Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 22
firutza spune:
of,ne-am trezit si se vaita de piciorus!nu vrea sa mearga,spune ca-l doare...locul unde l=a intepat nici nu se mai vede...sper sa treaca repede!
firutza spune:
poze noi aicihttp://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552380727&security=dtXeSs
layla spune:
Salutare
Ce linisteeeeeeeeee! Se cunoaste ca toata lumea este in vacanta.
Eu plec azi iar la mare pentru weekend.
Roxana noi am plecat pe la 14.30 din Costinesti (nu era vreme de plaja) si am facut 2 ore numai pana in Constanta.
Cred ca si we asta va fi la fel de aglomerat.
Weekend placut la toata lumea!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Noi mergem totusi la mare la Neptun in weekend, plecam diseara la 9 si venim duminica seara probabil. Cred ca vom merge in Mamaia seara si plecam de acolo pe la 8-9 ca sa nu fie probleme de trafic.
Weekend placut tuturor.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andra28 spune:
Fetelor, azi de dimineata curgeau masinile catre mare, era blocaj pe pudul care trece peste ecluza de la Cernavoda. A trecut sora mea pe acolo, dar venea spre Bucuresti. asa ca sa va asteptati la mare aglomeratie la intoarcere.
Oricum, distractie placuta!!!
Noi plecam la Curtea de Arges in week-end.
Mai "vorbim" la intoarcere.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
DARAEL spune:
Indiferent unde sunteti in vacanta, va doresc sa va intoarceti cu bine, cu bateriile incarcate, cu poze multe si povestiri superbe, cu ingerasii sanatosi si plini de amintiri placute.......
Vacanta placuta tuturor
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Roxana_G spune:
Revenit, a fost super. Vreme bestiala si valuri uriase.
Nu a fost asa aglomerat, ce e drept am plecat vineri la 10 seara ca a ajuns tati tarziu. Iar de intors ne-am intors tot noaptea, la 10 jumatate am plecat din Neptun si am facut 3 ore. Cam obositor...dar merita.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
aramona spune:
Bine v-am gasit!
Mi-e somn...ma simt mare...lipsita de vlaga, de chef...
Maysa ma solicita foarte mult si nu intzelege ca eu nu mai sunt cea de dinainte...daca inainte adunam sprintzara dupa ea, acum ma "termina" dezordinea lasata in casa...efort prelungit si aplecari pot face insa cu riscul sa am contractii, asha ca mai bine ma menajez...
Plus caldurile astea...dar trec ele...peste o saptamana...doua...
Anul asta ne-am cam dat peste cap cu concediul...eu trebuie sa pregatesc om...sotzul si-a schimbat oarecum serviciul...asha ca amandoi ne-am dat vacantza din august peste cap...
Probabil din septembrie, cand intru in luna a noua, voi lua si CO si intru in prenatal...
Maysa are mucishori, mai tuseste, insa per ansamblu e OK, merge la cresa si e vioaie!
Va pupic, mai vorbim!
Ramona (sapt. 29, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
layla spune:
Salutare,
Noi am plecat vineri devreme si ne-am intors tot duminica seara.Obositor dar a meritat! Si in Costinesti au fost valuri uriase, eu oricum nu am intrat in apa din cauza urechii.
Weekendul asta cred ca iau o pauza cu marea ca m-a ajuns oboseala.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
aramona spune:
NEata!
MA bucur pentru voi ca reusiti sa plecati in concedii!
Sper ca la anul sa recuperez...
Tanjesc dupa mare, e locul care-mi place cel mai mult, muntele nu ma fascineaza...
Valuri, nisip, soare, pescarusi...anul asta ma hranesc cu amintiri...
VA pup...am cazut in galeata cu melancolie...
Ramona (sapt. 29, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"