Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 7
anda141 spune:
Roxana, imi pare tara rau de Alex , imi imaginez prin ce treceti.Va dorim multa sanatate!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
buli spune:
uof, Roxana, prin ce ati mai trecut
sanatate multa Alexandrei 
dupa ce te mai linistesti, povesteste daca ai apucat sa vezi ceva la Valencia
Crisnemes spune:
Roxana multa sanatate Alexandrei!
Pentru fetele care intra mai des - va rog sa-mi spune-ti pana cand ati dat sau pana cand veti da VIGANTOL la copilasi?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
aramona spune:
Rox, imi pare rau de problemele pe care le aveti...
Insanatosire grabnica Alexandrei!!!
LA ce medic mergeti???
Eu am fost la Budimex la D-ta Rizescu, mi-a recomandat operatie de scoatere a polipilor si asta fara rezerve, mi-a spus ca riscurile sunt minime la anestezie generala...Plus ca l-a operat la 3 zile pe baietzelul prietenei mele (1,8 ani) cu care am si fost la consult...iar baietzelul a trecut super OK prin operatie, este bine!!! Insa mie mi-e teama, si te intzeleg...de aceea mi-am intins antenele sa mai vad parerea unui alt medic...mi-a fost recomandat Dr. Albu, care are consultatii la policlinica Eforie si opereaza tot la Budimex...Tot la Budimex referintze f. bune are dr. ORL-ist Gheorghe.
Am sunat si la Biomedica...acolo consulta dr. ORL-ist Cadar, este si homeopat...insa pana la sfarsitul lui iunie nu e in tara...As fi mers pe un tratament homeopat...Oricum, din ce mi-a povestit o alta forumista, initzial i-a recomandat un set de analize (exudat nazal, faringian si coprocultura...), apoi, functie de rezultate, tratamentul, care va include si o crestere a imunitatii!
Asha ca mai astept putin, am oarecum noroc ca parca Maysa nu mai tuseste si in nas s-au rarit binishor mucozitatile...
Sa-mi spui ce decizie iei!!!
Cristina, in mod normal in perioada verii nu se da vigantol...noi am oprit la inceputul lui mai...
Daca te linisteste, poti da copilului Vi-sol Calcium, e cu vitamine (printre care si D) si calciu...Insa atentie la abuz...suntem tentati sa dam multe copiilor!
Eu de cand cu cresa Maysei (mai) am inceput cu problemele...si am incercat sa-i dau ceva pentru imunizare...nu stiu cat efect are insa ma tin de tratament...este vorba despre Imuno Royal Junior sirop, de la laboratoarele Medica( contine polen, laptisor de matca, propolis si echinaceea)...asat pana cand ii voi da Bronhovaxon...medicul fetitzei mi-a spus sa mai lasam putin, pana la 3 ani! (nu stiu de ce, altii dau si mai rpd!)
Pupici, sa dorimiti bine si fara griji!
Ramona (sapt. 22, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Eeeeee, stiu ca nu va intereseaza dar eu tot va spun motivul pentru care bantui la ora asat pe net,m cand de fapt ar tb sa stau in pat, mai ales ca sunt in medical...
Azi mi-am facut de lucru si am luat capsuni...si dulceatza aia inca nu e gata...
La toamna nu cred ca mai pot pune conserve, cum obisnuiesc...Dar cine stie??? La Maysa, de Craciun framantam cozonaci...asha ca...
Nuuuuuuuuuu, siggur nu-s sanatoasa..da'mi place!
![]()
Pupicei, vise placute!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
amipreda spune:
Cristina, nici eu nu-i mai dau fetitei mele Vigantol de o luna, Maria are 2 ani si 3 luni si doctorita a spus ca nu mai este nevoie, mai ales ca e vara, si sta mai mult la soare. Si eu ii dau Mariei Imunoroyal junior sirop timp de o luna pentru crestera imunitatii.
Roxana,multa sanatate Alexandrei! Pupic de la Maria 
Si ca sa ma laud si eu putin, Maria se imbraca singura (cu ciorapii e mai greu), stie poezii si cantecele, ziua face la olita (uneori mergem si la baie), se sterge singura dupa ce face pipi, mananca singura (doar cand ma grabesc ii dam noi sa manance). Fiind cea mai mica din gradinita, este rasfatata tuturor copiilor si a educatoarelor si este plina de personalitate. In rest, imi vine sa o mananc, chiar si atunci cand face vreo smecherie (de ex. aseara am surprins-o cum se spala pe picioare cu ceaiul din cescuta ei, dupa ce bineinteles isi daduse jos ciorapii,si facand o mutrita de smecheras!)
O zi buna tuturor!
Amalia &
Maria
Andra28 spune:
Cristina, vigantol se da la copilasi in lunile cu "R". Ai sa vezi ca este exact ceea ce ti-a spus si Ramona. Lunile fara "R" sunt tocmai lunile de vara. De la toamna reluam.
Roxana, multa sanatate Alexandrei!!!!
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
PS Ramona, cum faci dulceata de capsuni, ca mie de fiecare data imi iese gem, nu dulceata?!
aramona spune:
Neata!
Andra...pai am grija sa cumpar capsuni din acelea mai mici, "inima de porumbel", sunt rosii mai inchis si ushor mai taricutze...
Fac cantitati mici...cam 2-3 kile de fructe si pun zahar kil la kil de fructe...Alternez straturi zahar-fructe, pe care le stropesc cu putin alcool (nu vodca cu miros sau tzuica) pentru a se mentine mai tari...Nu le las mult sa-si lase zeama...vreo ora, apo le pun la foc mic (si o tabla dedesubt) si scutur cratitza din cand in cand sa nu se prinda...Spumez cand e cazul, spre final adaug putina zeama de lamaie (pt. culoare) si un plic zahar vanilinat...
DAca fierbi prea mult se ingroasa mai tare si se inmoaie fructele prea tare...in plus, se inchide lla culoare...
La fructe de padure (fragi, mure) am incercat si alta varianta: am facut un sirop de zahar (tot kil la kil de fructe)cu un pahar de apa...pana s-a legat, apoi am pus fructele spalate si scurse (le spal cu coditze sub jet de apa, in strecuratoare...sa nu se imbibe cu apa, apoi scot coditzele), pe care le las pana devin mai sticloase (se inmoaie)...Iese si asha super bine...
Asha am facut dulceatza de struguri...carora le-am dat jos cojile (dupa ce-am oparit boabele putin) si samburii..iese o minune! Binentzeles ca e migalos, dar am cumparat struguri mari...si nu aposi...e de munca dar merita!
Daca nu m-am facut intzeleasa...mai intreaba-ma!
Pupici!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Cum nu am cui sa ma "vait", va spun voua...DE ieri m-am trezit cu o durere cuplita pe un picior...de la shold pe copsa in jos, pana aproape de genunchi, in lateral, am senzatia ca e durere pe os...PUR SI SIMPLU MA MISC CA O BABA, NU POT CALCA IN PICIOR...aleator, ma fulgera si pe celalalt picior...
Cu Maysa ma durea mijlocul, insa nu aveam asha dureri de picioare...sa fie sarcina care "calca" pe ceva nervi??? Ce mi se pare ciudat e ca durerea provocata de presiunea pe nervul sciatic(pe care o resimt uneori) este "fulgeratoare"...si ma lasa...insa asta de acum o resimt dureros, constant si in profunzime, ca si cand as avea probleme cu oasele...si nu a cedat de ieri!
Va mai aduceti aminte, ati avut astfel de probleme? Abia am intrat in luna a 6-a...nu e prea devreme???
Pupici si multumesc!
Ramona (sapt. 22, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

tztztz