva nervi...am in continuare dureri...dar nu asha puternice...insa s-au mutat si pe celalalt picior...sa nu ma plictisesc!
Va pup...
Ramona (sapt. 22, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Roxana_G spune:
Neata. Alex pare ceva mai bine. Insa asta noapte a tusit ciudatel, parca se sufoca. La 5 dimineata ii faceam aerosoli. Acum am vb cu mama si pare-se ca e mai bine, nu are febra, tuseste f putin si nu prea mai curge nici nasul. Sa vedem...mai exact sa speram.
Anca, nu ma intreba ce am bombanit eu toti cei 3 medici care tot ziceau sa o mai tin acasa si ce bot puneam cand nu imi dadeau avizul sa o dun din nou la gradi. Asta pentru ca nu aveam cu cine sa o las. Dar am facut mai rau si de acum imi e invatatura de minte.
Ramona, sper sa fie bine continuare Maysa, sa nu faci prostii ca mine. Si ai grija cu durerile! Off, parca as mai face si eu un BB insa cu cat trece timpul mi se pare mai comod asa. Ma uit la finutul meu si a trecut de la colici la dintisori si parca ma apuca frica.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
aramona spune:
Sunt tare necajita...
Daca pana acum ne deranjau doar mucishorii...care nici aia nu prea mai ieseau, insa "ceva" obstructiona caile nazale...si tusea aleatoare...acum suntem cu 40,4 grade febra...doua reprize de voma, stare de somnolenta, intr-un cuvant...suntem rau...
Acum doarme, i-am pus un supozitor cu novocalmin...astept sa vad cum se trezeste...De respirat respira greu...
E vorba binentzeles de Maysa...chiar ii povesteam sotzului meu de problemele Roxanei care sunt taaaaaaare asemenatoare cu ale noastre...si uite ca si noi recidivam...
Mi-e tare greu...mai ales ca aleator mi se face burta ghem si ma doare...noroc ca nu mai am dureri de solduri, de picioare...
De luni merg la munca...lumea nu are cum intzelege prin ce trec...sper doar sa nu mai am contractii dureroase si in caz ca starea Maysei nu se imbunatatzeste, sa stau acasa cu ea si eventual (de fapt asta ar trebui...nu incape eventual) sa merg cu ea la un ORL-ist...din ce in ce ma gandesc mai serios la operatia de polipi...
Rox, Alex cum mai e? ce faceti? Sunt pe urmele tare...am citit si eu subiectele referitoare la polipi...
Ceilalti pitici sunt bine?
Buli, si tu ai avut probleme cu Matei, el cum e?
Ioana, Arturicii ce fac? si ei erau bolnaviori ultima data, parca...
Pupicei...noi suntem tari insa sufar cand vad ca se chinuie si nu-i dam de cap!!! Pana acum nu prea ne-au folosit "tratamentele" de stimulare a imunitatii...Si ma gandesc cu groaza la alta tura de antibiotice...poate chiar mai tare...
Pupici again...
Ramona (sapt. 23, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Roxana_G spune:
Ramona, imi pare rau sa aud asa ceva de Maysa. Multa sanatate! Alex pare mai bine, febra e deja istorie. Insa tuseste. De bine ce i-am zis medicului azi ca tuseste de maxim 3-4 ori pe zi si a decis sa mai asteptam cu brohodlatatoarele, culmea ca azi a tusit destul de mult. Si iar scoate zgomotul acela cand trage aer dupa tuse - ma intrebdaca face intentionat ca a auzit discutia (pentru ca face numai uneori), sau iese zgomotul din gat sau chiar se sufoca. Luni mergem iar la medic si la ORL.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]