Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

arturicilor, Darael nu a primit mail....... Oare cui ati trimis e-mailul vostru ? Ca sa nu fie confuzii, e-mailul lui Tata Omidu este dara2el@yahoo.com

Voi profita de ocazie sa trimit acum cate o tuturor burticilor, mamicilor si ingerasilor.....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Monica, bafta multa, iti tin pumnii!!!
Albert e un scump, nu e prima oara ca ti-o spun...Si eu am remarcat ca pe zi ce trece ne intzelegem cu piticii nostri din ce in ce mai bine!!!

Maysa e atomica de felul ei...dar e un copil minunat! Nu pot sa-i cer sa stea locului, nu e felul ei...as gandi ca e bolnava, ca nu se simte bine dc ar sta linistita!!! Am reinceput cresa, sper sa nu se imbolnaveasca din nou...si sper ca lacrimile de crocodil de dimineata sa se transforme in chiote de bucurie ca merge la copii...Deocamdata mi se rupe sufletul cand o las acolo...

Ioana, multumesc!!! Nu e curaj, cum imi spun multi...desi simt ca acum e mai greu...dar consider ca acum e momentul si daca n-o fac, n-o mai fac niciodata! Si da, simt ca am putere...nu ma las "doborata" cu una, cu doua!
Eu voi implini 35 in iarna, tanara de altfel...dar nu era bine sa aman prea mult...plus ca nici nu-mi sta capul la cariera...ma gandesc sa "termin" intai cu facutul copiilor...sa creasca si ei ca sa pot reveni si urca profesional...Acum sunt intr-o perioada de stagnare...si nu regret de loc!!!
Acum nu-mi sta capul decat la minunea de acasa si la minunea ce va veni!!!

[blue]Unde sunteti fetelor??? Aici e mai racoare, placut, va asteptam!!![/blue]Pupicei cu drag,

Ramona (sapt. 20)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutareeeeee!!!
Mama, mama, ce de vesti!

Aramona, felicitari!!! Ce ma bucur ca veti avea si un baietel sanatos si frumos! Sa ai parte de sanatate si o nastere superusoara. Sanatate multa si Maysei.

Ana, felicitari si voua pt. fetita! Ce mare este la doar 2,5 luni! Cu cine sta acasa asa de mititica?

Ramonaa, felicitari si tie pt. marea hotarare! Banuiesc ca astepti sa fie fetita? Sanatate maxima!!!

Ioana, super Arturicii!!! Am fost si noi pe urmele voastre, dar din pacate nu ne-am vazut! Vorbim...

Roxana, sanatate si lui Alex! Cand plecati in Cipru?

Noi tocmai ne-am intors ieri din concediul in Franta unde ne-am topit de dorul lui Rares. Nu mai apucam parca sa ajung acasa, sa-l iau in brate, sa-l pup, sa ma joc cu el... Si el a suferit cumplit de dorul nostru si in perioada asta a facut greva foamei, nu a dormit deloc bine, a si racit... Sper sa-si revina acum ca tare greu a fost si pt. noi si pt. el sa stam departe unii de altii.
A crescut, vorbeste mult de tot, face pisu din picioare, ca baietii, e prietenos, stie sa se joace tot felul de joculete (de-a soferul, ascunsea...), ne spune poezii si cantecele (invatate la gradi, la mama mea), ne ajuta in casa la tot felul de treburi si e f. incantat cand reuseste (toata lumea trebuie sa-l aplaude sau sa-i dea un pupic). Din fericire este intelegator si nu face crize de nervi. A inceput sa se mai joace si singurel, isi inventeaza jucarii si jocuri, are o imaginatie bogata. De ex. un cerc este luna, un sir de masini inseamna ca a construit un trenulet... Nu mai putem de dragul lui.
Abia astept la vara sa mergem la mare impreuna. Am zis ca nu mai plecam in concediu fara el, sau plecam maxim o saptamana, nu mai mult.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Adriana, ma bucur mult sa aud vesti de la tine...din "garda veche" am ramas tare putine...

Rares e un dragalash, abia cand lipsesti un timp iti dai seama de progrese...
Eu pur si simplu nu concep sa plec fara Maysa...mi se face dor de ea dupa o zi de munca, abia astept sa ajung acasa...insa admit ca sunt situatii in care nu pot fi luati copii...mi-ar fi tare greu si te intzeleg!

Dar presupun ca a fost o vacanta deosebita pt. voi, plina de dor de Rares, si poate v-ati intors ceva mai relaxati!!! Asteptam sa ne povestesti!!!

Nu mai stiu nimic de Andruska...nu a postat de taaare multa vreme...nici n-am sunat-o...rusine sa-mi fie...Ce mai face ea???

Pupici multi!!!

Ramona (sapt. 20)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

oooo, lume noua!
Ramona, felicitari pentru baietel...Orice ar fi (ca sex)..sanatos si papacios tare sa fie!
Adriana bine ai revenit...cu forte proaspete speram ..
pupici albastrelului...
Monica-felicitari si iti tinem puminii in continuare!
Ioana, foarte bine ca le-ai trasat sarcini clare....of ce stresant e...Noi stam tare bine cu bona...E o d-na tare de treaba si priceputa...am avut asa noroc cu ea si Bibi o adora... Nu zic ca si eu am inceput sa o indragesc tare, cand vad ce frumos se poarta si are grija de Bibi...Nici nu speram sa gasesc pe cineva ca ea si tanara(43ani) si aproape, la un bloc vecin.
gata...plec la trebi...

Fetelor am pus ultimile picturi ale Andutei in albumul din mai!

O zi minunata tuturor!

Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, plecam in Cipru de pe 5 pe 13 iulie. Abia astept!

Ramona, nici eu nu am facut nimic in sensul operatiei lui Alex. Insa nici nu vom face pana in toamna. Deocamdata a scapat de raceala aceea dubioasa, a fost f f f util aspiratorul acela nazal de se pune la aspiratorul obisnuit (Batista bebeluslului). Insa nu stiu cat vom amana pentru ca fara sa aiba muci ea tot sforaie si uneori respira numai pe gura. ORL-istul va decide la toamna, mergem la sfarsitul lui septembrie. Pana atunci sper eu ca va fi totul bine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna fetele si Tata Omidu'!
Azi am ajuns cu Rares la dr. Marcu si ne-a pus diagnostic RINITA ALERGICA!!! Deci Rares nu e racit, ci doar alergic la inca nu se stie ce, f. posibil de la Campulung. De fiecare data l-am adus de acolo plin de muci si cu tuse, fara sa faca febra, fara rosu in gat. Am inceput tratament cu Aerius si Luivac, un vaccin imunostimulator.
Pt. ca am ajuns la Medlife i-am facut si un set complet de analize, dar rezultatele le vom sti sapt. viitoare. Rares a fost incredibil de cuminte cand i s-a luat sange din vena. Nu a zis nici car si se uita f. linistit cum se scurgea sangele in eprubete. Am fost tare mandra de el, mai ales ca e pt. prima oara, iar inaintea lui erau niste copilasi care au urlat ingrozitor, dragutii. Rares se si speriase de plansul lor si ma ruga sa mergem acasa. E baiat mare si intelegator!!!

Pupici si sanatate multa tuturor bolnaviorilor .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_risnov

Buna fetele si Tata Omidu'!

ad_risnov – saru’mana !
Pentru ca esti o dulce, am sa iti spun asa: Rares cel nazdravan NU are rinita alergica ! Doamne ajuta – are doar / ma rog, avea doar o infectie bacteriana, colectata ca un adevarat smecherel ce este......

De ce nu are rosu in gat ?
Pentru ca asa reactioneaza organismul lui, cu raspuns rapid bronsic, cum sa spun ? Aproape reflex.

E buna stimularea ce o primeste, dar, daca mai este in vacanta, sa ia cu el si sa foloseasca la primii muci in cantitate mai mare (chiar si aposi) Tusimun 2x1 lingurite / zi plus Faringosept de supt dupa mese sau Strepsils tot asa – ce ii place mai mult.

Nici mierea de albine nu e de aruncat, cu suc de lamaie , luata zilnic, chiar ca limonada, de ce nu ?

Iar dupa tratamentul acesta greu, rinita alergica (care nici nu este de fapt) va fi doar o amintire......

Roxana_G – nu am uitat-o pe Alex dar nu ti-am spus nimik, caci trebuie sa cuget un pic – micuta are polipi si vreau sa gasesc ceva simplu si util si pentru ea in zona.... doar pana in toamna trebuie sa ii arate orl-istului ca nu mai are nevoie de operatie..... uf, cum vreau eu sa ii las eu fara paine pe confrati !

Gata kopii frumosi – merg sa fac !
Sa cresteti mari !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Roxana_G, am revenit ....

Hm, ce interesant. Stand si gandindu-ma la vremurile de mult apuse, parca am mai spus pe vremuri un tratament contra hiperreactivitatii imunitare...... ceva cu propolis si polen......

Daca il mai ai, uita-l !
In stadiul actual nu mai este folositor.

Si atunci, ce sa-i dam chispotelului mic ? Ceva bun de tot:
1. Muguri de pin !
Sirop de muguri de pin – gasesti sirop facut de Favisan de exemplu – care trebuie luat o lingurita dimineata si una seara (e destul desi prospectul spune 3x1 lingurite / zi) zilnic 8 saptamani apoi 4 saptamani pauza si se reia..... sau ulei esential de muguri de pin 2 picaturi / zi luat zilnic 4 saptamani, pauza 4 saptamani si se reia.....

Sincer, eu iti recomand mai bine siropul pentru ca este mai bine acceptat de ingerasi. Se tine in gura cat mai mult si se plimba in gura apoi se clateste, 2x1 lingurite pe zi cum am spus mai sus.

2. Gutuie !
In mod optim ar fi sa ai ceva gutui iar Alex sa manance 3x1 felii / zi (deci o gutuie la 2 zile) rontaind bine si mestecand cat mai mult timp felia respectiva ca sucul ei + saliva sa stea cat mai mult pe zona faringelui.

Cum nu sunt gutui acum in zona, va trebui sa inlocuiesti cu gem de gutui, 2 lingurite / zi zilnic, 8 saptamani da, apoi 8 saptamani pauza si se reia. NU se ia concomitent cu mugurii de pin – trebuie un interval intre de 2 ore minim !!!

3. Afine !
Cand o sa apara, afine proaspete 3 lingurite / zi, zilnic long time (se poate lua fara pauza). Cum nu sunt acum pe piata, tot gem de afine – 2x1 lingurite / zi, tot zilnic, dar la interval de 3 ore fata de celelalte produse !!!

Indiferent care sunt produsele administrate, explica-i sa tina cat mai mult in gurita aceste produse – siropul sau fructele sau gemul..... ca sa aibă contact local cat mai lung cu polipii.....

Recomadare speciala: inainte de a lua orice, gandacelul sa spuna ca ia o inghititura de Sanatate ! Exemplu: „Acum Alex ia o portie de Sanatate sa se faca bine fetita !”

Suplimentar, dimineata si seara mami si tati sa dea cate un pusi pe gat la fetita ca sa se faca bine.....

Cam atat ar fi !
Sanatate tuturor !

Sa cresteti mari si cuminti !

Adrian
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

'neatza

sanatate la bolnaviori, las ca trec ele toate.

Matei in primavara asta a facut si a doua pneumonie, a trecut, acum e ok. noi nu ne linistim, tot alergam prin ploaie si prin vint.

tata omidu, esti super, numai cind citesti mesajele tale parca iti trec toate instant.

Tania, ai doua fete cucuiete tare, desemnele Andutei sint super, ai noroc e si talentata si matematiciana, draga de ea.

Monica, bafta multa.

aaaa, si noi ne facem planuri de vacanta, dar parca vad ca iar se incurca una-alta si iar aterizam cine stie pe unde vreo 4-5 zile.
numai ca anul asta mort-copt vrem sa ducem cupilu la mare. vara trecuta n-am fost si parca zic eu ca n-a fost bine

va pupam, s-aveti un weekend super

Mergi la inceput