Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari mamici, tatici si copilasi!

Cam rarutz pe-aici, insa imi fac atata timp sa citesc despre voi!

Burticilor , va doresc sarcina usoara in continuare!

IOANA, ati avut o vacanta minunata! M-am delectat cu pozele voastre, ati vazut multe locuri si lucruri interesante! Baietilor le place in carucior, primul lucru a fost c-au dormit vreo doua ore in el, in camera. Nu scapa nici de escaladarile Clarei, prinde orice ocazie sa ia locul vreunuia din ei (n-a mai stat in carucior din toamna anului trecut). Multa sanatate!

DARAEL, cum scria si Buli, mesajele tale sunt pline de optimism. Ti-e mai mare dragul sa le citesti (la orice subiect). Meriti multe pentru ceea ce faci pe forumul DC. Am ramas datoare cu un raspuns (legat de problema mea). Am scapat partial de “noduli”, mai am unul mare si unul mic, sigur voi scapa de ei dupa ce “seaca” Milka (recunosc ca nici n-am fost o “pacienta” prea constiincioasa). Si mai am o rugaminte... si Clara este “condamnata” la operatie de polipi. Raceala (infectia) se manifesta cu mucisori galbui, respira pe gura tot timpul si miros urat al gurii cand se trezeste. Uneori face si febra, dar pana in 38. Ne poti ajuta si pe noi sa scapam de operatie??? Mersi mult!

TANIA, felicitari pentru micuta talentata! Trebuie sa fii o mamica tare mandra de fetele ei!

ROXANA, concediu placut (chiar daca mai este o luna pana atunci)!

Clara e plina de energie pe care o consuma dupa masa prin parcuri. Ii place sa se catere peste tot, ar vrea sa urce pe cel mai inalt topogan si pe barile de escaladare. Din fericire, e ascultatoare si intelege ca trebuie sa creasca mai mare si atunci se va putea catara si pe acelea. Dar, gandindu-ma mai bine, are cu cine semana...eu ma cataram in copaci, si daca se putea (imi permiteau crengile) pana in varf. I-a revenit si pofta de mancare - a ajuns sa-mi ceara de mancare si daca nu apuc sa-i dau imediat ce-mi cere, face scandal ca i foame. Mai face crize de personalitate, dar ne-am dat seama care e motivul...nu se odihneste la gradi destul si dupa masa e foarte obosita. Dupa comportamentul ei, cred ca sunt zile cand nici nu doarme. Asta e. Nu pot fi acolo... Altfel, e intelegatoare, isi iubeste fratiorii foarte mult, ii pupa, ii imbratiseaza, imparte jucariile cu ei.

Va dorim un we frumos!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

buli – saru’mana ! Sper totusi ca nu o sa-mi ramana porecla de tata Omidu’ pe aici.... Prefer Darael – e mai sexy !

TatianaG – studiez, analizez, verific la carte si o sa clicaresc raspunsul pentru voi.... doar trebuie sa lasam orl-istii sa se bucure si ei de vacanta !

Aaaaa..... la prima vedere nu sunt polipi pentru operat – e ceva mai simplu deci avem sperante !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna la toata lumea!

Nu am mai intrat de multa vreme pe aici ! Sa-mi fie rusine. Dar am asa putin timp si nu mai am rabdare pe la ora 9 cand intru in casa sa ma ami pun in fata PC iar la servici nu am acces la net.Pana la ora 5 sunt la servici dupa care fug acasa il iau pe Dragos si mergem afara sa-si consume energia . Are f.f.f. multa iar eu nu prea mai am.

Tatiana imi pare rau ca aveti probleme cu polipii nu am stiut. Multa sanatate la toti.

Aramona felicitari pentru baietel . Ma bucur ca veti avea pereche cum se spune. Maysei ii doresc sanatate si sper sa scapati de probleme fara operatie.

Mi-e imi spunea cineva ca pana la 4 ani nu e bine sa operezi copilul de polipi.Pana la varsta de 4 ani se poate remedia problema - asa am inteles se poate sa gresesc.

Multa sanatete copilasilor bolnaviori.

Am o intrebare - Voi le mai dati copilasilor VIGANTOL. Pana CAND?

Dragos e bine, a crescut , mananca tot la fel de rau , vorbeste multe, multe si e tare smecher.

Va pup ca trebuie sa merg la servici

AAA noi vom mai avea un baietel!!!

O saptamana frumoasa plina de bucurii

24+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Neata, neata!!!

Darael, multe din partea noastra!!!
Da' si "Tata Omidu'" suna interesant, sexi esti oricum, ca orice barbat "infiltrat" intre atatea femei
In plus, ma simt intrucatva responsabila de acest "nick"...pentru ca tu ai solutii pentru toate!!!Lasa-ne sa te "alintam" si noi asha...din cand in cand...

Si eu sunt interesata de un remediu alternativ pentru polipi...

CA si Tatiana, am sesizat o respiratie ushor diferita, ca miros, fata de normal...ceva care imi seamana a amoniac...Din ce stiu cei cu diabet au o respiratie care miroase a ammoniac...insa Maysa nu are probleme cu glicemia...iar mama mea a incercat sa ma linisteasca, spunandu-mi ca si eu cand eram mica, in momentele in care eram bolnava, cam asha se intampla!

Dupa cca 6 saptamani in care am alternat stari de bine (fara muci si tuse productiva) cu stari proaste (tuse prouctiva, mucozitati abundente si colorate incepand de la transparent-albicios catre galbui-verzui, febra cu intermitente)...tratamente cu antibiotice in 2 randuri...DIN NOU AVEM gatul roshu...mucisori...
Simt ca o chinui tare mult pe Maysa scotandu-i din nas, insa din pacate nu am de ales, singura inca nu-si sufla nasul...si nu mai stiu ce sa-i fac...

Offf...oare si mamele noastre asha au tras cu noi? Sau generatiile de acum sunt mai sensibile???

Crisnemes, felicitari pentru baietzel!!!Se pare ca vor fi multi baietzei, in toamna...Cand am nascut-o pe Maysa, mi se parea ca sunt multe fetitze!!!

Pupicei multi si sa aveti o saptamana minunata!

Ramona (sapt. 21)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Darael, iti multmesc din suflet.

Mai am si acum mesajul vechi cu tratamentul de imunitate, insa atunci ne recomandasei altceva. Am citit si am bagat la cap, cred ca cel mai usor ne va fi cu siropul de pin, ca in rest Alex papa fructe numai cu forta. Gutuie nu cred ca va fi chip sa rontaie. Daca e vorba sa manance fructe, numai piure si ala cu scandal, iar sucul proaspat il ia pe post de medicament cu seringa Nurofen - insa asa ii zic si eu ca e Sanatate, macar cu asta ne descurcam. O sa urmaresc sa apara fructele cu pricina si vad eu cum o dreg.

Nu stiu ce sa zic cu operatia, nici eu nu sunt prea incantata, insa cand o vad ca respira mai mult pe gurita ziua si ca mai trage la sforaituri noaptea...Dar nu iti face griji ca lasi ORL-istul fara paine, nici el nu prea ar vrea sa o opereze, dovada ca a incercat sa mai amane. Sper sa fie mai bine...desi uite ca la primul vanticel afara au reaparut mucii si zau imi e groaza sa ajungem iar la complicatii.

Inca o data mii de multumiri.

Sanatate multa tuturor piticilor bolnaviori, si cei care sunt sanatosi sa ramana asa. Pupici!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Cristina, felicitari!!!

quote:
Simt ca o chinui tare mult pe Maysa scotandu-i din nas, insa din pacate nu am de ales, singura inca nu-si sufla nasul...si nu mai stiu ce sa-i fac...

la noi merge mai usor daca isi sufla toata familia nasul si jumate din animalele de plus. dupa toate astea isi sufla si Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Cristina, felicitari! Sa ai parte de un bb sanatos si mancacios!!!

Ramona, uita-te putin aici www.overland.com.ro
Noi avem deja pompa aceasta si este o minune. Rares o foloseste singurel si curata nasul incredibil de bine. Totul este sa nu se sperie de aspirator. Pe noi ne-a ajutat enorm de mult. Rares isi sufla nasul, dar nu o face la fel de bine cum curata aceasta pompa.
Sanatate multa!

DARAEL si noi iti multumim pt. sfaturi si incurajari. Si eu cred ca totusi este o raceala, iar nu o alergie. Azi voi merge dupa analizele lui Rares. Sper sa fie totul ok.

Fug la munka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ad_risnov, soacra mea sta cu fetitele, iar eu am program de 6 ore. Iar Diana este mult mai de inteles acum, si se poate descurca.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:

la noi merge mai usor daca isi sufla toata familia nasul si jumate din animalele de plus. dupa toate astea isi sufla si Matei.

Buli, ai fost tare scumpa!!! ...da ce ne facem ca animalutzele nu au muci??? Am incercat figura asta si Maysa ma cearta si-mi explica ca nu au muci!!!

Adriana, multumesc frumos!!!
M-ai convins, trebuie s-o cumpar...plus ca vine si bebica...
La Maysa la o nara cum trag putin, cum ii dau firisoare de sange...zona e sensibila!!!

Pupicei...multi...si vb!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput