Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, imi pare foarte rau, sincere condoleante :(
daca pot sa te ajut cu ceva spune-mi numaidecit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Suntem si noi alaturi de tine, Gabi. Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!

Am sosit si noi din concediu, vineri seara, plecati fiind de pe 7 iulie. Am fost la Ramnicu Valcea, la parintii mei. Este un oras minunat, aer curat, oameni civilizati si amabili, plin de flori, politie comunitara la datorie intotdeauna (si chiar cu spirit de initiativa) etc. Ne-am plimbat prin toate statiunile - Olanesti (care m-a fermecat), Govora, Calimanesti, Cozia, Horezu Ocnele Mari etc. Alex a fost super incantat (ne laudam si noi - nu mai punem pampers noaptea de cand am plecat, de 3 sapt., si facem la wc, ca ne-am uitat olita la Valcea). A fost intors cu cheia, s-a bronzat, parca a mai crescut, vorbim mai multe si mai bine si ma seaca de energie. Am avut si un mic incident: la strandul din Valcea Alex s-a rasturnat cu barcuta in bazinul de apa sarata. Va dati seama ce sperietura, nici nu mai vreau sa-mi amintesc. In fine, am trecut peste asta dar a ramas cu un pic de frica fata de bazin. Vom pune si noi poze in curand.
Ar mai fi multe lucruri interesante de povestit, dar m-a intristat ce am citit mai sus despre fratele lui Gabi.

Burtici, mamici si nazdravani, va dorim multa sanatate si Dumnezeu sa va apere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Lia70, ma bucur ca ati avut un concediu placut si ca v-a placut orasul! Mi-ar fi placut sa ne intalnim, am tot asteptat sa-mi spui cand ajungeti in Valcea! Poate data viitoare!
Imi pare rau ca ati avut parte de asa o sperietura la strand, bine ca nu s-a intamplat nimic!
Felicitari, Alex! Noi inca nu am scapat de pampersul de noapte, dar speram ca in scurt timp sa ne putem lauda si noi cu aceasta realizare!

Va pupam pe toti,

Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Sincere condoleante, Gabi!

Ne gandim la tine si speram sa gasesti puterea sa treci peste aceasta durere! Cuvintele sunt de prisos!

Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Amalia, cred ca vom veni cat de curand, din cauza ca in acest oras infect (putin spus!) nu se poate nici macar respira! Parcul Moghioros este mizerabil, ca si parculetele de pe langa blocul nostru. Am fost ieri dimineata in Moghioros si imaginea este deplorabila. La fiecare colt de strada sunt mormane de gunoi, pe asfalt scuipati, iar eu imi stresez copilul cu tot felul de interdictii. Nu pot sa inteleg cum mai vor astia (alde Base, Tari & Co.) sa insiste ca vom intra in UE. Aberant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sincere condoleante, Gabi ! Dumnezeu sa-l ierte !
Ce se poate spune in aceste momente cand cuvintele sunt prea putine ?

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am uitat sa va spun ca Albert s-a comportat destul de bine dupa vaccin, a marait el putin vineri ca are buba, dar mai mult de alintat. Noaptea a facut un pic de febra si i-am dat 5 ml de Nurofen, dar a dormit bine. Asta a fost tot. Acum tot zice ca i-a facut doctorul buba.
Ma bate la cap toata ziua sa mergem la munte. Vom pleca saptamana viitoare sau cealalta, inca nu ne-am hotarat, mai ne incurca o nunta pe 13 august.
Si eu abia astept sa plec sa ma mai relaxez si fizic si psihic.
Daca stiti vreo adresa de cazare la munte probata de voi, poate imi spuneti si mie. Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Salutari si de la noi ca nu am mai intrat de o suta de ani, vorba vine... dar am fost tare ocupati si fara net acasa un timp ca am avut pb cu pc-ul...

asa mai pe scurt:
- 1 luna si jum am zugravit apartamentul si am facut ceva renovari... nu cat ar fi trebuit dar oricum e mai bine (avem ap cu 3 cam dar e cam mic ca suprafatza)

- in perioada asta am stat cu totii la socrii si din nefericire concluzie clara: si dupa 10 ani de cand ne cunoastem sunt tot niste ,,nimicuri'' ca sa ma exprim civilizat, in ceea ce ma priveste, normal! Au stat cu Cosmin 1 an si jum aproape, timp in care au mai comentat dar nu mi-am dat seama in ce hal gandesc. Faza e ca il iubesc f mult pe copil, la modul egoist dar il iubesc, insa le e greu sa il tina pana la ora 18 seara cand terminam noi serviciul dar puteau sa spuna in fatza si vedeam ce facem, apoi eu sunt o ,,doamna'' ca m-am dus la serviciu de la 1 an si asta probabil numai ca sa fac parada modei pe acolo... si cate si mai cate ca nici scrisul nu suporta, scoatere de ochi la greu! A fost un calvar perioada asta, cu multe certuri si exprimari de toata jena... mai rau e ca sotul a fost oarecum neutru si nu mi se pare normal chiar daca sunt parintii lui...

- dar a trecut, ne-am mutat inapoi acasa, e ok acum (desi sotul are multe bile nu tocmai roz in ochii mei), am hotarat imediat (amandoi)sa-l dam pe Min la gradinita cu program prelungit, e la 5 min de blocul nostru ( am avut noroc ca am avut ,,pile'' la directoare ca altfel cine mi-l primea acum la spartul targului si inca la gradi, nu la cresa...) asa ca am scapat si de naveta cu taxiul la socrii!

- la grdi s-a acomodat imediat desi era un pic trist dimineatza cand plecam dar e ok. De mancat spun ca mananca, il mai si ajuta, oricum a facut mari progrese cu mancatul singur ptr ca acasa nu prea aveam sanse, plus ca mananca mult mai bine sau mai bine zis mult mai cu placere si am scapat de pasat papa, acolo se pare il stimuleaza f mult compania copiilor mai ales ca erau grupe unite pe timpul verii si erau copii mult mai mari, a invatzat imediat sa tina corect creionul in mana, ceea ce noi nu am resit sa-l invatam ptr ca nu vroia sa ne ia in seama... si etc... De dormit, doarme fara probleme, el oricum cu somnul e f cuminte, cere la wc, nu a facut niciodata pe el. Mi s-a spus ca cere chir prea des dar acasa nu o face ceea ce inseamna ca e doar un mod de a se baga in seama si de a i se acorda atentie numai lui, plus ca ii place la baie, acolo ca sunt WC-uri mici, pe masura lor si ghiuvete la fel si e f incantat! Il duc la ora 8 si il iau la ora 17 - limita maxima si ajung cam greu a.i. ramane mai mereu ultimul, dar e prieten cu toata lumea si s-a lipit imediat de femeile de acolo.

Gradinitza este de stat dar e chiar ok. Acum, o luna au pauza pana la 1 sept si iar trebuie sa il duc doua sapt la socrii care tot plang dupa el si se comporta de parca nimic nu s-a intamplat. Dar din 14 o sa intru in concediu, mergem la bunici la Sinaia si apoi as vrea macar cateva zile sa ajungem la Felix. Anul asta a picat mersul la mare ca sotul a trebuit sa-si ia deja concediul in iulie.. la noi ca la nimeni....!
Sigura problema: ce ma fac cand la toamna, iarna vor fi tot viroze si sigur se va imbolnavi usor la gradi.... cine sta cu el, eu nu pot lipsi de la serviciu, la soacramea ar fi culamea sa il duc doar cand e bolnav, o femeie disponibila ocazional inca nu am gasit, plus ca daca va raci f des cum am vazut ca se intampla in general copiilor la gradinitza....am pus-o.... asta chiar e un cerc vicios!

Altfel suntem bine, nu am avut probleme decat cu un rosu in gat acum vre-o doua luni inainte de a merge la gradi dar fara complicatii.

Sper sa intru si sa scriu mai des dar acum sa mai citesc din urma ca am ceva restantze !

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Iaca ne-am intors si noi de la botez si am reluat cu spor munca!

bebe mic,pe numele lui Serban Cristian- a fost destul de cumintel la biserica pana la un moment dat cand i s-a facut foame si nu mai era cale de intelegere cu el, mai ales ca preotul nu ne lasa sa-i dam nici macar ceai. Dar s-a potolit mititelul dupa ce a gasit o bucatica din mana mea, din care a supt cu infocare, pana mi-a lasat urme. Dragul de el..., mi-era asa mila de el...
In rest a fost un cuminte, dupa botez a dormit bustean, iar seara la baita nu a plans deloc, desi el de obicei plange la baie.
Petrecerea s-a tinut la umbra deasa unei bolti de vita, undeva in Baragan, dar arsita nu a fost asa puternica si ne-am smtit tare bine.

Alexandru a fost la tara in acest timp, nu a fost cu noi si ne e tare dor de el. dar chiar in momentele aste este pe drumul spre Bucuresti, asa ca, atunci cand voi ajunge acasa de la servici, il voi gasi acolo. Abia astept.Simt ca ma topesc de dorul lui.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ufff in primul rand SINCERE CONDOLEANTE GABI!

Andra sa va traiasca finutul!
Si mie imi este un dor de fimiu ....
Alex este suparat pe noi ca nu ne-am dus we. trecut sa-l vedem si nu vrea sa vorbeasca cu noi la tel. Cand aud :"vrei sa vorbesti cu mami"? si Alex: "NU"! imi vine sa

Helen bine ai revenit! Nu te mai stresa cu socrii. Si eu am avut anul trecut o "discutie in contradictoriu" cu soacra la care sotul a fost spectator si m-a afectat f. tare. Mi-a trebuit ceva timp sa-i dau dreptate ca a fost diplomat si nu s-a bagat. In fond si noi suntem mame de baieti .

Ramona???? Toate bune?

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput