Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 24
buli spune:
Tania, nu stiu cind pot sta pe net, eu mai mult noaptea intru ca ziua nu ma lasa Matei. poate mai bine pe mail? incerc sa te sun zilele urmatoare, sapt asta a fost chiar ca la nebuni 
Monica felicitari 
Andra, sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de finut 

dadi_t spune:
Anca-am reusit sa le pun pe album(pozele).Poti sa le iei de acolo.Daca nu reusesti imi spui si le trimit prin mail.
Pupici tuturor!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Emilly spune:
Buna fetelor,
va salut pe fuga 
ce ma bucur cind mai citesc cite ceva despre voi.Tania tare mi-e dor sa mai povestim...si cum a reusit Mav sa slabeasca asa mult?, vreau si eu dar ma cam satur de diete mai ales acum vara cind mai pui ceva pe gratarel si merge si cite o bericica rece.
Si noi suntem in vacanta si suntem mai mult pe drumuri decit acasa, dar de pe 7 august ne revenim cu picioarele pe pamint.
Sa o laud si eu pe Ilinca mea, noi purtam pampers doar la nani, in rest cere fata mamei sau uneori merge singura la olita si nici nu ma anunta apoi ce si cum a facut.Avem copilasi mari de dragalasi nu mai spun.
pupicei fetele si we fain va doresc!
Emilly cu gaza ei
ad_risnov spune:
'Neata!
Wow, lume noua: Emilly
!!! Iti jur ca zilele trecute m-am gandit la tine si la Anita din Cipru si ma intrebam de ce nu mai dati nici un semn de viata
.
Felicitari Ilincutzei
!!! Vacanta placuta in continuare!!!
Tania, noi venim la mare pe 8 augus, intr-o marti. Cred ca vom sta in Constanta, langa Delfinariu. Am gasit o oferta f. interesanta la o vila cu toate dotarile si e ok pretul. Luni trebuie sa fac rezervarea. Sper sa aibe camere libere.
Andra, sa va traiasca micul crestin
si sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc!!!
Monica, cum se mai simte Albert? Ai gasit oferta pt. Grecia?
Noi am intrat in curatenie generala cu casa, in lipsa de Rares. Zilele astea ne-am propus sa facem ordine in toate dulapurile, debaralele, etc. unde am inghesuit diverse lucruri, cele mai multe nefolositoare. Asa ca e revolutie!
Cu piticul vorbim zilnic la telefon si e tare incantat sa ne auda si sa ne povesteasca ce face la Campulung. Ii merge super si ma bucur ca in perioada asta de calduri insuportabile el sta bine merci la racoare si aer curat.
Duminica placuta tuturor!
ad_risnov spune:
Tania, Anca si Mav, v-am vazut in poze minunile

!!!
Ce poze frumoase si ce copii reusiti si dragalasi
! M-am delectat, efectiv...
Tania, cred ca a fost tare frumos in calatoria din N Moldovei. Anduta se vedea ca este tare incantata. Felicitari pt. premiul I
!!!
Emilly spune:
Adriana
pupicei si de la noi! spor la treaba.
de la Ilinca pentru Rares![]()
we fain fetele!
Emilly cu gaza ei
dadi_t spune:
Fetelor, din pacate vin cu o veste tare trista! Gabi Arama trece printr-un moment nefericit: i-a murit fratele innecat la mare! M-am gandit ca un cuvant , un gand bun... ar ajuta-o sa treaca peste cumplitul moment. Gabi, sincere condoleante! Ti-am lasat un PM! sper sa apuci sa-l citesti la timp....
Bianca-ti-am trimis un mail... mai vb!
Adriana, sarut-mana pentru aprecieri!Te asteptam cu mult soare...asta-ti garantez....am vazut prognoza!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
ad_risnov spune:

Doamne Dumnezeule, Gabi imi pare groaznic de rau! Nici nu am cuvinte...
Dumnezeu sa-l odihneasca pe fratele tau
!
Iti doresc multa putere!!!
mav spune:
Salutare!
Gabi.... Sincere condoleante! 
Stiu cat poate fi de greu... Alte cuvinte... sunt de prisos.......
Emilly, Tania este draguta ca de obicei, insa eu chiar nu am slabit, ci dimpotriva.... Cand m-am intalnit cu Tania si cu Anca, eram imbracata in negru si cu un fel de... taioras deschis la culoare deasupra. Probabil ca aratam bine, ca avusesem o zi buna!
Din pacate, desi nu mananc cine-stie-ce, nu am voianta sa tin regim si nici nu reusesc sa-mi gasesc timpul necesar sa ajung la sala... iar altfel... am conditia fizica a celor care muncesc la birou, stand pe scaun....
Am incercat si "remodelare corporala", la un salon de infrumusetare din Cta, dar... e "apa de ploaie" (si costa o caruta de bani si nu merita!), daca nu ai o dieta corespunzatoare si daca nu depui efort fizic.... parere personala!
Cred ca... totul depinde de atitudinea pe care o adopti, de voita personala si de... perseverenta.![]()
Tania, pls, trimite-mi si mie pe email pozele cu Sebi (cand ai timp)! Si felicitari pt Anduta!, ca n-am apucat sa va transmit (am tot zis c-o sa va sun....) 

Vic &
Sebi (04.02.2004)
anda141 spune:
Gabi, sincere condoleante!!! Imi pare nespuns de rau, e cumplit...dar trebuie sa fii tare !!! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert