Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, bine v-ati reinteors. Unde ati fost?? Din ce povestesti cred ca a fost super!!!
Eu sunt obosita moarta, Albert are o energie cat zece,adoarme foarte tarziu seara si atunci cu proteste.
va pup, week-end placut!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna Monica. Am fost in Cipru, in Ayia Napa. O sa mai mergem in august la Durau la munte, unde am fost si anul trecut.

De energie nu ma mir, si Alexandra ma stoarce. Acasa tot asa se culca tarziu, insa acolo era obosita si cerea la nani repede, desi acolo tare as mai fi stat si eu.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI RAMONA! (Ramonaa)
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi sufletului tau! Sarcina usoara in continuare!

Roxana, miam-miam......ce concediu fain. Sa va fie de bine si la mai multe si reusite concedii de felul acesta. Salonul cum merge???
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragelor,iaca ne-am intors si noi din week-end-ul petrecut la mare. sambata a fost frumos, am facut plaje, dar duminica a fost cer noros si frigulet.
Alexandru a fost foarte bucuros si s-a balacit cat a putut el de mult, s-a jucat in nisip si chiar aveam ceva scandal cand trebuia sa-l scoatem din apa.
Aseara chiar mi-a spus ca nu vrea sa mai faca baie in cada, ca mai bine ar fi sa faca in mare.Eh,... si concediul este inca departe, abia de pe 11 august avem biletul la mare. Sa speram ca apa va fi la fel de calda si ca vom prinde vreme buna, ca altfel, chiar nu stiu cum as putea sa-l conving ca apa e rece si nu trebuie sa intre.....

In alta ordine de idei, peste doua saptamani botez un baietel si am inceput sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar. Voi ati avut asemenea experiente? Ce ma puteti sfatui? Copilasul va avea aproape doua luni in ziua botezului.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare!

Am fost si noi la mare in weekend. Exceptand faptul ca la intoarcere am facut 7 ore pana la Bucuresti (2 ore numai pana in Constanta!) totul a fost ok!

Sambata a fost vreme frumoasa, eu nu am intrat in apa (din cauza urechii) insa Alex a fost super incantat. Fata de anul trecut (cand il luam cu mare scandal de pe plaja) acum ne zice singur cand vrea sa plecam acasa.

O saptamana excelenta tuturor!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Layla, la ce ora ati plecat de acolo? Vreau sa mergem si noi si nu stiu cum sa plecam duminica.

Andra, eu am deja doi finuti. Le-am luat hainute pentru botez si inca un rand de haine mai maricele, niste jucarele (adecvate varstei) si le-am dat bani sa isi aleaga un scaunel de masa (m-am gadit ca acesta va fi oricum necesar si poate ca e mai bine sa il aleaga ei decat noi). Ce am mai primit cadou noi la botez si a fost super utila, a fost o salteluta din aceea de la Chicco cu jucarele atarnate. Asa Alex s-a rasucit f devreme si a facut miscare, in plus castigam timp liber pentru ca se juca acolo singurica o multime (evident cu mine in incapere). Tot cam pe la 2 luni a primit-o si ea si am folosit-o la greu pana spre 9-10 luni.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor! Am aparut si noi de la tara deoarece s-a stricat vremea. Robert s-a simtit minunat dar eu am facut o criza de rinita alergica si afost destul de neplacut. Al meu baietel nu a progresat prea mult cu pampersul, ce sa facem suntem mai lenesi.
Tania multumesc de urare. Sambata in loc sa petrec am fost moale si cu batista pe baricade.
Astazi am fost la eco si totul e ok. Am un bb tare miscator. Ma simt mai bine si greturile sunt tot mai rare. Sunt in sapatamana 15.
Vacanta placuta in continuare tuturor!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Roxana, multumesc mult pentru ideea cu salteluta. Cred ca o sa o aplic.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna mamici!

Nu am mai scris de multisor dar am citit ce ati scris. Ce sa fac sunt cam puturoasa la scris.

Noi din pacate (sau din fericire)concediul de anul asta l-am saltat. Vorba Ramonei mult a fost putin a mai ramas . Acum sunt in sapt. 33 .

Felicitari celot care au scapat definitiv de scutec. Dragos nu vrea sa faca kk defel la olita. Cand are ocazia si are pampersul la fund (ca nu-l dau jos imediat ce se trezeste ) imi face figura.La amiaz l-am mai culcat si fara pampi dar nu realizeaza inca ca face pe el. Intr-o zi in timp ce dormea a descis ochii a intrebat cine a udat patul si s-a culcat la loc.
Ieri l-am inscris la gradi pe Dragos si o sa mearga incepand cu data de 1 sept.

Voi ce le-ati dat puiutilor pentru imunitate?

Ramona sper ca acum esti bine .

Ramonaa - sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

buna!am venit de la vaccinul de 2.6 ani!a fost un dulcel,ca de obicei!a plans doar la intepatura;nu i-a convenit ca l-a pus cu fundul in sus!acum a si uitat;ma intreaba doar de ce s-a uitat doamna doctor in gura lui!...baiatu'lu'mama !e concentrat momentan pe un ceas de la ,,minimartieni',cu casti!i-a luat tati un supliment de vitamine si minerale de la walmark si acolo a gasit surpriza-ceas!vad ca ii plac!(minimartienii)...in rest suntem bine,ne pregatim intens pt.plecat la mare,in august!de-abia asteptam.Edi mai ales:ne mai uitam la casetele de la mare de anul trecut si ii place -cand mergem iar la mare?-....cam atat!va pupam !va dorim concedii placute!si ...mai vorbim!

Dalia&Edi

Mergi la inceput