Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 27
ralualexandrei spune:
Bine v-am regasit dupa o lunga absenta motivata de faptul ca am reusit sa-mi implinesc visul de a-mi deschide un magazin asa cum imi doream.Programul a fost draconic asfel incat seara cand ajungeam acasa nu stiam pe ce sa pun mana mai intai.Ajungeam in pat la 1 sau 2 dimineata si dupa cateva ore de somn o luam de la capat.
Maria e o mandrete de fata frumoasa insa tare neastamparata ,iar Robert ,un barbatel in miniatura.Si acum surprizaaaa:sunt din nou insarcinata,a fost un soc la inceput insa acum suntem tare fericiti.
Asa ca voi fi iarasi mamica prin martie anul viitor.
Acum ma pun pe recuperat franturi din viata voastra,ce ati mai facut voi si copilasii vostri,am multe de citit.
Va doresc sanatate si fericire.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
aramona spune:
Concediu placut fetelor care pleaca! Sa aveti parte de vreme buna si cat mai multa distratie!!!
Andra (Ralualexandrei), felicitari din inima!
Bravo!!!! Va fi greu insa merita!!!
Pupicei, mai am treaba si azi fug s-o iau pe Maysa de la cresa, ca e zi scurta...
Ramona (sapt. 30, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Andra28 spune:
Andra, felicitari si trebuie sa recunoastem ca esti cea mai curajoasa dintre noi!!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina frumoasa, fara probleme. abia asteptam sa ne spui cum e cu trei minunatii!!!
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
ad_risnov spune:
Wow, ce de lume noua
!!!
Andra, bine ai revenit! Si ce vesteeeeeeeeeee
! Te admir, sincer! Eu ma tem si de al doilea
... Sanatate multa si un bb sanatos si mancacios.
Unde ai magazinul de hainute? Poate ne facem aprovizionarea pt. toamna de acolo.
Ramona, ce mai face Allen? Dar Maysa e ok acum? Pupici.
Helen spune:
FELICTARI din tot sufletul Andra!
Eu gandesc ca si Adriana, ma bucur asa de mult cand aud ca una din voi este insarcinata, parca sunt chiar si putin invidioasa ca mai aveti sau veti avea inca o comoara dar eu nu ma vad inca in stare... ptr al doilea copil, ca de al treilea nici nu se pune problema! Sper totusi ca o sa mai am inca un copil chair daca peste vre-o 3 ani cel mai devreme (unde mai pui ca mai sunt si batrana
! Sunteti super curajoase fetelor!
ralualexandrei spune:
Va multumesc tuturor pt felicitari si incurajari.Ma simt asa bine ca pot vorbi cu voi din nou.
Draga Adriana pana la urma mi-am deschis magazin cu materiale de constructii,in special instalatii sanitare ,asa ca am avut multe de invatat fiindca nu prea stiam cu ce se mananca ,acum insa totul merge bine dar necesita mult efort.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
gabiarama spune:
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si de familia mea !
Durerea din suflet e imensa si mai rau e ca nu prea am cu cine sa discut si sa ma descarc .Pe parinti trebuie sa ii incurajez ,celalalt frate se reintoarce la munca in Constanta ,sotul meu imi spune ca nu mai am ce sa mai fac, ca asa a fost sa fie ,de plins nici nu se pune problema atunci cind sunt cu copiii .E bine totusi ca am ocupatie , ca altfel eram toata ziua la cimitir .Inca il mai astept sa apara , sa deschida usa si sa ma intrebe "Ce ai de mincare,sor-mea?"
Ma gindesc ca D-zeu a fost nedrept chemindu-l la dinsul pe fratele meu atit de devreme , la doar 29 de ani , atunci cind abia incepuse sa isi faca planuri de a intemeia o familie .Ma gindesc daca e doar o intimplare faptul ca ultimile 2 luni le-a petrecut doar cu iubita lui ,ca inainte de a pleca din Iasi a venit sa isi ia la revedere , ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru ca voia sa se apuce de altceva impreuna cu prietena lui.Ma uit si la ultimele lui fotografii si ma gindesc din nou daca e doar o coincidenta ca ultima poza e facuta chiar cu citeva minute inainte de cumplitul accident ,se vede doar o mica parte din el , cu spatele ,cum se indrepta spre larg .
Imi aduc aminte de ceea ce mi-a povestit Ela ,prietena lui,cum ca era atit de bucuros si fericit in acea zi( tocmai venisera la ei niste prieteni sa isi petreaca concediul ),ca marea a fost atit de agitata simbata ,desi a fost atit de calma pina atunci ,iar duminica se linistise iar .
Ma gindesc ce o fi simtit el in acele clipe , ce o fi simtit celalalt frate cind a fost anuntat sau atunci cind l-a vazut cum apa il adusese la mal .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
dadi_t spune:
Andra, felicitari pentru amandoua reusite din viata voastra!Sarcina usoara! Eu ... daca iti aduci aminte... n-am avut taria si nici curajul.... 

Gabi suntem alaturi de tine! Este de prisos sa te framanti cu gandurile astea acum. Din pacate pt el , dar din fericire pentru tine si familia ta....viata merge mai departe!
Celor ce mergeti la mare....soare din belsug si sejur reusit!
We placut tuturor!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
TatianaG spune:
Salutari si de la noi!
GABI, sincere condoleante! Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta tragedie!!!
ANDRA, felicitari pentru bebe din burtica si pentru magazinul tau! Esti o curajoasa! Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
ARAMONA, cum te simti? Ce face bebele din burtica? Pana cand mai mergi la servici?
Fetelor, ce va invidiez pe cele care aveti unde lasa copiii, la tara sau la curte. Din pacate ambele bunici stau la oras, la bloc, deci ar fi cam ca si acasa (mai rau, soacra mea nici n-ar iesi cu ei la plimbare).
Clara a "absolvit" cresa, din septembrie va merge la gradinita, tot la grupa de pitici. Acum e in vacanta, deci sunt cu cei trei copilasi toata ziua. Pentru "acomodare", a venit mama pentru o saptamana si tare mi-ar placea sa mai stea, doar ca nu poate. Sotul isi ia concediul peste doua saptamani, cand vrem sa mai facem cate ceva prin apartament (ce-a ramas restanta de cand ne-am mutat), iar din 1 sept mergem la Baile Bazna, e langa Medias, bai cu apa minerala, aproape de noi si cu multa liniste. Ne-am fi dorit s-ajungem la mare, dar acum nu ne lipseste galagia multimii, vrem liniste.
Clara e destul de cuminte (in afara faptului ca mai face crize de personalitate si de incapatanare) e ascultatoare, isi iubeste fratiorii. Se joaca foarte frumos cu baietii, stau jos pe patura, ii imparte jucarii, povesteste cu ei. KK face tot in pampers, nu vrea sa faca la olita, desi mi s-a laudat ca la gradi a facut cu d-na educatoare. Si-i mai pun scutec la somn. Am avut o perioada cand se trezea si noaptea sa se ceara la wc, zile la rand ramanea scutecul curat. Dar, dupa un drum la Satu Mare, cand n-a vrut sa faca pp la toaleta de la benzinarii sau in iarba, i-am pus pampers si de atunci iar face in scutec in timpul somnului.
Vorbeste multe, inventeaza povesti de uneori ne uitam cu sotul unul la altul si cu greu ne abtinem sa nu izbucnim in ras.
Va doresc concedii placute, s-aveti vreme buna si sa va bucurati de fiecare clipa de odihna!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
anda141 spune:
Gabi, te inteleg perfect, dar nu te mai framanta cu astfel de ganduri. Bine ca a murit fericit, asta e important. Te pup si mult curaj, mergem inainte!!!
Andra, felicitari!!!!! De 2 ori si pentru bebe si pentru afacere!!! Sa aveti mult succes!!! Sa ne dai adresa, poate avem nevoie de ceva, sa cumparam de la voi.
Noi plecam duminica dimineata la munte pentru o saptamana. Sper sa avem vreme frumoasa si abia astept sa ne relaxam cu totii faca sa mai fim stresati de timp si alte griji.
Va pupam si concedii placute in continuare!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert