Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara si de la noi!
Gabi,sincere pareri de rau !Doar Dumnezeu stie ce-i in sufletul tau!Greu!
Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata dragalashelor!

Mi-e un doooooooooooooooor de Rares de nu mai pot... Aseara ma apucase depresia. Imi venea sa ma urc in masina si sa ma duc la Campulung. Of, ce rau e fara el! Si cand il aud la telefon simt ca ma topesc.

Tania, am gasit apartament in Constanta: la o statie de autobuz de Mamaia, doua camere. Vor merge cu noi inca o familie de prieteni cu un baietel de doi ani. Sper sa fie ok si sa ne intelegem impreuna o saptamana. Sunt curioasa cum se va impacaRares cu Mihai atatea zile.
Astept pe PM telefonul tau mobil, ca nu stiu daca-l mai am. Trebuie sa ne vedem neaparat!

Helen, bine ati revenit! Imi pare rau ca ai asemena probleme cu soacra. Cred ca trebuie sa inveti sa nu le mai pui la suflet. Nici pozitia sotului nu e una comoda pt. ca e intre tine si ea... E tare delicata situatia.

O zi frumoasa tututor!

Mergi la inceput

Buna dimineata!eu sunt un pic singura...Edi e la mama,a ramas de ieri,am avut noi un drum de facut si cand ziceam ca dorm si eu bine mersi pana la 10 ca-i concediu...ma trezii de la 6,ca niciodata!si acu bantui...iar pe-aici vad ca-i asa de linste...toata lumea face sforr-sforr sau se plimba:la mare,la munte!Prin urmare va salut,va urez din suflet vacanta placuta si cat mai mult soare!
Dalia si Edi

Mergi la inceput

Aaaa!sa va spun ce baiat grijuliu am:aseara am sunat la mama sa vad ce face,daca se-nteleg si bineiteles am vorbit si cu el care stia ca mami si tati sunt la serviciu:,,Ce faci mami?mai ai multa tleaba ?afala e noapte,nu vii sa dolmim?!".
In alta ordine,in oras a venit balciul(in fiecare an de sf.Marie vin comediile si cu ele ,,circul")dar de fiecare data nu ne putem abtine si mergem sa vedem :anu'asta ce-o mai fi nou?!Acum l-am putut lua si pe pui,a fost super incantat:s-a dat singur in calusei,intr-un trenulet,cu mine in elicopter,cu tati in masinute...o inantare pentru el!I-am luat o pusca ,o sabie..si le-a ales singur(jucariile cele mai zgomotoase si mai luminoase),a ezitat intre un robotel si pusca...iar cand am ajuns acasa:Mami,cand mai melgem?-de ce pitic,ti-a placut?-Pai...(ezita)a lamas lobotelu acolo,singul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

il stiti pe Ghita?
http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Este superbaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Yupiiiiiiiiiiiii!!!
Numai maine nu-i poimaine cand ne vom duce dupa Rares!!!

Azi am umblat ca zapacita sa-i fac copilului un tricou imprimat cu Nemo, preferatul lui. A iesit super! Abia astept sa vad ce fetisoara va face.

Azi am gasit la Carrefour o carte foarte interesanta si folositoare pt. parinti: Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres), Ed. Humanitas, colectia Humanitas Practic. Eu deja citesc la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Upiiiiiiiii si noi ca plecam azi la mare!

Concediu placut la toata lumea!!!!!!!!!!!!

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ehe, layla, va dorim zile insorite la mare!

Noi abia pe 11 august plecam la mare. Avem bilete la Olimp.Abia astept, simt ca nu mai am rabdare!!!!!!
Astazi plecam la socrii, pe langa Valenii de Munte. oricum, tot e aer curat si ceva mai racoare decat in Bucuresti!!

pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Adriana,suna interesant titlul cartii, o sa o caut si eu.
Dar ma gandesc ca ea ar trebui citita de parinti si mai ales de bunici, care au o mare contributie in alintarea piticilor.

De fapt la noi, bunicii zic ca noi il alintam, iar noi zicem ca ei il alinta. Concluzia: cred ca toata lumea il alinta!!!!

Andra,mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput