Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

DARAEL, deci polipii pot raman la locul lor. Sper ca nu e ceva mai rau...

CRISTINA, Clara sta si doarme cu gura deschisa de cand s-a nascut. Atata ca nu facea complicatii la raceli sau infectii si atunci pediatra a zis s-o lasam in pace. Dar mai nou e tot timpul cu nasul plin si ma supara ca nu-i trece.

RAMONA, si noi folosim "batista bebelusului", cateodata de buna voie, alteori cu scandal, si e foarte utila (in conditiile in care Clara nu-si sufla nasul).

BULI, !

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la noi merge cu mucii animaleleor pentru ca noi ne imaginam tot felul de kestii: ca luam flori din carti si facem un buchet, ca vedem un ciine alb pe geam, desi e clar ca nu-i, ca luam caluti din carti si ii ducem incet-incet fara sa-i zdruncinam in patut la Matei .... si multe, multe altele.
asa ca, sa ne imaginam ca animalele au muci nu-i chiar nici o greutate
nu stiu daca treaba asta cu imaginatul e buna sau nu, oricum ne jucam asa, e clar ca Matei stie ca-i joaca si se amuza grozav.

ah, v-am spus ca saptamina trecuta a zis ca-l cheama Parpangel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Ha ha ha, auzi, Parpangel!

Si Arturicii au inceput sa inventeze nume, cantece si cuvinte.
Intr-o seara, Philip zicea ca il cheama Habon si ca pe Yann il cheama Gatan. Habar nu am de unde au scos-o!

Cu jocurile imaginare stam bine de tot. De la caini care aselenizeaza pe soare pana la mers la piata sa cumpere te miri ce.
Aseara atipisera apoi s-a auzit un caine afara ca era deschis geamul.Au sarit in fund amandoi si au inceput sa imi explice de ce latra cainele, ce culoare are si cum cainele respectiv, pe care doar il auzim - au tinut sa precizeze-, ii spune lui Blue (catelul nepotului meu) o poveste ca sa adoarma mai usor....

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!
Azi vin cu noutati despre analizele lui Rares, care are in nasuc pneumococ (streptococ pneumoniae, parca). Deci totul era o infectie bacteriana (DARAEL sa traiasca), iar tratamentul este ca vreme de 5 zile sa-i pun in nasuc niste picaturi cu un antibiotic la care streptococul este sensibil (pt. ca i-am facut si antibiograma). In continuare ii dau Luivac si nasul tr. curata f.f. bine.
Sper ca in curand sa scapam de beleaua asta...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna, buna!!!

Off..Adriana, imi pare rau sa aud ca Rares are problemutze! Ciudat, citeam in divese locuri ca cica copii mici nu fac streptococ...aiurea!!! Ca si cand ar avea "filtru" pentru anumite tipuri de infectii bacteriene! CRed ca si cu Maysa trebuie sa fac niste analize, asha cum i-ai facut tu lui Rares...nu mai terminam odata cu mucisorii si tusea productiva...si a facut deja in decurs de 6 saptamani urm "tratamente": o saptamana Biseptol-pauza; o saptamana amoxicilina-pauza; o saptamana amoxiclav-pauza pana acum...
Si astea toate la sfatul medicului pediatru, apoi ORL-ist...si concluzie finala inainte de tura de Amoxiclav, ca are polipi si ar trebui sa-i scoatem...
Aceeasi situatie (banuiesc) ca a Roxanei cu Alexandra...
O mamica de pe forum m-a indrumat la Dr. Albu de la Pol Eforie...stiti ceva de el? M-as duce la el...

Buli, e super frumos sa va puneti iamginatia la contributie...si Maysa fabuleaza...si uneori ma si mir de unde le scoate...insa cu anumite lucruri pur si simplu n-o pacalesc...e fata mare doar...M-ai facut sa rad cu Parpangel...

Ioana...cool numne si-au "tras" Arturicii!!!
Sa se fi insipart din ceva desene animate???

Maysa stie multe personaje...sunt nume pe care ea le stie super bine...pe cand eu le "stalcesc" inca...Deh...daca n-am "scoala" ei...

Darael, pe unde "ratacesti" acum???

Pupici multi, sa aveti o zi minunata!

Ramona (sapt. 21)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Fetelor, va citesc de mult timp, dar nu am avut curaj sa intru in discutiile voastre.
Adriana, spune-mi te rog, lui Rares i-au luat probe din nasuc sau din gat? Si fetita mea in varsta de 2 ani, are de cateva luni (cu pauze scurte de cate o saptamana) nasucul mereu cu secretii galbui.Pana acum i-am dat de cateva ori amoxicilina(fara efect)si apoi augmentin si acum iar are probleme cu nasucul. Doctorita ne-a trimis sa facem maine un exudat faringian si sper sa sa depisteze cauza acestei sensibilitati.

la mamici si la puiuti
Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

In primul rand sanatate la copilasi!
Am intrat sa va spun ca ma simt mai bine (am avut cateva greturi) nu-mi mai este chiar asa de somn, incetul cu incetul intru in ritm normal. Robert este un smecher, vorbeste tot mai bine, e un copil independent care stie ce vrea. Este foarte prietenos si se bucura mult cand e impreuna cu copii. Sa speram ca se va bucura si ca va avea companie (i-am spus eu ca mami are in burtica un bb, dar rade). Nu vrea sa invete poezii sau cantecele , dar nu-l stresez. Eu nu prea ies cu el afara pentru ca abia ii fac fata la alergat, dar are grija Cuki (tatal meu) si Geta (mama) sa-si faca iesirile. E mai greu sa-l fac sa priceapa ca nu pot sa-l ridic in brate. Sunt momente in care vrea neaparat la mine, chiar daca se ofera alte persoane, el plange dupa mine.
Cam astea sunt ultimele informatii despre noi.
Va doresc o zi buna!
Pe maine, daca nu reusesc sa intru "La multi ani!" tuturor copilasilor.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ne mai tineti minte?!

N-am mai trecut de-o vesnicie pe-aici, dar de-abia de vreo saptamana am reusit si eu sa-mi mai fac timp de net, ca pana acum la munca il avea restrictionat (ma rog, puteam intra pe forum, dar riscam destul de mult) si nici acum nu s-a linistit prea mult situatia....da' am zis fie ce-o fi .

Cum n-am mai citit nimic din urma , o sa va povestim deocamdata cate ceva despre noi. Daria, cea mica, creste pe zi ce trece, face deja primii pasi de una singura (si asta de cateva saptamani bune), a-nceput sa vorbeasca in legea ei (doar primele silabe din cuvinte, "ca = catel", "ma = malina", "de = desene animate", etc) si intelege aproape tot ce-i spui, mai putin "nu e voie", pe care-l intelege cu siguranta, dar se face ca ploua . Iar Malina e deja domnisoara in toata regula (am scapat si de pampersi intr-un final ), are pretentii la haine cand o imbracam sa iesim afara, se plimba prin toata casa cu pantofi mei (numai cei cu toc, restul n-o intereseaza ), vorbeste mult si clar, stie mai multe cantecele si poezioare si este o mare alintatura! E ingrozitor de iubareata cu surioara ei, dar si cu ceilalti copii, pe care-i pupa si-i ia in brate de fug saracii disperati care-n contro .
Iar noi, cei mari, am reusit intr-un final sa ne luam casa (ma rog, apartament, ca pentru casa n-am avut suficienti bani, oricum, si-asa o sa platim la credite 20 de ani de-acum incolo) si abia astept sa se elibereze (intr-o saptamana maxim va fi goala) ca sa ne apucam s-o amenajam. Am rezistat 3 ani cu chirie si acum nu mai am rabdare 2 luni .

Cam astea ar fi pe scurt noutatile de la noi, acum am fugit sa mai bag ochiul prin albumele voastre ca tare mult a trecut de cand nu i-am mai vazut pe dragalasii poznasi la fata!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Intr-adevar, LA MULTI ANI! tuturor poznasilor si parintilor (care tot copii sunt!)

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Asteptam si

Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mikky, bine ai revenit. M-am uitat pe pozele vostre, ati fost deja la mare anul acesta? Ai niste fetetare dragalase!!! Si ce amica, ce mare s-a facut...
Eu sunt moarta de oboseala, imi vine sa dorm pe tastatura la birou, dar trebuie sa rezist, cand vad ca mai am inca 1 ora jumate, imi vine sa Nu reusesc sa-mi mai revin cu somnul, ma culc tarziu si ma trezesc devreme,am o tona de treburi d efacut si la serviciu si acasa si la facultate iar pe deasupra si Albert care nu ma lasa sa fac nimic. M-as duce acasa sa dorm, dar cine sa ma lase.....Eiii, m-am apucat sa ma plang acum, e d evina oboseala.
In rest, suntem bine, sanatosi, Albert e un mare dragalas si smeker ca si ai vostri, de altfel.
Astept cu mare nerabdare luna august, abia atunci pot pleca in concediu, sper sa reusesc .
Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput