Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 23
buli spune:
hello 
am revenit de la mare. a fost fain si ni s-a parut ca 8 zile nu ne-au ajuns.
apa calda, la Constanta n-au fost valuri mari, eu si tati am stat numai in mare, Matei mai deloc n-a intrat. l-am dus la acvariu si i-a placut grozav, cind isi aduce aminte striga "acvaiu" si "mare, mare"
ne-am vazut si cu fetele din Constanta (Alina
si Tania
)
Sebi e un dragutz si un zbintuit, iar Bianca o frumusete, zici ca-i din filme
o saptamina faina
ad_risnov spune:
Mai, mai, mai, ce liniste pe aici
.
Hai sa scap eu turma
!
De o saptamana ne putem si noi lauda ca Rares a inceput sa ne anunte cand il scapa pishu si kk
. I-a venit asa, dintr-o data... Si de atunci o tine tot asa. Doar cand doarme ii mai punem pampers si de regula face destul de mult in somn.
De we trecut este la Campulung si ii merge tare bine acolo. Toata ziua este afara, se da in leagan, face baie in piscina si se joaca cu fetita unor vecini, Ioana, care e cea mai buna prietena a lui. O sa-l lasam acolo si saptamana viitoare.
Eu m-am apucat serios de lucrat la referatele de la doctorat, dar in acelasi timp gust din plin aerul libertatii
.
Ramona, sanatate multa si putere sa le faci pe toate
!
anda141 spune:
Am terminat cu licenta, azi am avut sustinerea lucrarii, inca nu stiu nota dar cred ca 9 si ceva media. Nu im i vine sa cred ca am scapat de stres .

Acum ma ocup sa caut oferte de plecat in Grecia!!!
Adriana succes si tie la teze!!
Albert este la mine, nu a vrut sa mai stea la tara, asa ca am invatat cu el gramada, m-a ajutat sotul care a stat cu el mai mult. Nu mai face pe el nici noaptea, am ramas cu scutece nefolosite.
Va pup si vacante placute!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
amipreda spune:
Felicitari Monica!

Intr-adevar, trebuie sa sarbatoresti, daca nu cumva ai sarbatorit chiar ieri! Bafta sa gasasti ceva convenabil in legatura cu concediul in Grecia!
Felicitari si lui Rares! Ce mai, baiat mare, bun de insurat!
Adriana, spor la lucru!
Noi nu ne gandim la concediu, anul acesta cred ca vom sari peste. Speram ca la anul sa mergem si noi
, ca prea ne-ati facut pofta!
Pupici tuturor!
Amalia &
Maria
amipreda spune:
Felicitari Albert!
De fapt felicitari tuturor poznasilor, pentru ca sunt sigura ca toti fac in fiecare zi ceva pentru care trebuie felicitati!
Pupici,

Amalia &
Maria
Andra28 spune:
Buna dimineata, fetele!
Astazi plecam la Braila ptr ca maine botezam si ma ia groaza ca va fi tare aglomerat, dar...asta e!
Pe Alexandru am hotarat sa nu-l luam cu noi, a ramas la tara, ptr ca ar fi tare obositor pentru el si destul de stresant pentru noi, asa ca a ramas cu mama.
In rest, abia asteptam concediul care vine abia pe 11 august asa ca... mai avem ceva de munca.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Multumesc fetelor !!!!! CCe bine cand simt ca sunteti alaturi de mine!!
Astazi am fost la vaccin cu Albert, a plans cabd l-a intepat si atat deocamdata, dar am inteles ca mai tariu il doare si face febra, sper sa nu il doara prea tare.
Vroiam sa plecam la tara in week-end, dar cred ca nu vom mai pleca, mi-e sa nu se maraie pe acolo, plecam doar duminica.
Va pup, week-end placut la toata lumea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
dadi_t spune:
Salutici!
Anca-salutari si pupici din partea familiei Bundy!(Bugescu)
Si lasa ca nici cu Matei nu mi-e rusine...un adevarat cavaler...orice isi dorea Bianca, Matei nici nu cracnea...Era deja pe lista de pretendenti, dar acum a urcat in top!
Astept bip-uri de la tine! Incerc sa bag si in album poze, daca reusesc sa-mi fac timp.
Paradoxal , dar eu cu Mav( Alina) cred ca de juma' de an nu ne-am vazut. Frumoasa ca de obicei si a slabit mult. Ma bucur pentru tine Alina! Stiu ca te cam presa....problema! La cat mai multe kg pierdute!
Adriana, astept semne de viata cand ajungeti!
Monica-felicitari ! La puterea a 2-a si pt. Albert.
Andra, sa va traiasca crestinul! Sa fie sanatos si sa-i indrumati si ajutati pasii in viata!
Fetelor daca doriti sa ajungeti la mare in we asta... NU VA RECOMAND! E jale....Este anuntat un miting aviatic de mare anvergura cu participari internationale la Kogalniceanu....deci va fii......moarte de om pe autostrada spre Constanta!
WE placut!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

!