Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Vad ca am picat pe pagina 2 asa ca hai sa salvez situatia.
Inca o data va multumesc tuturor pt felicitari si va doresc multa sanatate si copilasi frumosi si sanatosi.
Gabi imi pare rau pt pierderea ta si sunt alaturi de tine cu tot sufletul,si eu am suferit o pierdere in familie acum 3 saptamani numai ca la noi era un final previzibil.Durerea insa ramane aceiasi.
Adresa este Sos.Alexandriei 214 si daca aveti nevoie de ceva va astept cu drag.
Va doresc vacanta placuta celor care plecati in concediu.
O zi frumoasa tuturor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Tatiana, am vazut filmuletele si pozele...Doamne ce frumosi si mari au crescut baietii si ce domnisorica s-a facut Clara...Pare mai maricica decat varsta...M-ai innebunit cu torturile tale... cu prima ocazie cand vin in Cluj.....miam-miam....cred ca asta o sa vreau....pupici la puterea a treia!

Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Si eu vreau sa transmit pupici multi celor 3 comori ale Tatianei, suunt niste frumosi cu totii iar cei doi pitici sunt de-a dreptul mortali... sa-i papi nu alta! Ce mari au crescut iar Clara, probabil si fiind alaturi de ei, pare domnisoara in toata regula!

Tania,frumos ti-ai aranjat apartamentul iar mobila de dormitor e chiar reusita. Felicitari! Si noi am facut cate ceva prin apartament dar de mobila nu am prea mai avut bani... alta data!

Si sa nu uit de Bibi care e superba, blonda si creatza ca mami, asa e?
Am mai vrut sa te intreb si alta data, am vazut ca tot are caciulitza pe cap, aveti deschis aerul conditionat sau asa e obisnuita?

Ma apuc de treaba acum, sunt la serviciu si timp mai liber la mine nu prea e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

TANIA, va asteptam cu mare drag la Cluj!!! Si cu un tort buuun cu fructe! M-am uitat si la pozele voastre si m-a cuprins melancolia dupa vremurile in care hoinaream in doi prin tara si dormeam pe unde ne apuca noaptea. Acum 4 ani am facut si noi turul Moldovei si mi-a placut foarte-foarte mult!!! Acum asteptam sa creasca puiutii sa hoinarim toti 5! Bibi e o frumusete, ca un ingeras! Felicitari Andutei pentru premiul intai! Iar tu arati tare-tare bine!!! Clara e destul de inalta pentru varsta ei, lumea de pe strada ii da mai mult de 3 ani.

HELEN, mersi mult! Stii vorba aceea, cand sunt mici, iti vine sa-i mananci, iar cand au crescut, iti pare rau ca nu i-ai mancat Multi !

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

[size=2] GABI - Sincere condoleante si D-zeu sa-l odihneasca in pace! [size=2]

Hellen, incearca sa-i dai lui Cosmin niste IMUNOGRIP JUNIOR si poate nu o sa raceasca asa usor cand v-a merge la gradi in septembrie.

Andra , felicitari pentru sarcina . Multa putere si rabdare.Felicitari!

Vacanta placuta celor care sunteti in concediu!

Noi inca in timpul somnului inca nu am reusit sa scapam de pampers , dar avem o realizare ca cerem sa facem kk la olita. Adevarul e ca mai avem si mici "accidente" dar cred ca timpul le va rezolva pe toate.
Din 4 sept. mergem la gradi , sper doar sa nu nasc pana atunci sa nu aibe impresia Dragos ca pe el il trimit de acasa si eu voi sta acasa cu bb.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Tatiana,ca tot veni vorba de excursii la Cluj,noi chiar venim din 23-24 august!Mai ai tort si pentru noi?...Glumesc,(suntem in cure de slabire)te intreb insa daca ai idee cum e in statiunea Baisoara?!Fiind din zona ma gandesc ca poate stii ceva:e curat?e liniste?hotelul Alpin iti spune ceva?!Mersi mult!

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata tuturor !!!

Multe vesti frumoase si altele mai putin placuta - Gabi sincere condoleante.

Ramona, Andra felicitari pentru bebei - Ramona ieri am vazut-o pe Maysa la Favorit cu tati ei- este tare mare si frumoasa !!! Tu cum te simti? Cand ai DPN-ul? Unde o sa nasti? Pe Maysa ai nascut-o la Filantropia nu, ptr ca era Universitarul inchis ?

Noi suntem bine, sanatasi, voinici - Matei a inceput sa vorbeasca si el pe limba lui dar mai avem multe de recuperat insa am scapat de scutece si ziua si noaptea .

Andrei se pregateste de scoala si este f incantat de idee - cred ca nu stie ce inseamna ...

Va pup si va imbratisez pe toate si pe toti prichindeii vostrii mici si mari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Andra si Cristiana ,multumesc pt urari si va doresc numai bine!
Noi suntem bine cu totii,astazi am fost sa-mi fac analizele si luni iau rezultatul.
Maria e o nebunica si toata ziulica nu stie cu ce sa ne mai terorizeze.
Robert mai face si el pe nebunu' ca deh e si el copil.
Am stat cateva zile acasa si am simtit ca imi iau campii ,ma plictisesc.
Maria pare mai slabuta fata de ceilalti copii asta cu toate ca manca f bine si e sanatosa.Mamici de fetite si ale voastre printese sunt asa gingase?
Va pup si va doresc o zi minunata!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Noi astazi plecam in concediu. O saptamana la mare si una la munte, asa ca va pupam si va povestim peripetiile la intoarcere.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna seara! Ne inscriem si noi in clubul copilasilor fara pampers. Nu mai folosim deloc nici noaptea. Robert ne spune cand vrea sa faca kk si pipi. Ne bucuram ca a fost destul de usor.
Astazi am aflat ca voi avea o fetita si ma bucur foarte tare. Robert pupa burta si spune ca bb doarme. In rest suntem sanatosi si foarte ocupati.
Sper sa reusesc sa intru mai des dar sunt destul de obosita cand vin de la servici si nu am rabdare de calculator.
Va salut pe toate mamicile si toti piticii!
Va pup!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput