Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 20
anda141 spune:
Se vede ca sunteti in concediu...nu mai zice nimeni nimic. Cand va intoarceti sa ne povestiti si noua cum a fost. Eu deocamdata nu am ce sa va spun,maine il iau pe Albert acasa, ca nu mai poate de dorul nostru.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
dadi_t spune:
Salutare!
Am aparut in sfarsit la vedere...Din pacate nu am reusit sa va spun ca plec in concediu, deoarece chiar cu o saptamana inainte de a pleca mi-a cazut netul. S-au facut niste lucrari de izolatie pe bloc si nemernicii au turnat bitumum peste cablajul intregului bloc. Costin era inca la Brasov asa ca....am suferit la greu fara net...
Am fost plecati 10 zile si am reusit dupa 11 ani in sfarsit sa facem nordul Moldovei, de fapt majoritatea manastirilor din zona. A fost superb. N-am crezut niciodata ca zona Bucovinei este asa frumoasa. Bate de departe Valea Prahovei. Am vizitat in ordine: cetatea Neamt, Mst. Neamt, Casa memoriala a lui Ion Creanga, Conacul lui Vasile Alecsandri, Mst. Varatec, Mst.Humor, Mst.Voronet, Mst.Agapia, Mst.Moldovita, Mst.Sucevita, Mst.Sihla Noua, Mst.Putna, fabrica de ceramica de la Marginea, Mst. Bogdana (Radauti) si Mst. Dragomirna. Dintre toate m-au impresionat in mod deosebit( n-as putea spune ce anume): Mst.Agapia, Mst.Putna si Mst.Dragomirna. O noapte am dormit la Pensiunea Orhideea (Gura Humorului) de care ne-am indragostit si la care, cu prima ocazie vom petrece un sejur mai lung. Am luat o multime de maruntisuri: oua pictate manual de maicute, boluri de ceramica si vaze, multe iconite, picturi pe pietre de rau ...etc.
In acest periplu am luat-o doar pe Anduta, care a fost super incantata si ne-a induiosat cu multumirile ei. < Multumesc mami si tati pentru surpriza pe care mi-ati facut-o! A fost minunat. O sa am o gramada de povestit la scoala....>
Roxana, multa sanatete mamei, sa auzim vesti bune!
Adriana, sper sa ne vedem la ochisori daca ajungi prin C-ta!
Ioana, imi pare tare rau pt. chestia aia....m-au incurcat rau de tot meseriasii si nici de telefon nu mi-a ars...data viiitoare???? 
Ramona, <Slava Domnului> n-am mai avut nici o problema cu Bibi (aproape 3 luni), de cand sta cu bona. Ca si Mav am achizitionat batista bebelusului, dar nu i-am facut safteaua....nici nu-mi doresc!
Maysei si lui Allen -virtual...
Anca, ai rezolvat ceva cu cazarea?Daca nu....incerc sa aflu...
Gabi, sunteti o familie tare frumoasa.....m-am delectat azi cu pozele de la mare....
Layla, bine ca s-a rezolvat...sanatate maxima!
Eu visez inca la ....munte....ce paradox...ce-i care stau la mare nu prea iubesc marea....
Sanatate multa puiutilor!
O zi buna tuturor!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
aramona spune:
quote:
Originally posted by mav
Dar, draga mea, de ce m-ai luat cu "d-ta"? Sunt mai tanara decat tine (luna asta implinesc 28). Nu ma mai tii minte? Acum un timp, am scris destul de mult si eu, pe aici....
Pupici!Vic &
Sebi (04.02.2004)

Lol..........
Vorbeam de doctorita (si m-am gandit eu sa prescurtez...si na ce-a iesit!!!)
Normal ca ne stim...
...sunt eu pregnanta din nou...dar nu m-a lasat memoria!Tania, bine-ai revenit din concediu...eu am fost intr-un circuit asemanator cu parintii...pe cand eram si eu adolescenta...am ramas cu impresii super...insa as dori sa merg din nou!!!
Layla, si pe mine m-a impresionat Hociota...mai bine zis ce-am vazut pe acolo...la copilasi...Ca m-am tot plimbat cu MAYSA pe acolo, chiar si miercurea trecuta am fost!
La ce medic te-ai operat???
Adriana, Monica, Anca...nu va mai stresati cu olitza...ati vazut voi baiat care merge la fete si scapa pe el???
Fiecare are ritmul lui...
Nici Maysa n-a scapat de pampersul de seara...dimineata e plin...dar asta si din vina noastra..s-a obisnuit sa doarma singura...cu biberonul de lapte pe care-l goleste...Si uite cum nu pot scoate biberonul de la culcare...sa se spele si ea pe dinti...plus ca adoarme imediat si nu are timp sa se mai "ushureze"...si uite cum dimineata gasim plin scutecul...
In schimb ziua merge singura la olitza, isi da jos chiloti, pantaloni, isi face nevoile, se sterge(cum poate)...apoi se imbraca la loc...E haioasa, realizam imediat ca a facut ceva dupa cum ii stau nadragii... "Distractiv" e cand incearca sa goleasca olitza...si o toarna pe langa vasul de WC...DAr e de o incapatzanare...Vrea ea sa faca!!!
Acum sa va spun si de mine...
Lunea trecuta ma plangeam de masea...si in final nu am rezistat, l-am sunat pe medic...a intzeles ca e super urgent si m-a cheat la el...In drum...ghinion...mi-a plecat piciorul intr-o groapa si m-am ales cu o entorsa de toata frumusetzea...
Am ajuns chinuita la stomatolog...m-a vazut...mi-a desfacut o lucrare pt. ca se infectase toata maseaua (ultima, presata de maseaua de minte inca neiesita...care-i omorase nervul, o "mortificase", si in final a culminat cu infectia) si presiunea creata imi dadea acele dureri groaznice...Si m-a rechemat sa-mi-o extraga!!!
Bunn...am ajuns cu greu (cu un taxi) acasa, ca piciorul jos nu-l mai puteam lasa...a fost groaznic...cu o mana tinandu-ma de burta sa nu ma hurduc prea rau, cu una de peretzi, sa am cat de cat stabilitate, tzopaind in piciorul beteag in sus...si plangand de durere...asha ma deplasam prin casa...pana la toaleta macar...
Marti am ajuns cumva la ortoped...m-au blestemat babele de la rand ca gravida cum eram si cu piciorul abia tarat am "indraznit" sa intru in cabinet inaintea lor...medicul mi-a dat medical imediat...pana vineri...sa stau acasa cu piciorul sus sa imi revin...Plus pansamente, antiinflamatoiare, etc...
Acum sunt iar la munca...am o gramada de "recuperat"...nu am chef de nimic...piciorul e in continuare umflat si dureros...Basca faptul ca ieri am ajuns din nou la stomatolog...Extractia (cu anestezi) a fost floare la ureche...ce a urmat dupa, cand anestezicul nu si-a mai facut simtit efectul...a fost cireasha de pe tort...Am reusit sa adorm cu dureri...si azi ma jeneaza, insa suportabil...
Am avut o perioada neagra, as zice...Sper ca a atrecut!
Maysa e la cresa acum, din nou ne distram cu mucii...tuseste cu expectoratie...se ineaca de la mucisori...insa mergem pe siropele si vom vedea cum trecem si peste episodul asta. Noroc ca nu a facut febra...
Cat despre exudat, mie la Hociota mi-a spsu ca la copii asha mici nu se fac exudate..De ce? N-am intzeles dar nici nu am avut chef de polemici...era miercuri...dupa ziua de luni cu stomatologul...marti cu ortopedul...imi lipsea si o discutie delicata cu ORL-ista...
Cica trebuie sa mergem pe intarirea imunitatii...si eventual scoaterea polipilor...Imi miroase deja a alt medic...
VA pup...sper ca belelele sa se fi terminat...cine ma stie de cand eram gravide ma stie de optimista si de plina de curaj...insa mai am si eu momente cand "cad"...Acum m-am ridicat din nou!
VA pup pe toate!!!
Ramona (sapt. 27, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)Poze cu Maysa-"Duracell"
buli spune:
Moamaaa, Ramona, dar ce-ai avut de tras ... bine ca ti-au trecut in sfirsit.
si pe mine m-a durut maseaua in sarcina, dar numai l-am stresat eppe doctor. il sunam si-i spunem ca ma doare, el ma chema la cabinet, io nuuuuu, nu vin! pai atunci de ce-ai sunat? asa, ca sa stiti ![]()
Tania, bine ca v-a priit vacanta. e frumos tare in nordul Moldovei, e drept ![]()
chiar ma intrebam unde ati disparut 
eu nu ma stresez cu olita, zic si eu, ca daca tot se comenteaza asta, doar n-am sa ma fac ca ploua ;)
o sa faca el. deocamdata face pipi si nu mai suporta deloc pampersul. noaptea i-l pun numai dupa ce adoarme.
va pup, ma striga gogosarul 

layla spune:
Salutare!!!!!!
Offf Ramona cate probleme! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Eu am fost la Dna Dr. Anghel. O doctorita foarte buna dar tare ocupata. L-am dus la ea si pe Alex cand i-a curs sange din nas.
Noi am scapat de pampers. Cam de 2 saptamani am renuntat si la pampersul de noapte.
Sper sa pot pleca si weekendul asta la mare sa-mi vad baiatul.
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Andra28 spune:
Buna fetelor,
eu nu prea am mai scris in ultima vreme ptr ca Alexandru este plecat cu mamaia lui la Medgidia (acolo am crescut eu la bunici)si deci nu va mai puteam spune noutati.
Duminica trecuta am fost cu el la o petrecere la un baietel care a implinit trei ani. Petrecerea a fost facuta la o casa speciala de petreceri ptr copii. Mi-a placut foarte mult ideea, mai ales ca , in schimbul a 35 RON de copil, timp de trei ore au la dispozitie o gramada de jucarii, plus o persoana care se ocupa permanent de ei, o gustare destul de consistenta, prajituri, tort si sampanie, coifuri, baloane, etc. Parintii au un loc special unde pot bea ceva si gusta pateuri si prajituri. Pentru parintii sarbatoritului aceasta varianta mi se pare foarte buna. Platesc o suma, dar nu mai fac pregatiri, curatenie, etc.
Ceea ce mi-a facut placere a fost faptul ca Alexandru s-a integrat foarte bine in grupul de 10-12 copii, s-a jucat si cu greu s-a lasat induplecat la plecare. Dupa aceea ma tot intreba : "Petecelea unde e?"
In week-end mergem sa-l luam de la Medgidia si o sa tragem si o fuga la Constanta, sambata. Sper sa prindem vreme buna ca sa facem si o baie in mare.
Ramona, tinem pumnii ptr o sarcina usoara in continuare si pentru o perioada numai cu lucruri bune, ca de rele... cred ca esti satula.
Pupici,
andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
aramona spune:
Salutare mamici!!!
Sunt la serviciu, am trecut sa va salut, Andra, Layla, Buli, si restul fetelor...multumesc de incurajari...
Ma simt bine in rest, dureri surde in locul fostei masele, picior umflat, suturi la poarta (Allen e sportiv mare)...trec eu si peste perioada asta...Mult a fost, putin a ramas!
Acum ma preocupa sa iau patutz lui Allen, sa nu las in ultimul moment...plus consumabile...De hainutze nu am nevoie, am o gramada, va trebui sa fac un inventar si sa le pregatesc!
Sunt nerabdatoare...zic eu ca mai e putin, insa pentru cat de mult de dorim sa-l vedem, sa-l strangem in brate, e deja mult!!!
Va pup, sa aveti o zi minunata!!!
Ramona (sapt. 27, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
anda141 spune:
La-m luat pe Albert de la tara aseara si minune mare : NU MAI FACE PE EL NICI NOAPTEA!!!
Azi noapte nu stiam de ce s-a trezit si plangea, nu nimerea sa spuna , pana la urma a vazut olita si a zis ca vrea pisu, a facut si s-a culcat imediat. A doua oara stiam de ce s-a trezit si el a zis din prima, nu imi vine sa cred ca am baietel mare!!! Face ci treaba mare ca initail zicea ca nu poate, acum face de toate. Dar parca tot nu am curaj sa plec fara pamapers, dar voi incerca.
Ramona, multa sanatate!!! Stii ca asa e cateodata, parca vin toate pe capul tau. Dar trec toate!!! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
amipreda spune:
Monica, felicitari pentru Albert! Ce mai, e bun de insurat!
Si noi cred ca o sa renuntam la pampersul de noapte pentru ca Maria la fel se trezeste si spune ca vrea pipi. Acum bea si ea cred ca peste un litru de apa pe zi si nu mai este asa constipata cum era. Acum la 2, maxim 3 zile, are scaun. A avut o perioada in care a iesit afara in fiecare zi (mare minune!),dar s-ar putea sa fi fost din cauza ca ii ies doua masele. Din cand in cand ii dau sa bea apa cu tarate,dar trebuie sa o pacalesc, sa o combin cu ceai, ca altfel nu o bea, desi am pus in ea si miere si lamaie. Oricum, mi-a mai venit inima la loc si sper ca am facut bine ca nu i-am dat medicamente.
Am si o intrebare: ce pasta de dinti folositi pentru copii? Noi folosim de cateva luni Vademecum pentru copii, dar nu stiu cat este de buna.
Ramona, ai grija de tine si de cei doua minuni ale voastre! Un
pentru Maysa si inca un
pentru Allen.
Andra28, e super ideea cu petrecerea! E mai bine sa fie ceva organizat,intr-un spatiu special creat pentru copii. In plus, e mult mai usor pentru parinti. Pupic pentru Alexandru si sa va simtiti bine la mare!
Tuturor poznasilor si mamicilor, o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Amalia &
Maria
Roxana_G spune:
Ne-am intors din concediu ieri. Bine v-am gasit si sper sa fiti toti bine!
Alex e ok, a facut pipi si kk la WC acolo fara probleme - ba chiar era distractie ptr ea, insa noaptea mai scapa pe ea. Am tinut-o fara pampers, si primele nopti au fost ok. Insa apoi scapa pe ea. Asa ca nu creed ca e pregatita sa il scot si noaptea.
Nu a racit, nu a racit deloc deloc, a innotat si cu colac si cu aripioare, nu i-a fost frica de apa, ba chiar o aruncam pe spate cu cauciucele pe ea si baga singura capul in apa. Acolo era un paradis al apelor, cu torent, jeturi de apa, bulbuci, ehehe. Tare m-as duce inapoi. Alex s-a distrat la greu, a mancat orice la restaurant, a fost la kids disco, la spectacole, of, o minune. Cu avionul a fost ok cu ea, cam foita la dus, insa la intors a dormit.
Cam asta de la noi, mai pun poze saptamana viitoare cand reusesc sa modific dimensiunile.
Numai bine tuturor si weekend placut.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]

). Nu ma mai tii minte? Acum un timp, am scris destul de mult si eu, pe aici....